餐廳裝修風格好色彩繽紛,而且環境都整潔餐廳採用自助式手提電話落單夏威夷鳳梨黑豚堡 • HKD$72塊豬扒超大舊,用刀切開一半會易啲進食~豬扒炸到外皮香脆,但入面嘅肉仲保持到唔鞋👍🏽好驚喜嘅係個日式炸豬扒醬汁嘅微酸配埋鳳梨嘅甜係異常地夾😳成個組合令到成件事食落唔會好肥膩☺️另外值得一提係跟餐薯條炸得好脆😋單層真妮漢堡 • HKD$78塊漢堡扒係餐廳自己手打嘅,厚得黎唔會實到硬梆梆,而且煎得啱啱好近七成,所以塊扒嘅中間仲係粉粉地😍食得出用嘅牛肉部位都比較瘦,唔會覺得好油膩,但同時牛味唔算好濃漢堡配有焦糖洋蔥,而秘製醬汁似塔塔醬加左啲七味粉,所以食落個味道會幾有層次日式小丸子 • HKD$28炸完之後嘅口感係個皮會脆少少,至於入面就同平時嘅章魚燒都冇乜分別😋魷魚圈 • HKD$28超級脆!而且有一塊差不多有成個漢堡包咁大🤣綠茶拿鐵 • HKD$20有綠茶味得來唔會苦澀,係偏奶味重啲style巧克力 • HKD$20朱古力都幾好飲,唔會太甜但又幾香~
餐廳裝修風格好色彩繽紛,而且環境都整潔

餐廳採用自助式手提電話落單

夏威夷鳳梨黑豚堡 • HKD$72
塊豬扒超大舊,用刀切開一半會易啲進食~
豬扒炸到外皮香脆,但入面嘅肉仲保持到唔鞋👍🏽
好驚喜嘅係個日式炸豬扒醬汁嘅微酸配埋鳳梨嘅甜係異常地夾😳

魷魚圈 • HKD$28
超級脆!而且有一塊差不多有成個漢堡包咁大🤣
魷魚圈

綠茶拿鐵 • HKD$20
有綠茶味得來唔會苦澀,係偏奶味重啲style

巧克力 • HKD$20
朱古力都幾好飲,唔會太甜但又幾香~
綠茶拿鐵
魷魚圈