講真金馬倫道真係好多日本餐廳, 尼間新開有折, 仲有得坐, 老啦, 見到就直入😂😂餐廳主打omakase, 除左套餐,刺身壽司可以單點。仲有啲炸物,魚生飯,熟食...研究左一陣,當然試試壽司😍叫左set omakase 值得一提, 壽司師傅超有禮貌同幾型仔😛戴住口罩都feel到🙈會逐件壽司介紹翻俾你聽,可惜我都係記唔住嫁啦🤣正係記得好好食同埋好高質🥰魚生超鮮甜,絕對唔係飯+魚生片咁簡單每件壽司都有特別醬汁或者係mix and match 好似甜蝦+海膽+特製醬油最後仲問我有冇咩意見🙈我比左個👍🏻🤣🤣🤣🤣提提大家我走個陣, 已經要排隊啦😮要食果然要早啲去!Bookmark係我會再幫襯的餐廳👍🏻
餐廳主打omakase, 除左套餐,刺身壽司可以單點。

會逐件壽司介紹翻俾你聽,可惜我都係記唔住嫁啦🤣
每件壽司都有特別醬汁或者係mix and match
好似甜蝦+海膽+特製醬油

最後仲問我有冇咩意見🙈
我比左個👍🏻🤣🤣🤣🤣

提提大家我走個陣, 已經要排隊啦😮要食果然要早啲去!

Bookmark係我會再幫襯的餐廳👍🏻
火炙吞拿魚
2020-12-22
火炙吞拿魚
  • Omakase
2020-12-23 130 浏览
琴日行過派傳單,新店開張有75折,今日去試下,單價唔平,午市定食由138至350🤔,仲要加一,但竟然勁多人,疫市新店,逆市價錢,逆市人流,香港人真係好捨得食😋。全餐廳都係bar 位,位唔多,十幾個,坐滿晒,我要咗個燒牛HKD188,同事點咗十件自選壽司HKD138再追加迷你丼飯60.先嚟嘅係沙律,之後係湯,正常基本餐廳質素,湯好夠熱。魚生當然快啲🍣,同事話整體質素唔錯,池魚特別新鮮🤗,佢好欣賞。我個牛等咗好耐,除咗堂食多人,外賣都好多,所以廚房做唔切,壽司師傅見我等咗咁耐請咗我食兩件帆立貝,都幾新鮮😍。牛嚟到,跟飯,除咗牛仲有露筍, 菜同少少菇,露筍幾嫩,牛有少少overcooked, 個汁都幾好味。新店關係埋單只收現金同pay me , 都幾唔方便。

先嚟嘅係沙律,之後係湯,正常基本餐廳質素,湯好夠熱。

新店關係埋單只收現金同pay me , 都幾唔方便。
2020-12-23
6點後冇堂食 而家要4點幾就去搵野食😂行過尖沙咀發現多左間日本餐廳細細地但裝修幾靚 就入去試下天寒地凍 叫左個燒日本白鰻定食試試$168 成Set有湯有沙律 一上枱 已經有驚喜😳打開個蓋 熱辣辣 大大份白鰻同飯量都滿足 食得出係用日本米🇯🇵日本米先粒粒分明又飽滿 對得住個價錢我見隔離枱食壽司 壽司師傅係你面前做 都幾特別 邊食邊睇show咁問反職員 原來開左幾日咋疫市開店 唔容易 仲要冇堂食登特來比個正評支持 加油👍🏻依家做緊外賣7折 都幾抵遲d開返堂食晚市 一定會再來試下佢既壽司🍣
6點後冇堂食 而家要4點幾就去搵野食😂

依家做緊外賣7折 都幾抵
遲d開返堂食晚市 一定會再來試下佢既壽司🍣
2020-12-21
2020-12-20 113 浏览
今日中午去尖沙咀搵好野食,路過呢間寫住新開仲有折既日式餐廳,午餐好多款式揀!而且我完全比佢既壽司吧吸引住😍!就咁試下佢😋我覺得最易試出一間壽司店好唔好就係叫佢既Omakase。呢度午餐既Omakase 絕對收貨!加埋折扣就完全超值!🤩今餐另外驚喜既食材係海膽同即燒白鰻!好耐都無試過呢個價位食到咁鮮味既海膽喇!又甜又香!而燒白鰻有D令我諗起名古屋間鰻魚名店絕對會返食!亦都多謝店員座位上既特別安排

而燒白鰻有D令我諗起名古屋間鰻魚名店

絕對會返食!