黃埔一間非常高人氣嘅日本住家料理,食呢啲最開心就係有好多款食物,又可以同朋友share試曬唔同款,感覺好滿足🥰不過想講呢間野真係好識賺錢,一個餐分開咗6 part比你揀,每part$30-$40,所以夾夾埋埋都真係唔平😂.🍡米飯 (醬油蛋 $22, 蟹膏蟹肉 $38)係呀加隻蛋碗飯就收你$22😂蟹膏蟹肉飯性價比都比較低,蟹膏蟹肉份量少,陣味都唔太出😞.🍡主食 (東坡肉 $42, 月見博多地雞團子 $46)東坡肉就正常發揮,比咗好少好少嘅芥末醬黎調味,但唔知點解得咁少,可能用黎裝飾掛😂不過月見博多地雞團子真係有驚喜,雖然淨係睇名唔知咩黎,但睇圖見有隻蛋已經好想叫😋類似煎雞肉餅加隻蛋,好好味😝.🍡冷•料理 (松葉蟹薯仔沙律 $34)冷•料理多數都係沙律嗰類,味道真係唔錯但始終覺得份量少左啲🥲.🍡温•料理 (蔥燒牛舌 $32, 照燒肉燥蒟蒻絲 $22)牛舌反而比小編想像中出色,而且呢個價錢黎講份量算幾多,大家可以一試🤪個蒟蒻絲就平平無奇,純粹貪佢冇咁肥膩😂.🍡飲品、甜品小編呢兩樣嘢都冇叫到嘅,講真甜品真係寧願出街再食,飲品就飲佢啲茶算啦😂.🍽味道: 3.5/5🏙環境: 3.5/5👨🏼‍🍳服務
🍡米飯 (醬油蛋 $22, 蟹膏蟹肉 $38)
🍡主食 (東坡肉 $42, 月見博多地雞團子 $46)
🍡冷•料理 (松葉蟹薯仔沙律 $34)
🍡温•料理 (蔥燒牛舌 $32, 照燒肉燥蒟蒻絲 $22)
🍡飲品、甜品
🍽味道: 3.5/5
🏙環境: 3.5/5
👨🏼‍🍳服務: 3.5/5
💧衛生: 3.5/5
💰價錢: 2.5/5
2021-05-22 309 浏览
已經第二次食 不過之前係佢啱啱開 同埋食外賣今日晏晝去 要等位 好多人排隊入面座位多 已經坐滿餐牌好多選擇 又可以唔同配搭!有主菜 冷菜 溫菜 甜品 飯可以任意叫 每個價錢唔同佢建議各選一仲有夏日限定我就叫咗飯+冷+主自己填紙 好方便 又可以慢慢揀(冷)柚子胡椒雞肉沙律 ($26)依個就正常發揮 夏天熱辣辣真係想食冷菜佢係沙律菜做底 加啲青瓜片 面係雞肉絲 配啲柚子醋味道好在唔太酸 青瓜幾清新 幾開胃但係我覺得佢雞肉唔夠滑嫩所以唔係話好好食 同埋好似自己都整到(主)蕃茄味噌豆腐漢堡 ($38)依個相當有驚喜 平日我好少食漢堡仲要依個係素但係我冇諗過佢係咁嘅味 入面係加咗黃椒同綠椒 神奇地佢完全冇豆腐味或者口感反而我覺得佢似薯餅因為佢外面炸過 之後再淋上蕃茄汁汁味道好味 唔係茄汁味 有新鮮番茄粒 鹹味都啱啱好 同個漢堡好夾味入面啲椒唔會好苦 依個餸飯好好食😋同埋都唔細㗎上面仲有炸蓮藕片 超脆口 味道根本係薯片絕對值得試!(主) 樱花蝦味噌漬飯 ($22)好有趣哋依間嘅特色係啲飯有唔同配料所以我特別啲揀樱花蝦食落超香樱花蝦味🌸不過一定要撈飯食 否則太鹹撈勻咗就好好味 個飯冇咁齋佢啲米飯係日
已經第二次食 不過之前係佢啱啱開 同埋食外賣
今日晏晝去 要等位 好多人排隊
入面座位多 已經坐滿
餐牌好多選擇 又可以唔同配搭!
有主菜 冷菜 溫菜 甜品
可以任意叫 每個價錢唔同
佢建議各選一

仲有夏日限定

我就叫咗飯+冷+主
自己填紙 好方便 又可以慢慢揀

(冷)柚子胡椒雞肉沙律 ($26)
依個就正常發揮 夏天熱辣辣真係想食冷菜
佢係沙律菜做底 加啲青瓜片 面係雞肉絲 配啲柚子醋
味道好在唔太酸 青瓜幾清新 幾開胃
但係我覺得佢雞肉唔夠滑嫩
所以唔係話好好食 同埋好似自己都整到
柚子胡椒雞肉沙律

(主)蕃茄味噌豆腐漢堡 ($38)
依個相當有驚喜 平日我好少食漢堡
依個餸飯好好食😋同埋都唔細㗎
上面仲有炸蓮藕片 超脆口 味道根本係薯片
絕對值得試!
蕃茄味噌豆腐漢堡

(主) 樱花蝦味噌漬飯 ($22)
好有趣哋依間嘅特色係啲飯有唔同配料

份量啱啱好 又可以自己揀要幾多小菜
服務態度好 有禮貌 上菜快
仲有好細心地有口罩袋同㰖放袋
環境舒適 裝修佈置好家庭式 好簡單嘅風格 少文青feel😌
CP值 係有少少貴 因為我咁樣食已經$95 有加一 但係以佢嘅質素 我覺得可以接受嘅👍🏻
難怪佢係一間黃埔必食餐廳!
最好係可以叫唔同餸 每次去食唔同嘢 百食不厭
雖然好多都係年輕人 但係成家食都好啱👨‍👩‍👧‍👦

蕃茄味噌豆腐漢堡
樱花蝦味噌漬飯
2021-05-20 195 浏览
Decisions, decisions... this restaurant has offers a wide range of options for you to customize your own meal with rice + main dish + warm/cold side dishes ☺️ Everything pictured was delicious, but I’d say the must order for me would be the Hakata minced chicken with raw egg and fried chicken. The minced chicken was so well marinated with cartilage bits in it that added to its texture, and you can even save some $ not needing to add the soy egg too your rice 😆 fried chicken portion was huge and w

Everything pictured was delicious, but I’d say the must order for me would be the Hakata minced chicken with raw egg and fried chicken. The minced chicken was so well marinated with cartilage bits in it that added to its texture, and you can even save some $ not needing to add the soy egg too your rice 😆 fried chicken portion was huge and was served with a Mayo / onion sauce - again goes perfectly with rice ☺️a must visit for rice lovers!
  • 月見博多地雞團子
2021-05-14 342 浏览
呢間新餐廳喚醒了在日本嘅回憶!個人覺得選擇都幾多但係份量少。不過都幾吸引叫下叫下就不知不覺叫咗二百幾蚊一份所以其實唔算平。我自己叫咗佢最出名嘅醬油蛋飯好好味嘅鯖魚仲有柚子鴨胸肉再加左日式壽喜燒同埋芝麻醬加秋葵全部都好好食
呢間新餐廳喚醒了在日本嘅回憶!
個人覺得選擇都幾多但係份量少。
不過都幾吸引叫下叫下就不知不覺叫咗二百幾蚊一份

所以其實唔算平。
我自己叫咗佢最出名嘅醬油蛋飯
好好味嘅鯖魚仲有柚子鴨胸肉
再加左日式壽喜燒同埋芝麻醬加秋葵
全部都好好食
2021-05-13 262 浏览
同區難搵到呢間日式飯店其實想試好耐,行過好幾次成日都好多人,今日卒之可以入去坐低試試,個餐牌好特別,有唔同組合俾自己揀,啱哂啲要轉口味嘅人😙我揀左東坡肉、海笞飯、茄子同綠茶。個飯真係好好食,有得添我一定添,東坡肉就普通左啲,反而茄子堅好味,成餐飯午市90蚊公道,我想講係食物外,環境舒服先係重點,因為佢地個間隔好闊落,完全唔迫,兩個或四個都有自己空間去享受餐飯,下次喺公司做野食晏會再返尋味💪🏿💪🏿
同區難搵到
  • 和風茄子
2021-05-12 308 浏览
今次約朋友去黃埔呢間日式料理餐廳食lunch,就到2點,位置都好足夠,唔係好多人,比埋紙袋做口罩套,環境都幾寬敞👍🏻主餐牌定食有8樣野揀,選擇唔算好多,但好岩日常食👀今次同朋友叫左鹽漬鯖魚定食同紅酒繪牛肋骨定食🍱🍲所以定食都配飯、味噌湯、漬物、小菜(有8樣揀)、野飲,係樣樣齊備嘅日式小食,每樣分量唔係特別多,但食完飽肚黑糖米水🥛淡淡嘅甜味,不過係冇米味嘅🤣漬青瓜、牛蒡就酸酸甜甜,幾開胃🤔紅酒牛肋骨嘅牛肉幾軟身,汁都濃郁,但同普通餐廳一樣,反而係個醬油蛋撈飯幾好味,蛋黃好新鮮小菜就揀左柚子汁海帶中華沙律🥗會有清新嘅柚子味,都係幾好嘅開胃菜蛋黃整開撈飯食好唔錯,完全冇蛋嘅腥味🍚🥚鯖魚定食飯個鹽漬鯖魚比想像中淡身,唔似出面食嘅好咸,野食整體都係淡口少少,好日本人家常feel🤣至於呢份嘅小菜揀左糖烤紅薯,淋左糖汁係表面,食落比較甜,但食到最尾嘅比較多糖水就有少少膩,但成個份量好足😂食完成碗好飽!建議可以share黎食!😋整體成間野都似日本家常風嘅飯菜,味道相對淡口,但環境幾好,好岩翻工中午去食,又或者當一般家常便飯食都幾好!🥰
黑糖米水🥛淡淡嘅甜味,不過係冇米味嘅🤣
漬青瓜、牛蒡就酸酸甜甜,幾開胃🤔

蛋黃整開撈飯食好唔錯,完全冇蛋嘅腥味🍚🥚

2021-05-12
  • 醬油蛋飯
2021-05-12 235 浏览
今日去紅磡食日本嘢,見假期都好多人食,就算今次平日食晚飯,都有少少人排隊餐牌有好多選擇揀,跟住餐牌次序飯>主>冷>溫>>甜咁叫我叫咗醬油蛋飯,撈飯嚟食真係一流,好好味東坡肉,真係太多肥膏,只得面個幾舊係有肉,底個啲全部肥膏嚟,一啲肉都冇,味道又好普通,冇咩特別之處,有啲失望和風茄子,不過不失,味道一般牛油醬油煎安格斯牛柳,有筋所以好韌,同埋冇咩味道,真係好差加咗$8 有麵豉湯同漬物,都算幾抵,有湯飲可以唔洗叫飲品我朋友叫個啲反而唔差牛肉壽喜燒,味道甜甜地,幾好味,而且佢都幾多牛肉,依個幾抵食芝麻味噌苦瓜拌炸豆皮,苦瓜就冇咩苦味,但整碟餸味道就一般蔥燒牛舌,好好味,而且燒得都好靚,又唔太油,食落口完全唔韌,配埋蒜蓉一齊食,味道好夾,本人覺得最好味係依碟餸叫咗焦糖布丁,但焦糖唔見咗,變咗舊雪糕仔,同餐牌圖文有啲出入,不過個布丁都幾好味米気雪糕,真係米通嚟,唔怪得用依個名,再配雲尼拿雪糕,食落去幾有口感整體其實有啲失望,不過最失望係服務方面,本身諗住食清酒雪糕,已經係張點餐紙剔埋,之後食晒飯餸後叫侍應上甜品,等咗十幾分鐘都仲未上,就再問侍應叫佢清酒雪糕

餐牌有好多選擇揀,跟住餐牌次序飯>主>冷>溫>>甜咁叫

我叫咗醬油蛋飯,撈飯嚟食真係一流,好好味

和風茄子,不過不失,味道一般

牛油醬油煎安格斯牛柳,有筋所以好韌,同埋冇咩味道,真係好差

加咗$8 有麵豉湯同漬物,都算幾抵,有湯飲可以唔洗叫飲品

我朋友叫個啲反而唔差

芝麻味噌苦瓜拌炸豆皮,苦瓜就冇咩苦味,但整碟餸味道就一般

整體其實有啲失望,不過最失望係服務方面,本身諗住食清酒雪糕,已經係張點餐紙剔埋,之後食晒飯餸後叫侍應甜品,等咗十幾分鐘都仲未上,就再問侍應叫佢清酒雪糕,點知佢話冇晒,但點解俾點餐紙又唔講,叫佢上甜品時又唔講,感覺服務方面可以再待改善
2021-05-06
  • 醬油蛋飯
  • 蔥燒牛竹口
可以自由選擇同配搭, 細細份試到唔同野食, 飯、冷盤、主菜、溫菜同甜品, 因應食量去配搭, 仲會不定期出下期間限定嘅野食😍✨南蠻炸雞 💰42💫評分: 8.9/10📝好好食, 外脆內嫩同juicy, 沙津醬入面有爽脆嘅洋蔥🧅係自家製嘅醬汁☺️送飯一流🥰✨醬油蛋飯 💰22💫評分: 7.5/10📝唔會輸嘅配搭, 醬油+流心蛋+珍珠米, 醬油可以多少少因為唔係好覺同埋無咩驚喜, 大部份人都係因為呢樣野黎✨櫻花蝦味噌漬飯 💰22💫評分: 8/10📝呢個都係送飯一流☺️, 未試過呢個combination原來好match!😍✨月見博多地雞團子 💰46💫評分: 8.3/10📝又係有隻蛋, 有好多雞軟骨碎係肉團入面, 似平時串燒舖食嘅免治雞肉棒, 不過形狀係一個波✨忌廉蟹肉餅 💰26💫評分: 7.8/10📝中規中矩, 忌廉幾滑同香🤣✨醬煮糖漬甜薯💰24💫評分: 7.3/10📝甜到有啲假, 佢係硬身嘅似甜品多啲🤣✨蔥燒厚切牛舌 💰32💫評分: 8/10📝蔥蒜煎香口惹味, 份量都ok, 蒜嘅份量真係幾多🤣有少韌同有啲太油, 調味係比較重✨明太子厚蛋燒 💰28💫評分: 8.4/10📝玉子燒內裏質感嫩滑, 外面燶

✨南蠻炸雞 💰42

✨月見博多地雞團子 💰46
💫評分: 8.3/10

✨忌廉蟹肉餅 💰26
💫評分: 7.8/10
📝中規中矩, 忌廉幾滑同香🤣

✨醬煮糖漬甜薯💰24
💫評分: 7.3/10
📝甜到有啲假, 佢係硬身嘅似甜品多啲🤣

✨蔥燒厚切牛舌 💰32
💫評分: 8/10

✨明太子厚蛋燒 💰28
💫評分: 8.4/10
📝玉子燒內裏質感嫩滑, 外面燶燶哋😋明太子沙律醬幾有特色🥰

✨米氣雪糕💰28
💫評分: 8.8/10
📝好特別嘅米味雪糕, 第一次食, 入面會食到有米粒, 好飽都會想食🤣仲有啲脆米🤣

✨清酒🍶雪糕💰30
💫評分: 8.7/10
📝都係第一次食🤣清酒味好濃好似會食到醉😌同雪糕係幾match, 好清酒🤣

米気 𝕄𝕒𝕚 ℍ𝕖𝕚
📍紅磡黃埔天地百寶坊(第3期)地下G32號舖
(黃埔🚇B出口行5分鐘就到)

💫評分: 8.6/10
💬食物好似有啲真係好食同真係唔好食, 叫之前盡量望咗comment邊樣好食先叫🤣餐廳環境舒服嘅, 擺碟靚同真係好豐富🥰🥰食物質素唔錯, 記住留肚食雪糕🍦細細碟可以試好多款, 不過繁忙時段要等一陣位啦!

2021-05-04 165 浏览
一直都好鐘意食呢種日式料理,但成日食無印又好悶😂呢度嘅形式同無印係差唔多,都係自己揀主食同冷熱盤。不過呢間多啲選擇同埋佢每碟都好精緻好吸引🤤超多樣都好想試,我有選擇困難症揀咗勁耐😂本來仲諗住叫多幾樣,因為佢全部都望落細細碟咁,但最尾係飽到差啲食唔晒😂份量好夠!最後揀嘅呢幾款我都覺得好好食😚我一定會再食,要試晒咁多款!!😤🐿推薦月見博多地雞團子 $46佢入面撈咗紫蘇葉,食落好香,撈埋啲蛋汁正到🤤幾特別不過價錢就偏貴蔥燒厚切牛舌 $32我本身鐘意食牛舌,佢整得好juicy好香口又唔會過熟!仲要有好多塊😆米氣雪糕 $28我第一次食呢種質地嘅雪糕,佢有啲脆脆係底,食落幾得意而且好大球😂食到好飽,兩個人share啱啱好!人均消費 $100-150

🐿推薦
月見博多地雞團子 $46

蔥燒厚切牛舌 $32

米氣雪糕 $28

人均消費 $100-150
2021-05-04 168 浏览
今日同家姐一家大細嚟到食嘢,假日午餐,我食咗一個厚燒玉子及鰻魚飯,鰻魚都算燒得唔錯, 厚薄適中玉子味道偏淡,有少許彈性。整體來講價格唔算貴。不過呢日係假期,所以比較多人,而且佢本身環境比較逼夾,不太適合和家人輕鬆進食聊天呢
2021-05-02 221 浏览
🐖豚肉大根生薑燒 $72 (+$8🥚醬油蛋飯)擺盤就幾靚啦 日本料理感覺😌但食落完全冇特別...😢同平時快餐連鎖店食既和風洋蔥豬肉飯一樣🤥仲要唔熱....凍凍地😢呢個價錢...😤🤯醬油蛋飯過濕一patpat咁☹️冷盤揀左明太子豆腐 不過不失😗野飲揀左黑糖米水 黑糖味重飲得但好舒服😌應該唔會再回頭🤧男朋友叫既🐮🍅味增蕃茄燴牛肉都唔好食...蕃茄味好假甜 質感好稠🤕really mmd
豚肉大根生薑燒
🐖豚肉大根生薑燒 $72 (+$8🥚醬油蛋飯)

2021-05-02 126 浏览
東西是很好吃假日去亦不需要等太久非常有日本特色若是亦能貫徹日本的禮儀 會更 加 好把所有資料菜單歸還給waiter後收到毫不客氣的一句 還翻我白眼"喂 筆?“可能是我不小心忘了但也不需這個態度吧一剎那有shock到
東西是很好吃

"喂 筆?“

可能是我不小心忘了
但也不需這個態度吧

一剎那有shock到
============== 𝐹𝑜𝑜𝒹 𝐿𝒾𝓈𝓉𝕊𝕖𝕥 𝟙* 海苔醬米飯 - $17* 汁煮鯖魚 - $36* 松葉蟹薯仔沙律 - $24* 忌廉蟹肉餅 - $26* 麵豉湯及漬物 - $8𝕊𝕖𝕥 𝟚* 明太子米飯 - $22* 紅酒汁煮牛肋條 - $46* 醬煮糖漬紅薯 - $24* 明太子雞翼 - $38* 麵豉湯及漬物 - $8𖡼.𖤣𖥧𖡼.𖤣𖥧⚘𖡼.𖤣𖥧𖡼.𖤣𖥧⚘𖡼.𖤣𖥧𖡼.𖤣𖥧⚘𖡼.𖤣𖥧𖡼.𖤣𖥧⚘𖡼.𖤣𖥧𖡼.𖤣𖥧⚘因為近日去開黃埔,經過唔少想試嘅餐廳,今日就特登搵左依間日式料理定食🍱睇餐牌已經覺得好好好吸引!成組定食由米飯、冷盤、主食、小食到甜品都可以自由搭配,有成40幾樣野揀!⸜(*⃙⃘’ᵕ’*⃙⃘)⸝⋆* 我地叫左兩個set,每人食左$138,個定食嘅份量超級飽足,翻完一日工有餐飽肚又精緻嘅晚餐食好幸福由個麵豉湯、漬物開始已經好好食!個人覺得最好食係牛肋條,個汁送飯一流~所有材料都煮得好入味✧ 另外我覺得嗌左有汁嘅料理配白飯就可以了,飯上面啲配料唔係好突出。排第二嘅係忌廉蟹肉薯餅!基本上係因為我本身好鐘意食🤣 不過佢味道真係above average 嘅!相反另一個主食份鯖魚就麻麻
============== 𝐹𝑜𝑜𝒹 𝐿𝒾𝓈𝓉
* 明太子雞翼 - $38
* 麵豉湯及漬物 - $8

紅酒汁煮牛肋條

忌廉蟹肉薯餅

相反另一個主食份鯖魚就麻麻,個人都係鐘意燒魚多啲。汁煮令佢好似沙甸魚,仲有少少腥._.
汁煮鯖魚

冷盤嘅薯仔🥔沙律可以再滑啲,佢有用胡椒鹽調味,都幾特別。
松葉蟹薯仔沙律

明太子雞翼就較乾身,佢將啲肉同明太子打埋一齊再塞翻去整嘅~普普通通咁。
明太子雞翼

啱啱食完已經好期待下次再嚟,連combination都諗好喇!( ー̀֊ー́ )✧︎
紅酒汁煮牛肋條
忌廉蟹肉薯餅
松葉蟹薯仔沙律
1️⃣⭐️定食組合⭐️ $價錢視乎配菜 (7.5/10)🔹由飯、主飯,到冷熱配菜都任意配搭,每款價錢均有不同Pooh同朋友各自叫咗一個飯加3款主食/配菜😗 飯方面叫咗明太子 ($22)同櫻花蝦味噌漬 ($22)☺️ 明太子份量好足但就咁撈飯食都好咸😂 櫻花蝦味噌漬反而送飯幾好食👍🏻 主食同配菜方面,Pooh同朋友都好中意牛肉壽喜燒同唐揚魷魚🦑 撈埋生蛋落牛肉,真係好似食緊個迷你壽喜燒咁😍 魷魚炸得好香脆,保持到魷魚嘅彈牙🥳 可惜好快凍,所以記住一定要趁熱食🤣 反而對蕃茄味噌豆腐漢堡好失望🤢 Pooh同朋友都覺得太重草青味,仲有陣怪味添🤧 以為豆腐漢堡會幾好,點知好伏😭 🔹主食/配菜排名 1.⭐️ 牛肉壽喜燒/ 唐揚魷魚🦑⭐️3.忌廉蟹肉餅/柚子醬油煎鴨胸🦀4.醬煮糖漬紅薯🍠5.蕃茄味噌豆腐漢堡

1️⃣⭐️定食組合⭐️ $價錢視乎配菜 (7.5/10)
🔹由飯、主飯,到冷熱配菜都任意配搭,每款價錢均有不同

🔹主食/配菜排名
1.⭐️ 牛肉壽喜燒/ 唐揚魷魚🦑⭐️
3.忌廉蟹肉餅/柚子醬油煎鴨胸🦀
4.醬煮糖漬紅薯🍠
5.蕃茄味噌豆腐漢堡
2021-04-23 227 浏览
自己定食🤔自己配搭 米気主打日式料理, 似Muji Café. 但佢最正係可以自由配搭, 因應自己食量同喜好去揀我唔食咁多飯, 可以Share一個, 再揀多一個餸🤣每人最低消費 $80…個餐牌水蛇春咁長,一定嗌到架喇! 雖然睇落唔貴,但加起來又唔平。我地揀左蟹肉蟹膏飯: 份量都幾多, 似平時一田買既韓國罐頭蟹膏醬, 但D飯的確好煙un😋月見博多地雞團子 $46揀"米" 時, 我心大心細想揀醬油蛋, 金牛座老公一言驚醒, 揀雞團子都有醬油蛋, haha....呢個真係超好食, 有好多雞軟骨碎係肉團入面!!!😋八爪魚沙律 $26又唔錯喎!!! 好多8爪魚, 酸酸甜甜幾開胃😋明太子雞翼 $38好多明太子, 除左面頭, 入面都釀左架, 味道好好食! 唯一炸得太燶京蔥厚切牛舌$32京蔥炒得好香口, 但牛舌Overcook....好韌🤢白味噌慢煮石斑柳 $68味道比較清, 但好味既, 魚肉唔會好碎, 又唔會好硬, OK la…有個位有魚油, 燒過係好香, 但真係得一兩啖整體來講, 食物質素唔穩定, 好睇你嗌左咩, 好唔好食, 睇彩數咁.....食完Sweet Craft 食米気, 感覺佢地好似,
自己定食🤔自己配搭

我唔食咁多飯, 可以Share一個, 再揀多一個餸🤣

月見博多地雞團子 $46
呢個真係超好食, 有好多雞軟骨碎係肉團入面!!!😋

八爪魚沙律 $26
又唔錯喎!!! 好多8爪魚, 酸酸甜甜幾開胃😋

明太子雞翼 $38

京蔥厚切牛舌$32
京蔥炒得好香口, 但牛舌Overcook....好韌🤢

白味噌慢煮石斑柳 $68

食完Sweet Craft 食米気, 感覺佢地好似, 唔知係咪係姊妹店!!
  • 月見博多地雞團子