2009-04-02 20 浏览
係第一次o黎呢度食Lunch buffet, 呢度雖然唔係豪華裝修,場內人客不多很舒式, 以咁o既價錢有咁o既食物質素,算係抵食!!!愛好沙律o既我梗係食左先,什果沙律又靚又好味! 、,唔錯!呢度仲有燒牛肉及燒羊肶平均都好味!冷盤仲有青口、蝦、凍龍蝦仔幾鮮!海南雞無油飯。生滾粥檔,綿綿的粥底真的唔錯。魚生壽司, d飯太大舊啦! 仲舊舊都有紫菜潻仲有橙汁,咖啡茶任飲。甜品, 蛋糕種類唔太多如pancake, 法式燉蛋, 腐竹雞蛋糖水, 布甸等.......有我喜愛的American cheese cake.最後, 食埋m雪糕便收手了.我們有openrice 優惠券減20%
愛好沙律o既我梗係食左先,什果沙律又靚又好味! 、,唔錯!
呢度仲有燒牛肉及燒羊肶平均都好味!
冷盤仲有青口、蝦、凍龍蝦仔幾鮮!
海南雞無油飯。

生滾粥檔,綿綿的粥底真的唔錯。
魚生壽司, d飯太大舊啦! 仲舊舊都有紫菜潻

仲有橙汁,咖啡茶任飲。
我們有openrice 優惠券減20%

American Cheese Cake
m雪糕
  • 生滾粥檔
2009-03-15 19 浏览
見到雜誌話呢間餐廳宵夜自助餐OK, 又有蠔, 所以今晚同朋友來呢度試宵夜自助餐.個人認為, 餐廳位置近地鐵站/巴士站, 雖然食物水準一般, 但我覺得星期六$128一位算合理. 食物以熟食為主, 有魚生(今晚只有三文魚)及壽司, 咖啡奶茶橙汁任飲. 今晚有飲酥皮海鮮湯, 可惜出咗一輪之後就冇再出. 海鮮方面有魚塊, 豉辣青口, 魚生及壽司. 熟食方面個人推介乾炒牛河.令人驚喜既係佢既甜品. 有益力多味既啫喱, 有用牛角包做既麵包布甸(好味!), 仲有任食既movenpick雪糕 (有牛奶碎朱古力味, 士多啤梨味同香草味). 朋友覺得佢既豆腐花都好味. 但其他西式甜品就一般.餐廳依家做緊有85折, 我地兩個人$238埋單.

餐廳依家做緊有85折, 我地兩個人$238埋單.
2009-03-14
$119. (宵夜)
  • 乾炒牛河
  • 牛角包麵包布甸
  • 益力多啫喱
  • movenpick電糕
2009-03-04 366 浏览
上網見人介紹'紅煙窗', 期待了一個月, 今晚終於同咗2位好朋友嚟食晚飯~~~ 嘢食真係唔錯, 壽司刺身很新鮮, 而且廚師都嘗試推出特色食品. 雖然食物選擇唔多, 但真係好有水準. 甜品都可以, 但士多啤梨雪糕太酸了..... @__@ 芝士蛋糕同埋朱古力噴泉+棉花糖係我最欣賞的甜品. 但我覺得個噴泉太細了.. 見到自己都嚇一嚇 @__@服務一流, 接待員及服務員友善, 有禮, 收碟快. 佢地見到我食完碟嘢即刻嚟收. 環境好靜, 冇咩人, 抵讚~~~ 傾計好地方.總括來說, 我都會再嚟的~~~

環境好靜, 冇咩人, 抵讚~~~ 傾計好地方.

總括來說, 我都會再嚟的~~~
  • 芝士蛋糕
  • 棉花糖
  • 壽司
  • 刺身
  • 雞翼~~~
路過Jenny Bakery買了餅餅之後,跟男友來到這裡午膳,話說第一次上來找門口都找了一段短時間,幸好沒行錯,來到時已經開始了自助餐時間指示下坐在近窗的四人台,二人就分頭出外覓食了冷盤有:三文魚刺身(很新鮮而且放在冷藏櫃),凍蝦,龍蝦仔,仲有沙律,還有幾款壽司(比較少款而且都很少人拎)熱葷有:煙三文魚,炒飯,時菜,仲有拉麵,鴨胸,大阪燒,德國腸仔(後期才拎出來),焗青口,燒雞,白切雞,等等湯:就只有忌廉蘑菰湯一款,另有一款粥。甜品:都係普遍的TIRAMISU,朱古力蛋糕,芝士蛋糕,桂花糕等等雪糕:係Movenpick 品牌的雪糕(只食了一個球,食得不多)整體來說:環境和服務都不錯,收碟裝水都很快手,今天都有六成入坐率食物方面:款式真的不多,味道還可以!埋單$24X 兩位(中銀信用卡有8折)
指示下坐在近窗的四人台,二人就分頭出外覓食了
湯:就只有忌廉蘑菰湯一款,另有一款粥。

食物方面:款式真的不多,味道還可以!
埋單$24X 兩位(中銀信用卡有8折)
2009-02-17 8 浏览
平安夜同朋友們相聚一下, 於是選擇食buffet, 聽人地講紅煙窗都ok多嘢食, 朋友要full paid買票, 我地食round 2 8:30pm開始, 但佢可能太多人同埋佢超額受票, 所以多人多到插針都插唔入, 開始時想攞生蚝, 但連個盤都掂唔到已經比人攞哂, 的人十幾隻十幾隻咁攞, 只係頭個幾個人攞到, 後面d人都唔使指意, 佢refill勁慢, 第二轉一出又比人攞完, 結果我地每人都係平均食到兩隻, 勁唔抵, 其他比較貴食物都有同樣情況, 我男朋友好辛苦先攞到幾隻變型長蟹腳, 好似難民爭嘢食咁樣, 勁無feel, 食物質素一般一般, 同價錢成正比, 但refill真係配合唔到, 太縮皮, 所以千祺唔好節日去食
2009-02-05 167 浏览
Dinner gathering w ex-co-workers and we pick this one coz one of my friend recommend it (for the price and location). Most important is openrice coupon!it turns out ok. Even though only half of the restaurant was full, the sushi are very fresh. Food variety are ok.
2009-01-18 15 浏览
與『Iker casillas』一齊幫『gonzalo higuain』慶祝生日。『Sergio Ramos』因為去深圳,無黎到。準時十二點正入去,拿左杯橙汁,食左一大輪沙律,幾唔錯。再食三文魚刺身、凍蝦,然後食左羊扒,嘩!超好食!中湯係西洋菜,麻麻地,有d鹹。西湯係南瓜湯。焗蟹蓋、炸蝦丸、Pizza都食左二件,幾好,炸雲吞都ok。想再食羊扒時,佢地話無晒!唯有食牛扒。牛扒無羊扒咁好食!佢所有的甜品,我都幾乎食晒,先黎個pancake,都幾ok。(但係我都係鍾意食『六國酒店』的卜卜脆格仔餅多d。)楊枝甘露布甸太甜!咖啡布甸又係太甜!藍莓布甸超甜,好難食!桂花糕、豆腐布甸都好香唔太甜,好食!紅豆涼粉ok。栗子蛋糕、朱古力蛋糕、芝士蛋糕都幾好。雪糕食左士多啤梨及意大利芝士餅味。士多啤梨真係好好食。一點幾,諗住收手,去拿杯熱檸檬茶飲,點知見佢地出左合桃批!太過份,咁遲才出,幾飽都一定要食!真係好食到丫!想再拿已經無晒!整體都幾好,食得過,但係我都係最鍾意食帝苑。用恒生咭有八折。
『Sergio Ramos』因為去深圳,無黎到。

準時十二點正入去,拿左杯橙汁,食左一大輪沙律,幾唔錯。
再食三文魚刺身、凍蝦,然後食左羊扒,嘩!超好食!

中湯係西洋菜,麻麻地,有d鹹。西湯係南瓜湯。

焗蟹蓋、炸蝦丸、Pizza都食左二件,幾好,
炸雲吞都ok。

想再食羊扒時,佢地話無晒!

唯有食牛扒。牛扒無羊扒咁好食!

佢所有的甜品,我都幾乎食晒,
先黎個pancake,都幾ok。
(但係我都係鍾意食『六國酒店』的卜卜脆格仔餅多d。)
楊枝甘露布甸太甜!咖啡布甸又係太甜!藍莓布甸超甜,好難食!
桂花糕、豆腐布甸都好香唔太甜,好食!紅豆涼粉ok。
栗子蛋糕、朱古力蛋糕、芝士蛋糕都幾好。
雪糕食左士多啤梨及意大利芝士餅味。士多啤梨真係好好食。

一點幾,諗住收手,去拿杯熱檸檬茶飲,
點知見佢地出左合桃批!
太過份,咁遲才出,幾飽都一定要食!
真係好食到丫!

想再拿已經無晒!

整體都幾好,食得過,但係我都係最鍾意食帝苑。
用恒生咭有八折。
2009-01-11 17 浏览
想搵經濟嘅新年大餐食,訂咗恆豐酒店紅煙窗餐廳食lunch buffet,12:00至14:30都係每人$158,用恒生、中銀、Compass等信用咭仲有八折,係加一都有八折喎,好抵!元旦日竟然唔係好多人喎,可能大家鍾意食好嘢多過平嘢啦!我對上嗰次嚟已經係2004年,餐廳明顯裝修過,比以前坐得舒服,d位無咁迫。雖然食物選擇唔係好多,但以$140嘅價錢,我覺得已經抵食有餘啦!冷盤有自助沙律,亦有已經撈好嘅,有菠蘿、粟米、生菜、紅腰豆加千島汁我已經滿足啦。壽司有五、六款,仲refill得好快,刺身放喺冷凍櫃任挾,保持喺適當溫度,夠晒穩陣。當然唔少得煙三文魚、凍蝦同大頭龍蝦仔啦!餐湯有中、西湯任揀,我地個個幫趁磨菇湯,皆因好味沒法擋,磨菇味好香,比起上次帝苑又無咁多味精,飲完唔口渴。熱葷唔算好多,白汁海鮮飯同肉醬意粉啱晒我亞爸,個白汁較得好味。此外仲有Pizza、時菜、鴨胸、炸魚、炸青口同我覺得最正嘅炸雲吞。雲吞新鮮炸起,食入口脆到發聲,入面d蝦膠好爽,意外咁好食。另外有燒火雞同牛柳,姪仔食咗至少四轉火雞,細佬話牛柳仲好食,可惜我兩樣都無試到,反而試咗個唔得嘅拉麵,豬骨湯唔夠濃,d麵仲有鹼水味

熱葷唔算好多,白汁海鮮飯同肉醬意粉啱晒我亞爸,個白汁較得好味。此外仲有Pizza、時菜、鴨胸、炸魚、炸青口同我覺得最正嘅炸雲吞。雲吞新鮮炸起,食入口脆到發聲,入面d蝦膠好爽,意外咁好食。另外有燒火雞同牛柳,姪仔食咗至少四轉火雞,細佬話牛柳仲好食,可惜我兩樣都無試到,反而試咗個唔得嘅拉麵,豬骨湯唔夠濃,d麵仲有鹼水味,可能烏冬或地獄湯會好味d啩!

仲有一檔甜品pancake,我都試唔到,食咗細細件檸檬cheese cake,檸檬清香加淡淡芝士味,唔膩,啱我!楊枝甘露布丁,ok!桂花糕,好香!芒果黑糯米,椰汁唔夠!

我另一個目標係Movenpick 雪糕,試咗朱古力同士多啤梨。朱古力雪糕有朱古力薄片,士多啤梨有果肉,個人喜歡朱古力多d,實在香滑。仲有雲呢拿同意大利芝士餅味共四款,源源不絕供應。

呢度嘅自助餐仲有樣好,係有橙汁、蘋果汁、茶、啡任斟任飲,不另收費,抵讚啦啩!

總括而言,元旦日仲可以搵到個咁抵食嘅自助午餐,心滿意足!
  • 自助沙律,炸雲吞,磨菇湯,朱古力雪糕
2008-12-31 24 浏览
睇得多食評咁就趁屋企人生日去試下佢ge lunch......點知都唔係太好味....款式唔算多....頭盆食沙律....配料唔多....普普通通....之後就食蝦同龍蝦仔....都係麻麻...冇咩特別....壽司款唔多....就咁放響雪櫃道.....唔夠新鮮...pancake,,牛扒,,同埋d湯麵都係麻麻...另外,,,無lala每人送一盅燉湯....味道清清地....不過都知免費野係咁上下....最後食甜品....cake唔算多.....但係都算唔錯....滿心歡喜咁試movenpick....點知都係麻麻.....因為味道太濃了....可能每個人胃口唔一樣....我就覺得麻麻喇...不過服務就唔錯....另外,,,提一提....原來用恆生卡都有discount架...
點知都唔係太好味....

款式唔算多....
頭盆食沙律....配料唔多....普普通通....
之後就食蝦同龍蝦仔....都係麻麻...冇咩特別....
壽司款唔多....就咁放響雪櫃道.....唔夠新鮮...
pancake,,牛扒,,同埋d湯麵都係麻麻...

另外,,,無lala每人送一盅燉湯....
味道清清地....不過都知免費野係咁上下....

最後食甜品....
cake唔算多.....但係都算唔錯....
滿心歡喜咁試movenpick....
點知都係麻麻.....
因為味道太濃了....
可能每個人胃口唔一樣....我就覺得麻麻喇...
不過服務就唔錯....

2008-12-30 11 浏览
12.24這天公司早放, 所以相約了同事來這裡吃一個TEA暴肥, 慶祝聖誕。早幾天已預約了, 價錢十分便宜, 並沒有想過有什麼好吃的。而且打電話來問有什麼吃, 答案: 小食,熱盤,壽司,沒有刺身。一早沒有期望會有什麼好吃的美食。3點到達入座, 座位的靠窗的五人位, 還有一個位多出來可以放置東西。食物雖然不是什麼貴價, 但款式也十分多, 算不錯。熱盤REFILL 也十分快。重點食物:娃娃菜: 因為不想吃太油膩, 所以吃了很多菜。菜很鮮甜。芝士海鮮焗飯: 吃了少許, 濃郁的芝士香, 也有很多海鮮。酥炸三文魚骨:三文魚做了壽司, 魚骨拿了來炸, 很好吃, 乾身脆身, 不會太油膩。同事ENCORE 了三次。沙律: 十分新鮮, 自己配搭, 健康之選。其中一個已弄好的海鮮沙律十分值得推介, 沙律調配恰到好處, 而且有很多海鮮, 吃了幾隻大蝦。拉麵:有豬骨湯底, 十分清甜味美。雪糕:MOVENPICK 的雪糕, 吃了6球。榛子最好味, 雲呢嗱過甜。草莓及朱古力不是我杯茶。服務十分好, 收東西很快, REFILL 也很快。本來以為不太好吃的暴肥, 最後吃到捧腹離場。值得再黎吃多次, 下次會試他的暴肥晚
12.24

早幾天已預約了, 價錢十分便宜, 並沒有想過有什麼好吃的。
一早沒有期望會有什麼好吃的美食

食物雖然不是什麼貴價, 但款式也十分多, 算不錯。
熱盤REFILL 也十分快

重點食物:

娃娃菜: 因為不想吃太油膩, 所以吃了很多菜。菜很鮮甜

芝士海鮮焗飯: 吃了少許, 濃郁的芝士香, 也有很多海鮮

拉麵:有豬骨湯底, 十分清甜味美

雪糕:MOVENPICK 的雪糕, 吃了6球
。榛子最好味, 雲呢嗱過甜。草莓及朱古力不是我杯茶。

服務十分好, 收東西很快, REFILL 也很快。

本來以為不太好吃的暴肥, 最後吃到捧腹離場

值得再黎吃多次, 下次會試他的暴肥晚餐

每樣試少許
PANCAKE, 果醬是自己加的
  • 沙律
  • 雪糕
2008-12-30 2 浏览
都有一排無去呢度。前晚再去,好似比以前多左野食。有一個專屬既Sushi Counter,多左唔同款式既Sushi,我鐘意果個魷魚軍艦。其他就一般啦熱盤一向係呢度既弱項。無乜邊樣吸引。Parma Ham好硬,唔夠香,應該唔係靚貨式。瑞士烤芝士Raclette好好味,係我全晚最愛既一碟。
都有一排無去呢度。

熱盤一向係呢度既弱項。無乜邊樣吸引。

Parma Ham好硬,唔夠香,應該唔係靚貨式。

瑞士烤芝士Raclette好好味,係我全晚最愛既一碟。
  • 瑞士烤芝士Raclette
2008-12-29 8 浏览
平安夜晚去, 同男朋友2個, 非常失望及唔開心。首先, 一早買飛 (12月10號), 劃位, 我地2個人要坐o係一個通道既位? 個位似係唔夠位臨時加落去咁樣, 個位好窄好迫, 我唔明佢點set 位?! 我男朋友問個經理, 有無第2度可以坐, 佢轉左另一個又係好迫既地方俾我地, 攪錯?! 佢話因為好多人好full 所以咁迫, 但你賣飛時都知道有咁多人咖啦, plan 位時點解唔set 好d? 一開始已經覺得好差。講返野食…..種類好少, 又refill 得慢, 好多人等蠔, 頭2個人都已經攞晒, 後面既人又要等, 救命……魚生只有3種, 又唔新鮮, 我男朋友仲因為魚生檔用既刀唔乾淨攪到敏感, 結果我地已經無晒mood, 一個好好地既平安夜, 就咁破壞晒。食物味道一般, 種類少, refill 慢, 我都未試過自助餐食唔飽。 service 更加係無….一定無下次。
平安夜晚去, 同男朋友2個, 非常失望及唔開心。

今年聖誕,老公唔駛返夜,於是去情人節我們經常光顧的紅煙窗餐廳 book 檯食 buffet!一開餐就梗係攞加拿大鱈場蟹腳、美國生蠔同龍蝦仔先啦!雖然搶手,但都 refill 得好快喎!我 Encore 了生蠔呀,雖然唔算大隻,但都幾鮮味丫!至於龍蝦仔,老公就話得個鹹字喎!之後就係排長龍的壽司和刺身喇!不過款式唔算多。唔通食第一場少 d 款既?到湯喇,老公覺得個翅好好味,竟然 Encore 喎!我就覺得蘑菇湯好味 d 喇!但始終覺得無上次去一間法國餐廳的蘑菇湯咁香濃,不過都唔錯。其實仲有一個超好味的貝殼帶子意大利飯,不過太好食喇,掛住食居然無影相喎,真係失策呀!但今次的炸雲吞、咖哩牛腩和焗釀青口都非常出色!其實我和老公都想 encore 鬆化味美的炸雲吞和軟"林""林"的咖哩牛腩架,不過又想留肚試其他食物喎!老公拿來了煙三文魚和羊腿,厚切的煙三文魚都幾肥美,但羊腿就麻麻地喇,有 d "鞋"口。小食還有鴨胸和海鮮穌盒,鴨胸唔夠嫩,不過海鮮穌盒就唔錯喎!甜品時間!薑餅仔好好食呀,老公就特別欣賞軟心朱古力卷和泡芙喇!之後老公再拿來了意大利芝士雪糕,內有疑似手指餅碎,煙煙韌韌好好味呀!不過有 d

一開餐就梗係攞加拿大鱈場蟹腳、美國生蠔同龍蝦仔先啦!雖然搶手,但都 refill 得好快喎!我 Encore 了生蠔呀,雖然唔算大隻,但都幾鮮味丫!至於龍蝦仔,老公就話得個鹹字喎!之後就係排長龍的壽司刺身喇!不過款式唔算多。唔通食第一場少 d 款既?

不過有 d 失望呀,都唔見廣告上推介的焗貝殼帶子天使麵、聖誕布甸白蘭地汁、意大利水牛芝士蕃茄同巴馬火腿蜜瓜既?!仲有呀,得羊腿無火雞既?雖然都好多野食,但都覺得佢地個廣告有欺騙成份囉!又話聖誕老人派禮物既?我唔介意佢淨係派俾小朋友,但至少都過來影張相丫,經過講句 "Merry Christmas"就走左去,咁我唯有請你過來合照啦!Anyway,總括來說,食物質素係唔錯既,我還是會再去。
生蠔幾鮮味,但其他就無乜特別!
熱盆真係唔錯,值得推介!
Dessert款式都幾多,個人欣賞小點多過 cake 喇!
有專人即席烤芝士和切羊腿,幾有風味!
$334.7 (晚餐)
熱盆真係唔錯,值得推介!
Dessert款式都幾多,個人欣賞小點多過 cake 喇!
  • 貝殼帶子意大利飯
  • 炸雲吞
2008-12-27 28 浏览
因為有openrice,食buffet 的次數是多一點。今年聖誕節,好早開始睇openrice 既聖誕自助餐,又睇睇雜誌介紹,不過就遲遲都未選定,一直都無book 位。聖誕節每間都加價,想吃又好食又不是太貴既餐,真是頭痛。選定了三四間,book 位了,好多都話某日子無哂位。紅煙窗在十二月二十四同二十五日,要之前俾哂錢,都full booking。今次buffet 都是二十三日的waiting list,去到最後一日的三點二,我先confirm 到有位呢,立即推了朋友的聖誕聚會,其他預定的餐廳也不需要了。其實十二月二十三號可以食三個小時,六點半至九點半。不過就沒有了聖誕老人,沒有了聖誕禮物,吃的東西是一樣的。環境都幾舒服,有一點點聖誕佈置,原來真的全店滿座。七時多才入席,坐在二人抬,位置好私人。見人人都開動了,我們也出去八卦一下。首先,不理現在三文魚價大跌,三文魚刺身都是我們的首選,今次的三文魚都算新鮮,很有三文魚鮮味,酒店用好一點也算正常。不算是厚切,不過可能吃很多,都好滿足了。其他刺身都好新鮮,不過就是沒有三文魚的吸引。題外話,八爪魚好un & 它們的wasabi 都幾攻。熱食方面,

首先,不理現在三文魚價大跌,

熱食方面,不算太多選擇。有春卷,有炸雲吞,有蒸水蛋,有蠔,有蒸魚,有燻魚,有炸蝦,有飯有麵,有牛肉,有ham炸蟹蚶等等。很少在自助餐見到有
蒸魚,我呢個魚怪又忍唔到口了,咁大條魚都可以好滑,食左好多。
炸雲吞都幾好食,佢地個皮非常薄和脆身,咬下去立即鬆化,正!! 我講的飯同麵算是有特色的,飯和麵都靚靚地就放在貝殼上,不過我覺得吃扇貝會開心點。蠔和炸蟹蚶都不錯的,不過蠔出了很少。

冷盤方面,有生蠔,蟹腳和龍蝦仔。其實對生食的除了魚生外,其他我都一般熱愛。蟹腳好新鮮好甜,係可以一試的,有鉗俾你開的。龍蝦仔照相好靚,不過唔係好好食。

甜品可能是你最留心的一環吧。蛋糕的款式都算多,芝士凍餅的芝士味好濃,好像把芝士放入口,係幾漏的一款。朱古力凍餅,上面放的可可粉多了少少,味道過濃。有一個淺啡色的上面是cream的蛋糕,有點像豆腐味,是幾清幾好味的一款。Tiramisu 都ok,其他的我沒有試,應該仲有一兩款的。在酒店的自助餐,唔少得既就是一杯杯的甜品,細細杯,咁就可以試好多款,今次的細細杯款式不算多,也不突出,最好是芒果西米了。

有一樣要特別分開講,就是佢地的
烤瑞士芝士。要排隊等一會,廚子就會在半圓的芝士上面整熔,之後就張頂部熔了的地方分給我們,我不知用什麼配合芝士,所以就只吃芝士吧。芝士味濃度可以單獨吃下也不會太膩,今次的自助餐必吃推介。

還有沙津和雪糕,沙津沒有興趣,只是要了烤火腿,很鹹呢。雪糕已經是我們最後一round,戰鬥力接近零。不過樣樣試一試都好正常丫。雪糕是幾滑的,朱古力味不錯,草莓味酸了點,我沒力氣食下去了。

食到九點半就開始清場,因為十點又有宵夜buffet,overall 服務不錯,有問必答,收碟算快。八折完先加一,比其他餐廳"軍真",折完大約三百元一位。款式不算珍貴,我覺得還可以多款一點,今次沒有很抵食的感覺呢,笑與ok 之間。

BTW : 完了可以在酒店照下相呢
熱食可以多點
甜品杯杯可以多點
雪糕好多人食呢
必食烤芝士
必食烤芝士
  • 烤瑞士芝士,炸雲吞,蒸魚
2008-12-27 11 浏览
相約好友一齊食下午茶自助餐, 在OPENRICE 見呢間餐廳 獲好評抵食自助餐, 而且食評都唔差的, 一試無防.場地唔算大, 但都有幾多人食BUFFET.雖然無生蠔, 無刺身,燒牛肉同其他貴價嘢, 但以百鬆d蚊食個自助餐都算幾好,熱食有炸鑲蟹鉗, 咕嚕骨, 豬扒包, 炸三文魚頭, 羊扒等, 評心而讑, 佢的熱盤款式雖然都好普通, 但味道真係唔錯, 我食左一輪巳走去食甜品, 幾款甜品. 師傅即整即食物 有 有機意粉 & pancake, 有普通意粉, 長通粉同蝴蝶粉, 料可以選海鮮, 火腿同雜菜。甜點有一般蛋糕, 豆腐花, 中式糖水, Movenpick 雪糕 同西瓜密瓜等。價錢抵食BUFFET, 食物種類都多, 味道一般啦, 想平平地食BUFFET的話, 值得一試!

場地唔算大, 但都有幾多人食BUFFET.

下午茶