2018-11-27
本身同朋友想搵間靚靚cafe傾下計,見呢間d 相唔錯又咁啱有位就嚟咗。結果d 嘢食同環境都幾失望😞首先無論樓上樓下d 位都好窄,而且一開始坐樓下廚房隔離,真係一直都有一大班staff 係隔離,好尷尬。後嚟話調上樓上,樓上靚好多,有影相位,但係只有一個打卡位光線ok,其他位都好暗影相好難睇,全部食物相都係我自己打燈影。同埋樓底低,所以就好應聲好嘈😂😂都好嘅,傾計冇咁尷尬,最多講大聲d。食物嚟講,碟櫻花蝦意粉真係好膩好難食,我地好餓都食唔落,食左1/4 真係停曬手。我見隔離幾台都係食剩好多意粉。all day breakfast 就好好多,起碼味道正常,中規中矩,份量唔算多,一個人食得曬~薯餅都幾脆~飲品真係打下卡就好,碟豆花有個針筒擠d檸檬汁落去會變色,但味道就真係唔係個個ok。飲品都好甜又冇咩特色,望落ok,唔係幾好飲。幫襯一次就好夠啦😂😂又唔係平,打卡位都係一般。
我見隔離幾台都係食剩好多意粉。
飲品都好甜又冇咩特色,望落ok,唔係幾好飲。
幫襯一次就好夠啦😂😂又唔係平,打卡位都係一般。