2018-06-12
2021 浏览
今日同朋友係旺角覓食,係樓下見到傳單既日式火鍋, 好似好吸引,就試下啦~ 上到去, 餐廳裝修簡約, 擺位寬敞舒適, 經理招呼入座之後就解釋餐牌上既套餐安排,我地揀左$248安格斯牛肉火鍋放題+任食刺身 (任食海鮮/ 刺身 2揀1)如果2樣都想食可以揀升級套餐!揀左湯底後,店鋪好細心,有免費wifi、手機袋、圍裙、髮圈等等 湯底我地點左雙拼鍋- 簡簡單單既香茜皮蛋湯拼蕃茄濃湯, 蕃茄濃湯鍋既蕃茄味真係好濃! 刺身方面. 有任點任食既三文魚、赤貝、劍魚腩、泰式生蝦、象拔蚌、北寄貝、魷魚、甜蝦同希靈魚, 每樣都好新鮮而且好快上檯, 唔會甩單! 安格斯牛肉同極品一口牛: 牛有牛味, 食得出真係高質牛五花腩肉: 有驚喜, 不嬲都唔係太好豬肉, 但係呢碟好出色其他配料選擇好多, 墨魚滑、響鈴都有,菜類款式多而新鮮!而且絕對唔會吝嗇分量, 食到我地捧住個肚 甜品類別除左自家制既蛋糕, 仲有幾款雪糕選擇, 最特別係細個成日食既阿波羅雪糕, 好懷念丫!
如果2樣都想食可以揀升級套餐!
安格斯牛肉同極品一口牛: 牛有牛味, 食得出真係高質牛
五花腩肉: 有驚喜, 不嬲都唔係太好豬肉, 但係呢碟好出色