2025-04-02
入到餐廳已經見到佢哋個水箱入面勁多好新鮮嘅海鮮🤩我哋分別叫咗兩個set❣️八府巡按呢個餐嘅海鮮真係勁多又勁豐富海鮮有白蜆,蝦,北寄貝,鮑魚,元貝,扁蟶子,鮮魚片,龍蝦半隻,蟶子皇一隻 海鮮真係每一款都係咁新鮮 佢嘅蜆新鮮到見到佢郁緊🤣🤣蒸完唔使點醬已經好好食,食到佢嘅鮮味,鮮魚片肉質好爽口,蝦又係爽口彈牙,鮑魚好大隻好新鮮肉就揀咗安格斯牛肉同埋豚肉片安格斯牛肉都幾重牛肉味 相當唔錯😚三寶丸 分別有牛骨濃汁牛丸 薑汁皮蛋貢丸 招牌墨魚丸 我特別鍾意佢嘅牛骨濃汁牛丸,入面爆曬汁,好好味😋呢個餐真係勁豐富,仲有啲炸物,包括炸雞翼炸餃子另外仲有蔬菜,有金菇、生菜、翠玉瓜、南瓜等等❣️另外一個set我哋叫咗九品芝麻海鮮佢有白蜆,鮮魚片,大蜆,蝦,扁蟶子,鮑魚肉就係美國肥牛同埋雞腿肉丸都係三寶丸😋😋仲有章魚燒佢呢兩個餐仲可以揀要麵定係粥我地就簡左要米線 蒸哂d海鮮同牛同埋蔬菜之後 店員幫我地加魚湯 跟住我地再放d米線去煮 估唔到勁好食 佢魚湯好濃魚味 有驚喜 真係食到好飽!Overall真係好推介鐘意食海鮮嘅人黎,海鮮好新鮮,自己蒸海鮮又幾好玩同埋好簡單🤣價錢以呢個質素係完全值得‼️下次會再黎
我哋分別叫咗兩個set
❣️八府巡按
肉就揀咗安格斯牛肉同埋豚肉片
安格斯牛肉都幾重牛肉味 相當唔錯😚
三寶丸 分別有牛骨濃汁牛丸 薑汁皮蛋貢丸 招牌墨魚丸
我特別鍾意佢嘅牛骨濃汁牛丸,入面爆曬汁,好好味😋
呢個餐真係勁豐富,仲有啲炸物,包括炸雞翼炸餃子
另外仲有蔬菜,有金菇、生菜、翠玉瓜、南瓜等等
❣️另外一個set我哋叫咗九品芝麻
肉就係美國肥牛同埋雞腿肉