2021-08-11 22 浏览
前幾日喺IG度見到雞翼山出咗玉桂狗系列就去試下新嘅味,肉桂蘋果雞翼同乳酪忌廉芝士雞翼。肉桂蘋果雞翼簡直真係完美地配合左玉桂狗嘅主題。肉桂加蘋果真係好夾,好似食緊蘋果批味嘅雞翼。而佢啲蜜糖味又唔會話十分之甜,仲有啲餅碎真係好正。乳酪忌廉芝士雞翼就相對於比較滯,所以建議熱嘅時候即刻食,會感覺冇咁滯。但係好香嘅乳酪忌廉味。特飲有三杯簡,當然其中一杯一定要揀肉桂鳳梨果茶,我真係去到邊都飲鳳梨🍍。估唔到嘢飲都有肉桂味。肉桂蘋果就聽得多,肉桂鳳梨真係第一次。都幾大陣鳳梨味,玉桂味都幾香。另一杯我揀咗藍蝶花番石榴檸檬特飲,杯嘢飲都幾靚,藍色加黃色配搭好啱打卡。而家做緊$88有5件,仲有一杯嘢飲。仲要玉桂狗套餐會送一款限量版嘅儲物盒,總共有三款顏色,但要睇時間,唔同時期嘅顏色嘅款式係唔一樣。舖頭仲有一大隻玉桂狗俾你打卡影相,放雞翼嘅油紙,飲館上面嘅裝飾,吉住雞翼嘅牙籤,連店員頂帽都轉埋玉桂狗🤣🤣

而家做緊$88有5件,仲有一杯嘢飲。

雞翼山最近聯乘CINNAMOROLL 玉桂狗推出「夏日雲上食雞翼」主題有2款期間限定口味雞翼及3款特飲店內充滿玉桂狗佈置及裝飾每個角落都有打卡位喔😍-🍗乳酪忌廉芝士雞翼套餐($55)包有5隻雞翼+特飲一杯+玉桂狗儲物盒儲物盒嘅款式每月都唔同而且限量送出,錯過咗就無㗎喇❣️雞翼外皮香脆肉質嫩滑,又富肉汁面頭加咗乳酪忌廉同花生口感有啲似奶蓋同雞翼又幾夾,好好味喔👍🏻🍗玉桂蘋果雞翼醬汁包圍每一隻雞翼味道酸酸甜甜,開胃又惹味呢!醬汁中仲加有細細粒嘅提子乾🍇如果大粒d口感會更好呀!🍹玫瑰咖啡湯力玫瑰味唔太突出,味道甘苦唔係好啱我口味呀!🍹鳳梨蘋果茶綠茶茶底清香,襯托出鳳梨果香🍍味道就唔算甜,個人幾鍾意喔💕

雞翼山最近聯乘CINNAMOROLL 玉桂狗
推出「夏日雲上食雞翼」主題
有2款期間限定口味雞翼及3款特飲
店內充滿玉桂狗佈置及裝飾
每個角落都有打卡位喔😍

🍗乳酪忌廉芝士雞翼套餐($55)
包有5隻雞翼+特飲一杯+玉桂狗儲物盒
儲物盒嘅款式每月都唔同
而且限量送出,錯過咗就無㗎喇❣️
雞翼外皮香脆
肉質嫩滑,又富肉汁
面頭加咗乳酪忌廉同花生
口感有啲似奶蓋
同雞翼又幾夾,好好味喔👍🏻

🍗玉桂蘋果雞翼
醬汁包圍每一隻雞翼
味道酸酸甜甜,開胃又惹味呢!
醬汁中仲加有細細粒嘅提子乾🍇
如果大粒d口感會更好呀!

🍹玫瑰咖啡湯力
玫瑰味唔太突出,味道甘苦
唔係好啱我口味呀!

🍹鳳梨蘋果茶
綠茶茶底清香,襯托出鳳梨果香🍍
味道就唔算甜,個人幾鍾意喔💕

2021-08-10 512 浏览
有時候lunch唔想食澱粉,只想狂食自己鍾意嘅小食開心吓,諗起好耐冇食雞翼山,就碌過去食,點知見到個門面變晒玉桂狗主題,店內都擺晒玉桂狗installation同deco,咁卡哇依就更加想入去原來呢間近排同CINNAMOROLL搞crossover,推出咗玉桂狗主題嘅夏日雲上食雞翼套餐,有兩款期間限定口味嘅雞翼同三款特飲揀,快快入手放入口先我地有兩個人,啱啱好可以試勻兩種味道嘅雞翼。一取餐就發覺,佢地用玉桂狗粉紅儲物盒裝住啲雞翼,好神奇呀,食完仲有手信可以拎走,原來佢地每個月會限量送出唔同款嘅儲物盒,大胃會想要白色多啲,到時再食先。仲有會出唔同嘅全球限玉桂狗嚐雞翼造型嘅product,提玉桂狗fans嘅同事到時狂買先乳酪忌廉芝士醬淋滿雞翼上面,超creamy,食落超夾,綿綿嘅醬汁同脆炸口感嘅雞翼相映成脆,而且極豐富芝士香叫得玉桂狗主題餐,點會冇肉桂味?肉桂蘋果嘅甜,套用喺雞翼上,原來都可以好合襯,睇嚟雞翼當甜品嘅說法,係可以成立飲品方面,揀咗最玉桂狗顏色嘅藍蝶花番石榴檸檬特飲啦,清甜清暑得嚟,打卡絕唔少得佢玫瑰咖啡湯力係可愛系職人之選,充滿花香得嚟,不失咖啡香同有汽嘅刺激,感覺就好似玉

夏日雲上食雞翼

玫瑰咖啡湯力係可愛系職人之選,充滿花香得嚟,不失咖啡香同有汽嘅刺激,感覺就好似玉桂狗同你加油打氣咁
2021-08-09
夏日雲上食雞翼
2021-08-10 26 浏览
雞翼山都食過不下數十次,但今次經過見到雞翼山聯乘CINNAMOROLL 玉桂狗,推出「夏日雲上食雞翼」主題,充滿玉桂狗佈置及裝飾,大大隻玉桂狗係度食雞翼,我都心思思,入內看看!他們推出兩款期間限定口味雞翼🐥 - 肉桂蘋果雞翼、乳酪忌廉芝士雞翼,還有三款特飲🥤 - 肉桂鳳梨果茶、玫瑰咖啡湯力、藍碟花番石榴檸檬特飲,真係非常吸引!宜家咁興用消費卷,連雞翼山都可以八達通了,相當方便。雞翼山聯乘CINNAMOROLL 玉桂狗嘅同時,更推出多款全球限量以玉桂狗嚐雞翼造型的產品,以每月限量送出不同款式儲物盒,鍾意玉桂狗嘅你點可以錯過!我都唔客氣叫了兩款雞翼慢慢歎!乳酪忌廉芝士雞翼 / 玫瑰咖啡湯力玫瑰咖啡湯力中有種咖啡回甘香,細味一番,更有玫瑰香味,真是一杯消暑解渴的絕佳飲品。乳酪忌廉芝士雞翼在雞翼上加上乳酪忌廉芝士醬汁,一來到已聞到香噴噴的芝士香,令人流哂口水。雞翼沾滿了乳酪忌廉芝士醬汁,味道酸酸甜甜,食起來香脆可口,真的是百吃不厭!肉桂蘋果雞翼 / 肉桂鳳梨果茶肉桂鳳梨果茶中有粒粒肉桂、鳳梨果肉,入口清甜,配上消暑清新的綠茶茶底,酸甜得宜,味道不錯。肉桂蘋果雞翼表層掛著香濃的肉桂蘋果醬,而且更

宜家咁興用消費卷,連雞翼山都可以八達通了,相當方便。

我都唔客氣叫了兩款雞翼慢慢歎!

乳酪忌廉芝士雞翼 / 玫瑰咖啡湯力

乳酪忌廉芝士雞翼

肉桂蘋果雞翼 / 肉桂鳳梨果茶

肉桂蘋果雞翼表層掛著香濃的肉桂蘋果醬,而且更有蘋果肉、提子乾,相當吸引。

肉桂蘋果雞翼香甜清新,陣陣肉桂蘋果香味,令人回味。

2021-08-07 44 浏览
☕️ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5💰 CP值:👍🏻👍🏻👍🏻 /5🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻 /5🛋 環境:👍🏻👍🏻👍🏻 /5(P.S. 另銅鑼灣、觀塘有分店)從很多年前開始,我已經不太吃雞翼,主要是荷爾蒙原因 🙄 很高興近年市面愈來愈多無激素、無添加荷爾蒙的雞類產品,價錢的確較昂貴,但身體是自己的,吃什麼就是什麼嘛 😬Bookmark的這間餐廳標榜採用無激素超大雞翼,無添加荷爾蒙、抗生素及防腐劑,讓人吃得更安心 ❤️ 店內裝潢簡單,不設座位,但客人可扮日本人「立食」😆 餐廳主打8款口味雞翼,另有2款期間限定(乳酪忌廉芝士、玉桂蘋果),選擇困難症發作,最後選了原味和玫瑰風一試 😋💋 原味脆香雞翼 ($38/4件)即叫即炸,皮脆肉嫩的原味雞翼,以秘製配方醃製,味道咸香,有點椒鹽和胡椒味,不錯哦~💋 文青風玫瑰雞翼 ($38/4件)經店員講解後點了這個味道帶甜的款式,它以玫瑰蜜糖做主調,再輕輕灑上粉紅玫瑰花瓣,既夢幻又美味,不會太甜,雞翼同樣是皮脆肉嫩,個人相當喜歡 💕
☕️ 食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 /5
💰 CP值:👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🤵🏻 服務:👍🏻👍🏻👍🏻 /5
🛋 環境:👍🏻👍🏻👍🏻 /5
(P.S. 另銅鑼灣、觀塘有分店)

💋 原味脆香雞翼 ($38/4件)

💋 文青風玫瑰雞翼 ($38/4件)
文青玫瑰風雞翼
原味脆香雞翼
2021-08-06
文青玫瑰風雞翼
原味脆香雞翼
  • 文青風玫瑰雞翼
其實我第一次吃雞翼山,實在被玉桂狗吸引了。🤪🔸肉桂蘋果雞翼 🔸乳酪忌廉芝士雞翼套餐:雞翼x 5 、飲品x 1 、玉桂狗儲物盒x 1兩款比較之下,個人更加喜歡玉桂蘋果口味,除了蘋果粒,有提子乾,即叫即炸真的超級香。外脆内嫩,一點也不乾,非常好吃。🔸肉桂鳳梨蘋果茶🔸藍蝶花番石榴檸檬特飲藍蝶花特飲的賣相較為吸引,不算太甜,不過番石榴的味道不算太濃郁,鳳梨蘋果茶相對較甜,兩款飲品非常消暑。後記:肉桂狗儲物盒後共有三款,對於第一次吃雞翼山的我,實在有點驚喜,非常好吃啊。

其實我第一次吃雞翼山,實在被玉桂狗吸引了。🤪

🔸肉桂蘋果雞翼
🔸乳酪忌廉芝士雞翼
套餐:雞翼x 5 、飲品x 1 、玉桂狗儲物盒x 1

🔸肉桂鳳梨蘋果茶
🔸藍蝶花番石榴檸檬特飲

後記:

1K
2021-08-03 347 浏览
Cinnamoroll has arrived at Chicken Wing Mountain. Their flavors are well known for being innovative yet delicious. As you can guess, cinnamon is definitely included in this limited menu. All their stores sell this Sanrio collaboration meal but only the Mong Kok Store has Cinnamoroll there.The inside of the store was also cutely decorated.The electronic menu and ordering system was convenient to use. There are 2 flavors for the chicken wing and 3 flavors for the drinks to choose from for this San

The electronic menu and ordering system was convenient to use. There are 2 flavors for the chicken wing and 3 flavors for the drinks to choose from for this Sanrio set meal. Obviously I ordered the items with Cinnamon in it to match the theme.
Cinnamon Apple Chicken Wings
When I opened the box, the smell of cinnamon was delightful. The sauce was a tarty apple but I think it could be a bit richer(though this depends on whether you like apple). The cookie crumbles and raisins all on top made it felt like tasting an Apple Crumble. The chicken wings, as usual, had were nice and crispy.
Cinnamon and Pineapple Green Tea
Remember to stir this drink or otherwise it would be too strong. After stirring, the pineapple flavor of the drink was just right though the cinnamon flavor was not as prominent as I hoped.
A Cinnamonroll container is included in this set meal. A cute place to enjoy chicken wings with Cinnamoroll.
题外话/补充资料: Each month there is a different pattern/color container.
2021-08-03
Cinnamon Apple Chicken Wings
2021-07-08 95 浏览
These fried chicken wings are best savoring on spot so you can enjoy the most juiciest luscious meat; the crispiest skin coated with either rose honey, orange syrup & red wine or aromatic truffle, fried garlic & nori flakes我係超級雞翼控,可以連食多隻都面不改容。今日行經人來人往的旺角 T.O.P.,見到有雞翼山專門店即刻入去食個套餐先雞翼套餐 HK$118 雞翼12隻 (自選3個口味)+飲品文青風玫瑰雞翼/Rose Chicken Wings 第一次食,對佢好感度十足,雞翼上面鋪咗粉紅色玫瑰花瓣打卡一流;食落有花香,睇得又食得。沾滿玫瑰蜜糖的鮮炸雞翼皮脆肉嫩,蜜味肉汁滿瀉,好好味黑松露蒜香武士雞翼/Black Truffle Chicken Wings with Garlic 黑松露味香噴噴,炸蒜香氣更濃,呢款雞翼炸得較為乾身,上面鋪滿紫菜,非常香口橙香紅酒大廚雞翼

雞翼套餐 HK$118
雞翼12隻 (自選3個口味)+飲品

文青風玫瑰雞翼/Rose Chicken Wings

橙香紅酒大廚雞翼/Orange & Red Wine Chicken Wings

雞翼面洒上橙皮粒,充滿清新果香,紅酒味自己唔多食得出,整體味道幾香甜

柳橙冰綠茶/Ice Orange & Green Tea

食完香口雞翼,飲番杯凍飲降溫。橙味較為突出,可以揀少冰,幾解渴

雞翼山
旺角彌敦道700號 T.O.P. 地下14號舖
2310 2055
  • 鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼
  • 黑松露蒜香武士
1K
2021-07-03 53 浏览
雞翼山的雞翼大隻,全部雞翼即叫即炸,肉質滑嫩多汁,香脆可口,真的是百吃不厭!口味更有十一款之多,當中有4款新口味:伯爵茶君子雞翼、韓風泡菜見習生雞翼、Striking南非香辣爆炸雞翼、宮崎南蠻他他雞翼,款款吸引!12件套餐 ($118)可自選12件任何3款口味的雞翼或雞搥,包1杯特飲。文青玫瑰雞翼必吃口味!味道香甜清新,散發著陣陣玫瑰清香。宮崎南蠻他他雞翼味道香濃,多南蠻漬及他他醬是精髓,雞翼鋪滿濃厚的醬汁,毫不吝嗇,味道酸酸甜甜,非常開胃。鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼雞翼沾滿金黃起沙的鹹蛋黃,入口陣陣咸香味,惹味又邪惡!水蜜桃粒粒果茶入口滲透著夏日的馥郁茶香,味道清新淡雅。

12件套餐 ($118)
可自選12件任何3款口味的雞翼或雞搥,包1杯特飲。

文青玫瑰雞翼

必吃口味!味道香甜清新,散發著陣陣玫瑰清香。

鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼

雞翼沾滿金黃起沙的鹹蛋黃,入口陣陣咸香味,惹味又邪惡!

水蜜桃粒粒果茶
入口滲透著夏日的馥郁茶香,味道清新淡雅。
2021-06-30 828 浏览
/雞翼山🇭🇰/➖➖➖<不要儀態只想吃雞翼> ➖➖➖曾經都有一次去過葵芳分店 覺得好多口味 又幾好食 今次同媽咪去旺角行街就食多次同埋又多左啲口味😍😍 就算叫套餐$118/12隻雞翼都夠食! 可揀三款口味同一杯飲品🥳 食過避風塘雞翼真係幾好食 所以又encore 了😋😋雖然覺得甜雞翼幾好食但係個人會鍾意食鹹多啲!➖➖➖1️⃣港式避風塘蒜香雞翼(8/10) 鍾意食辣嘅話呢款就啱晒! 雞翼夠香脆而且會有炸蒜同埋辣椒粒都覺得幾過癮會越食越辣😛😛人氣no 1 都實至名歸➖➖➖2️⃣伯爵茶君子雞翼(7.3/10) 呢款係甜雞翼☺️面頭會好似滲滿咗啲伯爵茶脆脆 有啲似餅乾食到有茶葉碎 ~第一口伯爵茶味濃啲之後再食會係蜜糖味!雙重口感如果伯爵茶味再濃啲嘅話就更好➖➖➖3️⃣宮崎南蠻他他雞翼 (7.7/10) 似食緊魚柳包嘅他他汁!覺得嗰種醬汁酸酸地好開胃最鍾意佢哋自製他他汁嘅青瓜粒😋😋➖➖➖4️⃣柳橙冰綠茶 (7.5/10) 邊食雞翼邊飲好解辣😝😝整體甜度適中幾清新好似飲緊果茶咁果汁同埋綠茶平衡得唔錯➖➖➖📍雞翼山 旺角
/雞翼山🇭🇰/
<不要儀態只想吃雞翼>
同埋又多左啲口味😍😍
就算叫套餐$118/12隻雞翼都夠食!
雖然覺得甜雞翼幾好食但係個人會鍾意食鹹多啲!

➖➖➖
1️⃣港式避風塘蒜香雞翼(8/10)
鍾意食辣嘅話呢款就啱晒!
雞翼夠香脆而且會有炸蒜同埋辣椒粒
都覺得幾過癮會越食越辣😛😛
人氣no 1 都實至名歸

➖➖➖
2️⃣伯爵茶君子雞翼(7.3/10)
呢款係甜雞翼☺️
面頭會好似滲滿咗啲伯爵茶脆脆 有啲似餅乾
食到有茶葉碎 ~第一口伯爵茶味濃啲
之後再食會係蜜糖味!雙重口感
如果伯爵茶味再濃啲嘅話就更好
伯爵茶君子雞翼

➖➖➖
3️⃣宮崎南蠻他他雞翼 (7.7/10)
似食緊魚柳包嘅他他汁!
覺得嗰種醬汁酸酸地好開胃
最鍾意佢哋自製他他汁嘅青瓜粒😋😋

➖➖➖
4️⃣柳橙冰綠茶 (7.5/10)
邊食雞翼邊飲好解辣😝😝
整體甜度適中幾清新
好似飲緊果茶咁果汁同埋綠茶平衡得唔錯
柳橙冰綠茶

📍雞翼山 旺角
午餐
柳橙冰綠茶
2021-06-28 60 浏览
有冇朋友仔鍾意食雞翼呢?相信大家對雞翼山應該都唔陌生,小編同朋友都好鍾意食雞翼所以趁得閒嘅時候又去咗食,小店有提供多款口味的雞翼選擇,我哋嘅雞翼仲要採用無激素超大雞翼,無添加生長荷爾蒙、抗生素同防腐劑最近見到佢地出左四款新口味,包括:伯爵茶君子雞翼、韓風泡菜見習生雞翼、Striking南非香辣爆炸雞翼、宮崎南蠻他他雞翼😆今次就叫左佢哋12隻嘅套餐配嘢飲 $118玫瑰風文青雞翼鍾意玫瑰同蜂蜜嘅朋友仔可以試吓,雞翼外皮香脆仍然保留肉汁好滿足香辣避風塘蒜炒雞翼作為店內招牌,推介大家試吓!炸蒜好香口惹味伯爵茶君子雞翼見到佢哋呢個新口味好似都幾吸引所以就叫咗嚟試吓,食落去好香伯爵茶味,面頭嘅碎碎令到層次感更加豐富_另外飲品方面有三款選擇,今次就揀咗水蜜桃粒粒甜果茶,用罐裝可以隨時隨地飲好方便,味道好清新,有助解膩不會太甜

今次就叫左佢哋12隻嘅套餐配嘢飲 $118

玫瑰風文青雞翼

香辣避風塘蒜炒雞翼
作為店內招牌,推介大家試吓!炸蒜好香口惹味

伯爵茶君子雞翼

_

2021-06-28 51 浏览
T.O.P.的雞翼山是手羽專門店,雞翼有十多款口味可供選擇,有啲口味仲要喺第二度搵唔到架!12件套餐 $118可自由配搭三款口味 + 飲品文青風玫瑰雞翼以蜜糖做到脆皮的效果,加上淡雅的玫瑰花香,成件事好味得黎仲要係超夾,不愧為招牌必食!港式避風塘蒜香雞翼人氣No.1!齋睇賣相已經令人流晒口水!雞翼香辣得黎仲超惹味,炸蒜份量夠多,每一啖雞翼都可以沾滿炸蒜粒!Striking南非香辣爆炸雞翼加入爆炸糖的雞翼,除了爆炸糖的特效,還多了一份糖果的甜美,玩味十足!水蜜桃粒粒甜果茶帶著果甜果香,可以解辣解暑!

12件套餐 $118
可自由配搭三款口味 + 飲品

Striking南非香辣爆炸雞

水蜜桃粒粒甜果茶

帶著果甜果香,可以解辣解暑!
2021-06-25 36 浏览
無儀態食雞翼先係最滋味😄😋🍗🍗「不要儀態 只想吃雞翼」每次食雞翼山都超滿足!!😍雞翼山super fans一定係我✌·12件雞翼(可混合配搭最多3種口味) + 飲品一款 HKD$118******************************🌶韓國泡菜見習生雞翼哩款好有驚喜🤩😍Kimchi味道濃郁 辣辣地好惹味😚泡菜醬汁佈滿成隻雞翼😻滋味滿分💯 又香又好味!·🌷文青風玫瑰雞翼一入口就好似食緊🍯蜜糖燒雞翼咁香甜蜜糖味道 好sweet甜蜜蜜💕加上🌹玫瑰香氣慢慢滲出😽個玫瑰醬汁仲用咗真玫瑰煮成㗎🤩·🥚鼠尾草鹼蛋黃哥雞翼超級邪惡既口味!😈👻👻鹹蛋黃醬超級濃郁juicy! 超級正😍口感仲有微微起沙 啖啖都咁豐富😋·🍎健康山楂蘋果茶味道唔會好甜 感覺健康且解渴食左咁多邪惡嘢 飲佢就可以解下膩👍

無儀態食雞翼先係最滋味😄😋

🍗🍗「不要儀態 只想吃雞翼」
每次食雞翼山都超滿足!!😍

雞翼山super fans一定係我✌

🌶韓國泡菜見習生雞翼

哩款好有驚喜🤩😍
Kimchi味道濃郁 辣辣地好惹味😚

泡菜醬汁佈滿成隻雞翼😻
滋味滿分💯 又香又好味!
🌷文青風玫瑰雞翼

2021-06-19
下午茶
  • 韓國泡菜見習生雞翼
2021-06-25 465 浏览
這次在旺角逛街,經過雞翼山聞到很香的味道,就忌不住要買來吃吃了🤩。這家店我們很喜歡吃,而且地理位置方便,經過買來吃挺不錯呢。這次就點個套餐跟朋友吃,一起分享雞翼🤤。-💥雞翼套餐 HKD$118,這個套餐份共有12隻雞翼,可以在菜單上選擇3款不同的口味的雞翼😆,另外可選擇一杯飲品,飲品用易拉罐飲起上來很方便。-👉鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼:這款是靜靜愛吃的口味之一,取餐時已經聞到很大陣的咸蛋黃香味🥰,賣相是金黃色,咸蛋黃平均掛在雞翼上。咸蛋黃的味道香濃,咸香味十足。而且吃到粒粒咸蛋黃,不會感到太油膩挺好🤩。-👉原味脆香雞翼:第一次吃原味版本,外表看似平平無奇,但吃起上來味道不錯😆。雞翼的外皮做到脆脆的,裡面肉汁豐富,既香口又嫰滑的口感☺。-👉黑松露蒜香武士雞翼:這個有原味和辣味選擇,選擇了辣味版本😚。這個口味層次分明,先後吃到紫菜和蒜香味,黑松露慢慢散發出來,整體味挺好🤤。-飲品方面點了水蜜桃粒粒甜果茶,糖度是預設但沒有冰塊的飲品。飲品味道酸酸甜甜的,底下有很多水蜜桃果肉,口感更豐富。

2021-06-23
2021-06-23 45 浏览
💖 有時真係好想瘋狂食雞翼!上次就去旺角T.O.P.雞翼山,嗌咗幾款口味試吓😍💖 聽講佢哋採用冇激素雞翼,無添加生長荷爾蒙、抗生素同防腐劑👍🏼 💖 今次帶咗$118套餐,包括12隻雞翼同埋一杯嘢飲🧃💖 首先全部雞翼都係即叫即整,全部都好脆好熱💖 文青風玫瑰雞翼: 外層有蜜糖,好香甜,亦有玫瑰味,食落有少少痴牙嘅感覺,外脆內軟,唔拐得係招牌必食💖 黑松露蒜香武士雞翼: 蒜香好好味😋我亦都鍾意上邊啲紫菜,令到味道更加多層次💖 鼠尾草鹹蛋黃雞翼: 鹹蛋黃必定要揀!全隻都沾滿鹹蛋黃🤤💖 另外飲品叫咗山楂蘋果茶,同雞翼超match! 感覺清熱清甜🥰💖 下次再返嚟買返屋企俾屋企人食先!
💖 有時真係好想瘋狂食雞翼!
上次就去旺角T.O.P.雞翼山,嗌咗幾款口味試吓😍

💖 今次帶咗$118套餐,包括12隻雞翼同埋一杯嘢飲🧃

💖 首先全部雞翼都係即叫即整,全部都好脆好熱

💖 鼠尾草鹹蛋黃雞翼: 鹹蛋黃必定要揀!全隻都沾滿鹹蛋黃🤤

💖 下次再返嚟買返屋企俾屋企人食先!