2022-07-13 7 浏览
好味指數:😋😋😋😋推薦指數:⭐⭐⭐⭐寶琳開左間新嘅漢堡包店🍔裝飾色彩繽紛非常吸睛🤩🤩✅餐湯$10餐湯係蘑菇湯,湯比較濃稠,都幾飽肚😝✅單層真妮漢堡$78材料豐富有手打漢堡牛肉,蕃茄,生菜同芝士,另外有秘製微辣醬汁,不過唔算好辣~飽皮有烘過外脆內軟,同朋友切開一半share一齊食😋✅煙肉蛋漢堡$68呢款要tea time 先有,啱啱好叫得切😆煙肉做漢堡包又幾夾🥰漢堡包全部都好大件🍔所有漢堡都配細薯條,薯條炸都幾香🤤✅小食$28一款魷魚圈(3件)吉列炸蠔(2件)叫咗兩款小食,食完漢堡已經超飽🙊小食都唔錯✅飲品抹茶Latte$26抹茶甜度適中,如果抹茶味再濃啲就更好🍃海鹽焦糖Latte$23latte好香焦糖味又唔會太甜☕️📍真妮 (將軍澳)地址:將軍澳欣景路8號新都城中心二期地下UG051G號舖
好味指數:😋😋😋😋
推薦指數:⭐⭐⭐⭐
寶琳開左間新嘅漢堡包店🍔裝飾色彩繽紛非常吸睛🤩🤩
✅餐湯$10
餐湯係蘑菇湯,湯比較濃稠,都幾飽肚😝
✅單層真妮漢堡$78
✅煙肉蛋漢堡$68
🍔所有漢堡都配細薯條,薯條炸都幾香🤤
✅小食$28一款
魷魚圈(3件)
吉列炸蠔(2件)
叫咗兩款小食,食完漢堡已經超飽🙊小食都唔錯
✅飲品
抹茶Latte$26
抹茶甜度適中,如果抹茶味再濃啲就更好🍃
海鹽焦糖Latte$23
latte好香焦糖味又唔會太甜☕️

📍真妮 (將軍澳)
地址:將軍澳欣景路8號新都城中心二期地下UG051G號舖
新都城間唔時都會有新餐廳進駐近排有間超吸引到我眼球,成間店都幾有美式風格但係除咗漢堡同埋小食之外,又有pizza都仲有幾款係日式嘅蛋包飯同pasta真妮漢堡 跟 薯條呢個係佢哋最招牌嘅漢堡入邊有手打漢堡牛肉、秘製醬汁、蕃茄、生菜同芝士漢堡牛肉好多汁,唔算好厚秘製醬汁酸酸味味又帶少少辣味,惹味又開胃不過講到最驚喜竟然係佢個包雖然有蔬菜又有醬汁,但係個包嘅邊都仲係燶燶哋識落好香牛油味,食到尾仲有少少脆口夏威夷鳳梨黑豚堡 跟 薯條呢個就比較特別,有菠蘿同埋吉列黑豚豬扒仲有青瓜同埋另外一款秘製醬汁可能因為有好多青瓜絲,食落比頭先嗰款開胃吉列豬扒都比我想像中軟熟同埋淋身我哋仲叫咗兩個小食,分別係一口芝士同埋魷魚圈芝士係店員推介我哋食嘅,係比我想像有驚喜一咬落去芝士係流出嚟,唔係拉絲嗰隻整體性價比其實算唔錯,有機會會食炸軟殼蟹蛋包飯
新都城間唔時都會有新餐廳進駐
近排有間超吸引到我眼球,成間店都幾有美式風格
但係除咗漢堡同埋小食之外,又有pizza
都仲有幾款係日式嘅蛋包飯同pasta

真妮漢堡 跟 薯條
呢個係佢哋最招牌嘅漢堡
入邊有手打漢堡牛肉、秘製醬汁、蕃茄、生菜同芝士
漢堡牛肉好多汁,唔算好厚
秘製醬汁酸酸味味又帶少少辣味,惹味又開胃
不過講到最驚喜竟然係佢個包
雖然有蔬菜又有醬汁,但係個包嘅邊都仲係燶燶哋
識落好香牛油味,食到尾仲有少少脆口

夏威夷鳳梨黑豚堡 跟 薯條
呢個就比較特別,有菠蘿同埋吉列黑豚豬扒
仲有青瓜同埋另外一款秘製醬汁
可能因為有好多青瓜絲,食落比頭先嗰款開胃
吉列豬扒都比我想像中軟熟同埋淋身

我哋仲叫咗兩個小食,分別係一口芝士同埋魷魚圈
芝士係店員推介我哋食嘅,係比我想像有驚喜
一咬落去芝士係流出嚟,唔係拉絲嗰隻
整體性價比其實算唔錯,有機會會食炸軟殼蟹蛋包飯
2022-07-11 24 浏览
這店的色彩令人好開心,會吸引你入去。坐落喺舒服,食物質素都好好我叫左幾樣野1)咖喱蛋包飯(吉列豬扒)$78咖哩汁夠多,滑蛋煮得啱啱好(蛋冇煮老左),吉列豬扒亦好大塊。2)單層真妮漢堡(配細薯條)👉單層 $78 雙層$105佢哋用手打漢堡牛肉,加入秘製醬汁配上蕃茄、生菜、芝士,唔錯呀!😋3(追加)魷魚圈(3件)🦑魷魚夠彈牙,好食。Mocha(熱)海鹽焦糖Latte(熱)4(追加)薯餅,我最鍾意食🥰大塊d就更好🤣全部炸嘢都炸得好好👍
這店的色彩令人好開心,會吸引你入去。
坐落喺舒服,食物質素都好好
我叫左幾樣野
1)咖喱蛋包飯(吉列豬扒)$78
2)單層真妮漢堡(配細薯
條)👉單層 $78 雙層$105
3(追加)魷魚圈(3件)🦑魷魚夠彈牙,好食。
Mocha(熱)
海鹽焦糖Latte(熱)
4(追加)薯餅,我最鍾意食🥰大塊d就更好🤣
全部炸嘢都炸得好好👍
2022-07-11 5 浏览
✨中女獨食難肥日誌 ✨真妮 Jinni 中女食將軍澳新都城新開張食Burger的街坊小店,晚餐時間一路有外賣,店內裝修用色鮮艷,令人幾有食慾。真妮漢堡 $78(單層)招牌手打漢堡,有牛肉、蕃茄、生菜、芝士等好大份!同行友人不吃醬汁,所以未有一試秘製醬汁🙈不過個牛肉漢堡都好多肉汁!吃的時候要小心!值得一讚麵包烘得又熱又脆,好食!配上的波浪薯條新鮮炸起!鰻魚蛋包飯 $98賣相100分!半條鰻魚都幾大條,蛋算嫩滑但略嫌蛋味不夠。鰻魚照燒汁撈飯不錯!薯餅 炸蠔 追加小食即叫即炸,熱辣辣,推介炸蠔!凍檸茶 matcha latte炎夏來兩杯凍飲配burger,爽!
✨中女獨食難肥日誌 ✨
真妮 Jinni 中女食將軍澳

真妮漢堡 $78(單層)
招牌手打漢堡,有牛肉、蕃茄、生菜、芝士等好大份!
配上的波浪薯條新鮮炸起!

鰻魚蛋包飯 $98

薯餅 炸蠔
追加小食即叫即炸,熱辣辣,推介炸蠔!

凍檸茶 matcha latte
炎夏來兩杯凍飲配burger,爽!
2022-07-08
2022-07-09 211 浏览
呢間真妮好似新開左幾個月,裝修好光猛好colourful ,但一直都未試過,今晚放工唔想煮飯,決定試下呢間burger。雙層真妮漢堡- 呢個雙層漢堡真係好厚!原來佢一層肉本身已經好厚身,同隻手指差唔多厚!難怪我食一層都覺得好吃力,男士都未必能夠一口咬到成個包😂😂味道方面都係好出色,漢堡煎到有少少焦,配埋生菜、芝士同個醬汁好夾,好鍾意,個人覺得同個啲好出名既burger店既burger有得揮,係會掛住同會再來食佢!漢堡跟既薯條都好好食👍🏻三重芝士煙肉菠蘿pizza-呢個pizza真心材料係超多,芝士多就唔洗講,煙肉同菠蘿係鋪滿成個pizza上,幾乎每一啖都食到菠蘿同煙肉,加上調味都唔錯,好抵食。一口芝士-賣相好靚,外面係金黃色好脆口,唔好睇佢好似好細舊,其實裡面充滿軟綿綿既芝士,食完都飽飽地架日式小丸子- 好耐無食過小丸子喇,見到呢度有得食,即刻叫左。小丸子外面好脆,裏面都好足料,成功滿足左我食小丸子的慾望😋飲品叫左海鹽焦糖latte同熱檸水~呢餐其實淨係食個burger 已經好飽,加埋其他野食,我地2個食完都要散下步先返屋企!

漢堡跟既薯條都好好食👍🏻

日式小丸子

飲品叫左海鹽焦糖latte同熱檸水~

2022-07-07
  • 薯條
2022-07-06 38 浏览
依排成日落雨🌧 約朋友聚會多數選擇商場餐廳。 今日打保齡球🎳之前,同朋友去將軍澳新都城一間新開西式小店。環境乾淨企理,門外裝飾設計充滿色彩,正正呼應牆上貼著的「Life is colourful 」字句。食物即叫即製,賣相同質素都有驚喜。 -🥗柚子沙律🥗先黎清新沙律作為前菜。柚子的酸甜搭上爽脆的沙律菜,洗滌味蕾又開胃。-🦑魷魚圈🦑魷魚圈炸得金黃酥香!油澀得夠乾身,吃下不覺膩滯。-🍕蒲燒鰻魚薄餅鰻魚份量相當多,鋪滿整塊薄餅。鰻魚口感彈牙冇幼骨😋蒲燒醬的甘甜與木魚的咸香很是惹味! 薄餅夠薄夠脆,絕對是誠意之作。-🍔真妮漢堡是餐牌的招牌漢堡😋😋 手打漢堡牛肉肉味濃郁鬆化,配上清新蕃茄、生菜🥬中和油膩感。 最正是那個秘製香滑醬汁,惹味非常又帶點微辣。 外層麵包亦烘得香脆,很有水準。 呈波浪紋的薯條🍟亦是我至愛呢😋😋😋😋😋
食物即叫即製,賣相同質素都有驚喜。

🥗柚子沙律🥗

🦑魷魚圈🦑

魷魚圈炸得金黃酥香!油澀得夠乾身,吃下不覺膩滯。

🍕蒲燒鰻魚薄餅

🍔真妮漢堡

是餐牌的招牌漢堡😋😋
呈波浪紋的薯條🍟亦是我至愛呢😋😋😋😋😋

2022-07-06 32 浏览
新開鋪頭 環境光猛間格都幾寬敝 有漢堡意粉蛋包飯喱啲選擇 其實佢有下午茶餐 見佢價錢都係58-68 價錢都好抵 不過想試下佢嘅主打真妮漢堡同卡邦尼煙肉雜菌意粉 又可以加配小食 普通嘢飲都唔駛錢包埋 所以無揀下午茶。真妮漢堡佢可以揀單層或雙層 梗係試下雙層啦 漢堡愈高愈吸引上嚟賣相都好唔錯 試下啦 哇 賣相同味道都係成正比 漢堡要做得好味同賣依啲價錢 我對佢一定有要求 首先舊肉要有肉汁流出 唔可以乾同硬 個汁唔好求其用預設醬 啫係普通千島 沙律或芥末醬 佢喱個應該係自家調配嘅 效果唔錯 個包面係脆 入面都鬆軟 生菜同蕃茄都好新鮮好靚 一拎上手啲汁已經慢慢流出 咬落去 非常juicy同入味 肉汁同調味汁加半溶芝士都好夾 十分滿意依個質素 讚 佢個薯條係跟埋 新鮮炸起 熱辣辣脆卜卜 擺咗一陣都無變淋 仍然保持到佢嘅脆口 加配嘅小食係一口芝士及炸生蠔 不過喱兩個小食都唔出色 好普通 一口芝士略嫌 外皮濃咗啲 咬落去無芝士味 反而似炸咗嘅一pat醬 炸生蠔 生蠔亦唔juicy 不過不失啦至於個意粉 個樣幾靚 本身我鍾意較粗身嘅意粉 但佢選用咗近似angel hair嘅意粉 以為佢會好淋身 但又好
真妮漢堡佢可以揀單層或雙層 梗係試下雙層啦 漢堡愈高愈吸引

至於個意粉 個樣幾靚 本身我鍾意較粗身嘅意粉 但佢選用咗近似angel hair嘅意粉 以為佢會好淋身 但又好彩唔係好淋 不過可以再彈牙啲 汁量過多同埋唔太夠味 要加返啲調味先得喎 意粉要改良一下無論味道同口感都要

整體嚟講 burger真係值得一試 同區亦無一間主打漢堡店 所以keep住依個水準相信都會有捧場客
其他食物就要繼續改良啊
真妮手打漢堡
卡邦尼煙肉雜菌
跟餐薯條
炸生蠔
2022-07-05
真妮手打漢堡
跟餐薯條
餐廳裝修風格好色彩繽紛,而且環境都整潔餐廳採用自助式手提電話落單夏威夷鳳梨黑豚堡 • HKD$72塊豬扒超大舊,用刀切開一半會易啲進食~豬扒炸到外皮香脆,但入面嘅肉仲保持到唔鞋👍🏽好驚喜嘅係個日式炸豬扒醬汁嘅微酸配埋鳳梨嘅甜係異常地夾😳成個組合令到成件事食落唔會好肥膩☺️另外值得一提係跟餐薯條炸得好脆😋單層真妮漢堡 • HKD$78塊漢堡扒係餐廳自己手打嘅,厚得黎唔會實到硬梆梆,而且煎得啱啱好近七成,所以塊扒嘅中間仲係粉粉地😍食得出用嘅牛肉部位都比較瘦,唔會覺得好油膩,但同時牛味唔算好濃漢堡配有焦糖洋蔥,而秘製醬汁似塔塔醬加左啲七味粉,所以食落個味道會幾有層次日式小丸子 • HKD$28炸完之後嘅口感係個皮會脆少少,至於入面就同平時嘅章魚燒都冇乜分別😋魷魚圈 • HKD$28超級脆!而且有一塊差不多有成個漢堡包咁大🤣綠茶拿鐵 • HKD$20有綠茶味得來唔會苦澀,係偏奶味重啲style巧克力 • HKD$20朱古力都幾好飲,唔會太甜但又幾香~
餐廳裝修風格好色彩繽紛,而且環境都整潔

餐廳採用自助式手提電話落單

夏威夷鳳梨黑豚堡 • HKD$72
塊豬扒超大舊,用刀切開一半會易啲進食~
豬扒炸到外皮香脆,但入面嘅肉仲保持到唔鞋👍🏽
好驚喜嘅係個日式炸豬扒醬汁嘅微酸配埋鳳梨嘅甜係異常地夾😳

魷魚圈 • HKD$28
超級脆!而且有一塊差不多有成個漢堡包咁大🤣
魷魚圈

綠茶拿鐵 • HKD$20
有綠茶味得來唔會苦澀,係偏奶味重啲style

巧克力 • HKD$20
朱古力都幾好飲,唔會太甜但又幾香~
綠茶拿鐵
夏威夷鳳梨黑豚堡
單層真妮漢堡
魷魚圈
綠茶拿鐵
  • 巧克力
2022-06-30 139 浏览
經過新都城uny對面, 開了一間新鋪,是Burger 專門店#真妮 ,除咗Burger外, 還有意粉、小食..,喜嘗新物的我,就進入開餐囉☺️。 鰻魚pizza, 賣相吸睛, pizza 🍕 上佈滿木魚絲,鰻魚粒放上面,但蒲燒醬汁略略甜了甜,若改配芝士應該更加好食。 單層真妮漢堡(配細薯條),可選雙層但怕食唔晒,包烤得脆口,內有生菜加番茄🍅,漢堡是店鋪自家製的,很厚身加埋有半溶的芝士,入口柔軟。配埋粗薯條, 炸得很脆口,都唔錯啊!

辣味雞塊,雞塊調味得入味,感覺不會辣, 味道也都剛剛好。 抹茶Latte,綠茶🍵味道濃,無苦澀味,配上奶很好飲😊。

家人叫的Mocha拉花都很美,說味道都幾好。

辣味雞塊,雞塊調味得入味,感覺不會辣, 味道也都剛剛好。

抹茶Latte,綠茶🍵味道濃,無苦澀味,配上奶很好飲😊。

家人叫的Mocha拉花都很美,說味道都幾好。

2022-06-30
2022-06-29 59 浏览
入到寶林,係商場見到新開既burger店 當然要試裝修幾精美 有d彩色點點&云係墻度 好吸睛真妮單層珍妮漢堡 & 細薯條 $78試下個招牌菜漢堡扒夠厚而且即刻整,牛肉扒外面熟而裡面粉粉嫩嫩都幾juicy芝士半溶狀態中間嘅醬汁微辣,開胃惹味 配上炸薯條 香脆可口蒜蓉包 $9好香濃蒜蓉味 9蚊2塊好抵 魷魚圈 $28新鮮滾熱辣炸出黎特別香脆可口都可以一試軟殼蟹單包飯 $98軟殼蟹咬開仲有膏!!好surprise煎蛋都好靚 飯隔離淋左咖喱汁都吾錯
入到寶林,係商場見到新開既burger店 當然要試
裝修幾精美 有d彩色點點&云係墻度 好吸睛

真妮單層珍妮漢堡 & 細薯條 $78
芝士半溶狀態
中間嘅醬汁微辣,開胃惹味 配上炸薯條 香脆可口

蒜蓉包 $9
好香濃蒜蓉味
9蚊2塊好抵

魷魚圈 $28
新鮮滾熱辣炸出黎特別香脆可口都可以一試

軟殼蟹單包飯 $98
2022-06-17
2022-06-27 66 浏览
新都城,新開小店!彌補到呢一區冇乜好味漢堡包店嘅不足🤭裝修非常colorful,係大俾人歡樂嘅漢堡包店!炸雞咖喱蛋包飯🐔🐔賣相一流日底蛋包飯,雞蛋生熟度剛剛好炸雞唔會揸到乾僧僧,仲保持到肉質鮮嫩!三重芝士煙肉菠蘿pizza🍕🍕足料夏威夷薄餅,菠蘿鮮甜🍍,兩個人剛剛好!一口芝士🧀🧀🧀新鮮炸起可以拉絲嘅芝士,外脆內軟!好邪惡🥳日式小丸子🐙🐙啲木魚仲郁吓郁吓好足料嘅八爪魚丸!即叫即做脆卜卜!鋪頭新開張,勝在人少少!食物即叫即炸,夠曬新鮮😋😋

炸雞咖喱蛋包飯🐔🐔
賣相一流日底蛋包飯,雞蛋生熟度剛剛好
炸雞唔會揸到乾僧僧,仲保持到肉質鮮嫩!

三重芝士煙肉菠蘿pizza🍕🍕
足料夏威夷薄餅,菠蘿鮮甜🍍,兩個人剛剛好!

一口芝士🧀🧀🧀
新鮮炸起可以拉絲嘅芝士,外脆內軟!好邪惡🥳

日式小丸子🐙🐙
啲木魚仲郁吓郁吓
好足料嘅八爪魚丸!即叫即做脆卜卜!

鋪頭新開張,勝在人少少!食物即叫即炸,夠曬新鮮😋😋

2022-06-21 107 浏览
真妮ハンバーガー🍔用餐廳名命名,作為招牌菜果然唔錯唔錯~ 漢堡扒夠厚,外面熟而裡面有tender pink的粉紅顏色,顯示肉無overcooked . 中間嘅醬汁似乎係千島醬,但應該加咗類似Tabasco嘅香辛料,所以微微辣,入口幾個人,啲人食完想再食下一啖😋 而且配料有熟洋蔥切絲🧅 又會有種甜味、少少咬口👍🏼 配菜細薯條🍟即叫即炸,溫度足夠,夠香脆。感覺入口都拍得住麥當勞嗰種程度。好食。我哋另外叫咗兩杯Latte ☕️ salted caramel And Macha Latte 🍵 兩杯份量細細地,牛奶唔洗飲咁多,免生豆豆。拉花幾靚🌸鰻魚蛋包飯🥚🍚(鰻オムライス)煎蛋都幾靚~ 放在白飯上面仲有種螺旋紋理。蛋都算係幾滑~ 鰻魚分量幾大塊,肉質彈牙🤔 買嘢上面有蒲燒醬汁,木魚絲,少量蟹籽🦀 加埋都幾夾嘅。
真妮ハンバーガー🍔
真妮漢堡包🍔

細薯條🍟

海鹽焦糖咖啡

鰻魚蛋包飯🥚🍚(鰻オムライス)

2022-06-20
真妮漢堡包🍔
細薯條🍟
海鹽焦糖咖啡
2022-06-18 94 浏览
新都城新開左一間食burger既鋪頭首先都比佢個裝修吸引到好fancy好colourful入面都坐得舒服當然要食真妮漢堡啦有單層同雙層揀二話不說叫左個雙層果然不負所望,超級厚身而且即刻整,芝士半溶正合我口味再加埋小小辣既醬汁,開胃又惹味漢堡配送薯條,薯條係粗身薯條都係我鐘意食既另外加配左炸雞,都係新鮮炸外脆內軟,味道也都剛剛好朋友叫左個鰻魚蛋包飯賣相非常吸睛而且鰻魚非常厚身另外加配了薯格炸野都新鮮香脆新都城又一個漢堡選擇
新都城新開左一間食burger既鋪頭

首先都比佢個裝修吸引到

好fancy好colourful

入面都坐得舒服

當然要食真妮漢堡啦

有單層同雙層揀

二話不說叫左個雙層

果然不負所望,超級厚身

而且即刻整,芝士半溶正合我口味

再加埋小小辣既醬汁,開胃又惹味

漢堡配送薯條,薯條係粗身薯條

都係我鐘意食既

另外加配左炸雞,都係新鮮炸

外脆內軟,味道也都剛剛好

朋友叫左個鰻魚蛋包飯

賣相非常吸睛

而且鰻魚非常厚身

另外加配了薯格

炸野都新鮮香脆

新都城又一個漢堡選擇
2022-06-16 94 浏览
☆ 真妮將軍澳欣景路8號新都城中心二期地下UG051G號舖✦ 軟殼蟹蛋包飯隻軟殼蟹大大隻,勁脆仲要有d蟹膏,好好味!蛋夠滑,飯嘅軟硬度適中,配埋咖哩汁微微辣好好食。✦ 雙層真妮漢堡(配細薯條)呢個真心100分!聽店員介紹話塊漢堡係佢地自家製,真係好juicy好好食,同埋佢地個自家製醬都好好味,有少少似辣辣地嘅千島醬,然係個包外脆內軟又係好正,總之成個burger都好好味啦(๑˃̵ᴗ˂̵)呀!差d講漏左薯條,粗薯條個隻脆同埋夠熱,好食架!✦ 日式小丸子呢個小丸子我好鍾意呀,佢外面係脆脆咁,因為我好怕成pat野個d小丸子,同埋成個調味都好好。✦ 辣味雞塊雞塊好滑溜,好入味少少辣,有d似一層相識嘅感覺,不過又唔係好講得出係咩,總之都係好食嘅。✦ Latte好飲,咖啡味好平均,唔會太苦亦無帶酸味。✦ 抹茶Latte拉花good good,味道都好,無抹茶嘅苦澀味,微微甜剛剛好。呢到環境幾得意,有彩虹同雲嘅牆身,食物好食價錢又唔貴,QR code落單又方便,但就算自己落單店員都會留意你有冇需要幫手,又會介紹下d食物,好好呀!一定會再回頭(*´∀`)

☆ 真妮
將軍澳欣景路8號新都城中心二期地下UG051G號舖

✦ 軟殼蟹蛋包飯

雙層真妮漢堡

✦ 雙層真妮漢堡(配細薯條)
呀!差d講漏左薯條,粗薯條個隻脆同埋夠熱,好食架!

✦ 日式小丸子

✦ 辣味雞塊

✦ Latte
好飲,咖啡味好平均,唔會太苦亦無帶酸味。

✦ 抹茶Latte

2022-06-13 83 浏览
好耐冇經過寶林發覺好多新開既餐廳店內七彩繽紛既裝修好可愛😍😍餐廳可以使用手機點餐即叫即整非常方便雙層真妮漢堡麵包皮香脆口感中間兩塊大大嘅手打牛肉漢堡肉質juicy 濃味配搭秘製醬料,蕃茄,生菜同芝士非常惹味😋鰻魚蛋包飯厚厚的鰻魚配上濃郁醬汁,魚身肥而不膩個人覺得蛋包飯嘅飯底轉成炒飯會更完美😚追加左炸魷魚圈飲品朋友叫左海鹽焦糖latte 我當然飲抹茶latte😚餐廳不算大但種類算多除咗漢堡蛋包飯仲有意粉薄餅那些下次再試下其他
好耐冇經過寶林
發覺好多新開既餐廳
店內七彩繽紛既裝修好可愛😍😍
餐廳可以使用手機點餐
即叫即整非常方便

麵包皮香脆口感
中間兩塊大大嘅手打牛肉漢堡
肉質juicy 濃味配搭秘製醬料,
蕃茄,生菜同芝士非常惹味😋

鰻魚蛋包飯
厚厚的鰻魚配上濃郁醬汁,
魚身肥而不膩
個人覺得蛋包飯嘅飯底