2022-12-12
就黎聖誕節就梗係要去尖沙咀睇燈飾🎄,早少少同朋友去醫肚先,朋友推介呢間福崗漢堡扒,就去試下一入去好多鐵色好似水龍頭咁既物體,朋友就話係抽氣扇,真係大鄉里😂呢度係用QR code 落單,我地就叫咗二人套餐,套餐都有幾款比你揀,漢堡扒同埋主食都有唔同既組合今次就叫咗ver.4 ,有🍍🥓菠蘿煙肉和牛漢堡扒及🧀🥚芝士蛋蒜和牛漢堡扒,一上枱畫面好靚,忍唔住嘩一聲,首先漢堡扒比想像中大個,同兩款都有蛋漿,漢堡扒係要用小剷仔,每次小小分量放係石燒上面整熟佢,過程又有得玩,有得食👍🏻漢堡扒好多汁,和牛真係唔同啲,菠蘿煙肉呢款真係估佢唔到,我地🍍都放埋石燒到燒,再連埋所以材料一齊食,好夾而芝士蛋蒜,個蒜片好香,同和牛係最佳拍檔咁啦,好好味😋另外仲有個主食,芝士泡菜豚丼,分量都真係唔少,泡菜係唔會太辣個隻,好味,同埋豚肉都係半肥瘦最後飲品就加錢叫咗西柚梳打、金柑檸檬梳打,又又係好大杯,正😄超gur 呢間真係性價比好高既餐廳,朋友無介紹錯,下次一定要再試下其他口味
而芝士蛋蒜,個蒜片好香,同和牛係最佳拍檔咁啦,好好味😋