2020-03-01
鐘意餐廳樓底高,感覺上空間好大,坐得闊落,都幾舒服。牆上畫上春夏秋冬四季做主題既手繪圖畫,藝術氣息都幾加分。有一缸肥嘟嘟金魚,好得意。整體比到我寧靜既感覺。部分食物係劃紙。但大多數食物都可以係自肋區拎。種類都好多,有沙律、冷盤、炸物、熱湯、生果果同甜品等等。真係咩都齊哂。食物整齊餐具整潔。呢個環境,最緊要食得安心。經理好友善,仲推介左幾款菜式比我地。#燉湯每人都送一客燉湯。以無加肉既湯黎講,佢煲得清甜。裏面有龍眼肉、姬松茸、粟米同南北杏!鐘意佢清澈無油份(因為無肉)。#素食壽司壽司嘅種類真係多到好似去左食日本餐廳咁😂有三文魚🍣、鰻魚、甜蝦、吞拿魚、墨魚、卷物等。仲有手卷添。全部賣相都好似平常食既壽司。好有驚喜。壽司飯同平時食既無分別!無拿拿好似食緊日本野咁。#Pizza我都幾鐘意Pizza!餅底脆又薄,雖然無肉,但好似食緊夏威夷風情一樣,配左菠蘿🍍千島醬同芝士。
部分食物係劃紙。但大多數食物都可以係自肋區拎。
#燉湯
#素食壽司