2021-05-12
之前食過@oystercovehk 的生蠔,對佢哋嘅高質同新鮮程度都十分滿意,可以媲美高級餐廳!好想食生蠔,又不想外出,一於拎手機用Apps訂購 「Oyster Cove 蠔灣 」,24小時內便可送到。貨到時生蠔己幫你開埋,附上新鮮檸檬,醬汁、wasabi,故一打開己食得,很是方便☺️。🔥豪華海鮮盤套餐 ✨10 隻蠔-每款2隻 🦪 South Africa Rock 🦪 Spanish Giant Oyster 🦪 Fine de claire 🦪 Gillardeau No.2🦪 Speciales Lambert No.1蠔嘅買相好靚,隻隻都好飽滿,新鮮又爽口,尤其鐘情西班牙生蠔,成隻手掌咁大,超新鮮又有鮮咸味。✨🦞紐西蘭深海龍蝦仔-都好大隻,肉質爽口彈牙,越咬越有膠質感覺。✨原隻活海膽 -味道鮮美甘甜,入口即溶。✨北海道帶子粒-帶子滑滑的很清甜,夠晒厚身。✨北海道活赤貝-顏色鮮紅細緻,鮮甜爽口。🔥蒜香🧄海膽意大利飯新鮮海膽、蘆筍加埋香蒜,入口啖啖鮮甜海膽味,飯粒分明有咬口,海膽控必食之選🥳。一個拼盤就可以嘗到世界美食,無論味道、口感同層次都能為你味蕾帶來衝擊。海鮮拼盤擺放得十分精緻
🔥豪華海鮮盤套餐
✨10 隻蠔-每款2隻
🦪 South Africa Rock
🦪 Spanish Giant Oyster
🦪 Fine de claire
🦪 Gillardeau No.2
🦪 Speciales Lambert No.1
✨原隻活海膽 -味道鮮美甘甜,入口即溶。
✨北海道帶子粒-帶子滑滑的很清甜,夠晒厚身。
✨北海道活赤貝-顏色鮮紅細緻,鮮甜爽口。
🔥蒜香🧄海膽意大利飯
海鮮拼盤擺放得十分精緻,真係睇見心情都舒暢d, 無論慶生、聚會或2人自私食都很合適☺️。