食評:不推薦的用餐經驗最近我在某餐廳用餐,整體經驗令人失望。首先,餐廳內沒有冷氣,讓人感到非常不適,尤其是在炎熱的天氣裡,坐在裡面簡直像是在蒸籠裡。其次,服務態度也不佳。服務員似乎對顧客的需求不太在意,點餐時的反應冷淡,讓人感覺不受重視。即使我們有問題想要詢問,他們的回答也相當敷衍。最後,餐廳並沒有提供任何優惠或促銷活動,對於價格來說,這點特別讓人失望。以目前的服務質素和就餐環境,這樣的價格實在不值得。總結來說,這次的用餐經驗並不愉快,無論是環境、服務還是價格,我都不會再光顧這家餐廳。希望他們能夠改善這些問題,給顧客提供更好的體驗。
食評:不推薦的用餐經驗
2025-04-11
2025-04-04 422 浏览
呢排天氣轉涼,想同朋友坐耐少少,就嚟咗呢間任食火鍋試吓~🍲我哋揀咗個Set B套餐($328/位,無限時任食)一埋到位,店員同同我哋講有幾個頭盤係額外包咗!有A4和牛牛胸片,封門柳同後腿肉!牛胸片好多油花!擺落口就即刻溶咗;個後腿肉好嫩滑;試吓個封門柳 特別有牛味🐮呢度嘅熟食都好多!有春卷、炸蝦、蟹鉗咁啦同埋瑞士雞翼!味道都唔錯!!🍤終於到戲肉喇!今次我哋嗌咗沙嗲湯底!呢度都有好多海鮮好似黑魚肉、虎蝦、蜆呀咁,呢個set包咗嘅任食安格斯牛都好入味!同朋友仔食得好開心!!🥩不得不說呢度有兩款自家製嘢飲。係酸梅湯同埋桂花茶!個人感覺桂花茶都好好飲!☕️仲可以任飲韓國燒酒添🤤埋尾仲有附送嘅Häagen-Dazs甜品!我哋都揀咗鍾意食士多啤梨味!🍓
呢排天氣轉涼,想同朋友坐耐少少,就嚟咗呢間任食火鍋試吓~🍲

我哋揀咗個Set B套餐($328/位,無限時任食)

2025-04-02 417 浏览
我同幾個朋友去咗旺角一間火鍋邊爐放題,簡直係一個美食天堂!我哋選咗中等價錢嘅set,真係超值,因為入面有任食蜆、雞肉、牛肉、丸類、菜類,仲有任食新鮮即炸炸物,味道真係好得意!而且,最好食嘅就係炸地瓜丸同紅糖糍粑!呢度嘅蜆新鮮得嚟,味道鮮美,涮一涮就可以食,真係好適合鍾意海鮮嘅朋友。雞肉同牛肉都係新鮮嘅,肉質滑嫩,特別係牛肉,咬落去真係好有嚼勁,味道濃郁,搭配自己鍾意嘅醬料,完全係一個享受。至於丸類,佢哋提供咗各款不同嘅丸子,包括魚丸、肉丸同埋蟹肉棒,每一款都好有口感,無論係煮或者涮都好食,特別適合一齊同朋友分享。菜類方面,選擇都幾多樣,有新鮮嘅生菜、冬瓜、蘑菇等等,搭配火鍋食材,既可以增加營養,又可以令整個火鍋更加豐富。菜新鮮,食落去唔會有苦味!而家講講即炸炸物,呢個真係一個驚喜!每次去火鍋店,炸物都係我最期待嘅部分,呢度提供咗任食嘅炸物,真係食得唔停。炸地瓜丸特別好食,外脆內軟,地瓜味濃,咬落去有甜味,搭配少少醬油,更加好味!而且,佢哋仲會即炸,每次出嚟都熱辣辣,真係好享受。另一個不得不提嘅就係紅糖糍粑,呢個甜品真係一試成主顧!外面炸得香脆,內裡軟糯,裹住香甜嘅紅糖,每一口都令人陶醉

另一個不得不提嘅就係紅糖糍粑,呢個甜品真係一試成主顧!外面炸得香脆,內裡軟糯,裹住香甜嘅紅糖,每一口都令人陶醉,根本停唔到手!我哋一個接一個咁食,完全冇得停,真係好正!

如果你鍾意火鍋,或者想試下新鮮即炸嘅小食,呢間店絕對值得一試!
2025-04-02 296 浏览
慶祝媽咪生日,去咗旺角一間火鍋邊爐放題,實在係一個驚喜!我哋選咗「set B」,每位只需$328,真係超抵!呢個套餐包括咗任食A5和牛牛肩肉、美國安格斯牛菁峰、薄切封門柳、黑魚片,仲有任食韓國燒酒,最特別係仲有少有嘅韓國辛辣麵,真係食得好爽!首先要講嘅係呢度嘅食材質素,真係一流。A5和牛牛肩肉,肉質鮮嫩,油花分布均勻,咬落去真係一口爆汁,口感滑溜。美國安格斯牛菁峰亦都好正,肉質緊實,味道濃郁,無論係燒或者涮都好好味。薄切封門柳就係另一個驚喜,肉質細膩,煮一煮就夠嫩,搭配上自己鍾意嘅醬汁,味道更加出色。黑魚片亦都好新鮮,肉質彈牙,適合涮煮,食落去口感十分清爽。所有食材都可以隨意選擇,真係食得爽。而家講講飲品部分,呢度仲有任食嘅韓國燒酒,真係好正!燒酒味道順滑,唔會太烈,配搭火鍋食物,真係一流。尤其係同牛肉一齊食,令人唔知唔覺就飲多咗幾杯。### 韓國辛辣麵至於韓國辛辣麵,呢個都係一個特別嘅選擇。通常火鍋放題唔會有呢種選擇,但呢度卻提供,真係令人驚喜。麵條煮得剛好,香辣味十足,配搭埋火鍋食材一齊食,真係好味到爆!### 熱食瑞士雞翼最驚喜嘅係「熱食瑞士雞翼」。我係未試過咁好食嘅雞翼,外皮炸

### 韓國辛辣麵

### 熱食瑞士雞翼

最驚喜嘅係「熱食瑞士雞翼」。我係未試過咁好食嘅雞翼,外皮炸得香脆,內裏肉質鮮嫩,味道令人一試成主顧!每一口都可以感受到濃郁嘅調味,無論係當小食定係配火鍋都好,都唔錯!

呢間旺角樓上嘅火鍋邊爐放題真係值得一試!食材質素高,價格合理,$328就可以任食咁多高級食材,真係超值。而且,呢度嘅服務態度都好好,員工友善

與友人圍爐,真正無限時的火鍋放題,完全沒有時間壓力,慢慢聊,慢慢吃。晚市火鍋放題無限時 | Set B $328花膠雞湯的雞件滑溜無碎骨,雞脾位啖啖肉,加上花膠件的膠質,整體不會太濃味而蓋過火鍋配料的鮮味。中價套餐的牛肉也相當不錯,澳洲M5和牛肩胛、美國安格斯牛板腱、薄切封門柳全晚Reorder數次,質素依然保持無走樣,特別是前兩者,牛味濃郁,油花治癒。另外,越南虎蝦真材實材,大大隻,鮮味爽彈,這個質素還可以無限Refill非常佛心!期間限定有台灣特色小食阿給,以豆腐皮包住冬粉、蘿蔔絲和魚肉,很有家常小菜的感覺,初嚐覺得頗合口味。自助區除了一般火鍋丸類和蔬菜類,也有吸湯之神豆腐皮串,邪惡雞塊炸物、即叫即炸的芝麻豆沙煎堆和芋泥波波很適合當中場休息的聊天小食。

晚市火鍋放題無限時 | Set B $328
豆腐皮串
自助區
芋泥波波
豆腐皮串
自助區
芋泥波波
2025-03-31 396 浏览
剛剛同朋友去咗肉蒲團火鍋,提供任飲任食嘅服務,真係好吸引!一入到店內,裝潢時尚,氣氛輕鬆,非常適合朋友聚餐或者家庭聚會。有幾個set可以揀,我哋揀咗set B,無限時$328一位,如果星期一至四去仲有八五折㖭😊一去到當然係揀咗個湯底先啦,咁我哋今次就揀咗花膠雞湯😋😋入邊啲料都唔少㗎😊而餐廳提供嘅選擇非常多,無論係肉類、海鮮,定係素菜、豆腐、粉麵,真係應有盡有。牛肉有好多款分別有牛五花腩🐮美國安格斯牛腱🐮薄切封門柳,澳洲M 5和牛牛肩胛,美國安格斯牛背峰仲有牛肉滑!!牛肉切得唔算厚,火鍋煮嘅時候非常快熟,而且肉質鮮嫩。非常欣賞佢每一次上火鍋料嘅時候,牛肉都會有一張紙寫住係咩部位,咁就知自己食緊啲乜😏我最鍾意牛背峰,脂肪分布均勻,封門柳就牛肉味重😋澳洲M五和牛肉就醂身啲,同樣係肉味重👍🏽除咗牛肉係多款之外,佢其他嘅食物都非常多選擇蔬菜方面,餐廳提供咗多款新鮮嘅蔬菜,像是生菜、蕃茄、菠菜、金針菇、豆腐等等,讓整個火鍋更加豐富。特別係金針菇,吸收咗湯底的味道,口感非常好。仲有超多款式嘅丸😋牛丸,墨魚丸,芝士丸,魚蛋,貢丸,腸仔,豬肉丸,海膽丸等等,基本上講得出嘅丸都有😋至於小食方面,餐廳仲有提

牛肉切得唔算厚,火鍋煮嘅時候非常快熟,而且肉質鮮嫩。

我最鍾意牛背峰,脂肪分布均勻,封門柳就牛肉味重😋
澳洲M五和牛肉就醂身啲,同樣係肉味重👍🏽
除咗牛肉係多款之外,佢其他嘅食物都非常多選擇
至於小食方面,餐廳仲有提供多款小食,如炸春卷、炸薯枱、炸燒賣等等,味道亦都唔錯,餐廳嘅自助區都有多款醬料,包括花生醬、蒜蓉、香油等等,任你選擇,搭配各種食材,味道更加出色。😊

十分欣賞佢個紅糖糍粑,即叫即做,外脆內軟非常好味😋忍唔住食完嘢再叫😂

飲品方面,任飲嘅選擇亦都不錯,提供果汁、汽水同茶飲,總之可以根據自己嘅口味任選😜

整體來講,呢家任飲任食嘅火鍋店提供咗多元化嘅選擇,無論係肉類、海鮮定蔬菜,都有足夠嘅選擇,味道亦都算不錯。環境舒適,服務人員態度友善,整體用餐體驗非常愉快。如果你鍾意火鍋,呢間餐廳絕對值得一試!👍🏽
2025-03-28 462 浏览
今次同班食肉獸朋友殺入旺角「肉蒲團放題」,真係由門口驚喜到埋單!未入門口已經被佢哋個復古港式裝修吸引住——木枱配七彩繽紛膠凳、牆身仲有懷舊電影海報同玩味壁畫,每個角落都係打卡位!我哋平日七點半殺到,全場已經八成滿,好彩一早訂位,建議大家想食早啲Book枱啊!揀咗,貪佢唔使趕頭趕命慢慢烚!一坐低就掃QR code落單,飲品同蔬菜丸類自助區勁多選擇,光睇蔬菜櫃已經加分——菜葉新鮮到滴緊水,芋絲、粟米、金菇排到整整齊齊,仲有坊間少見嘅串串豆卜同芥末貢丸,未打邊爐已經想掃一輪!重點當然係靚牛!M5和牛肩胛肉油脂雪花靚到反光,輕輕一灼入口即化;封門柳牛味濃到似喺舌尖打功夫,肉質彈牙得嚟帶微微嚼勁;安格斯牛背峰同牛板腱就啱晒重口味人士,牛香霸道仲有少少焦香邊!最驚喜係連豬梅肉都唔鞋口,朋友瘋狂追加三轉,侍應收單上菜快過速遞,抵讚! 藥膳花雕雞湯底女士必試,襯牛肉都好唔錯!海鮮試咗虎蝦同花蜆,虎蝦爽甜到似喺海入面即撈,花蜆冇沙仲要粒粒爆汁!熟食區係隱藏MVP——炸紫薯球外脆內流心、紅糖糍粑煙韌到拉絲,仲有邪惡到爆嘅牛奶春卷,食到停唔到口!呢個價位包無限時任食+多款湯底+自助熟食區,埋單個個捧住個肚話

呢個價位包無限時任食+多款湯底+自助熟食區,埋單個個捧住個肚話抵到震!特別係侍應夠醒目,換碟收碗零黑面,同區放題嚟講服務質素超班!
如果係牛魔王又厭倦咗連鎖放題嘅公式化,「肉蒲團」絕對係旺角清泉!歎足三粒鐘慢慢食盡高質靚牛~

📍肉蒲團火鍋放題
地址:旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈2樓A號舖
人均:$328(Set B無限時)
2025-03-17 860 浏览
有別於一般限時火鍋放題呢到係 無 限 時!3 sets之中 揀中間價位既Set B8款湯底 揀左養顏花膠雞湯雞湯頭係淺黃色 加左紅棗有數件花膠及雞件湯底味道偏淡自助吧火鍋醬料充足 可以任加芫荽👍🏼蔬菜同丸類各有一大雪櫃放置其中黑monmon既墨汁墨魚丸同白雪雪既墨魚丸深受本人喜愛有少量熟食區 炸燒賣 麥樂雞 咖哩魚蛋 等等飲品區有冷泡茶 少見既罐裝冬瓜茶 甚至紅酒?!另設充電器租借站其他火鍋配料則是用QR code落單 清晰方便快捷整體用餐感受都唔錯店員服務殷勤出餐速度快 完全冇漏單情況火鍋配料選擇多 質素好各款肉類標記清晰 每碟4-5片部分更於系統寫左原產地同位置分布期間限定台灣阿給👍🏼油豆腐外皮 內餡豬肉 魚漿 粉絲 木耳Size特別大 店員提醒要煮耐dd豬肉 [只有一款]俄羅斯豬梅肉👍🏼海鮮黑魚片👍🏼我地點晒所有Set B既牛肉類除左<美國安格斯牛背峰>門口餐牌有寫 但點餐系統冇既可能當日缺貨?餐牌未更新?不過5款牛肉類都好夠食其中推介以下3款牛五花腩👍🏼薄切封門柳👍🏼牛滑👍🏼最後食左芋香地瓜球作結 完-
有別於一般限時火鍋放題
呢到係 無 限 時!

3 sets之中 揀中間價位既Set B

火鍋醬料充足 可以任加芫荽👍🏼
蔬菜同丸類各有一大雪櫃放置
其中黑monmon既墨汁墨魚丸同白雪雪既墨魚丸深受本人喜愛
有少量熟食區 炸燒賣 麥樂雞 咖哩魚蛋 等等
飲品區有冷泡茶 少見既罐裝冬瓜茶 甚至紅酒?!
另設充電器租借站

黑魚片👍🏼

我地點晒所有Set B既牛肉類
除左<美國安格斯牛背峰>
門口餐牌有寫 但點餐系統冇既
可能當日缺貨?餐牌未更新?
不過5款牛肉類都好夠食
其中推介以下3款
牛五花腩👍🏼
薄切封門柳👍🏼
牛滑👍🏼

最後食左芋香地瓜球作結 完-

2025-03-12 1032 浏览
旺角打邊爐放題首選 餐廳懷舊港式佈置 木枱 彩色椅 每個角落都係打卡位 地方闊落 坐得舒舒服 七點幾已經陸續滿座🥰 Set B $328/位 想打邊爐 又唔想食得咁急 梗係揀啲無限時嘅放題食啦 QR code 落單 想食咩就叫咩啊👍飲品蔬菜丸類可以喺出邊自己攞 超多款揀 真係樣樣都想試😉 ✨蔬菜處理得好乾淨🥰好新鮮 😍 ✨豬肉 牛肉都有好幾款 我最鍾意A 4和牛肩胛肉同封門柳 肉質鮮美嫩滑 豬梅肉都好食 encore咗幾次😄 ✨海鮮有蝦 魚片及蜆 都好新鮮 魚片好滑😋 ✨水餃 丸類都有好多款 仲有魚皮餃 芋絲 貢丸同稻庭烏冬😋👍 ✨熟食仲有炸燒賣 地瓜丸 仲有我鍾意食嘅紅糖糍粑👍😋 真係樣樣食少少都好飽 超級滿足😌 性價比高 下次一定會再同朋友嚟食😉 🎈肉浦團火鍋放題 (旺角)旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈2樓A號舖

旺角打邊爐放題首選

Set B $328/位

✨蔬菜處理得好乾淨🥰好新鮮 😍

✨海鮮有蝦 魚片及蜆 都好新鮮 魚片好滑😋

✨熟食仲有炸燒賣 地瓜丸 仲有我鍾意食嘅紅糖糍粑👍😋

真係樣樣食少少都好飽 超級滿足😌

性價比高 下次一定會再同朋友嚟食😉

🎈肉浦團火鍋放題 (旺角)
旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈2樓A號舖
  • 封門柳
  • 越南虎蝦
2025-03-10 870 浏览
今次試咗「肉蒲團」火鍋放題嘅 Set B套餐($328/位,無限時任食),整體體驗好抵玩!最正係冇時間壓力,可以慢慢歎,仲Haagen-Dazs雪糕,啱晒一班朋友吹水打邊爐! 湯底揀咗 蕃茄豬骨濃湯,一上枱已經聞到蕃茄嘅酸甜香,飲落超濃郁,湯底仲有啖啖豬骨熬出嚟嘅膠質,酸甜開胃,襯牛肉同蔬菜都好夾,唔會搶味。 套餐包咗 M4和牛、安格斯牛、豚肉等等。全部任點任食,質素keep到水準!和牛雪花均勻,輕輕一灼就食到油脂香,入口即溶;安格斯牛切得厚薄適中,牛味濃得嚟有咬口。豚肉肥瘦適中,煮完都唔乾柴,豬肉香突出。海鮮有虎蝦、帆立貝,新鮮度OK,虎蝦爽口彈牙,真材實料! 服務真係要讚,店員主動加湯、換碟,態度好nice,完全冇hea做。甜品有 Haagen-Dazs雪糕任拎,食完熱辣辣火鍋再歎冰凍雪糕,超滿足! 總括嚟講,$328無限時任食和牛+Haagen-Dazs,性價比高過唔少放題,尤其適合想慢慢食嘅人。整體絕對值得回訪!

2025-03-10 694 浏览
近排約咗朋友去試呢間有趣名字嘅火鍋店——肉蒲團火鍋放題,選擇咗 Set B(無限時),可以慢慢歎,完全唔洗趕時間,呢點對於鍾意慢慢煮、慢慢傾嘅我哋嚟講,真係一大加分!環境 & 自助區餐廳大廳設有小食、醬料同飲品自助區,選擇都算豐富,特別鍾意佢哋嘅醬料區,唔單止有基本嘅沙茶醬、蒜蓉、辣椒,仲有少見嘅台式沙茶同日式柚子醬,玩味十足!另外,各種蔬菜都可以自由拎取,對於鍾意均衡飲食嘅人嚟講,幾好。湯底:藥膳花雕醉雞湯今次揀咗藥膳花雕醉雞湯,一上枱已經聞到陣陣酒香,湯底有淡淡嘅中藥味,但唔會過濃,飲落溫潤甘甜,特別適合冬天飲。用呢個湯底煮肉類特別加分,花雕酒香滲入食材之中,帶出層次感。肉類精選美國安格斯牛板腱牛板腱口感紮實但帶少少油花,燙幾秒就可以食,肉味濃郁。配搭店內嘅日式柚子醬,更加帶出肉嘅鮮甜味。薄切封門柳牛肉中少見嘅部位,口感細緻,入口帶少少嚼勁,燙至粉紅色時最為嫩滑,推介必試!雞子火鍋界較少見嘅食材,口感綿密滑溜,夠晒邪惡,適合重口味人士挑戰!海鮮 & 特色配料醉雞件醉雞浸滿花雕酒香,肉質嫩滑,冷盤食用最能突出酒香,係小菜之選。越南虎蝦蝦肉彈牙鮮甜,建議用清湯或輕輕汆燙,保持原汁原味,

環境 & 自助區

湯底:藥膳花雕醉雞湯

肉類精選

薄切封門柳

雞子

海鮮 & 特色配料

醉雞件

越南虎蝦
蝦肉彈牙鮮甜,建議用清湯或輕輕汆燙,保持原汁原味,配蒜蓉醬油更佳。

台灣阿給
特色台式小食,炸豆皮包住粉絲同魚漿餡料,煮湯後吸收湯底精華,一咬爆汁,非常惹味!

總評

肉蒲團火鍋放題以無限時任食吸引一眾火鍋控,食材新鮮,醬料選擇多元,藥膳花雕醉雞湯底更係一大亮點,特別推薦牛板腱、封門柳同越南虎蝦,海陸兼備!如果想慢慢歎火鍋,呢間係不錯選擇,值得一試!

2025-03-07 540 浏览
餐廳裝修好靚好特別,牆上有好多唔同嘅壁畫,加上五顏六色嘅櫈,顏色鮮艷豐富,令人覺得好快樂🤣🤣🤣一個價錢可以無限時任飲任食,仲有多款湯底可以揀,好抵!!店長推薦咗我哋揀特濃沙嗲湯,話係人氣之選😋😋😋餐廳野食主要分兩個部分,一方面可以qr code落單肉類、小食等,另一方面可以直接出去自己夾火鍋配料,配料望落新鮮同乾淨👍🏻👍🏻👍🏻仲有多款野飲可以揀~我哋肉類點咗M5和牛牛肩胛、薄切封門柳、安格斯牛背峰同安格斯牛板腱,牛肉好鮮嫩,油脂分布平均,牛味好出,唔錯!海鮮我哋點咗花蜆同虎蝦,花蜆已經煮熟,煲翻熱佢就食得,虎蝦推薦!好鮮甜,蝦肉結實,正!呢度仲有多款熟食,雞翼、咖喱魚蛋、薯角等,而且味道唔錯,食材新鮮,我哋重複點咗芋香地瓜球同紅糖糍粑🤣🤣🤣好好食,熱辣辣上枱,煙煙韌韌,做甜品一流!

2013 浏览

2025-03-07 435 浏览
昨晚同朋友一齊起旺角覓食朋友喜歡打邊爐🍲上咗去呢間火鍋店試吓先新派玩味感重嘅裝潢自助放題形式醬料吧超多唔同嘅醬料可按個人喜好調味蔬菜瓜類菇類整齊排列好有芥末貢丸同串串豆卜幾新鮮仲有唔同種類嘅粉麵任君選擇另有啲熟食炸物可以享用仲有出錢一丁同辛辣麵供應飲品櫃有唔同嘅茶、氣水、酒、連紅酒都有湯底選了藥膳花鵰醉雞湯雞嫩滑新鮮落湯好養生重點當然係點牛肉啦因小編同好友都喜歡牛牛五花、牛板腱、牛背峰、澳洲M5和牛、封門柳五款牛都好新鮮色澤紅潤個人好喜歡牛五花同牛背峰牛五花肥瘦均勻焯完入口帶點油脂嫩滑牛背峰個人較少食到牛味較濃肉質比較結實另炸紫薯球和牛奶春卷都好好食!店員上菜速度好快滿足飽肚嘅一晚,正!
昨晚同朋友一齊起旺角覓食
有芥末貢丸同串串豆卜幾新鮮
仲有唔同種類嘅粉麵任君選擇
另有啲熟食炸物可以享用
仲有出錢一丁同辛辣麵供應
飲品櫃有唔同嘅茶、氣水、酒、連紅酒都有

湯底選了藥膳花鵰醉雞湯
牛五花肥瘦均勻
焯完入口帶點油脂嫩滑
牛背峰個人較少食到
牛味較濃肉質比較結實
另炸紫薯球和牛奶春卷都好好食!
店員上菜速度好快
滿足飽肚嘅一晚,正!
2025-02-27
  • 牛五花
  • 牛背峰
  • 封門柳
2025-03-06 437 浏览
今晚的晚餐選擇「肉浦團」,位於旺角通菜街的威達商業大廈,真是一個不容錯過的美食體驗!在這裡,你可以享受到獨特的火鍋文化和多樣的美味選擇。餐廳環境進入餐廳,首先映入眼簾的是充滿創意的裝飾。店內掛滿了不同風格的漫畫和電影人物插圖,讓喜愛漫畫的你感受到濃厚的文化氛圍。啡木色的桌椅搭配彩色的鐵椅,五彩繽紛的壁畫更是為用餐環境增添了活力和趣味。餐單選擇今晚我們選擇了Set B,價格298+10%,女職員友善地介紹了ABC Set的不同,讓我們能夠輕鬆選擇。自助區的選擇更是豐富多樣,從各種調味料到丸類、蔬菜應有盡有,像是莞茜丸、流心芝士丸、海膽丸、牛筋丸等,還有台灣一口腸、脆皮腸等。食材新鮮我們選擇了花膠雞湯底,搭配多種新鮮肉類,質素極高。包括薄切封門柳、A4和牛後腿肉、A4和牛牛胸片、美國安格斯牛板腱等,還有越南虎蝦、黑魚片、花蜆等,讓每一口都充滿驚喜。飲品與甜品飲品區提供各式選擇,包括紅酒、啤酒和清酒,還有各類飲品供應。用餐後,還可以享用人氣品牌Häagen-Dazs的雪糕,為這次美食之旅畫上完美的句號。「肉浦團」不僅提供了美味的火鍋,還有獨特的環境和友好的服務,是一個讓人滿足的用餐選擇!希望

餐廳環境
餐單選擇
食材新鮮
飲品與甜品
「肉浦團」不僅提供了美味的火鍋,還有獨特的環境和友好的服務,是一個讓人滿足的用餐選擇!希望你能享受這次的美味之旅!
2025-03-04 402 浏览
最近天氣又凍返,行開旺角見凍凍地就去打邊爐,任飲任食火鍋我至愛,無限量火鍋食材,我同🐷叫set b已經好滿足,已經有美國安格斯牛板腱、薄切封門柳、澳洲M5和牛牛肩胛、美國安格斯牛背峰、牛滑、特選雞脾肉,所有肉質都好新鮮,我首推澳洲M5和牛牛肩胛、美國安格斯牛背峰必叫,又有蜆同黑魚片好新鮮,勁多款火鍋配料任選,配上沙嗲湯底,正,最重要有辛辣麵,真係食得好飽任飲估不到也有啤酒,重要有韓國酒真露👍自助區熟食有咖哩魚蛋、炸燒賣、蝦鉗同瑞士雞翼,都好有水準😊

任飲估不到也有啤酒,重要有韓國酒真露👍

自助區熟食有咖哩魚蛋、炸燒賣、蝦鉗同瑞士雞翼,都好有水準😊