2021-04-05 134 浏览
我真係好鬼鍾意食雞翼!依間「雞翼山」係人氣雞翼專門店,啲雞翼超大隻啖啖肉👍🏼仲係用咗冇激素丶冇添加生長荷爾蒙丶冇抗生素同防腐劑嘅雞翼~食多多都唔使驚🥳雞翼全部即叫即炸,下單後攞籌號然後耐心少少等一下💗即製雞翼全部香噴噴,即刻食就最正👍🏼店內設有「立食位」,同埋望住街景嘅「2人休閒座」🥳 淺粉紅牆身配以開揚木系大窗戶,令人忍唔住要同雞翼打打卡💗口味選擇超多又有特色,叫咗👉🏻雞翼套餐$118/12件(可選3個口味)+飲品◾️港式避風塘蒜香雞翼雞翼上面鋪滿超多避風塘蒜酥,炸得脆脆,香辣充滿蒜香🧄非常惹味。◾️文青風玫瑰雞翼係店家嘅原創口味~真心超正🤤雞翼面的玫瑰花瓣💗好夢幻!濃郁蜜糖香氣是靈魂所在~掛在雞翼面上好甜美可口🤤◾️鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼 讓人欲罷不能的鹹蛋黃,厚厚包緊每一寸雞翼表面💗入口沙沙充滿鹹香,雞翼炸至皮脆肉嫩~而且一點不油膩👍🏼◾️健康山楂蘋果茶不太甜的蘋果茶,滲出淡淡微酸山楂香氣,清新丶消滯又解膩👍🏼好like店家這Slogan🤩👉🏻「不要儀態 只想吃雞翼」,不過請放心~係有餐具或者即棄膠手套提供💗可以食得好有儀態😌

◾️港式避風塘蒜香雞翼

◾️文青風玫瑰雞翼

◾️鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼

◾️健康山楂蘋果茶
不太甜的蘋果茶,滲出淡淡微酸山楂香氣,清新丶消滯又解膩👍🏼

• 鼠尾草鹹蛋黃哥
呢間分店位於旺角,主打多款口味嘅雞翼,各有特色,價錢都幾平民,可外賣/堂食,食次試新味🤫:-1️⃣「香茅黑糖珍珠瑜伽雞翼🧋($38)」-呢個口味真係見到就嚇一跳😂用黑糖取替左蜜糖,所以食落好甜,但雞翼本身無罪,依然炸得香脆😂(押左韻🐒)~Chicken wings with brown sugar Tapioca peals and lemongrass is tooooo swee! It’s a little bit weird to eat with pearls...-3️⃣「港式避風塘蒜香雞翼🌶🧄($38)」-食落好香口!而且蒜味同辣味適中,雞肉又嫩,癮唔到口🤤🤟🏻~Stir-fry chicken wings with garlic and chilli is delicious! The chicken wings are tender and crispy! The the spiciness goes well with the taste of garlic. -3️⃣「文青風玫瑰雞翼 🌹($38)」-雞翼有蜜糖同玫瑰香味 香甜可口😆~Rose chicken wings ar
1️⃣「香茅黑糖珍珠瑜伽雞翼🧋($38)」
3️⃣「港式避風塘蒜香雞翼🌶🧄($38)」
3️⃣「文青風玫瑰雞翼 🌹($38)」
雞翼有蜜糖同玫瑰香味 香甜可口😆~Rose chicken wings are so good with the mild sweetness of honey and the rose aroma.
⚠️:16🍗+2🥤($128)/ 學生優惠2 extra chicken wings for students on weekdays
香茅黑糖珍珠瑜伽雞翼
2021-04-01 70 浏览
市面少有的雞翼專門店!店家採用無激素超大雞翼 啖啖肉😗無添加生長荷爾蒙、抗生素同防腐劑💯店內雞翼全部都是即叫即炸雞翼外層薄脆 肉質滑嫩多汁多款特色口味雞翼選擇我選了文青風玫瑰雞翼、黑松露蒜香武士雞翼 及 新口味 新加坡明哥雞翼文青風玫瑰雞翼雞翼表層塗滿蜜糖 香脆外皮帶點甜上面有不少玫瑰花瓣🌹微微花香後回甘味道特別 不愧為店家招牌👍🏻新加坡明哥雞翼像新加坡炒辣蟹 雞翼外皮炸得金黃酥脆 加上香辣炒料 口感微辣😍黑松露蒜香武士雞翼香脆外皮上有黑松露粉 上面有紫菜絲作點綴咬開時蒜味溢出 好香好吸引.水蜜桃粒粒甜果茶飲一杯微甜果茶解膩 仲有粒粒果肉咬下
市面少有的雞翼專門店!
店家採用無激素超大雞翼 啖啖肉😗
無添加生長荷爾蒙、抗生素同防腐劑💯
店內雞翼全部都是即叫即炸

咬開時蒜味溢出 好香好吸引
水蜜桃粒粒甜果茶
飲一杯微甜果茶解膩 仲有粒粒果肉咬下

2021-03-31 64 浏览
應該無人唔鍾意食雞翼🤣 要食好味雞翼一定要去雞翼山🐣🗻 平時我同男朋友去食,都會叫12件套餐 $118,可以揀3款口味加一杯嘢飲,當中必揀「文青風玫瑰雞翼」🌹!文青風玫瑰雞翼 呢款真心必叫,係雞翼山嘅熱門,賣相靚,玫瑰甜味帶清香,好啱女仔食🤣黑松露蒜香武士雞翼 由於呢款係無醬,味道會比較subtle,但佢個紫菜 + 黑松露 + 蒜,食落口就feel到淡淡惹味嘅香,男朋友覺得淡味,但我就好鍾意呢款❤️港呢啲友情萬歲檸茶雞翼 港式口味,聽講啲雞翼浸咗成晚紅茶,夠哂入味,酸酸哋夠開胃,檸茶fans必試。水蜜桃粒粒甜果茶 入面真係有粒粒果肉,食完惹味雞翼飲返杯清甜果茶啱啱好👍🏻✨如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕

如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
2021-03-28 116 浏览
$118/12隻雞翼,可以揀3款口味,每款4隻;另外仲包一杯透心涼凍飲,同埋貼心地俾埋手套你乾乾淨淨地食雞翼☺️🌹文青風玫瑰見到啲雞翼沾上玫瑰花瓣已經覺得好靚。清新嘅玫瑰醬完美地消退咗炸雞翼嗰種熱氣感,而且唔會太甜,難怪係人氣大熱之選❣️💛鼠尾草鹹蛋黃哥另一熱門口味!外表金黃、佈滿鹹蛋黃,入落口同樣充滿着鹹蛋黃嘅鹹香,加上每隻雞翼都外脆內嫩,難怪成為媽咪飛佛😍🧄黑松露蒜香武士黑松露味無想像中咁重,要仔細咀嚼先至食到佢嘅黑松露味;反而紫菜同蒜香味比較濃郁,但都好好味😆🥤健康山楂蘋果茶明顯我係俾健康呢兩隻字吸引咗,結果我係無揀錯嘅,至少味道唔會太甜,山楂又可以消滯,令人感覺良好👏🏻

🌹文青風玫瑰

💛鼠尾草鹹蛋黃哥

🧄黑松露蒜香武士

🥤健康山楂蘋果茶
2021-03-13
由細到大都超鍾意食雞翼😍雞翼山既雞翼口味多又特別每次去食都令我無哂儀態😆「不要儀態 只想吃雞翼」🍗🍗·12件雞翼(可混合配搭最多3種口味) + 飲品一款 HKD$118******************************🍗文青風玫瑰雞翼第一下個味道似燒野食雞翼表面係搽左滿滿既蜜糖慢慢會再滲出玫瑰香氣🌷個玫瑰醬汁加左真既玫瑰煮成㗎🤩·🍗講呢D友情萬歲檸檬茶雞翼🍋檸檬茶控必試哩款呀!!用紅茶茶葉加入檸檬醃製而成味道就好似飲緊檸檬茶咁🥤甜甜酸酸仲澀澀地 像真度好高👏·🍗鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼超喜歡!超級香😍😍😍😍成隻雞翼變成淺黃色鹹蛋黃醬濃厚咁包裹住成隻雞翼😻鹹蛋黃醬上面仲見到有鹹蛋黃碎真材實料 唔怪得咁香啦🤤🤩鹹蛋黃炒到起沙 超juicy既口感佢係我最愛既口味第一位!·🍑水蜜桃粒粒甜果茶真係有水蜜桃粒粒🤩喺杯底仲要有好多粒😍 貨真價實!!夠冰凍 有蜜桃香味味道唔假一路食雞翼一路飲佢 最好享受😚

由細到大都超鍾意食雞翼😍

表面係搽左滿滿既蜜糖
慢慢會再滲出玫瑰香氣🌷
個玫瑰醬汁加左真既玫瑰煮成㗎🤩
🍗講呢D友情萬歲檸檬茶雞翼

🍋檸檬茶控必試哩款呀!!
用紅茶茶葉加入檸檬醃製而成

鹹蛋黃醬濃厚咁包裹住成隻雞翼😻
鹹蛋黃醬上面仲見到有鹹蛋黃碎
真材實料 唔怪得咁香啦🤤🤩
鹹蛋黃炒到起沙 超juicy既口感
佢係我最愛既口味第一位!
🍑水蜜桃粒粒甜果茶

真係有水蜜桃粒粒🤩喺杯底
仲要有好多粒😍 貨真價實!!

夠冰凍 有蜜桃香味味道唔假
一路食雞翼一路飲佢 最好享受😚
2021-03-20
下午茶
  • 鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼
-估唔到雞翼 都可以有咁多口味選擇~-雞翼套餐🐥($118)|12隻雞翼|一杯飲品|-依個套餐可以揀3款口味,每款有4隻雞翼🤩今次點左 文青風玫瑰雞翼💗港式避風塘蒜香雞翼🧡和 鹹檸七雞翼💚-文青風玫瑰雞翼💕之前食過一次,一試難忘👅所以今次再點多次😍雞翼上灑了一些玫瑰花瓣🌹配埋蜜糖,味道好夾👍🏻幾Fresh~而雞翼外皮好香脆(*´∇`*)肉質Juicy又滑,好好味個人推薦這款口味🥰-港式避風塘蒜香雞翼💛平時食開避風塘蒜香炒蟹(*´∀`*)今次就係雞翼😘好有避風塘口味👍🏻十分足料😆食落有少少香辣,蒜味十足(๑˃̵ᴗ˂̵)不錯😝-鹹檸七雞翼💚食落鹹鹹地又有少少酸,好開胃😍味道清新,不錯(*'▽'*)-柳橙冰綠茶🧡食雞翼飲杯野,解膩,又Fresh🥳飲完又可以繼續食雞翼😎~Name🏠::雞翼山 Chicken Wings Mountain Location📌: 旺角彌敦道700號 T.O.P. 地下14號舖(港鐵旺角站 B3 出口, 步行約1分鐘)價錢💰: 雞翼套餐($118)

估唔到雞翼 都可以有咁多口味選擇~
雞翼套餐🐥($118)
|12隻雞翼|一杯飲品|
依個套餐可以揀3款口味,每款有4隻雞翼🤩

文青風玫瑰雞翼💕
之前食過一次,一試難忘👅
所以今次再點多次😍
雞翼上灑了一些玫瑰花瓣🌹
配埋蜜糖,味道好夾👍🏻
幾Fresh~
而雞翼外皮好香脆(*´∇`*)
肉質Juicy又滑,好好味
個人推薦這款口味🥰

港式避風塘蒜香雞翼💛
平時食開避風塘蒜香炒蟹(*´∀`*)
今次就係雞翼😘
好有避風塘口味👍🏻
十分足料😆
食落有少少香辣,蒜味十足(๑˃̵ᴗ˂̵)
不錯😝

鹹檸七雞翼💚
食落鹹鹹地又有少少酸,好開胃😍
味道清新,不錯(*'▽'*)
鹹檸七雞翼

柳橙冰綠茶🧡
食雞翼飲杯野,解膩,又Fresh🥳
飲完又可以繼續食雞翼😎~

價錢💰: 雞翼套餐($118)
鹹檸七雞翼
2021-03-18 119 浏览
雞翼山既雞翼每隻都係脹卜卜做到外脆內軟之餘🍗仲keep到juicy🤤重點係佢地既雞翼係無添加生長荷爾蒙、抗生素同防腐劑等等,所以我好放心食🤣好肚餓叫咗套餐 12隻雞翼+1杯飲品 $118專登揀咗甜、鹹、酸三款口味試下🥰文青風玫瑰雞翼首先講我每次必食既🥰食過5次以上🤣雞翼係沾滿哂玫瑰蜜糖🌹🍯仲有玫瑰花瓣做裝飾夠哂少女心☺️佢個甜度係剛剛好,絕對唔會覺得膩😌黑松露蒜香武士雞翼 (原味/辣味)呢個令我失望😭食唔出有黑松露味🥺 食落蒜味同紫菜味反而係更加突出😜面頭既紫菜份量多到呢😂 港呢D友情萬歲檸茶雞翼我係百分百檸茶控🤣 所以對我黎講呢款好好食!因為佢酸酸甜甜👅 好開胃😍成塊檸檬片擺喺面好吸睛啊☺️ 好入味😚水蜜桃粒粒甜果茶🍑估你唔到飲落完全唔甜喎😌清清地嘅水蜜桃味👍🏻 解膩消濟🤤不過果粒沉左底食唔到呀😚如果轉返粗管就好啦😌
雞翼山既雞翼每隻都係脹卜卜
做到外脆內軟之餘🍗仲keep到juicy🤤

好肚餓叫咗套餐 12隻雞翼+1杯飲品 $118
專登揀咗甜、鹹、酸三款口味試下🥰

首先講我每次必食既🥰食過5次以上🤣
雞翼係沾滿哂玫瑰蜜糖🌹🍯
仲有玫瑰花瓣做裝飾夠哂少女心☺️
佢個甜度係剛剛好,絕對唔會覺得膩😌

黑松露蒜香武士雞翼 (原味/辣味)
呢個令我失望😭食唔出有黑松露味🥺

2021-03-13
  • 水蜜桃粒粒甜果茶
  • 港呢D友情萬歲檸茶
2021-03-17 81 浏览
🐔最近呢間雞翼專門店勁Hit 成日都見到人去食🤣今次就去咗試吓佢哋嘅十二件雞翼套餐揀咗文青風玫瑰味、港式檸檬茶同埋鼠尾草鹹蛋黃飲品方面揀咗水蜜桃粒粒甜果茶佢哋嘅雞翼係即叫即整 要耐心等一陣哦😳-小店有餐具同埋膠手套提供 個人覺得用手套會食得爽啲😋每隻雞翼都勁大隻 仲要無添加荷爾蒙 食落安心-文青風玫瑰味雞翼 面頭有好多玫瑰花花瓣加埋蜜糖食落去有好清新既花香甜味🌹隻隻雞翼都炸得好脆 就算加咗醬料都仲好香脆-港呢D友情萬歲檸茶味 啱哂鍾意飲檸檬茶嘅人食落去真係有檸檬同茶味 但係成件事又幾夾喎味道酸酸甜甜幾開胃🙆🏻‍♀️-鼠尾草鹹蛋黃哥 一上枱鹹蛋黃味已經勁搶鍾意鹹蛋黃嘅我即刻忍唔住啦🤣鹹香味好濃郁 同邪惡嘅炸雞翼簡直係絕配推介鍾意重口味既人一定要試呢款👍🏻👍🏻-水蜜桃粒粒甜果茶 飲之前記得要先攪勻甜甜地既果茶好解渴 食完雞翼飲啱啱好😆好味評分😋:5🌟 /5🌟🌟抵食指數🤑:4/5 🌟🌟餐廳環境 🤪:4 /5🌟🌟價錢💰:$118 12件雞翼加飲品套餐
🐔
最近呢間雞翼專門店勁Hit 成日都見到人去食🤣
今次就去咗試吓佢哋嘅十二件雞翼套餐
揀咗文青風玫瑰味、港式檸檬茶同埋鼠尾草鹹蛋黃
飲品方面揀咗水蜜桃粒粒甜果茶

抵食指數🤑:4/5 🌟🌟
餐廳環境 🤪:4 /5🌟🌟
價錢💰:$118 12件雞翼加飲品套餐
2021-03-04 318 浏览
𝙖𝙣𝙮 𝙬𝙞𝙣𝙜𝙨 𝙡𝙤𝙫𝙚𝙧??!!🙌🏽 𝙝𝙖𝙥𝙥𝙚𝙣𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙥𝙖𝙨𝙨 𝙗𝙮 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙘𝙪𝙩𝙚 𝙬𝙞𝙣𝙜𝙨 𝙥𝙡𝙖𝙘𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙩𝙤𝙥𝙥𝙚𝙙 𝙛𝙤𝙧 𝙖 𝙦𝙪𝙞𝙘𝙠 𝙡𝙪𝙣𝙘𝙝. 𝙩𝙝𝙚 𝙨𝙩𝙞𝙧-𝙛𝙧𝙞𝙚𝙙 𝙘𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙬𝙞𝙣𝙜𝙨 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙜𝙖𝙧𝙡𝙞𝙘&𝙘𝙝𝙞𝙡𝙡𝙞 𝙘𝙤𝙢𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙡𝙤𝙖𝙙𝙨 𝙤𝙛 𝙢𝙖𝙨𝙝𝙚𝙙 𝙜𝙖𝙧𝙡𝙞𝙘 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙖 𝙝𝙞𝙣𝙩 𝙤𝙛 𝙨𝙥𝙞𝙘𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙬𝙝𝙞𝙘𝙝 𝙞𝙨 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙡𝙮 𝙖𝙥𝙥𝙚𝙩𝙞𝙯𝙞𝙣𝙜🔥 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙨𝙖𝙡𝙩𝙚𝙙 𝙚𝙜𝙜 𝙮𝙤𝙡𝙠 𝙬𝙞𝙣𝙜𝙨 𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙡𝙬𝙖𝙮𝙨 𝙢𝙮 𝙛𝙖𝙫𝙤𝙧𝙞𝙩𝙚 𝙤𝙣𝙚𝙨! 𝙥𝙧𝙤𝙗𝙖𝙗𝙡𝙮 𝙩𝙝𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩 𝙤𝙣𝙚𝙨 𝙞𝙣 𝙩𝙤𝙬𝙣 𝙨𝙤 𝙛𝙖𝙧. 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙖𝙡𝙬𝙖𝙮𝙨 𝙘𝙤𝙢𝙚 𝙗𝙖𝙘𝙠 𝙛𝙤𝙧 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙬𝙞𝙣𝙜𝙨!.記得@chickenwingsmountain 初初第一間係黃埔開果陣時食已經好驚為天人,雞翼大大隻啖啖肉又多肉汁,個咸檸七味還原度極高!依加愈開愈多分店,旺角仲呢間有得坐低食~ 鹹蛋黃一如既往既味道十足,鹹蛋黃炒到起沙仲保留住粒粒蛋黃,夠哂咸香😍 避風塘夠哂多蒜,香辣惹
記得@chickenwingsmountain 初初第一間係黃埔開果陣時食已經好驚為天人,雞翼大大隻啖啖肉又多肉汁,個咸檸七味還原度極高!依加愈開愈多分店,旺角仲呢間有得坐低食~ 鹹蛋黃一如既往既味道十足,鹹蛋黃炒到起沙仲保留住粒粒蛋黃,夠哂咸香😍 避風塘夠哂多蒜,香辣惹味! 本身諗住試伏心態叫左黑糖珍珠味,食落原來唔差!味道似細個屋企人煮既可樂雞翼,但黑糖味出啲~ 雖然比起以前冇咁大隻冇咁多肉汁,但味道都係好食,跟餐特飲都唔差,呢個價錢都幾抵食~
黑糖珍珠雞翼
避風塘蒜香雞翼
鼠尾草鹹蛋黃雞翼
柳橙冰綠茶
避風塘蒜香雞翼
鼠尾草鹹蛋黃雞翼
柳橙冰綠茶
2021-02-24 209 浏览
「不要儀態 只想吃雞翼」呢句口號相信大家應該唔會陌生😂😂不過我想講去「雞翼山」食雞翼嘅時候依然可以保持儀態,因為店員會提供即棄膠手套俾客人,呢方面我覺得幾貼心。旺角店雖然以外賣為主,但亦都有提供位置給客人進食和打卡㗎。雞翼口味選擇頗多,每款口味都各有特色。而且久不久會推出新口味,成日食都唔會覺得厭😝😝「雞翼山」採用無激素超大雞翼,無添加生長荷爾蒙、抗生素同防腐劑,食得安心又放心🤩今次叫咗份12件雞翼套餐 (HKD118包一杯飲品)。呢個套餐最多可以揀三款口味嘅雞翼。諗咗好耐終於揀咗👇🏻😬為確保食物質素,所有雞翼即叫即整。為了食好味嘅雞翼我唔介意等耐少少時間。▫️文青風玫瑰雞翼 - 這款雞翼係店舖原創口味,我見幾受食客歡迎於是就揀咗喇。味道有啖啖嘅玫瑰香及濃厚蜜糖味。喜歡吃甜嘅人不要錯過。▫️咸檸七雞翼 - 另一款非常有創意嘅口味。呢份雞翼上面有兩粒細細粒嘅青檸,每一隻雞翼都吸收咗啲青檸汁,味道酸酸地幾醒胃㗎。▫️鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼 - 每隻炸雞翼沾上厚厚嘅鹹蛋黃,包保啖啖雞肉都有鹹蛋黃味,非常邪惡。鹹蛋味道唔會太鹹,食晒四隻雞翼後一啲都唔覺得口渴。▫️飲品 - 柳橙冰綠茶食完雞翼後飲番杯凍飲感

▫️飲品 - 柳橙冰綠茶
食完雞翼後飲番杯凍飲感覺超爽。橙+綠茶呢個組合比較少見,橙味比綠茶味特出,味道酸酸甜甜咁,為呢餐雞翼宴畫上完美嘅句號。
2021-02-20 186 浏览
建議: 舖頭有提供手套,食既時候要小心,真心超熱🔥一直都好想食雞翼山既多口味雞翼,今日去開旺角,所以就行埋去TOP😋 (其實係因為為食)係門口諗左好耐食4件定6件好🙈 係爭扎緊既時候,比 #試伏專員 K君發現到 @GoodMallinghk有 HK$10 現金券 (就黎變左專業打手🤣) 真係好抵Deal 姐係 HK$38已經可以食到6件✌🏻 (去櫃台點餐同店員講 Scan 個code 就用得📱)今次試左:文青風玫瑰雞翼 落左單等左10分鐘左右就有得食,淡香既玫瑰蜜糖沾滿左6隻熱辣辣大雞翼😍好貼心有提供手套,不過太熱。一拎上手,已經要放番底🔥外皮好脆,每隻雞翼都炸得岩岩好。肉質唔嚡,咬落仲見到肉汁👍配玫瑰蜜真係第一次,口感好新鮮 (好有BBQ 既蜜糖雞翼feel)
建議: 舖頭有提供手套,食既時候要小心,真心超熱🔥

今次試左:

• 文青風玫瑰
2021-02-19 113 浏览
🎉今次介紹既就係來自旺角😇📍雞翼山旺角彌敦道700號 T.O.P. 地下14號舖$118套餐🎉 12隻雞翼+1杯特飲😋鼠尾草鹹蛋黃雞翼🥰賣相十分吸引😍成隻雞翼都係金黃色。聞起來鹹蛋黃嘅鹹香好突出🤤亦都好香濃。一食落去就係滿滿鹹蛋黃味道,加埋香脆嘅雞翼,真係好邪惡🤤文青玫瑰雞翼🥰雞翼上邊有唔少玫瑰花瓣🌸初頭以為係裝飾。原來一食落去真係有玫瑰味🌹可以中和下炸雞翼嘅油膩感。另外,呢隻雞翼上面嘅蜜糖都好夠,仲有啲黐牙添😅黑松露蒜香武士雞翼🥰呢款雞翼上面有啲紫菜❣️可以增加個味道。但個名有啲不符🤣食落口覺得似普通蒜香雞翼多啲。黑松露味真係要細心試先試到😉但整體上味道唔錯👍🏻水蜜桃粒粒甜果茶🥰名副其實🤩呢個飲品真係偏甜😂但酸酸甜甜,配埋幾款雞翼食又唔錯嘅👅KS評分 💫5分最高🌟🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅 🏵抵食指數:💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️
🎉今次介紹既就係來自旺角😇

🏵味道指數:👅👅👅
🏵抵食指數:💰💰💰
🏵回購指數:❤️❤️❤️
2021-02-09 1026 浏览
很久沒有去雞翼山吃東西了,所以決定去買點東西吃吧🙈。我們去的店舖位於T.O.P商場地鐵,位置挻容易找的。午市過後去人水流不多,不用等太久就出餐了🤤。💥雞翼套餐 HKD$118,這個套餐份量十足總共有12隻雞翼,可以選擇3款不同的口味的雞翼😚,另可選擇一杯飲品。由於食物是即叫即做,所以等待一會兒。👉鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼:這款是靜靜最愛吃的口味❤,而且賣相是金黃色的很吸引📸。咸蛋黃的味道十分香濃,咸香味十足,吃到咸蛋黃粒口感豐富😋。👉橙香紅酒大廚雞翼:這個是新口味,面頭放了少許橙皮作為點綴,吃到同時聞到紅酒的香味😏。兩者的味道挻配合,雞翼味道甜甜的,口感清新又特別😋。👉新加坡明哥香脆雞翼:這個是也新款口味,滿滿的香辣炒料包圍著,雞翼外皮是金黃色的。味道少少咸帶點辣,還有香脆的炸蒜令到口感更豐富🤤。飲品就點了水蜜桃粒粒甜果茶,這個味道酸酸甜甜,一邊吃雞翼一邊飲,既滋味又享受的😍。食物質素不錯,我們也吃到很飽肚又滿足😎。

2021-02-08
15 分钟 (外卖自取)
$118 (其他)
2021-01-10 184 浏览
作為雞翼愛好者,行行吓街見到都要入去整返幾隻先滿足💕舖頭有好多雞翼口味選擇,今次揀咗黃金鹹蛋味😋 (4隻$38)雞翼熱辣辣非常香脆,雞翼痴滿哂鹹香嘅黃金鹹蛋,做小食同外賣返屋企都一流🤣👍🏻
作為雞翼愛好者,行行吓街見到都要入去整返幾隻先滿足💕