2021-08-25
甜姨姨私房甜品 + 港式+ 甜品/糖水+ 糖水舖🌟整體: 有好多唔同特色糖水 最吸引嘅係刨冰 🏠環境: 新式糖水店裝修 灰 白色 型格modern 風 🧑🏻🍳服務: ✔️☆║.............║☆‼️ 大叔最愛 $148好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 今次甜姨姨同人氣品牌雞仔嘜crossover 用大叔愛茶走做主題 一入到店就見到得意大叔公仔✅ 上枱就覺得刨冰好大個 仲有把透明大叔扇 同拖鞋裝修 好有玩味 好搞笑✅ 刨冰就兩種味溝埋 有奶茶+煉乳✅食呢類巨型刨冰最怕 同一種口感食到尾 呢款處理得ok 最頂就刨冰為主 中間有黑提子乾、五殼脆脆、芝麻 最底就有特濃奶茶雪糕 唔會食到中間覺得好悶 幾欣賞📍 銅鑼灣耀華街11號地舖G/F, 11 Yiu Wa Street, Causeway Bay⏰ 星期一至日12:30 - 22:00☎️ 電話號碼 📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以
+ 港式
📍 銅鑼灣耀華街11號地舖
⏰ 星期一至日
12:30 - 22:00
☎️ 電話號碼
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以