2022-04-06
疫情之下只可以夜晚個餐只可以外賣自取,估唔到呢間瘋狂小面嘅沸騰二人豐盛套餐$258咁正,可以還原到係店鋪裹面食嘅效果👍🏻 套餐包括沸騰鱸魚或沸騰牛肉,白米飯x2,罐裝飲品$12 ,有可樂、加多寶等等,自家沖製飲品系列$10 ,有烏梅汁、羅漢果冬瓜茶,甜品有成都老冰粉$18,解辣一流😃 我哋揀咗沸騰鱸魚同羅漢果冬瓜茶。配套有加熱架、加熱器、圍裙、筷子匙羹,好齊全👏🏻 加熱器令到沸騰鍋保持最少兩小時都係熱辣辣嘅狀態,唔怕拎到反屋企就凍左唔好食👋🏻沸騰鍋配料有大白菜、芽菜、金針菇、蓮藕土豆片、萵筍,午餐肉,鍋底豐富😄 鱸魚滑嫩鮮美,配上麻辣湯底簡單令人一塊食完又一塊,食唔停口🤤沸騰鍋的概念做法👇🏻1️⃣使用新鮮辣椒紅油作為底料2️⃣再配上不同種類的新鮮食材3️⃣用各種不同乾辣椒、花椒粒4️⃣最後用高溫滾油將辣椒爆香然後倒入鍋中,令鍋中食材、辣椒油、乾辣椒等食材進一步昇華,從而做出「沸騰效果」達致色香味俱全😋外賣有三個平台可下單👍🏻 可選落單區域👍🏻網上外賣平台 - 瘋狂小面-系列產品網上外賣平台- 沸頭子-系列產品(暫時只能在中環區內送給客人)網上外賣平台- 沸頭子-系列產品(暫時可送達區域:香港島,九龍半
沸騰鍋配料有大白菜、芽菜、金針菇、蓮藕
沸騰鍋的概念做法👇🏻
1️⃣使用新鮮辣椒紅油作為底料
2️⃣再配上不同種類的新鮮食材
3️⃣用各種不同乾辣椒、花椒粒
4️⃣最後用高溫滾油將辣椒爆香
外賣有三個平台可下單👍🏻 可選落單區域👍🏻
網上外賣平台 - 瘋狂小面-系列產品
網上外賣平台- 沸頭子-系列產品
(暫時只能在中環區內送給客人)
網上外賣平台- 沸頭子-系列產品
(暫時可送達區域:香港島,九龍半島及將軍澳)