2021-06-26
今日同同事係太子放工,講起想打邊爐,就即興係附近搵到呢間鋪,價格又唔算貴,有雞煲有烤魚,仲有得打邊爐任食,真係超抵!我哋就點左烤魚,開始心諗都係打邊爐主打,無諗住條魚比到咁大驚喜我哋,條魚份量都好大條,辣度適中,一上枱已經聞到好香,食落真係越食越開胃,辣得都好過癮!食完魚之後我哋揀左呢間安格斯牛肉放題啦!啲牛肉上格十分之新解,件件又夠大件,睇落啲花紋油脂好靚,無諗到呢個價格可以食到咁靚嘅牛!之後都仲有叫到唔同嘅火鍋配料,毛肚都係好爽口!除左火鍋料任食,呢到仲有唔同嘅小食可以點,我哋就叫左份皮蛋同木耳,份皮蛋辣得好香口,一啲都唔會差過知名米線鋪食到嘅!而木耳青瓜都好爽口,食咁多肉時食返兩舊消濟就岩曬啦!仲有呢到都有刺身可以點,我哋都食左4樣嘢,啲刺身都食得出係十分新鮮,入口都仲好爽口!啲蝦好甜口!真係隱世小店!一個價格食齊咁多樣!大家快啲嚟試吓唔好走寶!
之後都仲有叫到唔同嘅火鍋配料,毛肚都係好爽口!
真係隱世小店!一個價格食齊咁多樣!大家快啲嚟試吓唔好走寶!