2018-04-03 136 浏览
夜麻麻喺青衣9點幾後冇乜餐廳好選擇,因為好多都收10點,見呢間收10點半,又肯比我未齊人都入去,咁就食你啦。磚頭焗豬扒飯唔知係咪就收工嘅關係呢,豬扒份量都算多,唔嚡,幾好食,炒飯底就乾左小小,個汁都唔錯。黑松露卡邦里撈丁個汁好正,黑松露雖然有一pat,但冇乜味,反而食到出前一丁黑蒜油既味,唔知係咪撈埋落去呢蝦多士好食,多士外脆內鬆軟,又唔會食到成口油麥sir乳鴿仔冇點淮鹽都偏咸,下次可以唔使叫環境裝修幾懷舊

磚頭焗豬扒飯

黑松露卡邦里撈丁

蝦多士
好食,多士外脆內鬆軟,又唔會食到成口油

麥sir乳鴿仔
冇點淮鹽都偏咸,下次可以唔使叫

環境裝修幾懷舊
2018-03-29
【#supermama開心Share】羅麥記:好懷舊 有時懷念老香港的味道,又特別令人窩心既 今次同朋友去青衣城吹水,就係為左呢間特色餐廳 黑牛:好好味,好有童年回憶,朱古力雪糕配可樂,爽呀 芝味牛肉蔥油餅卷:平時薄罉食得多啦,呢款就真係第一次食 \\勁香芝士味,包住塊牛肉,仲有蔥油餅味的薄罉 呢D咪香港人既創意囉 蜂蜜豬手仔:拿,厚肉就唔講得上,但味味就認真唔錯 彈牙既外皮算幾入味的,識得試新野,抵畀個LIKE既! 中意呢個餐廳好有心思,設計到成個戲院咁 而家D後生仔邊有可能見過呀 係我地細個時候先見到既,好似D勁似真人既手繪電影海報咁呀 真係有味道架!

【#supermama開心Share】羅麥記:好懷舊

有時懷念老香港的味道,又特別令人窩心既
今次同朋友去青衣城吹水,就係為左呢間特色餐廳

黑牛:好好味,好有童年回憶,朱古力雪糕配可樂,爽呀

芝味牛肉蔥油餅卷:平時薄罉食得多啦,呢款就真係第一次食
\\勁香芝士味,包住塊牛肉,仲有蔥油餅味的薄罉
呢D咪香港人既創意囉

蜂蜜豬手仔:拿,厚肉就唔講得上,但味味就認真唔錯
彈牙既外皮算幾入味的,識得試新野,抵畀個LIKE既!

中意呢個餐廳好有心思,設計到成個戲院咁
而家D後生仔邊有可能見過呀
係我地細個時候先見到既,好似D勁似真人既手繪電影海報咁呀
真係有味道架!
今晚我們喺青衣附近做完嘢之後,去咗青衣城睇吓有咩好食?行到去見到有間以懷舊戲院做主題嘅餐廳「羅麥記」,覺得幾特別,而且都算幾多人食,所以我們就決定入去食晚飯!喺門口嘅位置已經見到擺放咗一部放影機,爹哋話好有六七十年代嘅感覺,行到入店內見到除咗一大張以多位巨星喺電影入面嘅角色造型油畫之外,仲有多幅我們最鍾意嘅星爺周星馳喺多套電影嘅角色造型,包括有:凌凌漆、至尊寶、韋小寶、食神等等等等⋯⋯感覺真係別有一番風味呀!喺影完一輪相之後,我們終於坐低叫嘢食,我們叫咗七彩銀針粉炒得都幾夠鑊氣,而且都幾乾身,質感就好煙韌彈牙!羅麥鷄翼撈通粉同羅麥汁牛河嘅羅麥汁其實係瑞士汁嚟,味道好香甜惹味,撈通粉嘅醬汁濃稠度調教得恰到好處,唔會過稠或過稀,而且鷄翼亦好入味,至於牛河嘅醬汁就過度稠身,賣相就唔係好吸引,牛肉嘅肉質好嫩滑,河粉嘅質感亦好煙韌軟滑!磚頭焗黑椒鷄扒飯係用一條原條巨型方包做外層同底層,中間整成空心用嚟盛載著啲炒飯,再有啲嫩滑嘅鷄扒舖面,再淋上香辣惹味嘅黑椒汁一齊食,味道雖然係好正,但賣相方面就有啲嚇人!蕃茄濃湯底牛肉通粉嘅湯底真係相當鮮味濃郁,而且牛肉嘅份量亦都幾多,肉質亦好爽滑,而彈牙嘅通粉吸
撈通粉嘅醬汁濃稠度調教得恰到好處,唔會過稠或過稀,
牛肉嘅肉質好嫩滑,河粉嘅質感亦好煙韌軟滑!
但賣相方面就有啲嚇人!
蕃茄濃湯底牛肉通粉嘅湯底真係相當鮮味濃郁,
而且牛肉嘅份量亦都幾多,肉質亦好爽滑,而彈牙嘅通粉吸收晒蕃茄湯嘅精華,
酸酸甜甜,感覺好醒胃!
七彩銀針粉
羅麥鷄翼撈通粉
羅麥汁牛河
蕃茄濃湯底牛肉通粉
磚頭焗黑椒鷄扒飯
✿╮❤╭✿ ✿雜感女生 好味日記✿ ˚*•✰。羅麥記.電影院內食乳鴿。✰•*˚ ✿✿Dolce Vita @ 青衣✿✿ ❤餓底飯聚.食勻全世界❤ ❤吾係POL - Peggy On Line.Proof Of Life❤ ❤ 帶著外國朋友吃飯,一定帶她去體會港式風味 羅麥記是一個好選擇,這裡有港產電影風情 只看裝修都值回票價——以傳統港產片插畫做牆身裝飾 更有昔日的座號設計,要分享兒時和父母看電影的故事 可以說一個晚上 先來港式套餐: 蟹籽滑蛋蝦仁+老火湯 蛋香足料,蝦仁夠鮮又有脆卜卜的蟹籽,口感多重 老火湯是節瓜湯港式風味,老外飲到也給LIKE 檸檬乳鴿 獨有的檸檬香味,外皮脆卜卜,滲入了檸檬香 撕開多肉汁,肉質夠嫩,味道是真心不錯 實在可以來多份 椒鹽魷魚炒麵 炒麵真的很香很有鑊氣!連夾幾次都食唔停! 椒鹽魷魚炸漿夠薄夠脆,特別有嚼勁 誰說老外不會吃?炒麵就被她清光了! 紅豆冰粒粒奶茶 可說是特色之作,紅豆奶茶冰粒2大個 巨型的冰粒慢慢融化,不會變淡反而是很有味道, 因為裡面都是紅豆和奶茶 將港式的味道加入心思來製作,真是很不錯! 小評: 味道:★★★★

感女生 好味日
˚*羅麥記.電影院內食乳鴿*˚
✿✿Dolce Vita @ 青衣✿✿
聚.食全世界
POL - Peggy On LineProof Of Life

帶著外國朋友吃飯,一定帶她去體會港式風味
羅麥記是一個好選擇,這裡有港產電影風情
只看裝修都值回票價——以傳統港產片插畫做牆身裝飾
更有昔日的座號設計,要分享兒時和父母看電影的故事
可以說一個晚上

先來港式套餐:
蟹籽滑蛋蝦仁+老火湯
蛋香足料,蝦仁夠鮮又有脆卜卜的蟹籽,口感多重

老火湯是節瓜湯港式風味,老外飲到也給LIKE

檸檬乳鴿
獨有的檸檬香味,外皮脆卜卜,滲入了檸檬香
撕開多肉汁,肉質夠嫩,味道是真心不錯

實在可以來多份

椒鹽魷魚炒麵
炒麵真的很香很有鑊氣!連夾幾次都食唔停!
椒鹽魷魚炸漿夠薄夠脆,特別有嚼勁
誰說老外不會吃?炒麵就被她清光了!

可說是特色之作,紅豆奶茶冰粒2大個
巨型的冰粒慢慢融化,不會變淡反而是很有味道,
因為裡面都是紅豆和奶茶

將港式的味道加入心思來製作,真是很不錯!

小評:
味道:★★★★☆
環境:★★★★☆
服務:★★★★☆
衛生:★★★★☆
抵食:★★★★☆
2018-03-31 150 浏览
懷舊戲院既裝修 (牆上都係星爺唔同戲中角色既畫)、特別既菜色,吸引我點都要黎一試! 磚頭焗咖哩軟殼蟹飯 - 總數有三大件熱辣辣即炸既軟殼蟹,夾開軟殼蟹就係炒飯底 (幾有誠意),而咖哩汁係另外上,可自行決定落幾多,可惜個汁唔熱,而且質地又好杰,好似開粉咁,影響左成件事....... 先食晒個飯,再切開d包食,真係好飽。 豬羅包 (兩食) - 一半係豬扒包,另一半係炸魚包,味道一般,無乜特別,可能個包太大同d醬搶晒d味。

磚頭焗咖哩軟殼蟹飯

豬羅包 (兩食)

2018-03-31
豬羅包 (兩食)
2018-03-30 88 浏览
今晚同家人一齊食飯,羅麥記的食物大部分都是香港地道菜上添加上一些新式的創意,既符合上一代的口味,又同時不會令年輕人擁有「時代感」,十分適合一家大細去食飯。我地叫左兩樣主食,亁炒牛河同白飯魚炒飯。乾炒牛河夠鑊氣,做到大排擋既感覺。但係個炒飯個人認為差少少,食落無咩味,同埋炒得太乾,d飯有少少硬。呢個係蝦多士,正常係有5舊,我影果時屋企人食左無影到,哈哈食落同我預期既不同,多士上面果舊蝦,我認為係好好食既,但係舊炸多士就太粉同太油,令到成個蝦多士食落既口感麻麻地。整體來說,呢間餐廳都係正常水準,最值得一讚既係佢既懷舊風既設計裝潢!

呢個係蝦多士,正常係有5舊,我影果時屋企人食左無影到,哈哈
話說唔知幾時開始..羅麥記變左我既至愛飯堂xd而家連青衣都開左喇..就緊係要黎食下先得啦~~青衣店比屯門店既裝修更加有特色呢!!大型既裝置更加搶眼... 整體感覺更加懷舊~呢種感覺大概都係我鐘意羅麥記既主因之一吧 : > 美祿牛奶包 HKD$36 🍼🍼明明係一款好容易自家製既食物..但心入面偏偏好想叫🍞🍞醬料有花生醬 煉奶加美祿粉, 煉奶溝稀左 更滑身🍼麵包只係非常輕微咁烘過少少...所以食入口係軟熟而唔香口唔乾身整體🆗 但有心癮 我知我下次黎一定會再叫👻👻👻成個配搭堅係無得輸既磚頭焗咖喱軟殼蟹飯$95軟殼蟹實在酥炸得太香口!! 而且入面竟然都juicy喎~不過我地4個人分 每人分得一件仔咋... ><麵包磚入面既飯有炒香過~ 配埋咖喱汁食先係王道 : )呢間分店好貼心咁有比多一碗咖喱汁送飯呢~~(之前係屯門店食另一款磚頭飯無比... 係款式問題定分店問題呢🤔)不過唔知係咪咁樣焗法 個麵包磚係一定會偏乾身既呢...?兩次食到尾都覺得個麵包太乾了...忌廉汁芝士窩蛋雞皇飯$62呢個少失望呢....無乜芝士味...又無乜忌廉汁味...雞肉份量還可以啦...一般般的款
話說唔知幾時開始..羅麥記變左我既至愛飯堂xd
而家連青衣都開左喇..就緊係要黎食下先得啦~~
青衣店比屯門店既裝修更加有特色呢!!
大型既裝置更加搶眼... 整體感覺更加懷舊~
呢種感覺大概都係我鐘意羅麥記既主因之一吧 : >
美祿牛奶包
美祿牛奶包
美祿牛奶包 HKD$36 🍼🍼
明明係一款好容易自家製既食物..但心入面偏偏好想叫🍞🍞
醬料有花生醬 煉奶加美祿粉, 煉奶溝稀左 更滑身🍼
整體🆗 但有心癮 我知我下次黎一定會再叫👻👻👻
成個配搭堅係無得輸既磚頭焗咖喱軟殼蟹飯$95
軟殼蟹實在酥炸得太香口!! 而且入面竟然都juicy喎~
不過我地4個人分 每人分得一件仔咋... ><
麵包磚入面既飯有炒香過~ 配埋咖喱汁食先係王道 : )
磚頭焗咖喱軟殼蟹飯
呢間分店好貼心咁有比多一碗咖喱汁送飯呢~~
磚頭焗咖喱軟殼蟹飯
不過唔知係咪咁樣焗法 個麵包磚係一定會偏乾身既呢...?
兩次食到尾都覺得個麵包太乾了...
忌廉汁芝士窩蛋雞皇飯
忌廉汁芝士窩蛋雞皇飯$62
呢個少失望呢....無乜芝士味...又無乜忌廉汁味...
雞肉份量還可以啦...一般般的款式><
我地4個人黎食...每人都只係大約$55
真係幾抵食~~
2018-02-06
2018-02-27 141 浏览
青衣城本身食野都唔平呢呢間類似茶餐廳既餐廳又幾抵食餐廳設計好有特色,好有懷舊feel叫左常餐,蕃茄牛肉通粉配炒蛋牛油多士蕃茄湯好濃,仲有粒粒蕃茄,牛肉好笠,而且分量都算多多士烘得好脆,牛油分量夠,炒蛋夠滑,而且好香既蛋味友人叫左個咖哩牛腩焗飯,咖哩味夠濃,牛腩唔會韌,配上芝士焗更香另外加左個小食蝦多士(5件),新鮮炸起,食果陣要小心熱呀,蝦既分量都算多,而且成個飽都好脆飲品方面緊係要試下呢個特飲-粒粒紅豆冰咖啡,紅豆變成左冰,就算融左,紅豆味都唔會變淡,推薦係一間幾抵食既茶記
青衣城本身食野都唔平
呢呢間類似茶餐廳既餐廳又幾抵食

餐廳設計好有特色,好有懷舊feel

叫左常餐,蕃茄牛肉通粉配炒蛋牛油多士

蕃茄湯好濃,仲有粒粒蕃茄,牛肉好笠,而且分量都算多

多士烘得好脆,牛油分量夠,炒蛋夠滑,而且好香既蛋味

係一間幾抵食既茶記
2018-02-24 319 浏览
在青衣朋友家打了半天麻雀,係時候醫下個肚,朋友說青衣城有羅麥記,食物味道不錯,餐廳裝修擺設懷舊,有我們小時候的回憶,他那麼我們就一齊去食晚餐吧!磚頭焗豬扒飯,好大份啊!大大舊麵包內藏炒過的飯,上面放有大大塊豬扒,焗至麵包外層香脆,豬扒入味林滑,加入茄汁更美味!麥sir乳鴿仔,皮脆肉嫩,點些准鹽更惹味。紅豆冰粒粒奶茶,名符其實的紅豆冰,放入香濃的奶茶,好特別的製作,冰粒溶解在奶茶裏,味道更濃更好飲。

麥sir乳鴿仔,皮脆肉嫩,點些准鹽更惹味。

以前好少嚟青衣城 因為淨係有街行 冇乜嘢食 但係最近都開咗唔少新嘅餐廳 好似呢間羅麥記 佢個裝修超特別一入到去有霓虹光管造嘅全院滿座四隻大字 原來係用咗戲院嚟做主題 入面嘅壁畫都係知名嘅港產片人物角色做藍圖而畫嘅 好有趣 影咗幾張相就即刻叫嘢食 打開個餐牌又係另外一個驚喜 作為design jj嘅我見到個餐牌排版超靚 隻眼即刻變咗心型 起碼欣賞咗十分鐘去嘅排版 先捨得叫嘢食 整到好似雜誌一樣咁靚 真係好有心思 叫咗個焗咖哩牛腩飯 好得意 同其他焗飯一樣上面鋪咗芝士 而且焗法令到㗎哩汁收水夠乾身更濃郁 同埋炒底一齊食好夾 同時㗎哩汁嘅香料味亦足夠 牛腩炆得好林夠入味炭燒豬頸肉芝士撈丁 芝士汁都算重芝士味豬頸肉整得香口彈牙 流心粟米西多士 呢個配搭未食過 但係原來上臺係流沙鹹蛋黃味 唔知係唔係黎錯咗呀哈哈 不過好邪惡嘅咸蛋黃汁流出嚟 配上香脆嘅西多士一齊食 有幾正 不過一個人食曬就有啲漏 都係share比較好 雙拼豬扒包 佢用咗兩種唔同做法同埋醬汁去做嘅豬扒包 一邊係乾煎配日式燒汁 一邊係吉列配沙律醬 兩個都好食 不過覺得豬扒略為乾身欠肉汁 兩個人食埋單二百幾 喺青衣城嚟講算平 而且食到

入面嘅壁畫都係知名嘅港產片人物角色做藍圖而畫嘅 好有趣

炭燒豬頸肉芝士撈丁 芝士汁都算重芝士味豬頸肉整得香口彈牙

兩個人食埋單二百幾 喺青衣城嚟講算平 而且食到特色茶餐 價錢超值
2018-02-19 140 浏览
對上星期吃完羅麥記後,今個星期又再吃了!今次點了上次未試的菜單,看看是否仍然很美味!這間青衣城分店不會很多人,即使遲來都不需要等位。但是擺位很接近旁邊的客人,整餐飯都十分之嘈!今次點了3道菜:招牌焗豬扒飯多士,我和男朋友2個人都吃不完,實在太大份!!!之後是芝士雞扒公仔麵和芫荽春卷,這兩款我覺得不太適合我的口味。芝士味略淡,加上十分「漏」,吃了幾淡就吃不下去。春卷就普普通通。總括而言,上次點的菜單比較好吃,今次反而有點失望。

今次點了3道菜:

總括而言,上次點的菜單比較好吃,今次反而有點失望。
2018-02-06
2018-02-19 120 浏览
青衣既羅麥記裝飾好懷舊!以懷舊戲院作主題😍好靚好吸睛呀!最中意「全院滿座」呢個大型燈牌!真係超級大個😳好岩打卡呢!.芝味牛肉蔥油餅卷 $48 有四件,夾有好多牛肉,仲加入左芝士,幾好食,牛肉既肉質比想像中嫩滑,吾錯的。.美綠牛奶包 $36 賣相幾誇張、吸引,不過就缺乏美綠味,只食到麵包加煉奶,麵包又冇烘到,吾脆,所以都幾普通。.羅麥雞翼撈丁(可辣)$56瑞士雞翼好香好入味😍 味道岩岩好,雞肉幾滑,好食呀👍🏼 撈丁一向都好邪惡,但又好好味wo🤦🏻‍♀️ 呢個麵質同味噌都煮得剛好。.紅豆冰 $38好得意呀粒冰係加左紅豆呀😳 係真紅豆冰呀😂 飲落好重茶味😍 甜度剛好,好好飲。

芝味牛肉蔥油餅卷 $48

美綠牛奶包 $36

羅麥雞翼撈丁(可辣)$56

紅豆冰 $38

2018-02-10 179 浏览
羅麥記裝修以戲院為主題,感覺懷舊得來有型。Menu方面有點像翠華,但有更多創意菜式,例如磚頭麵包焗飯,可說是一間新潮茶餐廳。吃了瑞士雞翼撈通($53),雞翼很入味,甜甜的瑞士汁很開胃,感覺沒撈公仔麵那麼肥膩,不錯另外點了避風塘軟殼蟹炒麵($68),軟殼蟹份量不少,麵也炒得有鑊氣、夠惹味。不過吃着吃着覺得太油膩,最底的已油得不想吃。周末晚上沒有套餐只有單點,食物和飲品的價錢都偏貴,平日來會抵食些。小食如蝦多士看起來也吸引,有機會會再試。

羅麥雞翼撈通粉

2018-02-07 1165 浏览
放假約左三五知己去青衣城shopping, 順便搵間餐廳食個簡單晚飯, 經過見到原來青衣城剛新開左羅麥記。記得很久前都係銅鑼灣食過, 對食物印象不錯, 價錢亦都唔貴, 最緊要係無加一服務費!!大家都沒有異意就決定去呢間食個dinner~呢間分店以懷舊影院做主題, 雖然我不是60,70年代, 未有想當年的感覺, 反而令我地後生一輩充滿新鮮同好奇心。menu上除了港式懷舊美食, 當中更加入了比較新潮既食物款式, 滿足不同年紀食客口味。很多款都很想吃, 奈何肚皮有限, 只能選幾款share大家試試~【麥sir 乳鴿仔】HK$56燒乳鴿係我最愛既中菜款式之一, 呢度仲可以自選檸汁同蜜汁。而我地就揀左蜜汁, 雖然外皮不是脆, 亦吃不到蜜汁味, 但肉質嫩滑, 而且本身既肉汁很豐富, 能吃到原汁原味。【避風塘鮮魷】HK$58炸皮比較鬆脆, 魷魚很爽, 加上避風塘炸蒜, 微辣, 很惹味!【水牛芝士炸雲吞】HK$46即叫即炸, 炸皮很薄, 芝士汁跟炸雲吞分開放, 唔會整林左d炸皮, 最驚喜既係雲吞入面既蝦真係冇偷工減料, 而且d蝦真係好爽口鮮甜!! 【避風塘軟殼蟹炒麵】HK$68炒麵炒得幾有穫氣, 炒麵
大家都沒有異意就決定去呢間食個dinner~

【麥sir 乳鴿仔】HK$56
麥sir 乳鴿仔

【避風塘鮮魷】HK$58
避風塘鮮魷

【水牛芝士炸雲吞】HK$46
水牛芝士炸雲吞

【避風塘軟殼蟹炒麵】HK$68
炒麵炒得幾有穫氣, 炒麵唔會一舊舊, 雖然個炒麵比較油, 不過呢個價錢竟然附上兩隻完整既軟殼蟹!! 出面真係少見份量有咁足~

【磚頭焗白汁芝士海鮮飯】HK$95
自問胃口大既朋友, 推介食呢度既"磚頭"系列。份量係超級的大!!!
磚頭焗白汁芝士海鮮飯

高高的麵包表面稍為烘過, 麵包中放滿炒飯, 炒飯粒粒分明, 海鮮包括有青口、炸魚塊同埋鮮蝦, 雖然個汁係飯既表面唔太多, 但餐廳亦會免費提供四款汁醬比我地點包食: 芝士汁、蕃茄汁(味道甜中帶微酸, 好似杰既羅宋湯咁)、咖哩汁 (少少辣)、黑椒汁 (辣度比較出),

個包皮面略脆, 內裡軟棉, 其實食完入面既飯都已經飽左8,9成, 基本上唔太多人可以完全KO個包, 岩哂胃口大既朋友!

+HK$28特飲 【紅豆冰粒粒奶茶】
出面比較罕見既奶茶配搭, 茶味香滑濃郁, 上層有幾粒以紅豆冰雪成既冰粒, 待冰粒慢慢溶, 都唔會令整杯味道減淡。
紅豆冰粒粒奶茶

這裡還提供懷舊甜品, 但我地飽得根本吃不下去, 食到飽, 捧住個肚走, 每人都唔洗HK$200, 確實很抵!! 平日晚6點後更推出晚市一人客飯套餐, 幾乎是連鎖式快餐的價錢, 無論是一個人還是一大班朋友, 這裡算是一個抵食既飯堂!
麥sir 乳鴿仔
避風塘鮮魷
水牛芝士炸雲吞
2018-02-07 209 浏览
今天放工想去買d過年用品,但出面真係好凍,有同事提議去大型商場,一樣多野賣,而且室內吾怕凍,我們就選了同事家附近的青衣城,我們逛了一圈就滿載而歸,買完野當然要醫下肚,住在青衣的同事介紹去羅麥記食,佢話可以懷舊一下,又有美味的中西食物。餐廳地方簡潔,最奪目的是「全院滿座」這四個字,這是以前戲院滿座,院方掛出來的,另外牆壁上也掛滿懷舊的海報,我好像走入了時光隧道,回到六七十年代。餐牌裏也有不少懷舊食品。晚市套餐,包括主菜、客飯、例湯。今天的例湯是老火湯:蓮藕雞腳豬骨湯,足料味濃。主菜菠蘿咕嚕肉:酸酸甜甜的醬汁,包住外層脆口,內面是有口感的咕嚕肉,配菜菠蘿、青椒、洋葱也好醒胃,好味!麥SlR乳鴿仔:即叫即炸,皮脆肉嫩又入味,雖然說乳鴿仔,但都很厚肉,另外准鹽加有胡椒粉,用來配乳鴿食,令味道提升,份外惹味。雪糕紅豆冰:懷舊飲品之一,甜度適中,紅豆林甜,有雪糕香甜味。不要錯過!

晚市套餐,包括主菜、客飯、例湯。
今天的例湯是老火湯:蓮藕雞腳豬骨湯,足料味濃。

2018-02-01