2010-09-23
本來同友人打算去tomato到食dinner的.. 但因口味不適合的關係 黎左呢間簡單廚房~~入去前 係要排隊的~~ 我心入面諗 '' 應該好好味啦~ 有咁多人都黎呢到食>v< '' but...入到去啦,我同友人就叫野食啦~~我叫左個鵝肝天使麵,而友人叫左個三文魚意粉 (個名好長的 不過吾記得左- - )得左一陣 黎啦d野食~~ 好期待呀>v<但希望愈大失望愈大@@''睇落去2碟主菜大致都冇咩問題 不過個鵝肝天使麵好乾姐- -我試我叫果個鵝肝天使麵啦~ 聞落去都有小小的香味.. (不過要哄到好埋先聞到- -)食落去, 有d愈食愈吾想食的感覺 可能係因為佢個汁的關係- - d天使麵真係好dry- - 個鵝肝好令 冇d腥味 不過我吾鍾意咁生 同埋最可惜的係 煎得吾夠脆 =_=之後 就試友人果個啦.. 佢果個三文魚意粉啦.. 比起個鵝肝天使麵好多(因為只係得呢2個可以做對比- -)佢呢個汁都吾錯 香味有一種吸引的~三文魚個味再出一d就會更好啦~大致上都ok的@@整體 ------ 下不過如果朋友叫到話黎呢間食的話 都可以再試試的.. 但係如果要我自己推介黎食
but...
入到去啦,我同友人就叫野食啦~~
得左一陣 黎啦d野食~~ 好期待呀>v<
但希望愈大失望愈大@@''
睇落去2碟主菜大致都冇咩問題 不過個鵝肝天使麵好乾姐- -
我試我叫果個鵝肝天使麵啦~
聞落去都有小小的香味.. (不過要哄到好埋先聞到- -)
之後 就試友人果個啦..
佢果個三文魚意粉啦..
比起個鵝肝天使麵好多(因為只係得呢2個可以做對比- -)
佢呢個汁都吾錯 香味有一種吸引的~
三文魚個味再出一d就會更好啦~
大致上都ok的@@
整體 ------ 下
不過如果朋友叫到話黎呢間食的話 都可以再試試的..
但係如果要我自己推介黎食呢間的話 可能性吾高囉- -