2009-03-15 19 浏览
見到雜誌話呢間餐廳宵夜自助餐OK, 又有蠔, 所以今晚同朋友來呢度試宵夜自助餐.個人認為, 餐廳位置近地鐵站/巴士站, 雖然食物水準一般, 但我覺得星期六$128一位算合理. 食物以熟食為主, 有魚生(今晚只有三文魚)及壽司, 咖啡奶茶橙汁任飲. 今晚有飲酥皮海鮮湯, 可惜出咗一輪之後就冇再出. 海鮮方面有魚塊, 豉辣青口, 魚生及壽司. 熟食方面個人推介乾炒牛河.令人驚喜既係佢既甜品. 有益力多味既啫喱, 有用牛角包做既麵包布甸(好味!), 仲有任食既movenpick雪糕 (有牛奶碎朱古力味, 士多啤梨味同香草味). 朋友覺得佢既豆腐花都好味. 但其他西式甜品就一般.餐廳依家做緊有85折, 我地兩個人$238埋單.

餐廳依家做緊有85折, 我地兩個人$238埋單.
2009-03-14
$119. (宵夜)