2017-10-01
之前見到好耐,今日終於食到了!位置方便,位處isqaure隔離街,上樓等電梯也不多人了,感覺良好上到去環境光猛,可以望到好遠,我叫了一個青森縣產豚腩蕃茄湯烏冬定食($128)送野飲,清清地嘛。賣相好正wor, 仲有舊腐皮壽司送添一食落口,咦新鮮蕃茄嚟架wor唔係罐頭蕃茄!好有誠意呀!望下個open 廚房,好大個廚房,好多師傅,日本人主理,佩服佩服,香港地做生意大部分餐廳都盡量放多d位,一定將個廚房縮到有幾細得幾細,但係呢到應該真係對食物有要求,無犠牲廚房。烏冬係呢到出名,烏冬係幼身彈牙的,睇得出係自家製(好似係日本總店做),豚肉切了薄片無咩味,但都幾滑嘅。總括嚟講以價錢,環境,食品嚟講真係幾正!佢飯果d定食仲平過烏冬,仲有好多野未試,應該有排嚟lu