2012-06-13 36 浏览
老細請食飯,上次試過呢間dinner,覺得ok,今次就黎食lunch。呢個蕃茄忌廉湯幾好不得不讚呢度嘅印藉師傅,好正又夠辣!因為有D趕,所以海鮮、熱盤食左唔多,就食甜品。本身我對甜品嘅感覺一般,每次都食唔多,但今次竟然食左好多!熱情果mousse,酸酸地好醒神忌廉芝士甘荀蛋糕好好味嘅組合!估佢唔到!朱古力麵包布丁,係熱食嘅,讚 之前dinner都係得兩種雪糕,而家lunch有3種!Woah!味道重要好特別!開心果味、熱情果與芒果,同埋大路嘅雲呢拿,好味!食埋水果,好滿足總括來講,食物ok,service幾好。
蕃茄忌廉湯
呢個蕃茄忌廉湯幾好
印式雞咖哩
不得不讚呢度嘅印藉師傅,好正又夠辣!

熱情果mousse
熱情果mousse,酸酸地好醒神
cream cheese carrot cake
忌廉芝士甘荀蛋糕
好好味嘅組合!估佢唔到!
chocolate bread pudding
朱古力麵包布丁,係熱食嘅,讚
movenpick icecream

fruits
食埋水果,好滿足

總括來講,食物ok,service幾好。

2012-05-29
chocolate bread pudding
movenpick icecream
fruits
2012-06-12 40 浏览
唔知係咪因為逸東係朗豪朗廷集團中最cheap, 所以佢地自己都做cheap自己!本人今日提早一星期慶父親節, 而且仲趁可用openrice的coupon, book左4位,食lunch buffet, 去到唔使等可以埋位幾好~入到去d服務員服務是不錯的,ok啦, 去拎野食, 佢地轉左制度,魚生、生蠔要由廚師(1)拎, 個度排隊ok冇問題, 但order時佢竟然黑面...大佬, 呢個係buffet, 我有俾錢食架!此外, 壽司旁的冷麵有3, 4隻小蚊滋飛來飛去!!!我已經嘗試2次同佢地講, 但佢地都冇理會佢地好似認為地方暗會搏人睇唔到囉!!and then就去拎燒羊架, 個度已經燒得慢, 問親佢佢話未有未熟, 一行開佢就俾另外一位!問佢拎2舊佢都一貫所以廚的風格------------黑面!大佬我俾錢架! 你地唔想人食就唔好做buffet啦!食物方面, 生蠔完全冇味, 熱食完全零吸引,唯一係周打湯好飲, 同埋雪糕其他一律不吸引。
食lunch buffet, 去到唔使等可以埋位幾好~

入到去d服務員服務是不錯的,
ok啦, 去拎野食, 佢地轉左制度,
魚生、生蠔要由廚師(1)拎,
個度排隊ok冇問題, 但order時佢竟然黑面...

大佬, 呢個係buffet, 我有俾錢食架!
此外, 壽司旁的冷麵有3, 4隻小蚊滋飛來飛去
!!!
我已經嘗試2次同佢地講, 但佢地都冇理會
佢地好似認為地方暗會搏人睇唔到囉!!

一行開佢就俾另外一位!

大佬我俾錢架! 你地唔想人食就唔好做buffet啦!

食物方面, 生蠔完全冇味, 熱食完全零吸引,
唯一係周打湯好飲, 同埋雪糕
其他一律不吸引。
题外话/补充资料: 因為有coupon, 埋單平均$170/人係抵, 講真如果以原價去食, 真係寧願行過朗豪坊過place食~貴多少少, d野食同服務好好好好多. 一分錢一分貨是真的。 早前都評論過佢tea buffet 已經downgrade, 雖知lunch一樣... 慘~
2012-06-10
父亲节
  • 雪糕
2012-05-28 39 浏览
呢間野小野食到爆...黎黎去去得幾樣野....根本就無野好食..壽司係又凍又硬又唔新鮮...生蠔同3文魚刺身係正常既..但其它熟食同甜品就好難食....d雪糕仲要係勁酸~!!!! 都唔知咩黎既...!(@&*#$^!@#&*($黎黎去去得幾樣選擇~食咁多次buffer~呢個價錢算係最少選擇既一間...大家要去請諗清楚.... 好後悔去左...

呢間野小野食到爆...黎黎去去得幾樣野....
根本就無野好食..
壽司係又凍又硬又唔新鮮...

生蠔同3文魚刺身係正常既..
但其它熟食同甜品就好難食....

大家要去請諗清楚....
好後悔去左...
2012-05-28 159 浏览
母親節, 度度都好多人, 母親大人想食自助餐, 好辛苦先book到呢間, 眼見又未食過, 就諗住一試!一入到去, 經過擺放食物o既地方, 咁細o既, 好似唔太多選擇咁. 入到坐低, 坐位還算寬敞, 唔會好迫, 未坐定就拿拿臨再出去睇清楚啦!生蠔唔係即要即開, 係佢開定幾隻, 你要就拎出黎, 放落一盤有2舊檸檬既水度揚2下, 再比你. 天丫, 到最後盤水我都唔知佢有冇換過.....d蠔好細隻, 仲有d沖唔淨o既殼碎, 感覺上真係麻麻地, 所以食左2隻就冇食lu~刺身都算新鮮, 但其他海鮮就麻麻地, 得蝦, 螺同青口, 兩老話螺同青口...咬唔郁., 好"um"喎熱食既選擇就唔算好多, 味道亦只算不過不失, 不過印度咖哩就好好味, 雞同牛肉都都恰到好處, 唔會"鞋", 配薄餅很好.甜品就幾多選擇, 細細件的, 可以試多幾款. 生果就麻麻地, 唔甜唔多汁.全晚至愛都可以算係movenpick 既雪糕, 一家大小都encore得最多就係呢一樣. 以依個價錢黎講, 我諗就真係未必會再黎一次.

一入到去, 經過擺放食物o既地方,
生蠔
刺身
凍海鮮
甜品
生果

以依個價錢黎講, 我諗就真係未必會再黎一次.

2012-05-13
母亲节
刺身
甜品
2012-04-28 22 浏览
我是用團購coupon的,當天與爸媽、姊姊、妹妹等一行六人吃自助餐。我們七時到達,wow,已經好full了。我們被安排在corner位,挺好的,好像一個private area,方便傾談又不怕影響人。一開始吃點salad吧!還可以,粟米、車厘茄、雞心豆、等都頗新鮮,不過我個人不喜歡紅菜頭的味道,爸爸倒吃很多。熱食亦OK,有大約十款,最喜歡印度羊咖哩、燒春雞、意大利麵(超好味)、炒墨魚仔!BBQ的海鮮和牛仔骨亦很美味!甜品OK,迷你心大軟是我至愛!!水果很新鮮。不過......美中不足是carving只有羊腿,沒有羊架了 冷盤海鮮只有兩款,長腳蟹沒有了 只是望上去亦覺冷清。一開始沒有點飲料,只叫了水,怕喝得太多吃不下。吃到中段大家都點了橙汁和可樂,但媽媽之後點了紅酒,我們都怕她醉呢!哈哈,大家興起,臨完場每人都喝了一杯白酒,盡興一番。值得一提,這裡服務挺好!侍應很勤力,不停收碟及refill飲品。面對我們此枱"茶煲"客很有耐性
salad
pasta
squid
OH! only lamb leg
not enough varieties
冷盤海鮮只有兩款,長腳蟹沒有了
只是望上去亦覺冷清。

2012-04-03
salad
pasta
squid
  • 熱食
  • 甜品
2012-04-20 32 浏览
今年二月中去,晚市時段先講環境,環境比較暗,坐左係一件望向天的石像人右邊,近通道張坐椅好重,每次起身去攞野食D待應會拍埋你座果張椅,返黎座低又要自已拉返張椅座低,好煩好唔方便,地方狹窄係主要原因。食物方面,種類少得可憐,海鮮冷盤種類好少,唔好比團購張相誤道生蠔比較細,加上有沙,唔覺得好食。鐵板燒又係,d牛仔骨、龍利柳,蝦全部可以係超市買到,無鮮味,種類少。中式菜算可,薄餅同餐包一般。飲品每人只可固定選一種,連水都無得任飲總括來講,如打算去專門食海鮮,一定會失望,十分唔抵。
今年二月中去,晚市時段

先講環境,環境比較暗,坐左係一件望向天的石像人右邊,
近通道張坐椅好重,每次起身去攞野食D待應會拍埋你
座果張椅,返黎座低又要自已拉返張椅座低,好煩好唔方便

地方狹窄係主要原因。

一般。飲品每人只可固定選一種,連水都無得任飲

總括來講,如打算去專門食海鮮,一定會失望,十分唔抵。
题外话/补充资料: 唔會再去
2012-02-21
2012-04-18 35 浏览
團購有優惠, 睇食評又幾好就買啦, 點知去到環境係闊落, 但只限 reception 出面, 入面同 buffet bar 既範圍樓底矮, 好侷促, 好細刺身: 預先切定擺係盒入面, 你要就夾比你, 一d都唔新鮮熱盤: 款式唔太多, 燒烤都 ok冷盤: 只有蝦, 青口甜品: 款式冇之前食評既咁多, cake 唔係太甜就太酸, 還是食雪糕好了飲品: 你揀定左就成晚都係倒番相同既比你結論: 冇下次

刺身: 預先切定擺係盒入面, 你要就夾比你, 一d都唔新鮮
熱盤: 款式唔太多, 燒烤都 ok
冷盤: 只有蝦, 青口
飲品: 你揀定左就成晚都係倒番相同既比你

結論: 冇下次

2012-03-01 60 浏览
今次和男友一起吃自助晚餐,朋友推介此餐廳,而且網上食評說它不俗,便樂意一試。妹妹跟我做此文章的中文翻譯,希望你們都明白吧!一到櫃台,服務員很有禮貌地詢問訂座電話,然後帶我們入座。今晚的客人很多啊!一開始,當然要吃開胃菜!沙律非常新鮮。我不太喜歡吃沙律醬,這裡有一半沙律都沒有預先拌好,醬汁都是on the side的,honey mustard, french dressing, vinagarette...任君選擇很意大利風味的前菜!噢,吃多了一點這個擺設方法很好!由服務員夾給客人,比客人自由亂夾,乾淨很多!橙跟甘荀,好像很怪的配搭,但出奇的好味!嘩!中式炒駝鳥肉,超級好味!炒得很嫩!印度牛肉咖哩很夠辣,非常正宗很有趣的開放式廚房!即點即煮粉麵和配料,新鮮一片的水果海!最喜歡西瓜最後品嚐的是甜品,賣飛佛最難忘的是藍莓芝士餅,和迷你心太軟很難忘!我們都吃了很多,很開心。有一點不知道應不應該說,雖然各服務員都很有禮,也很勤快,但人手嚴重不足是很明顯的,必須正視。

Salad♥
Italian appetiser♥♥
很意大利風味的前菜!噢,吃多了一點
Sashimi♥
Weird but tasty Orange & Carrot Soup
橙跟甘荀,好像很怪的配搭,但出奇的好味!
Wok-fried ostrich & Indian beef curry♥
Noodle station!
很有趣的開放式廚房!即點即煮粉麵和配料,新鮮
Fruits!
一片的水果海!最喜歡西瓜
Delicious cakes♥
最後品嚐的是甜品,賣飛佛
最難忘的是藍莓芝士餅,和迷你心太軟
很難忘!

2012-02-27
Delicious cakes♥
Fruits!
Noodle station!
Sashimi♥
Italian appetiser♥♥
Salad♥
  • 中式炒駝鳥肉
  • 印度牛肉咖哩
  • 藍莓芝士餅
  • 迷你心太軟
2012-01-30 19 浏览
年初三朋友生日,想吃生蠔,於是想起吃自助餐。到openrice看到此店最近很多好評,於是一試。一入到去見到buffet bar............... 超細........熱食只得5-6碟。心諗:都唔緊要啦,最主要食生蠔。生蠔 苦,有沙魚生 唔新鮮燒牛扒 差甜品 差 (連最喜歡食甜品的小朋友都唔想食)見到之前的食評係有羊架的,我去到當晚沒有,只有一隻羊脾的物體,仲要係凍冰冰的!本人從來都未試過食buffet 係唔飽的!有d懷疑早前看到的食評..............

生蠔 苦,有沙
魚生 唔新鮮
燒牛扒 差
甜品 差 (連最喜歡食甜品的小朋友都唔想食)

本人從來都未試過食buffet 係唔飽的!

有d懷疑早前看到的食評..............
2012-01-25
生日
  • 樣樣都難食
2012-01-27 21 浏览
為自己N年之出生日慶祝,年初三的農暦新年,每間buffet都因假期好多都加價,相反..打去booking才知$188.再加10%,如平日仲有15%折扣先講食物,一個小型半月灣食物枱,放滿食物,雖然地方不大、但都算多款沒有想像過午餐這樣收費,還有豪同羊架供應,而且質數仲不錯熱葷方面,亦有印度咖喱辣味適中,而中式就有一貫雞、鴨、魚這裏的甜品佔位也不少,我就首推creme brulee,食上4小杯,入口面層糖片不太硬,內餡入口即溶,又不太甜,正!羊架亦煎得剛好,不會過un,我取了6件(1個人)最失敗反而是coffee,& tea, (煮上的咖啡味道全不像樣,冰冷的鲜奶也沒有打熱,會做就出好咖啡嗎)我跟朋友只飲上一口,便放下...在結尾埋單時,侍應奉上一張抨價紙給我們,我亦一一告知此乃個人應為最敗畢之處,還好的事,他們亦願意耹聽,再三換個杯,少少的一杯壞事,但實冇這個必要,而且亦很滿足了
為自己N年之出生日慶祝,

沒有想像過午餐這樣收費,還有豪同羊架供應,而且質數仲不錯

熱葷方面,亦有印度咖喱辣味適中,而中式就有一貫雞、鴨、魚

羊架亦煎得剛好,不會過un,我取了6件
(1個人)

而且亦很滿足了
题外话/补充资料: 地方需少,但今時今日價錢與質數實在可以收貨。
2012-01-25
$210.
2012-01-09 20 浏览
生蠔味道幾好, 但唔大隻我好鐘意食燒羊架, 食左起碼5 , 6 件, 當然佢即叫即燒, 要等, 個燒牛肉比較乾Tiramisu, 藍梅果TART 幾好味. 重點係個底唔會好厚, 唔會覺得滯田螺盒幾好味, 好CREAM 同賣相吸引紅酒無限添飲, 味道都OK在座好多都係團購, 論環境食物就真係超值, 若果本身身鐘意食生蠔, 羊架, 印度加厘羊/魚, 咁就幾抵, 但甜品就失色少少, 雪榚得VANILLA同STRAWBERRY 選擇, CAKE 就可以不理.
生蠔味道幾好, 但唔大隻
田螺盒幾好味, 好CREAM 同賣相吸引
紅酒無限添飲, 味道都OK
2012-01-08
  • 酥皮田螺盒
  • 羊架
  • MOVENPICK 雪糕
  • 海鮮串
2012-01-09 13 浏览
之前朋友推介, 都嚟過呢度好幾次食 lunch buffet, 貪呢度物超所值.人少少靜靜地, 最緊要大部份食物都自己喜歡 ...成一年多無來, 由之前 $140, 加到 $160 , 都ok 有齊 生豪. 龍蝦仔.魚生 可惜, 今次無灑吞拿魚魚生 同埋凍蝦換嚟花枝片. 瀨尿蝦可能呢d 食材太貴囉 ...每次來都食我最鍾意 movepick 雪糕 士多啤梨味有好多果肉, 酸酸地好正唔肥膩可以多食幾球 甜品都好好食 今次d 服務好咗, d人密密來收碟, 真好 !
movenpick 雪糕
焦糖燉蛋

有齊 生豪. 龍蝦仔.魚生

可惜, 今次無灑吞拿魚魚生

同埋凍蝦

換嚟花枝片. 瀨尿蝦

可能呢d 食材太貴囉 ...

每次來都食我最鍾意 movepick 雪糕

士多啤梨味有好多果肉, 酸酸地好正
唔肥膩

可以多食幾球

甜品都好好食

今次d 服務好咗, d人密密來收碟, 真好 !

2012-01-04
生日
信用卡優惠
焦糖燉蛋
movenpick 雪糕
2011-12-14 13 浏览
第一編食評,梗係要介紹同我美食小精靈智智同名的香港逸東「智」酒店內的 Metro Buffet & Grill 啦! 雖然之前有 friend 話呢間 lunch buffet 麻麻,不過因為改唔切地方,所以唯有試試,但完感覺良好噃!其實除咗個蠔有碎殼外,其他食品例如凍蝦,燒火腿配cranberry sauce,燒蝦同Movenpick雪糕都好美味,尢其是個凍蝦,好鮮好彈牙!其實如果唔係食咗一打生蠔,兩打凍蝦,燒火雞,燒火腿,煙三文魚,三球雪糕,豆腐花 ... etc.,應該可以試埋佢啲刺身 ... 至於環境好乾淨,除了近 Grill 嘅地方比較大咗小小油煙 ... 至於服務方面,幾位侍應哥哥好勤力幫我哋嗰枱收碟,又幫我掉聖誕禮物包裝紙,真係唔該晒!!!總結一下,今晚呢餐比想像中好,有機會都會再去食過!

其實除咗個蠔有碎殼外
差,因為沖唔乾淨有碎殼
正,好鮮好彈牙
正,個 cranberry sauce 同個 ham 好夾
正,燒蝦好香
正,不過個Movenpick雪糕得兩隻味好似差啲
正,豆腐花夠滑同有少少豆味

總結一下,今晚呢餐比想像中好,有機會都會再去食過!
2011-12-13
信用卡優惠
正,好鮮好彈牙
正,個 cranberry sauce 同個 ham 好夾
正,燒蝦好香
正,不過個Movenpick雪糕得兩隻味好似差啲
正,豆腐花夠滑同有少少豆味
  • 凍蝦,雪糕,豆腐花
2011-12-08 45 浏览
先謝謝公關的邀請, 可以讓我跟朋友們一試逸東智酒店的自助晚餐然後要說一聲對不起, 因為我的工作關係, 把這自助餐的日子一改再改, 真謝謝公關的貼心安排當晚六點多到達, 已經坐了差不多全滿. 可見這buffet很受歡迎呢從頭盤到甜品的域分很清晰, 讓客人可容易拿自己想吃的東西先拿湯品暖胃, 中湯西湯各一款, 我拿了雜菜湯, 酸酸的雜菜湯很開胃, 如果湯頭再多一點鮮味會更好頭盤有我自助餐一定要吃的生蠔, 很新鮮, 當中的美國蠔蠻creamy的, 我吃了不少看到他們的蠔refill得很快, 我們都常吃到新鮮又比較飽滿的生蠔, 不錯喔其他的頭盤也有泰式的涼盤跟沙拉, 菜類都蠻新鮮, 有個泰式粉絲沙拉酸酸辣辣的蠻好吃刺身跟壽司選擇也不少, 愛吃刺身壽司的朋友一定會很喜歡水準都很不俗, 壽司種類算是蠻多的. 日式冷麵也是蠻受歡迎, 看到有很多人拿我很愛吃芝士, 這裡有四種芝士選擇, 當晚我吃了兩三轉芝士都是拿我很喜歡的brie跟blue cheese, 配以番茄, 甘筍非常合我的胃口呢我不太喜歡吃芝士+餅乾, 看到對面有麵包藍, 本想拿一個配芝士吃拿了一個番茄小圓包, 非常香又夠熱! 麵包吃起來有

從頭盤到甜品的域分很清晰, 讓客人可容易拿自己想吃的東西
湯品
頭盤,生蠔,壽司跟刺身
新鮮生蠔

壽司,刺身
刺身壽司選擇也不少, 愛吃刺身壽司的朋友一定會很喜歡
my favourite cheese!
我很愛吃芝士, 這裡有四種芝士選擇, 當晚我吃了兩三轉芝士
cheese,其他頭盤
番茄小圓包好吃!
拿了一個番茄小圓包, 非常香又夠熱! 麵包吃起來有番茄的味道, 旁邊的牛油也很香呢
很有驚喜, 我覺得他們供應的芝士跟其配搭都有用心, 都很好吃呢

主菜類也蠻多選擇的, 但胃納實在有限. 試了咖哩羊肉咖哩雜菜
curry
水準都蠻讚的, 咖哩下了很多香料, 羊肉的味道突出. 配以果醬, 薄脆都很好吃
燒牛肉, 羊架
這裡的燒牛肉也很不錯吃, 不會燒得乾身, gravy味道也不會死鹹
烤羊架質素也蠻高的, 烤得剛剛好, 還保留了羊味, 配以mint sauce蠻好吃的
甜品,水果,朱古力噴泉
dessert and fruit
甜品方面選擇也不少, 但質素有待加強. 但很欣賞他們的水果擺得很漂亮, 吃了不少鳳梨
movenpick ice cream
雪糕有我的最愛品牌movenpick, 味道有兩種選擇: vanilla and strawberry, 吃了我喜歡的香草口味

每人都會有一杯飲料, 服務員都會主動詢問要不要喝飲料, 服務真的很周到
metro grill and buffet是另一家城中好質素的自助餐. 再一次謝謝公關邀請, 我們當晚吃得很開心呢
試食活動
頭盤,生蠔,壽司跟刺身
甜品,水果,朱古力噴泉
my favourite cheese!
新鮮生蠔
cheese,其他頭盤
壽司,刺身
番茄小圓包好吃!
燒牛肉, 羊架
curry
dessert and fruit
movenpick ice cream
2011-11-22 29 浏览
往時今刻,我還是一個經常食Buffet的人,可是今年與Buffet絕緣般,上一次已是半年前,說久不久,說近不近,可是對於我來說,則是很久之前了。為何喜歡上Buffet,原因實在太簡單,就是款式很多元化,中西日意德法美的菜式也可能出現,每次也有驚喜。 今次有幸收到公關的邀請,來到逸東「智」酒店的Metro Buffet & Grill進行試食。懷著興奮的心情到來,早少許時間進入,在周圍拍一下照片。接待處環境清幽,而且樓底極高,很開揚,給人一種心曠神怡的感覺。再往內走,樓底足足矮了一截,但仍不失氣派,當中有不少藝術品或雕刻品擺放其中。踏正六時,侍應走來知會我們,便急不及待到海鮮冷盤區。款式也有不少,當然必食的是生蠔,雖然是已開的半殼生蠔,但仍然鮮度十足,質感略Creamy,感覺應是比較crispy才對,但蠔味較淡,可能是因開了一會及沖了水的關係,但也是值得一試的。其餘海鮮也十分新鮮,比較有趣的是居然有東風螺的出現,起初只以為東風螺只會熱吃,估不到凍吃也可,實在有趣。刺身款式只有三文魚、立魚及魷魚三款,而且旁邊還放有青芥辣的蟹子,感覺較為特別。有刺身又怎會沒有壽司,壽司排列整齊。當然冷盤常客

豐富海鮮
刺身款式只有三文魚、立魚及魷魚三款,而且旁邊還放有青芥辣的蟹子,感覺較為特別。有刺身又怎會沒有壽司壽司排列整齊。當然冷盤常客的煙三文魚及芝士絕不能缺少,這兒的煙三文魚深得我心,以件狀供應,感覺件狀比片狀更美味,更有質感,加上煙燻味濃厚。

件裝三文魚
其實頭盤又何止這些,已拌好的沙律款式雖不多,但也勝在用料新鮮,而且還有可供自由配搭的。由於現在正進行以泰越式為首的主題自助餐,所以如蒸粉卷等等小食也有供應。

熱盤的款式也有不少,當中的燒牛肉以原條來燒,感覺蠻好,切開後,肉色呈櫻桃粉紅。試了薄薄的一片,肉味剛好,肉質較硬,但美味仍在。當中還有蔗蝦及燒烤食品在旁,有魚柳、帶子串及羊架等等,烤好後香噴噴。

肉嫩味濃
奈何熱盤款式很多,但胃口有限,始終不能容納所有,但對當中幾款較有興趣去吃,如焗青口、檸汁魚柳及薯蓉球等等。焗青口上的蒜粒很脆口,但必要早些去拿,否則會被焗至腍身。檸汁魚柳的醬汁不錯,帶起了魚的鮮味。

除了以上數款外,還有原隻炒蟹及咖哩等等熱盤,熱盤款式真的不錯,頗為豐富,多吃幾款也已滿足。在自助餐內,有些人喜歡吃飯,可是我卻寧何選擇薯仔或薯蓉,感覺比較好。

炒蟹
來到甜品環節,以種類計這個才是主角,款式很多,也很特別,現在正進行泰越主題,更有一些如芒果椰汁糯米飯及珍多冰的甜點,著實令人欣喜萬分。雪糕方面絕對不能缺少,用上Movenpick,分別有朱古力及士多啤梨味,感覺良好。最後,那盤龐大的生果擺放得相當別緻,當中的款式也不少,吃一點幫助消化,真是太好了。

眾多甜品
泰越甜品
好多種類
是晚相當滿足,過了一個愉快的晚上,再次多謝公關的邀請。這兒價錢實惠,食物令人滿意,還可以加38元變成任飲橙汁或汽水,實在超值。和一班朋友聚會,選擇自助餐絕對適合的,各有各食,可以選擇自己喜歡的食物。

2011-11-09
試食活動