2009-05-23 14 浏览
本來想去金田食放題,於是早一日訂枱,打去荃灣同尖沙咀都話冇位,又話金融海嘯,次次都話冇位,唔知是否要一個星期或一個月前通知紅煙窗是我和一家人第三次去,雖然地方唔大.人唔多.坐得舒服,食物質數好,職員上至下都好有禮貌,是一個開飯嘅好地方.:今次主題係爐端燒自助餐.食物方面亦有很多海鮮;生蠔,蚧腳,青口,龍蝦仔等.熟食;焗蠔,焗翡翠螺,三文魚頭腩,焗田螺,霜降和牛,羊脾,串燒,牛排,蒸魚,雞窩,鵝肝蒸蛋,鰻魚飯,蟹粥等等.魚生,壽司,枝豆樣樣有多款沙律,生果,甜品,雪糕,窩夫,荳腐花,飲品等只有梳夫里要改善

今次主題係爐端燒自助餐.
食物方面亦有很多海鮮;生蠔,蚧腳,青口,龍蝦仔等.

魚生,壽司,枝豆樣樣有

多款沙律,生果,甜品,雪糕,窩夫,荳腐花,飲品等

只有梳夫里要改善
2009-05-22
$261.8 (晚餐)
  • 生蠔
  • 田螺
  • 和牛
  • 芝士蛋糕
  • 蟹粥
  • 串燒
2009-05-18 14 浏览
今日朋友來電約食飯, 擇日不如撞日,就約佢即日.其實同朋 最重要係有一個地方食得耐既,可以邊傾邊食... 所以揀buffet, 又見呢間有$100 平...都唔講咁多下午三點幾打去book.7:30到場, 半full...安排坐一張4人臺,而且最近一張有人既臺都隔左三張..所以傾計真係一流~waiter反應好快, refill 水同收碟既timing好好... 有橙汁同埋柚子汁任飲.飲品不錯的先來凍海鮮, 如果好似我咁好鐘意食凍海鮮既..咁就一定好失望, 只係得- 生蠔(我唔食既, 朋友話新鮮但唔肥美), - 長蟹腳 --急凍的, 但好大陣雪味, 同埋...好鹹.....- 青口--新鮮的, 但冇乜甜味- 凍蝦--唯一我覺得好吃的- 龍蝦仔--冇食過.唔知.魚生唉... 冇陰公, -三文--不吃也吧, 一大盤,亂七八糟的, 看了不想吃, 但吃下去還可以, 但不肥美-希靈--一路都冇refill, 我地7:30去只見到人地那臺有, 問waiter都話唔再出-有一隻唔知乜野魚, 淡粉紅的, 我見一路都冇乜人食..-赤背-- 冇左希靈之後就出呢個, 這個不錯, 都吃了幾片, 鮮甜夾口的熱食反
今日朋友來電約食飯, 擇日不如撞日,就約佢即日.
其實同朋 最重要係有一個地方食得耐既,可以邊傾邊食...

有橙汁同埋柚子汁任飲.飲品不錯的

只係得
- 生蠔(我唔食既, 朋友話新鮮但唔肥美),
- 青口--新鮮的, 但冇乜甜味
- 凍蝦--唯一我覺得好吃的
- 龍蝦仔--冇食過.唔知.

魚生
唉... 冇陰公,
-有一隻唔知乜野魚, 淡粉紅的, 我見一路都冇乜人食..

熱食
反而得到幾個驚喜
1. 燒三文魚頭腩..
呢個係我個人至愛, 食魚鰭的腩位, 燒得甘香, 多油, 而且個日式燒汁好啱味
但好明顯冇人鐘意食的..我見一路都冇乜人食..係我一個係咁食..食左4.5.6.7件...
2. 燒羊肉,
ok, 夠so, 唔肥
3. 水蟹粥, 這個真的好得沒話說, 勸大家不用食水蟹, 因為好細隻, 冇乜野食, 同埋所有鮮味入晒煲粥到, 還有冬菇,紅蘿蔔, 海澡的粥低..吃了兩大碗還想再來..被友人阻止

其他的如
燒牛肉--好鞋
天婦羅--多油
燒雞翼--算ok啦

爐端燒--不要有太大期望,
帶子size好似個一毛子左右, 不過好在尚算鮮甜
其他的試了多春魚, 蝦, 雞, 全部都有同一個問題--好乾.... 冇晒肉汁

甜品.種類好多, 但因為有至愛的movinpick..所以其他一切都行埋一邊
有4種味道,朱古力, 棒子, 雲哩拿, 士多啤莉
每款來了一球

最值得讚既佢其實只係開到9:30,但我同友人坐到10:00都唔黎吹我地走
仲不時黎加水,service 真係一流

分就真係唔識俾,我好鐘意食既野全部都低分, 估不到的野食就有驚喜
但加埋個services..我覺得還可以既...
總括來講連加一$240一個坐得舒舒服服傾到一晚計食餐飯不過不失啦..
2009-05-18
  • 水蟹粥
2009-05-18 57 浏览
一直都有睇開openrice, 見到好多食評都讚呢度唔錯, 而且最近做緊"和味一番~爐端燒", 所以今次我地決定去呢度食野喇一開始我地就食生蠔, 長腳蟹, 青口, 龍蝦仔,魚生刺身 ...呢d冷盤先~生蠔幾新鮮呀, 我地各食左半打呀~!!不過, 佢話青口有d唔新鮮, 所以我就無食~魚生刺身就比較少款d, 只有三文魚, 吞拿魚, 八爪魚 同唔知咩魚(奇怪的魚)。仲有其他冷盤架(例如: 大蝦, 冷面, 沙律, 壽司等等..)不過我地無咩興趣, 因為我地要留肚食其他好野心急既我, 唔等佢就一支箭衝左出去攞熱盤食lu~熱盤有湯, 粥, 竹筒鰻魚飯, 天婦羅, 炸物, 牛, 羊排, 硯(呢個硯好似係用藥膳煮架)....值得一讚-->"地獄翡翠螺"!!我唔食辣架, 但都忍唔住食左半打呀~正!!!至於串燒我地就食左燒鰻魚, 多春魚.... 仲有美味既帆立貝!!好喇~終於到我至愛既甜品!!不過唔多蛋糕款囉,唔知係唔係我太遲出去呢/__\提拉米蘇, 綠茶紅豆卷, cheese cake....不過都有好多杯好得意既果凍, 都唔錯既!!另外, 有綠茶味窩夫, 梳乎厘同朱古力噴泉, 一般啦!!最後,
一直都有睇開openrice, 見到好多食評都讚呢度唔錯

不過我地無咩興趣, 因為我地要留肚食其他好野

心急既我, 唔等佢就一支箭衝左出去攞熱盤食lu~

另外, 有綠茶味窩夫, 梳乎厘同朱古力噴泉, 一般啦!!
最後, 我地食左MOVENPICK雪糕做呢餐既結尾~

我地兩個由頭食到尾, 爽~!!

飲品有橙汁,金桔檸檬,餐茶任飲~!!由於我地已經好飽喇, 好多野食我地都無試

總括黎講, 呢餐我地都好滿意^___^

最後最後, 我地要多謝openrice, 因為我地係用左coupon, 所以平左~
thank you~!!
生蠔+長腳蟹
甜品之一
甜品之二
MOVENPICK
2009-05-17 70 浏览
因為係4月尾食,而懶到而家先寫,哈哈.其實食完唔係100分,但都好滿意,首先我為生蠔而去,蠔唔大但好新鮮,食左打半都冇肚痛,哈哈.熟食大部份都有水準,而其中印像最深刻係田螺,真係好好食,而蝦無論凍燒都好大隻同鮮甜,不過問題又係因為大隻條腸有沙........刺身都幾新鮮重有吞拿魚,不過款少而希零魚又好咸.......而壽司就唔好攪佢啦.雪場蟹腳唔算好大隻,又唔係好咸不過開頭找唔到工具,而見到工具個陣又食到差唔多所以只係食左兩隻腳,而我朋友直頭係蟹魔,食左差唔多兩隻蟹(全隻)再整多兩碗水蟹粥,勁!!!水蟹粥D蟹好細隻但D粥好甜,而燒牛排半排都一般,返而睇落普通既金沙骨又好好食.而爐端燒返而唔好咁大期望,D帆立貝好細,不過都好甜,其它多春魚,雞翼都好食不過要等.唔知係咪人多關係好多野都要等,而D鵝肝焗蛋有D過火,因為D人多到6人座位要加兩個主席位變8人座,我星期一約星期四食,三個人要座到最入問佢地,我見我個名係張紙第三個點解座咁入,佢check完話返我知我係第二張紙第三個,可相而知有幾多人所以放食物既地方又細左,好在食完呢樣就出第二樣,食完又refill得好快,D蠔一放低就卑人挾走又ref
因為係4月尾食,而懶到而家先寫,哈哈.
好在食完呢樣就出第二樣,食完又refill得好快,D蠔一放低就卑人挾走又refill過,見佢係咁走出走入,直得一讚係9:30完我9:20走個凍巴都係full既,哈哈.
講返甜品,款色唔算好多但水準幾好,橙旦糕好橙,布甸都滑,MOVENPICK雪糕就唔使講,我食左三杯,飲品有橙汁,甘桔檸檬,coffee and tea 任飲,我一定會再去試多次不過一定要閑日.
用佢個coupon 加一每人270.
好新鮮
焗蛋過左火
爐端燒
實左有點細
2009-05-15 10 浏览
食物款式唔多, 不過都係同另一個女同學食, 大家都係衝住movenpick而黎; 可惜未試哂所有食物已經飽... 可能係平日, 客人唔多, 都坐得幾舒服; 烤牛肉有d 'un', crepe ge 選擇唔多, 甜品沙律都ok~
2009-05-11
  • movenpick
2009-05-15 24 浏览
忙昏了頭竟忘記5月10日是母親節, 星期一猛然想起, 但周末的行程排得密密麻麻, 只能擠出兩個小時吃tea buffet替狐狸奶奶慶祝, 怱怱忙忙找資料和訂位。幸好有位。母親節前一天沒加價不特止, 還有信用卡折扣優惠! 抵讚!!奇怪的是那天餐廳只是半滿, 所以不用排長龍爭食。服務員helpful。冷盤是standard那些沙律凍肉腸和蟹籽壽司之類。其實望到也不會拿。起初擔心熱盤太少長輩會吃不飽, 到場後疑慮一掃而空。排場當然比不上dinner buffet, 但仍有十多款熱盤, 而且不時轉款, 味道還不錯。值得一提的是有生滾粥攤位, 配料自選, 蝦蟹都有, 吃了一個蟹粥, 粥底雖淡, 蟹肉吃起來有鮮甜味道。除了粥攤位還有班戟攤位, 這個味道一般, 龍堡做得較好。我點了個蜜桃香蕉班戟, 加大量的朱古力醬和士多啤利醬和碎糖, 滿足呀!甜品方面也沒欺場, 蛋糕款是較少, 只有四款左右, 卻有木桶豆腐花和紫米靈等熱甜品補數。最爆的是有Movenpick的雪糕, 友人一聽就說好羨慕, 因為那是很有名的牌子。我親身試過, 的確名不虛傳。朱古力雪糕裏有朱古力碎, 士多啤利電糕裏有士多啤梨肉, tir
甜品方面也沒欺場, 蛋糕款是較少, 只有四款左右, 卻有木桶豆腐花和紫米靈等熱甜品補數。最爆的是有Movenpick的雪糕, 友人一聽就說好羨慕, 因為那是很有名的牌子。我親身試過, 的確名不虛傳。朱古力雪糕裏有朱古力碎, 士多啤利電糕裏有士多啤梨肉, tiramisu味亦帶香濃咖啡味。我們附近有一位客人就吃了四大杯。
咖啡奶茶檸茶檸水有自助吧任飲。
以價錢來說真是沒有可抱怨的地方。有機會應會試dinner buffet。
2009-05-09
母亲节
  • Movenpick、蟹粥
(非会员)
2009-05-10 17 浏览
今日母親節, 一家人去咗恒豐酒店試下自助餐。一去到, 人勁多, 已經急不及待去拎魚生(因為係同事推介話好新鮮)的確係幾肥美又新鮮, 但得一款三文魚, 壽司都唔多款, 家姐話d飯勁難食。冷盤有生蠔, 青口, 龍蝦仔, 同埋蝦, 但好似唔係好新鮮, 爸爸得食左少少蝦, 龍蝦仔拎左兩隻咋, 媽咪話麻麻地。熱盤少到不得了(個同事又話熱盤多我先訂位食, 仲要訂位時俾晒全數, 好差)我父母係主要食熱盤, 搞到佢地勁少選擇又普通(好似得五六樣野咋, 絕對不超過十樣, 雖然都間唔中有換款)有一款青口, 係好似用滾水浸住咁, 一打開已經覺佢臭, 但都試下, 點知一放落口一咬, 我已經要吐番出黎, 真係好臭好腥, 家姐都唔敢試。d甜品都麻麻地, 唔太好食, 唔太多款。唯一可以讚o既係d雪糕, 沙律同忌廉湯, 雪糕有四款味可以揀, 士多啤梨味有好多果肉, 朱古力味都有好朱古力脆脆, 榛子味都有好多榛子碎喺入面, 一定唔可以錯過。沙律都新鮮, 忌廉湯家姐同爸爸都話好好味喎。好彩都有九折, 唔係真係好唔抵~~媽咪仲話食唔飽應該唔會再黎
好彩都有九折, 唔係真係好唔抵~~媽咪仲話食唔飽

應該唔會再黎
2009-05-10
母亲节
  • 雪糕
2009-05-09 18 浏览
朋友仔生日, 怱忙間搵地方食野,發現openrice有coupon, 覺得幾抵,所以一試。長腳蟹 咸左少少刺身 三文魚,吞拿魚, 即叫即切, 幾新鮮牛扒 好味蟹粥 ok, 味道唔錯Movenpick 雪糕 全晚最好味呢樣, 朱古力同士多啤梨 好正, 最好系不停供應橙汁、蘋果汁、茶、啡任斟任飲送既生日蛋糕 太多cream, 總體感覺還可以, 但食物種類不算多。果度服務都ok.

長腳蟹 咸左少少
刺身 三文魚,吞拿魚, 即叫即切, 幾新鮮
牛扒 好味
蟹粥 ok, 味道唔錯
橙汁、蘋果汁、茶、啡任斟任飲
送既生日蛋糕 太多cream,
總體感覺還可以, 但食物種類不算多。果度服務都ok.
2009-05-08
  • Movenpick 雪糕
2009-05-07
太耐無食Buffet, 就係咁係Openrice睇食評, 見呢個食評咁多讚又有Discount就走黎諗下!一行人就去試下個Lunch Buffet, 地方好寬闊, 好休靜. 雖然熱食款式唔多, 又無乜轉過新款.熱食既食物既款式差唔多俾我影晒(可看相)味道唔錯, 用信用咭又有8折. 埋單每人都係$12X. 食一個休閒自助餐係幾舒服.
熱食既食物既款式差唔多俾我影晒(可看相)
2009-04-25
2009-04-27 18 浏览
今日落雨無得行街,諗唔到去邊,就去左食buffet恆豐酒店連住個佐敦地鐵站,相當方便Tea buffet原來都唔少野食,有M字頭的ice-cream...我最鍾意佢D甜品一流Movenpick豬古力雪糕,即整banana pancake,加上四色新鮮生果,再配上士多啤李醬同埋豬古力可可豆。好好食呀!完美之作!一個人$105真係好抵
今日落雨無得行街,諗唔到去邊,就去左食buffet
恆豐酒店連住個佐敦地鐵站,相當方便
我最鍾意佢D甜品
一流Movenpick豬古力雪糕,
即整banana pancake,
加上四色新鮮生果,
再配上士多啤李醬同埋豬古力可可豆。
好好食呀!
完美之作!
一個人$105真係好抵

朱古力雪糕+banana pancake+四色新鮮生果+士多啤李醬同埋豬古力可可豆
2009-04-26
  • banana pancake
2009-04-14 14 浏览
今日下午同老公寶貝女,妹妹,妹夫仲有姪女一齊食自助午餐,搵左幾日,終於落實黎紅煙窗,到左現場,唔係好多人,環境清靜,唔錯,食物真o既唔多,但質數真的唔錯,服務方面亦唔錯三文魚好新鮮,而且不停的出,放在凍櫃裡長期保持新鮮凍蝦,龍蝦仔,青口我都無食,因海產我一向興趣唔大,妹妹食過都讚好食煙三文魚唔咸,鴨胸好食焗蟹蓋好食中湯有西洋菜湯,西湯係南瓜忌廉湯,甜品o既朱古力蛋糕,芝士蛋糕,桂花糕芝士蛋糕有好濃o既芝士味,好味雪糕是m雪糕食左好多果汁,檸檬茶,咖啡,奶茶任飲,

服務方面亦唔錯
三文魚好新鮮,而且不停的出,放在凍櫃裡長期保持新鮮
煙三文魚唔咸,
鴨胸好食
焗蟹蓋好食
中湯有西洋菜湯,西湯係南瓜忌廉湯,
甜品o既朱古力蛋糕,芝士蛋糕,桂花糕
芝士蛋糕有好濃o既芝士味,好味
雪糕是m雪糕食左好多

果汁,檸檬茶,咖啡,奶茶任飲,
焗蟹蓋,壽司(焗蟹蓋食左幾隻,正)
龍蝦仔,青口
沙律夠新鮮
羊排
芝士蛋糕一流
四色m雪糕
南瓜忌廉湯
2009-04-14
焗蟹蓋,壽司(焗蟹蓋食左幾隻,正)
龍蝦仔,青口
南瓜忌廉湯
  • 芝士蛋糕
  • m雪糕
2009-04-14 17 浏览
香港人對自助餐的狂熱.非常厲害雖說經濟不景,自助餐仍不乏捧場客,何況價錢愈來愈平,大夥兒開餐的話,又可滿足不同口味需要.連國際級酒店也專門加入一些供應自助餐的食肆相繼推出早.午,晚自助餐.一浪接一浪地推出不同主題自助餐言歸正傳.妹妹考取見習律師一切順利.請一家外出晚餐慶祝.最先想去帝苑酒店吃自助餐(每次慶祝到那兒去)可是外甥同妹夫同樣地提議去這裡.說DBS信用卡有八五折優惠.而且睇到openrice好多好評.建議來這裡又無人反對.唯有改變陣地來這裡今日一行十人去食自助餐這裡的食物選擇繁多首先冷盤生蠔是我的首選.今次的生蠔都算新鮮.酒店用好一點也算正常凍蝦幾鮮.爽實的肉質及啖啖肉的口感蟹腳同龍蝦仔看來好靚.食落麻麻.相對起生蠔遜色龍蝦仔真係細幾乎吃不到肉.蟹腳吃得出曾經雪藏.一大陣雪味.得個鹹字.試左一口就放棄.有幾款沙律.雖然沙律係好大路.但擺放得整齊有心思,感覺好靚另外前菜辣味螺肉.日式八爪魚.中華沙律.煙三文魚取了兩小片煙三文魚.幾香幾油還算不錯呢壽司和刺身.我不感興趣沒有吃.男朋友都吃了很多件.說刺身很鮮美D冷麵都拎黎試下都好滑有彈性到熱盤區有羊鞍.燒牛肉.天婦羅也不錯羊鞍都幾嫩
香港人對自助餐的狂熱.非常厲害
雖說經濟不景,自助餐仍不乏捧場客,何況價錢愈來愈平,
大夥兒開餐的話,又可滿足不同口味需要.
連國際級酒店也專門加入一些供應自助餐的食肆
相繼推出早.午,晚自助餐.
一浪接一浪地推出不同主題自助餐

言歸正傳.妹妹考取見習律師一切順利.
而且睇到openrice好多好評.建議來這裡
又無人反對.唯有改變陣地來這裡
今日一行十人去食自助餐
這裡的食物選擇繁多
凍蝦幾鮮.爽實的肉質及啖啖肉的口感
蟹腳同龍蝦仔看來好靚.食落麻麻.相對起生蠔遜色
龍蝦仔真係細幾乎吃不到肉.
蟹腳吃得出曾經雪藏.一大陣雪味.得個鹹字.試左一口就放棄.
有幾款沙律.雖然沙律係好大路.但擺放得整齊有心思,感覺好靚
另外前菜辣味螺肉.日式八爪魚.中華沙律.煙三文魚
取了兩小片煙三文魚.幾香幾油還算不錯呢
壽司刺身.我不感興趣沒有吃.男朋友都吃了很多件.說刺身很鮮美
D冷麵都拎黎試下都好滑有彈性
到熱盤區有羊鞍.燒牛肉.天婦羅也不錯
羊鞍都幾嫩.細細件都好.無上至愛
燒牛肉即叫即切要排隊.每一次排幾個人喇.薄切中間的部位好嫩滑. 側端勁鞋(必定的)
蝦天婦羅一樣爽口彈牙
還有許多的熱盤好似餃子.青口.扇貝,粥,抄飯我不感興趣沒有吃
焗蠔.是剛焗起熱騰騰.幾香口.然而隻蠔細.食唔到有蠔肉

甜品區布丁,蛋糕,梳乎梨,雪糕,水果等基本野都有
蛋糕有Tiramisu的濃濃芝士味.我很喜歡一定要食呀.
由六點半食到九點半足足食左3小時食.
仲有橙汁,咖啡茶任飲所以食左好多.飲左好多.過足口癮
環境感覺幽雅都幾舒服.REFILL食物都快
服務都不錯。收碟換碟好快.我幾欣賞.是不錯的選擇
2009-04-12 9 浏览
咁岩今日生日,不過其實不嬲都有黎開食lunch buffet熱盤ok,種類都算多不過今次想講下dessertMovenpick雪糕 今次冇左意大利芝士,換左榛子,一樣咁好味Pancake Pancake都要加雪糕Jelly杯 好多款,今次只係食左2樣 黎呢度剩食雪糕都抵 Movenpick真係冇得頂,唔食番三四杯對唔住自己

熱盤ok,種類都算多
不過今次想講下dessert

Movenpick雪糕
今次冇左意大利芝士,換左榛子,一樣咁好味
Pancake都要加雪糕
Jelly杯
好多款,今次只係食左2樣

黎呢度剩食雪糕都抵

Movenpick真係冇得頂,唔食番三四杯對唔住自己
榛子雪糕
雲呢拿雪糕
2009-04-11
榛子雪糕
雲呢拿雪糕
2009-04-09 13 浏览
之前黎過一次...雖然麻雀雖少,但都五臟俱全呀...諗住爸爸生日黎呢度再開心一番...點知已經不如以前唔知係咪因為做緊discount,晚上7點幾去到已經人山人海...好似要搶食咁...又冇左之前有既巴拿馬火腿...連最好味既麵包布丁都冇左呀...超失望....以前魚生任你夾...宜家就要輪米咁輪...駛唔駛呀???!食左唔夠一個鐘...已經冇新野出....出黎出去都係舊有款式...再過半小時出面已經成個收場既樣....我地一家人都已經唔知可以食d咩喇...我想講....最爆既係....佢個是日西湯係....麵士湯囉~ wht up ???!咁我地有coupon...有蛋糕送....但個蛋糕係一d味都冇....四方形,一塊超薄既磚咁....食過呢次...我諗我...應該唔要再去!!!!人怕出名...豬怕肥...又要攪discount,但又keep唔到個水準...令到原先d舊客走晒....咁又有乜謂呢~
之前黎過一次...雖然麻雀雖少,但都五臟俱全呀...
諗住爸爸生日黎呢度再開心一番...
點知已經不如以前

好似要搶食咁...
又冇左之前有既巴拿馬火腿...

連最好味既麵包布丁都冇左呀...

超失望....

以前魚生任你夾...宜家就要輪米咁輪...駛唔駛呀???!

四方形,一塊超薄既磚咁....

食過呢次...我諗我...應該唔要再去!!!!
人怕出名...豬怕肥...
又要攪discount,但又keep唔到個水準...
令到原先d舊客走晒....
咁又有乜謂呢~

2009-04-08
2009-04-03 4 浏览
今日my best friend生日,諗住同佢食餐好既。見到D食評都唔差,又有每位$100折扣優惠喎;咁梗係想試下啦。頭round食左D 刺身 & 壽司 - 刺身就okay,因為真係夠凍;但係D 壽司就真係麻麻第二round食左D 生蠔 - 感覺好似唔係好新鮮 自製沙律 - 唔錯,話晒係自己鍾意食既 Param Ham - 唔好食,好乾 瑞士烤芝士 - 好正,值得再食 (我自己都食左兩件,因為真係好鍾意食cheese)尾輪食甜品 - 都okay既,唔好有太大期望既話我諗下次會選擇食tea buffet,因為價錢平D。

第二round食左D 生蠔 - 感覺好似唔係好新鮮
自製沙律 - 唔錯,話晒係自己鍾意食既
Param Ham - 唔好食,好乾
尾輪食甜品 - 都okay既,唔好有太大期望既話

我諗下次會選擇食tea buffet,因為價錢平D。
刺身 & 壽司
生蠔