吃自助餐的環境和氣氛好重要🥂所以今次我和家人Book了挪亞方舟度假酒店在青馬大橋和汀九橋前並同時觀賞到美麗的日與夜海景好有度假風情,真令人難忘的家庭聚餐一次過品嚐到海鮮冷盤及環球美食我比較喜歡食海鮮,今次一次過品嚐到波士頓龍蝦、鱈蟹腳、麵包蟹及各類刺身(如吞拿魚及刺身蝦)等當中不得不提自助區的鱈蟹腳🦀蟹肉幾滑又鮮甜多汁其次就是冰鎮波士頓龍蝦🦞,幾有嚼勁,我更拿到一隻有龍蝦膏啊熱盤方面,有較特別的茶系主題菜式,如綠茶豆乳花膠雞湯麵、紅棗蟲草花鮑魚雞煲,其中有即叫即整熱辣辣的香煎鴨肝配麼麼茶,油脂豐富,配上醬料好惹味而慢煮西班牙杜洛克豬柳是非常多肉汁由於我仔仔喜歡食魚,所以清蒸原條石斑好適合,滑嫩又容易走骨甜品小朋友就最喜歡了自助餐有提供多款茶系主題的甜品我較喜歡食綠茶豆乳有純正的日本抹茶香味另外士多啤梨芝士及咖啡杏仁蛋糕也不錯而我仔仔最喜歡可任食Movenpick 雪糕
自助餐的環境和氣氛好重要🥂
所以今次我和家人Book了挪亞方舟度假酒店
在青馬大橋和汀九橋前
並同時觀賞到美麗的日與夜海景
好有度假風情,真令人難忘的家庭聚餐

一次過品嚐到海鮮冷盤及環球美食
我比較喜歡食海鮮,今次一次過品嚐到

波士頓龍蝦、鱈蟹腳、麵包蟹及
各類刺身(如吞拿魚及刺身蝦)等
當中不得不提自助區的鱈蟹腳🦀

蟹肉幾滑又鮮甜多汁
其次就是冰鎮波士頓龍蝦🦞,幾有嚼勁,我更拿到一隻有龍蝦膏啊

而慢煮西班牙杜洛克豬柳是非常多肉汁
由於我仔仔喜歡食魚,所以清蒸原條石斑好適合,滑嫩又容易走骨

甜品小朋友就最喜歡了
自助餐有提供多款茶系主題的甜品
我較喜歡食綠茶豆乳
有純正的日本抹茶香味
另外士多啤梨芝士及咖啡杏仁蛋糕也不錯
而我仔仔最喜歡可任食Movenpick 雪糕
2023-06-04 122 浏览
同囡囡去咗馬灣食自助餐,俾佢輕鬆下,又可享天倫之樂🥰 。.挪亞方舟度假酒店今期有個茶系主題海鮮自助晚餐,回本海鮮有波士頓龍蝦、鱈蟹腳及麵包蟹等,肉質都OK多汁唔會得個鹹。 熱葷有清蒸石班、美國有骨燒肉眼、慢煮西班牙杜洛克豬柳、款式未算話好多選擇,不過其中的香煎鴨肝配麼麼皮配搭都有新意。 另外較特別有多款茶匯料理及甜品,綠茶豆乳花膠雞湯麵、普洱茶合桃燉西班牙排骨、紅棗蟲草鮑魚雞煲、綠茶蜂蜜蘆薈蝦球。甜品有苿莉花茶朱古力條、洋甘菊茶士多啤梨芝士餅,香片茶栗子餅等,又可以任食 Movenpick 雪糕。 食物我覺得都唔錯,補給算頻密,唔驚食完一轉就無哂,又可以睇到海景同大橋風景,餐廳環境寬落,當半度假都幾舒服,係交通時間方面要預多啲囉.
同囡囡去咗馬灣食自助餐,俾佢輕鬆下,又可享天倫之樂🥰 。

2023-06-01 125 浏览
第一次喺馬灣試呢間酒店的自助餐,原來都幾OK。 今次的主題係「茶寐饗宴環球海鮮自助晚餐」。餐廳有180 度全海景,見到青馬大橋、汀九橋海景 好有holiday mood~ 食物款式有龍蝦、刺身、壽司、鮑魚雞煲等等、沙律、湯、前菜、芝士、甜品.. 👏🏻雖然唔算好多,但可接受 其中心水選擇有:瑞士🇨🇭 熱溶芝土 , 好少自助餐有提供, 芝士味濃,驚喜呀!凍長腳蟹腳,肉質幾鮮甜, 肥美, juicy , 唔會得個鹹字。熱盤 柚子薑蜜煎比目魚柳,啖啖肉甜甜酸酸的幾醒胃,魚肉又嫩又無骨好啱小朋友食。仲有任食 Movenpick 雪糕。 一家大細人均消費約4百多, 呢個價位,食足3小時,Cp 值都算高,如果熱盤更多選擇就更抵食。
第一次喺馬灣試呢間酒店的自助餐,原來都幾OK。

今次的主題係「茶寐饗宴環球海鮮自助晚餐」。

食物款式有龍蝦、刺身壽司、鮑魚雞煲等等、沙律、湯、前菜、芝士、甜品.. 👏🏻雖然唔算好多,但可接受

其中心水選擇有:

仲有任食 Movenpick 雪糕。

2023-05-30 120 浏览
放假約朋友去馬灣嘅挪亞方舟度假酒店嘆個靚靚「宇治醇逸海景下午茶」🥰💚呢度幾有度假mood,可以一邊望住青馬大橋、汀九橋及沙灘嘅海景📸,一邊細味10款抹茶主題美點😋🔸鹹點包括鵝肝凍批綠茶慕絲、小龍蝦綠茶乳酪及奇異果、白蝦沙律蜂蜜綠茶啫喱、迷你帶子漢堡綠茶蛋黃醬等🔸甜點有綠茶鬆餅、奶凍、焦糖燉蛋等鹹點款式多元化,食材配搭幾有新意,口感層次豐富而且好飽肚~各款甜品嘅抹茶味都好出,最緊要係唔會覺得好甜膩👍🏻呢個afternoon tea set 價錢幾親民,賣相亦不錯😍,配埋靚景好啱打卡📸挪亞方舟度假酒店豐盛閣餐廳港幣:$468 /兩位

🔸甜點有綠茶鬆餅、奶凍、焦糖燉蛋等

挪亞方舟度假酒店豐盛閣餐廳
港幣:$468 /兩位
2023-05-16
下午茶
我同閨蜜都係綠茶控,所以就去咗挪亞方舟酒店,試試佢哋嘅「宇治醇逸海景下午茶」。 呢個下午茶,原來採用宇治原產嘅綠茶🍵做成份,有多款賣相精緻既鹹甜美點,當中更用咗鵝肝、小龍蝦🦐較特別嘅食材。 鹹點有鵝肝凍批配綠茶慕絲、小龍蝦配綠茶乳酪及奇異果、意大利火腿香梨卷配綠茶忌廉芝士等,口感層幾豐富! 仲有多款甜點,有綠茶鬆餅、綠茶奶凍、綠茶紅豆卷及焦糖燉蛋等,都好有特色! 我就最鍾意綠茶鬆餅,綠茶味濃郁,配上果醬果醬及cream,唔會太甜膩~ 加上餐廳環境幾有度假 mood,望住個青馬大橋連沙灘嘅180度海景,都好岩打卡,食完嘢仲可以行吓沙灘chill 吓~ 價錢: $468(兩位用)

價錢: $468(兩位用)
2023-05-24 97 浏览
好多女仔都係綠茶控,我都好鍾意呀🙌知道馬灣呢間酒店近日有出宇治綠茶主題嘅下午茶,就去試吓🍵🍰 總共有十款鹹甜茶點,用咗宇治原產綠茶成份入饌,所以茶味都幾清新濃郁。 🥪鹹點有鵝肝凍批配綠茶慕絲、小龍蝦配綠茶乳酪及奇異果、迷你帶子漢堡配綠茶蛋黃醬等。 🧁甜點則有綠茶鬆餅、綠茶雲呢拿餅及綠茶焦糖燉蛋等。 食材配搭幾有心思,賣相亦幾精緻,其中鵝肝凍批配綠茶慕絲及綠茶雲呢拿最合我心意😋 呢度仲有180 度全海景🌊,可以睇到青馬大橋、汀九橋及沙灘美景🌁,加上晴朗天氣,真係好好view啊☀️ 挪亞方舟度假酒店豐盛閣餐廳港幣:$468 /兩位

🧁甜點則有綠茶鬆餅、綠茶雲呢拿餅及
綠茶焦糖燉蛋等。

挪亞方舟度假酒店豐盛閣餐廳
港幣:$468 /兩位
週末嚟馬灣行一行 有個幾大嘅沙灘同一排餐廳 人流唔算多 亦都可以望住青馬大橋+海景 🏖行完順便去挪亞方舟酒店嘅餐廳睇下有咩食 發現下午茶兩個人只係400幾蚊🤑而且仲無咩人 又可以對住海景 仲推出緊抹茶主題添🍵 ✨️鵝肝凍批配綠茶慕絲鵝肝味就唔算好重 應該溝cream嘅份量多少少 配埋面包脆脆做底 同士多啤梨同綠茶慕絲粒 個組合幾新鮮😄 ✨️意大利火腿香梨卷配綠茶忌廉芝士意大利火腿幾有鹹香味 內有香梨同綠茶忌廉芝士中和 雖然綠茶味食唔出 幾開胃 幾適合一開頭墊一墊個胃😋 ✨️綠茶鬆餅Scone上餐10分鐘之後摸落都仲係微暖 不過食落質感好鬆散 粉粉碎碎比較多 而clotted cream亦都似打發過咗龍🧐見到有油水分離嘅粒粒 亦唔易抹開🤨 ✨️綠茶焦糖燉蛋燉蛋質感比較實 可能有少少煮多咗時間 不過有焦糖香同綠茶味都重 少少嘅苦味配埋雜果 整體味道唔錯 ✨️綠茶紅豆卷綠茶紅豆卷出面係綠茶蛋糕 內面有綠茶慕絲 topping係好軟綿綿 入口即溶嘅cream 加埋紅豆真係最佳嘅配搭 亦洗走燉蛋嘅苦味💖 ✨️綠茶雲尼拿餅外層係綠茶鏡面 裏面有綠茶蛋糕加雲尼拿慕絲 整體味道都幾甜 同有少少假假地嘅香精味 我就

✨️鵝肝凍批配綠茶慕絲

✨️意大利火腿香梨卷配綠茶忌廉芝士

✨️綠茶鬆餅

✨️綠茶焦糖燉蛋

✨️綠茶紅豆卷

✨️綠茶雲尼拿餅
外層係綠茶鏡面 裏面有綠茶蛋糕加雲尼拿慕絲 整體味道都幾甜 同有少少假假地嘅香精味 我就mamaday呢個甜品🥲

✨️綠茶奶凍
奶凍都幾重綠茶味 同就無咩苦澀味 甜度都適中 而食落口感都好軟滑 好creamy👍

✨️迷你帶子漢堡配綠茶蛋黃漿
個包就普普通通批發嗰種包 帶子雖然煎香咗但偏老 而綠茶蛋黃漿鹹鹹地甜甜地 幾開胃特別 中和咗頭先食咁多甜野嘅膩 算係救咗呢道菜🍔

✨️白蝦沙律配蜂蜜綠茶啫喱
白蝦就係啲無咁新鮮嘅雪藏蝦 而蜂蜜綠茶啫喱酸酸甜甜 個沙律都幾清新🌿都係中和返頭先啲甜野

✨️小龍蝦配綠茶乳酪及奇異果
呢個配搭幾有有創意得嚟 又幾清新 綠茶味就唔多覺 但個乳酪醬都係酸甜嘅味 加埋奇異果好清甜 好適合為成個下午茶收尾🥝😋

總結:
環境寧靜 地方寬敞 又有埋海景 雖然食物質素中規中矩 不過呢個下午茶嘅價位十分親民 當然唔會expect有半島四季呢啲質素啦 但成個體驗都係超過咗我嘅expectation 可以話係物超所值嘅一餐🤩🍵
宇治醇逸海景下午茶
2023-05-06
宇治醇逸海景下午茶
  • 下午茶
2023-05-18 143 浏览
母親節正日買左餐劵試下豐盛閣自助午餐,由青衣站搭巴士去都幾方便,紅的入都可以去到酒店門口。提早到達後需要係戶外地方等候,接近12點就可以排隊入場,職員預先編好位,所以登記帶位都好快。可能因為節日,一開始都好多人排隊拎野食,當日海鮮有蝦、青口、螺,味道正常。刺身區有三文魚、甜蝦等等,基本款式。壽司款式不多。一開始衝刺完一輪其實都唔洗排隊。熱葷大概只有十款以內嘅選擇,當中柚子薑蜜煎比目魚柳幾好食,餐廳都經常補貨,但係幾分鐘又會俾人搶曬。羊架幾淋味道唔錯,另有豬柳、肉眼扒。另有一款麵及粥,試左綠茶豆乳花膠雞湯麵,湯唔夠濃花膠唔夠淋。沙律區、甜品有好多選擇,試左6款,另外仲有movenpick雪糕。以$400以內的自助午餐黎講,整體食物質素及選擇都合乎預期,有靚景睇又坐到2.5小時,推薦一試👍🏼

庆祝纪念
母亲节
2023-03-28 595 浏览
想舒舒服服同小朋友食餐好嘅,食Buffet就最啱!之前喺 #挪亞方舟豐盛閣,食芝味盛薈環球海鮮自助餐, 夜晚6點就可以入座,剛好欣賞到青馬大橋、汀九橋日與夜嘅海景,食慾大增。作為一個芝士海鮮控,呢餐的配搭幾啱我胃口!其中藍芝士海鮮鍋、雙重芝士焗爐魚柳、瑞士熱熔芝士、韓式芝士炸雞,自助餐嚟講都算好多選擇!我最欣賞呢個即叫即製 #花膠撈麵 及 #鮑魚蟹肉意大利飯 ,食Buffet比較小有,意大利飯真係碟碟都有隻鮑魚㗎!鮑魚食落都爽身入味,唔錯!而波士頓龍蝦🦞呢,每次限定拎半隻,質素相當好,大大隻啖啖肉!另外仲有鱈蟹腳同麵包蟹等選擇。其實除咗海鮮,buffet必備的即切魚生刺身都新鮮,而慢煮西班牙杜洛克豬柳都ok,唔會太韌,而熱盤其實都唔少選擇,仲有小朋友鐘意食的自製pancake等!而甜品賣相都幾精緻,其中蛋型榴槤布甸最特別,小朋友好鐘食個玫瑰紅桑子芝士蛋糕🍰,甜甜地都幾濃芝士味,兩個小朋友真係食足3粒鐘,拎完又拎比平時食多左好多野,睇嚟都幾滿意。好食又算抵食嘅Buffet會再次Encore,下次有機會再嚟試新嘢!

作為一個芝士海鮮控,呢餐的配搭幾啱我胃口!其中藍芝士海鮮鍋、雙重芝士焗爐魚柳、瑞士熱熔芝士、韓式芝士炸雞自助餐嚟講都算好多選擇!

2023-03-09
  • 海鮮
2023-02-27 2298 浏览
過時過節搵咗間好景啲嘅食buffet 打電話book嘅時候request左窗邊位 估唔到真係可以安排到勁大個落地玻璃 清楚見到青馬大橋 超開心❣️芝味盛薈 環球海鮮自助餐 $588/位🥢沙律勁多款唔同嘅沙律菜 木耳沙律 枝豆 三色椒🫑沙律 仲有水果沙律 除咗一般嘅罐頭水果 仲有新鮮嘅奇異果🥝藍莓🫐食落都幾清新🥢芝士/ 果乾各式各樣嘅🧀包括blue cheese, cheddar cheese, feta cheese, brie cheese, camembert, emmental, gouda etc. 仲有唔同嘅果乾 香甜得來又帶點濃郁🥢煙肉/火腿常見嘅prosciutto, culatello, milano, coppa etc. 連埋芝士一齊食啱曬🥢刺身/壽司三文魚, 八爪魚, 玉子, 北寄貝幾款刺身可以揀壽司方面主要得芝士卷物 包住蟹柳青瓜玉子🥢小食/炸物炸雞 炸蠔🦪全部用熱燈照住 keep住酥脆 另外仲有鵝肝多士超滿足 薄薄脆脆油而不膩🥢海鮮加拿大鱈蟹腳 波士頓龍蝦🦞麵包蟹🦀青口 凍螺 大蝦🍤etc. 蟹腳幾有海水味 食落鮮甜 至
勁大個落地玻璃 清楚見到青馬大橋 超開心

火腿/煙肉

🥢煙肉/火腿

卷物

🥢刺身/壽司
三文魚, 八爪魚, 玉子, 北寄貝幾款刺身可以揀
壽司方面主要得芝士卷物 包住蟹柳青瓜玉子
小食

🥢小食/炸物
海鮮

🥢海鮮
加拿大鱈蟹腳 波士頓龍蝦🦞麵包蟹🦀青口 凍螺 大蝦🍤etc. 蟹腳幾有海水味 食落鮮甜 至於龍蝦每次都要排隊拎 每次拎兩個半隻 肉唔算好多但無爛肉都可以接受
肉類
即煮麵

🥢主食
羊架🐑 藍芝士海鮮鍋 韓式芝士炸雞 花膠撈麵 鮑魚蟹肉意大利飯 雙重芝士焗鱸魚柳 另外仲有個叫即煮嘅麵食 見到配料都好多 油麵米線米粉河粉都有 聽到啲人話湯底都幾鮮 唔食生嘢嘅朋友都可以試吓

甜品

🥢甜品
榴槤布甸 咖啡☕️甜酒cheese cake 玫瑰紅桑子芝士蛋糕條 松露朱古力撻 芋圓 開心果士多啤梨餅 君度香橙餅 etc. 最驚喜係千層蛋糕🍰cream唔算厚但幾幼滑 平時6 70一件 呢度任食勁開心
2022-12-28
肉類
即煮麵
甜品
2023-02-17 1642 浏览
之前喺挪亞方舟度假酒店入住全新推出嘅「綠意農莊星級 GLAMPING 主題客房」,住宿套票包咗入住當日嘅晚餐,遇啱新春期間可享用特別版,食到好飽好滿足!!!酒店嘅餐廳環境唔錯,座位之間有充足空間,而且一邊食飯可以一邊欣賞璀璨嘅青馬大橋、汀九橋海景,感覺都幾有情調。食飽之後仲可以出去沙灘行吓、影吓相。我哋食嘅晚餐好豐富,一開始先有沙律,之後有好大陣仗嘅海鮮拼盤同刺身拼盤,然後仲有自選主菜同埋甜品,真係飽到上心口😋😋😋海鮮拼盤有龍蝦、蟹腳、凍蝦、青口等等,龍蝦好正,啖啖肉;蟹腳味道鮮甜,不過食起上嚟就用力啲😂 刺身嘅份量都非常慷慨,而且每件刺身都係厚切的!三文魚最肥美,我哋個個都食咗好多件!兒童餐嘅主菜可以揀肉醬意粉或者芝士焗通心粉,我哋一樣要咗一份👍🏻 其他主菜揀咗豬鞍同埋美國肉眼,豬鞍用咗慢煮方法處理,好淋好嫩,係必食推介🤤甜品有楊枝甘露布甸、cheese cake 同埋榴槤奶凍,我最鍾意cheese cake,一路食一路飲杯咖啡,啱啱好!

2023-02-03
2023-01-20 522 浏览
一早約左STAYCATION, 個PACKAGE 包左個晚餐,本身都好期望, 因為一直都有人話呢度晚餐好好味。坐底後見到個無敵大海景,淨係睇VIEW 都抵番晒。今次叫了一個羊架,食落真係鮮嫩入味,比得上一間高級餐廳,真係開心食住玩!
羊架
2022-12-29
庆祝纪念
圣诞节
羊架
2023-01-09 407 浏览
醉人海景嘆迷人閃閃下午茶早幾日趁著好天氣,我同閨密去咗挪亞方舟度假酒店享用「閃爍星語海景下午茶」,睇住180 海景來歎tea,好有渡假Feel 甜點全部都係澄藍紫紅色,例如有咖啡酒芝士餅、藍莓鬆餅、手工甜心冬甩、蝶豆花羊羹凍等等,好夢幻feel,甜度適中。至於鹹點有西班牙香腸芝士多士、水牛城炸雞搥配藍芝士汁、芝士龍蝦肉三文治等, 醬汁豐富,麵包好脆,口感唔錯。我哋點咗熱飲及特飲,如果更多飲品選擇就更好。
醉人海景嘆迷人閃閃下午茶

我哋點咗熱飲及特飲,如果更多飲品選擇就更好。
2023-01-01 452 浏览
6點到餐廳星期日晚,人少少安排嘅位置係窗邊,風景唔錯,有大橋有沙灘,睇住出面吹到大大風都唔怕不過窗口位置同攞食物的地方隔住一個大玻璃,要行一個大圈先去到攞食物。本身住宿套餐包埋晚餐自助餐慶祝父母結婚周年紀念日以前都聽過諾亞方舟自助餐一般般,有段時間仲有燒烤食而家佢地就分開左做,燒烤要另外訂(早3日訂),自助餐還自助餐燒烤還燒烤食物方面睇落去款式唔算多但要有嘅都算有今期重點喺海鮮自助餐所以海鮮都有回本龍蝦任食蟹腳,青口,蝦,螺壽司刺身到有四款揀冇甜蝦,但有大紅蝦沙律菜比較多都7款菜熱食方面有10款羊架不錯,易咬重羊味龍蝦仔蛋餅,滿龍蝦仔肉黑松露蟹肉飯,黑松露有份量鵝肝多士,鵝肝香多士脆燒牛肉燒得剛剛好炸廣島蠔啲粉漿就真係比較差。。好淋照樣有粥有粉面甜品款式都多雪糕有movenpick飲品有橙汁,可樂總括黎講咁嘅價錢環境遠離市區嘅自助餐喺唔錯嘅選擇
6點到餐廳
星期日晚,人少少

本身住宿套餐包埋晚餐自助餐
慶祝父母結婚周年紀念日
以前都聽過諾亞方舟自助餐一般般,有段時間仲有燒烤食
而家佢地就分開左做,燒烤要另外訂(早3日訂),自助餐自助餐

壽司刺身到有四款揀
冇甜蝦,但有大紅蝦

沙律菜比較多都7款菜
熱食方面有10款
羊架不錯,易咬重羊味
龍蝦仔蛋餅,滿龍蝦仔肉
黑松露蟹肉飯,黑松露有份量
鵝肝多士,鵝肝香多士脆
燒牛肉燒得剛剛好
炸廣島蠔啲粉漿就真係比較差。。好淋
照樣有粥有粉面

甜品款式都多
雪糕有movenpick

飲品有橙汁,可樂

總括黎講咁嘅價錢環境
遠離市區嘅自助餐喺唔錯嘅選擇
2022-12-11
  • 長腳蟹
呢個冬日凍凍哋,令人特別有胃口食個豐富大餐!想遠離鬧市,不妨入馬灣寧靜離島走走👣,於挪亞方舟度假酒店品嚐了「環球海鮮美饌盛宴 - 自助晚餐」,有青馬大橋夜景🌉,又有各式佳餚包括波士頓龍蝦🦞、鱈蟹腳🦀、麵包蟹🦀、酥炸廣島蠔🐚 及各類刺身等海鮮。海鮮方面,款款都好新鮮鮮甜😍,龍蝦仲無限供應,厚肉多膏🧡,一定要多點呢!而熱葷方面,更有多款招牌美食如冬日不能少既熱溶瑞士芝士🧀 自助吧、香煎鴨肝多士🦆 配紅桑子黑醋、中式有養生美人雞鍋🐥、有機露絲瑪利烤羊架🐏、澳洲和牛面頰🐮 及松露醬蟹肉🦀燴飯等,超級豐富。當中既鴨肝不油膩而滿有油香,加埋香脆多士味道很邪惡誘人😋,我忍唔住食左幾塊🖤。而澳洲和牛面頰肉🐮 炆得超軟淋入味,入口鬆軟帶Q 不黏牙,讚!仲有仲有,熱溶瑞士芝士🧀濃郁香濃又熱辣辣,睇住廚師👨🏻‍🍳即席製作,未食已經好期待!現場仲有多款精緻甜品🍰:如珍珠奶茶布甸🍮、黑糖燉蛋芝士餅、君度香橙餅及瑞士 MÖVENPICK 雪糕🍨等。而珍奶布甸😳,布甸夾雜煙韌口感,估唔到既驚喜! 中西合璧甜蜜滋味、溫馨滿載,來個冬日豐盛大餐✨。食飽再可到鄰近沙灘Chill 吓⛱欣賞璀璨夜色🌉💫成個體驗都好度假moo
呢個冬日凍凍哋,令人特別有胃口食個豐富大餐!

又有各式佳餚包括波士頓龍蝦🦞、鱈蟹腳🦀、

麵包蟹🦀、酥炸廣島蠔🐚 及各類刺身等海鮮。

海鮮方面,款款都好新鮮鮮甜😍,龍蝦仲無限供應,厚肉多膏🧡,

一定要多點呢!

食飽再可到鄰近沙灘Chill 吓⛱欣賞璀璨夜色🌉💫成個體驗都好度假mood。