2011-02-16 20 浏览
因為想食果間冇開所以抱著試下的心態入去見佢出面都裝修得好靚入去坐~咁岩有卡位~所以都坐得好舒服~!見到餐牌上果D都幾好食~試左個壽司加鳥冬餐~好抵食~有6件壽司加一碗細鳥冬之後仲叫左炸生蠔~炸蝦卷~超好味!仲有好CUTE的波子壽司!!!不過味道就一般收野速度都好快~不過去到後尾就好似唔係點理我地~叫左佢好耐比埋甜品....佢都勁耐~埋單$139~記住星期一至四去仲有折架~大家可以試試下~係唔錯的選擇!
因為想食果間冇開

所以抱著試下的心態入去

見佢出面都裝修得好靚

入去坐~咁岩有卡位~所以都坐得好舒服~!

之後仲叫左炸生蠔~
炸蝦卷~超好味!
仲有好CUTE的波子壽司!!!不過味道就一般
OK
收野速度都好快~

埋單$139~記住星期一至四去仲有折架~

大家可以試試下~係唔錯的選擇!
2011-02-07
OK
  • 所有炸物都OK~波子壽司就好得意~有興趣都可以一試!
2010-11-08 9 浏览
好耐無食過壽司~同fd咁啱行過羽,就走左入去食~原來佢依家有得儲印花做會員,不過做到今個月尾,呢個月要食多d先得!海膽做緊特價!!超平~食落口又唔錯喎@@仲以為平野無好tim!佢新出果個唔知咩三文魚咩三色卷~一個字!正呀!!!!又靚又鮮味~無得彈!!次次去都叫波子壽司食~今次叫左蝦,蟹同帆立貝~個c傅仲擺得好靚甘羅出黎~最衰無帶相機!!!一句講哂~賣相靚又好食~>w<"跟住仲叫左個曼魚炒飯~都唔錯~大碟又夠味~最好食都係炸墨魚咀~i loving it~xdddd待應都好過之前黎食~勤汁枱~又好禮貌~好彩有帶張citi bank,食夠200有免費三文魚刺身食~
好耐無食過壽司~
同fd咁啱行過羽,就走左入去食~

原來佢依家有得儲印花做會員,
不過做到今個月尾,
呢個月要食多d先得!

海膽做緊特價!!超平~
食落口又唔錯喎@@
仲以為平野無好tim!

佢新出果個唔知咩三文魚咩三色卷~一個字!正呀!!!!
又靚又鮮味~無得彈!!

次次去都叫波子壽司食~
今次叫左蝦,蟹同帆立貝~
個c傅仲擺得好靚甘羅出黎~
最衰無帶相機!!!
一句講哂~賣相靚又好食~>w<"

跟住仲叫左個曼魚炒飯~
都唔錯~大碟又夠味~

最好食都係炸墨魚咀~i loving it~xddd

d待應都好過之前黎食~
勤汁枱~又好禮貌~

2010-11-06
  • 炸墨魚咀
  • 波子壽司
  • 三文魚
2010-09-20 8 浏览
呼呼,終於屈到媽咪請食羽壽司了.不過要等媽咪放工,甘唯有等到放工先去啦...大約夜晚7~8點到啦.可能因為到食飯時間啦,所以要拿飛等位,出面真系超熱~HOT過佐一陣就有位了,卡位都算OK的,一家四口岩岩好.(幾光猛,仲可以看到街景.雖然無咩好看)坐好無耐就有6茶喝了坐好,當然系開飯啦~跟住就叫佐:-波子蝦壽司 1(因為未聽過XD,不過OK的.)-超特大鰻魚壽司 4(聞名已久,終於食到了,真系未試過食甘大條壽司的,)-珍寶帶子 2(大大大~淡淡肉,忍唔住叫多佐牒)-軟殼蟹卷 1(個侍應一埋來就講:手卷要快D食阿,唔系D紫菜軟佐就唔好食的了,好體貼阿)-皇帝蟹柳 4(蟹柳中,呢個最低食!!)-雪場蟹柳 4(鮮甜!)印象最深刻就系呢D..PS:野食來得有小小慢,可能因為夜晚啦.接受到的.大約食佐400幾了,因為太多款式挑了XD下次要屈多次媽咪先得!!

過佐一陣就有位了,卡位都算OK的,一家四口岩岩好.

坐好,當然系開飯啦~

跟住就叫佐:
-波子蝦壽司 1(因為未聽過XD,不過OK的.)
-珍寶帶子 2(
大大大~淡淡肉,忍唔住叫多佐牒)
-皇帝蟹柳 4(蟹柳中,呢個最低食!!)
-雪場蟹柳 4(鮮甜!)
印象最深刻就系呢D..
PS:野食來得有小小慢,可能因為夜晚啦.接受到的.
大約食佐400幾了,因為太多款式挑了XD
下次要屈多次媽咪先得!!

2010-09-19
  • 特長鰻魚壽司
今次成家人黎食晚餐 , 可以試多d吾同既菜式la ! (x ( 其實黎慶祝會考放榜 -v-'' ) 本身係想去對面大盛食既 , 但係行到去見到佢有賣藍鰭吞拿魚 .即刻反感 !!! 今次黎出左新既menu~ 特別要提泡菜炒豚肉 , 芝麻雞翼 , 同燒牛肋條肉 佢地出左個炸豆腐既 , 不過我之前係第二d地方食過 , 覺得冇咩特別 , 冇叫到 .泡菜炒豚肉堅係吾錯 ! 上菜既超燙 , " 滋滋"聲 , 聞到好鬼香 >v<! 少少辣辣地 , 吾受得辣既人都食得 . 而且好開胃 ! 結果泡菜被先掃清光 .. 當然豚肉都好好食 (: 芝麻雞翼都好好味 , 醃得好入味 , 芝麻味好香 同埋d色水好令 , 吾會好黑 燒牛肋條肉都吾錯 , 不過佢係即燒 , 都等左3個字 , 不過我地邊食邊等又冇所謂既~ 當然吾少得饅魚炒飯 >v<!!! 真係超級中意饅魚 , 個炒飯既饅魚好足料 , 而且都幾大碟 , 如果食得多壽司 , 可能2個人都食吾晒 @@個d waiter 都細心 , 見我地叫左咁多"食送" , 主動問我地要吾要跟白飯 , 驚咸得濟 . 同埋上饅魚炒飯果時會上
今次成家人黎食晚餐 ,
可以試多d吾同既菜式la ! (x
( 其實黎慶祝會考放榜 -v-'' )
本身係想去對面大盛食既 ,
但係行到去見到佢有賣藍鰭吞拿魚 .
即刻反感 !!!

今次黎出左新既menu~
特別要提泡菜炒豚肉 , 芝麻雞翼 , 同燒牛肋條肉

泡菜炒豚肉堅係吾錯 !

上菜既超燙 , " 滋滋"聲 , 聞到好鬼香 >v<!
少少辣辣地 , 吾受得辣既人都食得 .
而且好開胃 !
結果泡菜被先掃清光 .. 當然豚肉都好好食 (:

芝麻雞翼都好好味 ,
醃得好入味 , 芝麻味好香
同埋d色水好令 , 吾會好黑

燒牛肋條肉都吾錯 ,
不過佢係即燒 ,
都等左3個字 , 不過我地邊食邊等又冇所謂既~

當然吾少得饅魚炒飯 >v<!!!
真係超級中意饅魚 ,

個d waiter 都細心 ,
同埋上饅魚炒飯果時會上埋碗仔 , 吾駛我地另外叫

另外叫左個雞泡魚乾 ,
吾可以吾點既美食之一 !!!!

我本身吾知咩野味 , 都吾係好想試 ..
但係屋企人話堅係好味 , 之後就一試難忘 ~~
質感有d似牛肉乾之類 , ( 當然好食多了 ! )
d醬配埋個雞泡魚乾真係好正 !

當然都叫左壽司la ,
希靈魚籽始終都係我既最愛之一 , 質感真係好特別 !

少不免有饅魚壽司 ! 佢d饅魚大條左好多 !
但係價錢都加左 , $20一客 , 當然一分錢一分貨la ,
咁我都寧願饅魚大條d la (:
八爪魚芥辣壽司好爆好多 >v<!
同埋個waiter都特登提我地 , d手卷呀 , 軍艦要盡快食 , 如果吾係d紫菜會變軟 .

最後加左個日本柚子雪糕 , 櫻花雪糕 , 仲有綠荼雪糕 .
我三隻味都試左 ,
櫻花味道好奇怪 -_____-''
綠荼好香 , 好濃味 , 正 !
但我始終都係中意柚子 , 因為d果肉好多

( .. 不過 .. 我諗d雪糕都係叫貨ge , 我諗間間d質素差吾多 , 只係多與少姐 ~~ @@ ")
2010-08-08
  • 雞泡魚乾
  • 饅魚炒飯
  • 泡菜炒豚肉
2010-07-21 19 浏览
中午去左考評局拎證書,拎完就去左食飯,諗住食中下日本野慶祝我考琴成功。不過對面大盛 x 好多人,轉到羽壽司食飯。諗住叫回轉壽司,但d 壽司好似來來去去都係果d 款,而且在條運輸帶上已經轉左好耐咁。d 射燈仲照到d 壽司暖晒,都唔知仲食唔食得。所以最後魚生飯食。飯面有好多粒粒刺身,都幾「急凍」但總好過要吃那些快將被射燈「照熟」的暖壽司。三文魚幾鮮,份量佔最多!帶子、甜蝦、吞拿魚等等相對地比較少,食呢d 魚生飯,少不免會用豉油,但呢間野d 豉油真係好似中國豉油,咸得來沒有鮮味。整體上來說勉強可以接受,但我一定不會再去。價錢平和質素,我寧願要質素.......因為要平我可以去明將!!!
不過對面大盛 x 好多人,轉到羽壽司食飯。

d 射燈仲照到d 壽司暖晒,都唔知仲食唔食得。

整體上來說勉強可以接受,但我一定不會再去。

魚生飯定食
2010-07-15
上次在銀行中心分店吃過之後,今次我和另一位朋友來到銀行大廈分店。今次選擇Order枱,並點了一些喜歡的壽司及豬軟骨拉麵。先講壽司,我們點了:1. 三文魚壽司,魚味冇以往吃過的那麼明顯,但是覺得肥美。2. 花之戀壽司,魚味稍為明顯,但是沙津醬稍為酸了。3. 長鰻魚壽司,我一向不太喜歡鰻魚的怪味,所以由我朋友吃,吃過覺得非常難吃,接近形容為垃圾。4. 三文魚刺身,始終刺身是有魚味過普通三文魚壽司,也肥美過普通三文魚壽司。5. 豬軟骨拉麵,大大碗又好好味,湯底也夠味。最後超飽埋單$263。不過招呼就差少少。
今次選擇Order枱,並點了一些喜歡的壽司及豬軟骨拉麵。
先講壽司,我們點了:
1. 三文魚壽司,魚味冇以往吃過的那麼明顯,但是覺得肥美。
2. 花之戀壽司,魚味稍為明顯,但是沙津醬稍為酸了。
5. 豬軟骨拉麵,大大碗又好好味,湯底也夠味。

最後超飽埋單$263。
不過招呼就差少少。
2010-07-10
2010-06-16 10 浏览
好日都唔行新PO崗,,原來開左間羽係到甘耐我都唔知ORZ見佢牡丹蝦刺身半價甘抵,,個肚又開始咕嚕咕嚕-3-就係甘就同個FD入去開餐啦-V-+轉轉轉,,食壽司當然要坐迴轉啦..一路食一路睇住D人整壽司好得意^^入到去咩都唔理,,叫左蝦刺身食先,,好快就到~又甜又好味=P佢個蝦頭可以炸黎食,,最衰喉嚨痛,,炸完出黎比個FD搶左-3-佢仲話勁脆勁好味!!!!!下次好返再炸再食過.\/.!!食下食下,.,.轉下轉下,,係條LINE到見到樣好靚既野@v@即時立刻羅落黎先~之後捉左個waitress黎問--+原來新出左隻蟹柳沙律~YUMMY~YUMMY~!!(((除左塊生菜- -"推介:::::::三色花之戀@@好好味,,賣相靚,,D三文魚又鮮又甜~加埋士多啤梨,,芒果果D又唔同D好味D~!!正正正正正~!!仲有仲有~櫻花蝦C~!!好得意,,好多隻好細隻既蝦仔,,未食果陣仲諗緊會唔會比D蝦吉親條脷,,食落口,,口感又幾特別,,唔錯唔錯=]雖然坐轉轉轉,,但D WAITRESS都幾做得野,,成日都會清下枱,,汁下野,,唔怕無位食新野~WAKAKA~!!同佢地講下笑,,又會同返你講笑,,HAHA~!!
好日都唔行新PO崗,,原來開左間羽係到甘耐我都唔知ORZ
見佢牡丹蝦刺身半價甘抵,,個肚又開始咕嚕咕嚕-3-
就係甘就同個FD入去開餐啦-V-+
轉轉轉,,食壽司當然要坐迴轉啦..
一路食一路睇住D人整壽司好得意^^

入到去咩都唔理,,叫左蝦刺身食先,,
好快就到~又甜又好味=P
佢個蝦頭可以炸黎食,,
最衰喉嚨痛,,炸完出黎比個FD搶左-3-
佢仲話勁脆勁好味!!!!!
下次好返再炸再食過.\/.!!

即時立刻羅落黎先~
之後捉左個waitress黎問--+
原來新出左隻蟹柳沙律~
YUMMY~YUMMY~!!(((除左塊生菜- -"

推介:::::::三色花之戀@@
好好味,,賣相靚,,D三文魚又鮮又甜~

仲有仲有~櫻花蝦C~!!
好得意,,好多隻好細隻既蝦仔,,
未食果陣仲諗緊會唔會比D蝦吉親條脷,,
食落口,,口感又幾特別,,唔錯唔錯=]

雖然坐轉轉轉,,但D WAITRESS都幾做得野,,
同佢地講下笑,,又會同返你講笑,,HAHA~!!好好玩-V-+

食左都OK多野,,但佢依家出左D新特價野,,食左好多都唔係好貴~!!
一個人都唔洗一舊水!!
  • 三色花之戀
  • 櫻花蝦C
  • 牡丹蝦刺身
因為聽到朋友講羽壽司有特價,所以同屋企人落左去試下可能因為平日關係等左一兩張飛就入到去~可惜坐唔到卡位, 不過算啦-w-入泥又唔系為左泥坐d侍應招呼都唔錯, 一坐低唔洗好耐就比茶我地仲一路介紹有咩好食一開始叫野食梗系要挑戰下果5種特價壽司先啦!!依我記憶好似系珍寶赤貝,皇帝蟹棒, 劍魚,仲有一樣個名同埋實物都一樣好長既鰻魚=.=唔記得叫咩名了........囧...仲有一款蝦刺身...都系一樣-,-唔記得左個名...雖然我唔系好受得鰻魚果隻味, 但系見咁得意試左一口都可以接受到個味..但系-.-....等呢條鰻魚等得太耐了=.=都有10分鐘...d侍應都有講因為系即燒既會耐d,而且我都見我格離枱果d人一嗌嗌左5-6條=.=..燒唔哂呱.../口\好啦好啦=3=本大爺原諒你-w-到到個蟹棒當然系我既至愛*v*(我自認系蟹柳怪xd)大大條蟹棒上面加少少沙律醬,上面再有少少黑色一粒粒既野..(應該系魚子果類...)個口質唔哂....囧rz.....但系...正!!劍魚比較滑d....但系可能系腩位關係...好肥=.=...赤貝~接受到~都系大大件蝦刺身反而系最快到-.-食完之後仲有驚喜~原來
因為聽到朋友講羽壽司有特價,所以同屋企人落左去試下
可能因為平日關係等左一兩張飛就入到去~
可惜坐唔到卡位, 不過算啦-w-入泥又唔系為左泥坐

d侍應招呼都唔錯, 一坐低唔洗好耐就比茶我地
仲一路介紹有咩好食

一開始叫野食梗系要挑戰下果5種特價壽司先啦!!

到到個蟹棒當然系我既至愛*v*(我自認系蟹柳怪xd)
個口質唔哂....囧rz.....但系...正!!

赤貝~接受到~都系大大件

刺身反而系最快到-.-食完之後仲有驚喜~
原來呢度d c傅會幫你地炸個蝦頭比你食~一隻收5蚊~試左一試果然唔錯!!a_a!!脆卜卜

d 侍應亦都叫左我地嗌一客好似叫池魚皇既壽司
聽佢講話唔系成日有,所以都嗌左1客試下
賣相好靚~件肉都唔算厚唔算薄~ok啦~~盛惠$35(2件)

今次主要系泥食壽司,冇咩點食d拉面或者熟食~
只系order左燒三文魚腩呀~炒飯果d

下次一定要試埋其他熟食先得\_/++!!
2010-06-07
  • 特價蝦刺身
  • 炸蝦頭
  • 池魚皇壽司
  • 燒三文魚腩
2010-05-30 16 浏览
今日夜晚8點行新浦崗,黑仔落大雨甘啱肚餓,原本想吃好味王,但朋友話想吃壽司所以就走左去吃羽可能落雨所以都幾多人,好彩等左一陣就有位入到去見到海報有特價野食就叫作條海鰻同蟹棒,唔錯蟹棒好大抵食因為我唔中意食魚生,所以其他果D特價我都唔知好唔好,但系D朋友話都OK之後仲食左個地獄拉麵,個人比較仲意拉麵,普普通通,過得去朋友叫左個鰻魚炒飯,我聞到好香然後仲食左玉子,軟殼蟹呢D,幾好味,吃得好飽服務都好好,一有空碟就幫你收,雖然有D煩,會定時定侯幫你加水,幾好會幫你畫單,唔使我記食左D咩最後怨念無會員卡,因為見到有禮品換,有PS3,好想換部,但D分好似要勁多
今日夜晚8點行新浦崗,黑仔落大雨
甘啱肚餓,原本想吃好味王,但朋友話想吃壽司
所以就走左去吃羽
可能落雨所以都幾多人,好彩等左一陣就有位
入到去見到海報有特價野食
就叫作條海鰻同蟹棒,唔錯蟹棒好大抵食
之後仲食左個地獄拉麵,個人比較仲意拉麵,普普通通,過得去
朋友叫左個鰻魚炒飯,我聞到好香
然後仲食左玉子,軟殼蟹呢D,幾好味,吃得好飽
會幫你畫單,唔使我記食左D咩
睇左openrice既食評咁多次 , 今次第一次寫食評 , 希望吾會寫得太差la . 嘻 ! 之前都食過羽壽司幾次 , 個時仲係"魚,蝦,蟹"做特價 , 今日黎到原來出左新既特價壽司 , 即刻落左幾客試下先 , 呵呵` 皇帝蟹柳一件 $9 , 但係每次要雙數咁落 , 感覺有d麻煩 , anyway , 都真係幾抵 + 大件 , 原價好似係 $ 25 蚊一客 . 然後仲有劍魚腩壽司 , 幾新鮮 , 同埋好平 , $ 7 一件 , $14 一客真係抵到爛 ! xD ( 一客三文魚都$10 la ~ @@ " ) 珍寶赤貝名副其實寫住半價 ( $ 35 原價 ) , 正正正 ! 落左2客先等於1客 -v- '' (不過如果佢係珍寶帶子做特價就好la , [[ 異想天開中 @v@ ]] )特價之中最抵食我覺得係鰻魚 (吾記得全名 , 好長 /口\ '' ) , $ 10 一客 (一件) , 勁大條 ! 勁長 ! 差d睇吾到舊壽司飯 -v- , 同埋好多汁 , 好正啊 ~~ !! 對於我e d 勁中意食鰻魚既人 真係滿足晒 ~~ X) 牡丹蝦刺身都做緊半價 , 不過我吾知咩味所有都係冇落ord

之前都食過羽壽司幾次 ,
即刻落左幾客試下先 , 呵呵`
( 一客三文魚都$10 la ~ @@ " )
對於我e d 勁中意食鰻魚既人 真係滿足晒 ~~ X)
牡丹蝦刺身都做緊半價 , 不過我吾知咩味所有都係冇落order .

今晚落雨 , 但係都好多人 (避雨嗎 ??? 0_____0''' )
唯有坐迴轉位 , 睇住d師傅做野 , 哈哈 ,
佢地用火槍 ( 吾知係吾係火槍 , 見到係gas ) 燒火炙三文魚既時候好香 -v- "
好鬼正 ` ! YOYOYO ! xP

食食下聽到有廣播 , 仍然係好搞笑 (把聲) , xD (拍枱中!)
都係即劏活魚既廣播 , 不過今晚吾同左 , 之前我食開都係聽到細鱗 , 今次係"車立"魚 ! 未食過 , order左 .
好快就上左
, 陣味幾特別 , ( 可能係未食過 , 哈 )
但就真係好新鮮lor . (:

中意食蕃薯 , 所以叫左一個蕃薯天蝦卷 ,
" 蕃薯 ~ 蕃薯 ~ 蕃薯啊 ~ " 好正 , 我好中意 , 呵呵 !

今次因為自己一個人食 , 食吾晒咁多 , 本身仲想叫個鰻魚炒飯 , 但真係食吾晒 ,
又見到隔離位order左個秘制章魚丸 , 好香 , 好想試 -v- ''
下次同fd黎一定要叫黎食 !!! >"<
有d懷念以前個"魚,蝦,蟹" , 宜家冇特價tim .. -33-''
d waiter 都吾錯 , 會覆個order一次 , 不過忙起上黎好似吾夠人 , 踢晒腳咁 ~ (可能今日星期六掛 ~ @@ )

埋單加一 , 2 張紅衫魚有找 , 偶爾放肆下自己食貴d都ok ~
(掛住食 , 吾記得左影相tim . -33- " )
2010-05-30
  • 蕃薯天蝦卷
  • 特價鰻魚壽司
  • 活造壽司
2010-05-14 5 浏览
成日行過,都冇入去食.今次去食....好失望."蔥拖羅"軍艦:雖然20蚊.唔貴.但舊拖羅似乎冇咩點解凍..太過凍啦."蔥拖羅手卷": 點解D紫菜係UN既?! 反而特價既"蟹捧壽司"5蚊件就唔錯!最後一樣野最無奈.叫左個炸墨魚咀, 落左單15分鐘都未黎.追佢, 又剩係話廚房炸緊..洗唔洗炸咁耐...等左20分鐘終於有得食..個賣相唔得..個脆皮同D墨魚咀分開嫁囉..一食仲怪..D墨魚咀仲係生既...!!!同個好似部長既女仔講...話肯取消..話可能舍廚房仔新黎唔識整喎...CRAZY!唔識整就唔好整啦.....雖然佢最後送番2杯仔雪榚俾我地..但唔會有下次了....P.S 個壽司BAR D 人不停大聲傾計..又講埋粗口...執野又"B LEE BA LA" ..!!仲要係我面前洗野...水花4淺咁....D侍應落咬又落到亂晒..明明叫一客, 又俾左2客.叫佢取消一客咪得囉...點知又拎住碟野行混全場.... 問有咩特價...又話唔多知..要再搵其他人問..
成日行過,都冇入去食.
今次去食....好失望.
"蔥拖羅手卷": 點解D紫菜係UN既?!
反而特價既"蟹捧壽司"5蚊件就唔錯!
最後一樣野最無奈.
洗唔洗炸咁耐...
等左20分鐘終於有得食..
個賣相唔得..個脆皮同D墨魚咀分開嫁囉..
一食仲怪..D墨魚咀仲係生既...!!!

同個好似部長既女仔講...
話肯取消..話可能舍廚房仔新黎唔識整喎...
CRAZY!唔識整就唔好整啦.....
雖然佢最後送番2杯仔雪榚俾我地..
但唔會有下次了....
執野又"B LEE BA LA" ..!!
仲要係我面前洗野...水花4淺咁....
D侍應落咬又落到亂晒..
問有咩特價...又話唔多知..要再搵其他人問..
2010-05-12
2010-05-11 519 浏览
一個lunch呎以blacklist羽壽司首先唔講食品品質講下侍應態度.係離晒譜十問九唔應.全程撞聾.番工為傾計落單溜晒單.真係一肚氣分開4次落單可以4次都溜單第1次落單:靖魚定食,牛肉烏冬+刺身,雪碧第2次落單:牛肉烏冬+手卷+三文魚刺身第3次落單:帶子壽司,炸墨魚咀.炸蠔,炸雞軟骨,第4次落單:蜂蜜綠茶x2仲講明跟餐最後佢地竟然係黎得1個set(牛肉烏冬+刺身,雪碧),帶子壽司,炸墨魚咀.炸蠔,蜂蜜綠茶1杯撞聾定大意?分開落單都可以每次有錯溜.我諗冇乜邊幾間可以做到本來好肚餓.食到1肚氣.溜單既就冇叫佢再落.埋單走人過隔離食好味王算喇
一個lunch呎以blacklist羽壽司

第1次落單:靖魚定食,牛肉烏冬+刺身,雪碧
第2次落單:牛肉烏冬+手卷+三文魚刺身
第3次落單:帶子壽司,炸墨魚咀.炸蠔,炸雞軟骨,
第4次落單:蜂蜜綠茶x2仲講明跟餐

撞聾定大意?分開落單都可以每次有錯溜.
我諗冇乜邊幾間可以做到

本來好肚餓.食到1肚氣.
溜單既就冇叫佢再落.埋單走人過隔離食好味王算喇
2010-05-11
(非会员)
收工同左幾個同事去左依間野到食 ....ok 乾淨 ~ 不過就暗左 d叫左皇帝蟹柳同珍寶帶子啖啖肉!!!仲有個魚奶湯仲正~魚味十足~食食下突然聽到廣播>>即割活魚 ...特別於是就試左兩份 ~nono~無咩味服務係我去咁多間壽司店覺得最好既一間d 服務員好 nice~好有笑容>>由其是著西裝果 d不過叫左個軟殼蟹手卷等左好耐都未到~要追先到總括黎講都 ok 抵 la5 個人~埋單每人都唔使 $100
收工同左幾個同事去左依間野到食 ....
ok 乾淨 ~ 不過就暗左 d
叫左皇帝蟹柳同珍寶帶子啖啖肉!!!

仲有個魚奶湯仲正~魚味十足~
食食下突然聽到廣播>>即割活魚 ...特別
  • 珍寶帶子
  • 魚奶湯
(非会员)
2010-03-24 7 浏览
小弟第一次寫食評,請多多指教~環境方面:燈光柔和~地方清潔~感覺令人舒服食物方面:食物新鮮~即叫即整~軟殼蟹手卷好食~^^左口魚背,沖繩蝦$8件咋~價錢方面:以這個價錢~食到這個質素~已經好過好多其他壽司店~起碼好過板長好多~超值 服務方面:服務亦好~有笑容又有禮貌,還密密加茶天~^^至impress係我地落錯單,佢都會主動話轉番俾我地overall,會再黎黎黎,又唔洗等位~~~~gd gd gd!!!
小弟第一次寫食評,請多多指教~

環境方面:燈光柔和~地方清潔~感覺令人舒服

服務方面:服務亦好~有笑容又有禮貌,還密密加茶天~^^

至impress係我地落錯單,佢都會主動話轉番俾我地

2010-03-19
2010-01-16 10 浏览
由於近屋企既關係,都算常去食。D食物,一定好過旺角()果間! 三文魚,不過不失啦,唔算太瘦。軟殼蟹手卷,早去冇咩人果陣就唔差,紫菜夠脆,多蟹籽,軟殼蟹都新解D、大舊D 但如果多人果陣叫,幾次都唔太好鵝肝,羽D鵝肝真係唔多好其他果D都係普普通通咁啦...但近期D服務真係差D 應該換左部份伙計,無論多人少人都係咁差! 尤其有個男伙計,真係望到你張 木台 有隻吉碟,明明見到你冇茶,都直行直過,算點 D黑衫D服務都差左,成班人都唔多願做,係得一個略為豐滿既男伙計服務好,較落力。真係做死勤力果D...
由於近屋企既關係,都算常去食。

D食物,一定好過旺角(
)果間!
三文魚,不過不失啦,唔算太瘦。
但如果多人果陣叫,幾次都唔太好

鵝肝,羽D鵝肝真係唔多好

其他果D都係普普通通咁啦...

但近期D服務真係差
望到你張 木台 有隻吉碟,明明見到你冇茶,都直行直過,算點

D黑衫D服務都差左,成班人都唔多願做,係得一個略為豐滿
既男伙計服務好,較落力。真係做死勤力果D...
2010-01-10