2019-06-08
每次經過beans,都會有一長長既隊,想試食都卻步左。今次咁岩經過冇人排隊,就果斷地入去食晚餐~黑松露軟殼蟹意大利粉軟殼蟹配黑松露汁,食落唔會過度油膩,而且個醬係我鍾意既味道~唔會太濃黑松露味。意粉亦相對彈牙!軟殼蟹亦KEEP 到卜卜脆,大推!完全令我喜出望外!墨魚汁海鮮意大利飯海鮮都頗多,而個飯煮得好稔笠,好軟綿綿既感覺。雖然成個飯都係用左墨魚汁煮,但其實個墨魚汁味道並唔會太濃。如果可以濃番D,會更好。焦糖香蕉熱餅窩夫全日早餐朋友係all day breakfast迷。見佢晚餐都仲可以叫,佢就即刻order左。有趣既點係佢唔會同步上埋個熱餅窩夫先,佢隔左陣再上,但果時我地都差唔多食晒所有野。如果可以同步就好LU。而佢個窩夫樣係冬甩樣黎,都幾估你唔到。個蛋都幾滑,而個焦糖香蕉味道好特別,都係第一次食,大家都可以試下。同時都叫左杯熱檸水飲~不過佢地最出名既都係甜品類,下次有機會都要試一試!
黑松露軟殼蟹意大利粉
黑松露軟殼蟹意大利粉
墨魚汁海鮮意大利飯
墨魚汁海鮮意大利飯
焦糖香蕉熱餅窩夫全日早餐
焦糖香蕉熱餅窩夫全日早餐
同時都叫左杯熱檸水飲~
不過佢地最出名既都係甜品類,下次有機會都要試一試!