2019-09-18 126 浏览
一條金馬倫道已經有四間冰室,競爭頗大,我選了比較多人的其中一間- ,晚市人流不斷。厚厚的餐牌,選擇多,提供多款特式晚餐。眼見很多食客食鐵板餐,我都點了一客黑椒汁羊架並香草腸配薯菜,羊架雖然比較細件,但燒得肉嫩,香草腸比普通腸的肉汁更豐富,肉味濃。食完邪惡鐵板餐,便清清地要了一個晚餐-海鮮什菜煲,海鮮有青口,帶子,魷魚,蝦跟白菜,西蘭花,晚餐會配上白飯,西湯及多士,十分豐富,西湯湯料充足。要讚的是,在人客多侍應少的情況下,侍應們仍然保持有禮的態度。
一條金馬倫道已經有四間冰室,競爭頗大,我選了比較多人的其中一間- [龍門冰室],晚市人流不斷。厚厚的餐牌,選擇多,提供多款特式晚餐。眼見很多食客食鐵板餐,我都點了一客黑椒汁羊架並香草腸配薯菜,羊架雖然比較細件,但燒得肉嫩,香草腸比普通腸的肉汁更豐富,肉味濃。

2019-09-07
  • 黑椒汁羊架並香草腸配薯菜
2019-09-18 2920 浏览
龍門是一間連鎖茶餐廳,但食物卻不只局限於茶餐廳常見的中式炒粉面飯或即食麵撈丁等,同時也有全日早餐、鐵板扒餐、玉子燒和意粉,如果不介意茶餐廳環境,食物款式和味道絕不比中低價位的西餐廳差,絕對是糧尾飯堂之選。    餐廳冷氣夠凍,大熱天時進來都好快cool down。土匪雞翼($40)一客有五大隻,孜然味雖然不重,但煎得夠乾身不會太油,調味也適中。    芝士煙肉焗薯皮($40)內有超多薯皮,都幾飽肚的,建議人多才點。 芝士拉絲明顯,芝士味也香。    咸牛肉芝士玉子燒撈丁配煙肉($65)玉子燒份量十足,有成隻手掌般大,裡面釀滿咸牛肉,玉子燒不會過老過乾,味道不錯。 撈丁上面沒有醬汁,入口比較乾,食時建議要與玉子燒上的醬汁拌勻而吃。    美式雜扒餐配燒汁+餐湯($85)內有豬扒、雞扒、煙肉、煎蛋和腸仔,下面還有大量薯條墊底,份量非常多,建議可二人分吃。 薯條夠熱,入口還帶點脆口,豬扒和雞扒都不過韌。 餐湯是羅宋湯,酸香味十足,裡面有很多紅蘿蔔和椰菜,非常足料。 跟餐包咖啡或茶,也可以補差價轉其他飲料。    羅宋湯咸檸檬七喜($22)套餐全部有包咖啡或茶,如要轉其他飲料,補差價即可。咸檸

餐廳冷氣夠凍,大熱天時進來都好快cool down。

土匪雞翼($40)

土匪雞翼

芝士煙肉焗薯皮($40)

芝士煙肉焗薯皮
芝士煙肉焗薯皮

咸牛肉芝士玉子燒撈丁配煙肉($65)

咸牛肉芝士玉子燒撈丁配煙肉

美式雜扒餐配燒汁+餐湯($85)

羅宋湯

咸檸檬七喜($22)

套餐全部有包咖啡或茶,如要轉其他飲料,補差價即可。咸檸七咸咸甜甜很透心涼。
咸檸檬七喜(

奶茶紅豆冰($26)

奶茶底茶香奶滑,紅豆很大粒,煮得也夠軟腍。
奶茶紅豆冰

總結,雖然是茶餐廳,但食物一點也不頹,無論款式或味道都不比中低價位的西餐差,糧尾又多一個好選擇。
咸檸檬七喜(
2019-09-18 142 浏览
今晚走到尖沙咀金馬倫道,這小小一條街竟然有4-5間冰室,我們每間看一看餐牌,最後選擇了龍門冰室除了感覺這裡坐得較舒適外,最重要看到食物款式超多,每款都相當吸引,價錢平民、性價比高茶餐廳價錢,cafe質素,非常推薦黑松露雜菌玉子燒這個真的極推薦,必吃! 用上3.6特濃牛乳製作,份量很大方,口感濕滑,內裡黑松露雜菌非常入味,絕對不能錯過瑞士汁雞翼撈一丁這個也令人相當回味,雞翼非常入味,而且肉質夠滑;一丁不會過淋,必吃星級雜扒整份超級豐富而且款式多,有雞扒及西冷扒,大塊又厚身,啖啖肉還配有英式腸、西蘭花、煙三文魚 、炸帶子及意粉,非常豐富黑松露芝士雜菌焗西蘭花芝士味濃郁,黑松味香濃,雜菌及西蘭花份量也夠多!紅豆奶茶大大杯,茶味突出,紅豆夠淋,甜度適中整體食物質素令人滿意,選擇多,價錢唔貴

茶餐廳價錢,cafe質素,非常推薦

黑松露雜菌玉子燒
這個真的極推薦,必吃!

瑞士汁雞翼撈一丁

星級雜扒
整份超級豐富而且款式多,有雞扒及西冷扒,大塊又厚身,啖啖肉
還配有英式腸、西蘭花、煙三文魚 、炸帶子及意粉,非常豐富

黑松露芝士雜菌焗西蘭花
芝士味濃郁,黑松味香濃,雜菌及西蘭花份量也夠多!

紅豆奶茶
大大杯,茶味突出,紅豆夠淋,甜度適中

整體食物質素令人滿意,選擇多,價錢唔貴
2019-09-07
2019-09-17 63 浏览
今晚去左尖沙咀行街睇戲,睇完戲大約8點幾行過金馬倫道睇下食咩,經過龍門冰室就入左去晚餐🥣好多人好熱鬧咁岩有sofa坐環境通風都幾好,而且夠光亮,服務員態度都好好,係繁忙時間人手較為緊張。坐底就睇下食咩點左兩份鐵板餐😋😋好耐無食過啦!牛仔骨拼炸蝦帶子配黑椒汁牛仔骨好林配上黑椒汁更添滋味,炸蝦和帶子都炸很十分香脆,仲有好多薯條🍟西冷香草腸配龍蝦汁龍蝦汁很惹味但較咸,鐵板都夠熱,肉質都好林味道唔錯👍🏻配薯菜。熱檸蜜熱柑蜜簡單又美滿的晚餐😊😊😊

牛仔骨拼炸蝦帶子配黑椒汁

西冷香草腸配龍蝦汁

熱檸蜜

熱柑蜜

簡單又美滿的晚餐😊😊😊
2019-09-17 175 浏览
同男朋友行完歷史博物館好肚餓,於是四周圍搵下有冇啲咩食……經過呢間餐廳,見到好多人喺度排隊!!仲要排隊嘅全部都係講廣東話,呢個情形喺景點遊客區嘅尖咀係好罕見嫁;而且香港人出咗名識食,所以咁多香港本地人都黎排隊嘅餐廳,相信一定係好值得推介!入到餐廳,發現真係除咗食物好好味之外,啲店員仲要好有人情味,播嘅音樂仲要係本土音樂~成個感覺好有「香港精神」,真係抵老闆咁好生意如果想體驗下地道嘅香港風味,支持本土餐廳,真係值得嚟呢間!好多雜誌都推介「流心奄列餐」,咁嚟到呢度冇理由唔嗌佢!配搭嘅汁方面,見到有「龍蝦汁」(好少餐廳有龍蝦汁揀㗎),我哋就揀咗佢。結果出到嚟,估唔到超級有驚喜!因為龍蝦汁嘅味道同蛋好夾啊!龍蝦汁有鮮甜嘅味道,但濃郁得來又唔會搶咗蛋嘅味道! ! 如果嗌呢個餐,10分推介揀龍蝦汁!(我哋嗰日食食下,就聽到龍蝦汁賣晒,真係好搶手!)另外,我哋仲叫咗「龍門三扒」,有牛、豬、雞扒。睇吓下面張相,真係份量超級大! ! !當我地食完牛扒,再食埋個豬扒,剩低嘅雞扒同薯菜,仲可以做一個完整嘅雞扒餐!(笑)所以係一份扒餐嘅價錢,食咗三個扒餐!仲要係尖沙咀區, $70食三個扒餐,真係講出黎都無人信
見到好多人喺度排隊!!

,所以咁多香港本地人都黎排隊嘅餐廳,相信一定係好值得推介!

入到餐廳,發現真係除咗食物好好味之外,啲店員仲要好有人情味
如果想體驗下地道嘅香港風味,支持本土餐廳,真係值得嚟呢間!

(我哋嗰日食食下,就聽到龍蝦汁賣晒,真係好搶手!)

所以係一份扒餐嘅價錢,食咗三個扒餐!仲要係尖沙咀區, $70食三個扒餐,真係講出黎都無人信!

值得一提嘅係,雖然佢價錢咁平,但扒餐質素一啲都唔hea!無論係牛、豬、定係雞扒,雖然份量大,但廚師仍然控制個火候得非常好
無煮老到,啲肉質仲係好嫩口!特別係個雞扒,真係要讚一讚,厚皮燒得好靚。
我平時唔識雞皮,都忍唔住食咗。

最後值得提一提嘅係,佢嘅「菠蘿冰」,原罐七喜上得黎,仲要係俾足半杯菠蘿!一路飲嘅時候,一路就食到啖啖鮮甜菠蘿!真係勁好飲!
咁好味都係加$7咋!

我哋另外仲嗌咗「芝士焗西蘭花」(本身係嗌「黑松露芝士焗雜菌西蘭花」,但又係好快賣曬),同「奶茶紅豆冰」。前者好適合鍾意芝士嘅朋友;後者嘅味道好配搭。哩兩道嘅味道其實都唔錯
整體嚟講,呢間餐廳嘅性價比好高, 10分推介!
流心奄列餐
芝士焗西蘭花
  • 龍蝦汁
  • 龍門三扒
2019-09-16 95 浏览
系FB見到龍門冰室廣告吸引左我帶埋d同事去支持下呢間支持香港人既冰室12點鐘一去到已經要排隊啦好彩都系等左十分鐘左右就有位好有茶餐廳既feel而且d侍應都好nice落單都會講下笑唔系個d西口西面講多句野都嫌阻住佢既menu方面真系好多選擇,仲有本主menu冇影到除左常餐、午餐外仲有好多唔同種類既野食麻辣飯面呀、流心奄列飯呀、自選配搭既西式飯/意粉/撈丁等等最後我選左黑椒雞扒撈丁可惜個日d面可能已經比手足食曬最後只能轉意粉,但都系48蚊仲唔洗加一意粉份量都唔少,而且多汁,絕對唔會要硬啃黑椒味道好濃,配意粉一流雞扒都煎得好香,而且都好厚食落啖啖肉熱飲個杯都好有特色,香港情懷今次叫左杯熱檸水,下次要試下佢個3.6牛乳奶茶同事話同出面d奶茶真系唔同d同事就叫左份常餐,勁吸引下次去我都會決定食呢個有一份黑松露姑炒蛋好厚既花生醬多士仲配一碗湯麵佢仲+16蚊要多隻雞脾面就叫左雪菜肉絲米粉連雪菜都有驚喜唔系出面個d勁鹹既雪菜味道一流而個炒蛋都好高質搞到我都好想試最後仲拎埋外賣紙打算早餐可以叫外賣呀香港搵食艱難系呢d時候仲出黎撐香港人既鋪頭真系要支持下我都會成日去幫襯支持支持價錢合理而且質素都唔錯值得!
系FB見到龍門冰室廣告
而且d侍應都好nice
落單都會講下笑
唔系個d西口西面
講多句野都嫌阻住佢既

menu方面真系好多選擇,仲有本主menu冇影到
除左常餐、午餐外
仲有好多唔同種類既野食
麻辣飯面呀、流心奄列飯呀、自選配搭既西式飯/意粉/撈丁等等
最後我選左黑椒雞扒撈丁

可惜個日d面可能已經比手足食曬
最後只能轉意粉,但都系48蚊仲唔洗加一
意粉份量都唔少,而且多汁,絕對唔會要硬啃
黑椒味道好濃,配意粉一流
雞扒都煎得好香,而且都好厚
食落啖啖肉

熱飲個杯都好有特色,香港情懷
今次叫左杯熱檸水,下次要試下佢個3.6牛乳奶茶
同事話同出面d奶茶真系唔同d

同事就叫左份常餐,勁吸引
下次去我都會決定食呢個

我都會成日去幫襯支持支持
價錢合理而且質素都唔錯
值得!!!
2019-09-16 136 浏览
聽講呢間茶餐廳好重人情味...今日即刻班馬過黎lunch12點鬆d黎到...已經要排隊平時最憎排隊ge我...今日完全覺得值得等左10分鐘到...終於到我地睇睇餐牌...想食個d鐵板餐要6pm後先有好彩...比我發現到個set勁吸引!呢個餐包一份芝士玉子燒...多士...飲品..仲有碗面!唔夠ge仲可以加餸!貪心ge我加左隻雞脾$16 表面輕微炸左小小...味道偏咸肉質偏乾但個重點玉子燒我揀左吞拿魚...完全係爆料!!!!超滿足!玉子加分!😋😋😋加左$5轉辛辣面..雪菜肉絲我走湯自己乾撈🤭自己調味本身一碗份量係咁大碗架呢度食ge除左香港情懷...人情味...野食都交到貨...又唔貴!夠合理!又唔使加一!讚呀!會繼續支持!加油!Menu仲有好多野想試...期待下次
聽講呢間茶餐廳好重人情味...今日即刻班馬過黎lunch

12點鬆d黎到...已經要排隊

平時最憎排隊ge我...今日完全覺得值得

等左10分鐘到...終於到我地
睇睇餐牌...想食個d鐵板餐要6pm後先有

好彩...比我發現到個set勁吸引!
呢個餐包一份芝士玉子燒...多士...飲品..仲有碗面!
唔夠ge仲可以加餸!

貪心ge我加左隻雞脾$16

表面輕微炸左小小...味道偏咸肉質偏乾
但個重點玉子燒

加左$5轉辛辣面..雪菜肉絲我走湯自己乾撈🤭自己調味

本身一碗份量係咁大碗架

Menu仲有好多野想試...期待下次

2019-09-10 185 浏览
之前食過觀塘間龍門冰室,見佢喱排開左係尖沙咀,咁啱行開嗰頭見到就入左去食晚餐。見入面啲裝飾簡潔得嚟又幾親切。餐牌選擇都多,我地揀左一轉最後決定食鐵板餐!餐湯係羅宋湯,味道酸酸地帶少少辣,蔬菜都有唔少。小食叫左土匪雞翼,有成6隻咁多,雞翼都整到幾入味,入面肉質幾嫩口。我揀左個至尊海鮮鐵板餐跟意粉,海鮮都幾足料,蝦球好大隻又好新鮮彈牙,龍利柳size大概有4分1個碟,炸到香脆,入面啲肉質都冇咩雪味,另外仲有青口、帶子同魷魚圈,配埋咖哩汁夠曬野味!Friend叫左個牛仔骨拼炸蝦炸帶子薯菜,見到塊牛仔骨都幾靚,份糧真心多,朋友好努力咁食完。我地跟餐叫左杯凍奶茶同咸檸7。呢餐鐵板餐真係食得好滿足,重點係價錢唔貴得嚟水準都保持到。
見入面啲裝飾簡潔得嚟又幾親切。

餐牌選擇都多,我地揀左一轉最後決定食鐵板餐!

餐湯係羅宋湯,味道酸酸地帶少少辣,蔬菜都有唔少。
我地跟餐叫左杯凍奶茶同咸檸7。
呢餐鐵板餐真係食得好滿足,重點係價錢唔貴得嚟水準都保持到。
2019-09-10 167 浏览
龍門冰室離我們公司不遠的地方,同事吃完回來介紹說這家冰室全天都有早餐吃,而且環境也舒適,於是今晚跟沒去過的同事過去會個面。門口裝修跟一般的餐廳差不多,但裡面的環境比普通的餐廳卻是更勝一籌。播放著香港本地歌星的歌曲,加上舒適環境,有一種高級版的茶餐廳風味。選餐資料起碼有3-4釐米厚,真的好多選擇,而且價錢都非常平民,選餐都花了我們不少時間。最後選了:日式玉子燒餐之咸牛肉芝士玉子燒(港幣65):玉子燒是用了3.6特濃牛乳和雞蛋混合而成,所以有濃濃的牛奶味,雞蛋加上牛奶口感更滑更細膩。切開玉子燒,裡面有很多芝士牛肉流出來,食慾大增。而瑞士雞翼也意外收穫,雞翼煮得很嫩,一咬骨肉分離。至尊海鮮(港幣100):海鮮飯配龍蝦汁,龍蝦汁由自己撈或蘸著吃,這樣吃起來不會那麼膩,青口很肥美,蝦球一隻隻去蝦腸,非常用功處理食材,一塊大大塊的龍力柳,還有帶子和魷魚圈,份量十足,就算胃再大也足夠了。

2019-09-07 141 浏览
同朋友幾個睇完戲想搵野食,有人話想踞扒,但已經十點幾,邊道仲搵到扒房?經過尖沙咀金馬倫道,有茶餐廳滿足到我哋嘅慾望!四個人齊齊入去食扒餐!一坐低,服務員哥哥笑笑口咁樣放低菜單同埋水,超有禮貌!呢度菜單真係好多選擇,仲有全日早餐!想食咩都有,但係我哋都係食我哋最想食嘅扒餐就夠!先講去嘢飲,我哋點咗奶茶紅豆冰$26,呢個有驚喜,奶茶夠味,加埋紅豆冰甜甜地,配搭得啱啱好!鹹檸檬七喜$22 ,佢個鹹檸檬真係好好味,配搭真係啱啱好!仲有龍鳳檸樂$24。鐵板燒餐方面我哋就叫咗牛仔骨拼炸蝦🍤炸帶子$95,牛仔骨有牛鼻,炸蝦同炸帶子都好大隻!估佢唔到下面嘅薯菜更加不得之了,超級多,薯條係粗薯條!至尊海鮮鐵板燒$100,入面有青口、魷魚圈、蝦球、帶子、龍利柳⋯非常非常之豐富😛全部炸嘢雖然熱氣,不過真係好好食😋今餐食得非常之滿足,而且價錢實惠,都係茶餐廳做到!

今餐食得非常之滿足,而且價錢實惠,都係茶餐廳做到!
2019-09-03
2019-09-07 126 浏览
放工行過尖沙咀,見到呢間冰室幾光猛同裝修得幾靚,就同朋友黎左食晚飯。呢度地方幾闊落,唔會好似啲茶餐廳咁坐到好逼,坐落成餐飯都幾舒服。呢度食物款式好多,最後揀左下面幾樣...雜菜湯跟餐送既,勁足料!超多菜!佢有小小辣,刺激得黎又幾好飲!雜扒鐵板西冷扒好大塊,而且唔會過熟,好易切開;佢肉質幾淋,而且好重牛味,加埋個燒汁食到停唔到口!雞扒都煎得好香!腸仔同帶子都唔錯!薯條份量好多,佢隔黎仲有啲配菜,唔會只係食肉咁膩,同時又可以健康啲!土匪雞翼一碟有6隻雞翼,份量都幾多;雞翼既皮烤得小小焦脆,一咬開啲雞油同肉汁就流晒出黎,好惹味;佢既調味落得岩岩好,唔會好鹹同無搶走本身既肉味。黑松露薯條薯條新鮮炸起,好脆好香口!黑松露醬既黑松露成份都好多,同時溝左啲酸忌廉,食到好濃既黑松露味,又有啲酸酸味味既感覺,同薯條非常夾!檸蜜同檸檬茶正常,唔會太少檸檬或太甜,個紅茶底沖得好正!呢餐唔太貴仲食得好飽好滿足,值得推薦!

呢度食物款式好多,最後揀左下面幾樣...

雜菜湯
跟餐送既,勁足料!超多菜!佢有小小辣,刺激得黎又幾好飲!

雜扒鐵板

黑松露薯條
檸蜜同檸檬茶
正常,唔會太少檸檬或太甜,個紅茶底沖得好正!

呢餐唔太貴仲食得好飽好滿足,值得推薦!
2019-09-06
  • 餐湯
  • 黑松露薯條
2019-09-06 85 浏览
今日同朋友睇完戲都差不多十點就找個地方食晚餐,經過附近見到這間餐廳而門口都有餐牌睇都多食物選擇就和朋友入去食飯,入到去裝潢同梳化位都幾舒服,我地一人一個餐再加了二個小食,價錢方面都十分合理而且味道都不錯。小食叫了芝士焗西蘭花,芝士都不少而且白汁味意外不錯,西蘭花不會太硬身,份量多。另一款勁多薯蓉旳焗青口,薯蓉在上面好香而且放在上面青口不會太乾身又大隻,每人三隻剛剛好,薯蓉做得幾滑身仲有少少煙肉令到味道更香。我就叫了一個全日餐 : 榨菜肉絲湯烏冬,沒想到榨菜勁多,而烏冬口感都不錯,再配比較少有的炒蛋白和加了幾元的奶占多,厚身麵包好軟熟,醬又多好味,熱咖啡和出面的不同,濃又滑有驚喜。朋友叫了黑椒焗豬扒飯,黑椒帶辣幾濃味,豬扒十分大片又幾厚肉,配凍檸檬茶茶底正常檸檬夠酸。

2019-09-05 68 浏览
本身約咗朋友喺邊頭行街 見到仲有啲時間就諗住求其搵間餐廳坐下 唔知見到呢間冰室🤣🤣🤣🤣原本以為同普通港式茶餐廳差唔多 唔算話好大期望 點知比我expectation高👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢到選擇比普通茶廳多 除左常餐之餘仲有唔同焗飯 西餐 仲有韓式泡菜珍珠鐵板餐 仲有brunch set🍴而且呢度啲服務員都唔會急急趕你走 因為我朋友遲到 我坐咗喺度半個鐘都未落單 但係店員亦都冇催促 而且價錢唔算貴性價比唔錯🤣
2019-09-04 186 浏览
我哋自己鍾意食茶餐廳,上菜夠快又平。呢間龍鳳冰室好多分店,尖沙咀呢間環境幾舒服,座位都算闊落,以茶餐廳來講好少侍應會咁好禮貌而且好好笑容。我哋點左3個鐵板餐 + 2款小食,4個人share食,一來到原來份量係超級多,最後係食唔曬,食淨些薯條,個個要捧住個肚走。黑松露芝士焗西蘭花 $50熱辣辣上枱,焗得啱啱好, 西蘭花沾滿溶化的芝士,有淡淡松露味,推介!土匪雞翼 $40要趁熱食,啱啱炸起咬開裏面還有肉汁的,但略嫌冇咩孜然粉味。至尊海鮮 $100帶子,青口,蝦球都好鮮甜,薯條係波浪型的,香脆有薯味。奶茶紅豆冰 $26紅豆大粒,會食到原粒的紅豆。奶茶冇加糖,要攪拌低下甜甜的紅豆一齊飲。龍鳳檸樂 $24已經好耐冇飲啦,好懷舊既飲品,咸柑桔加檸檬可樂,甜甜酸酸鹹鹹的,唔錯。
黑松露芝士焗西蘭花 $50
芝士松露焗西蘭花

土匪雞翼 $40
要趁熱食,啱啱炸起咬開裏面還有肉汁的,但略嫌冇咩孜然粉味。

至尊海鮮 $100
帶子,青口,蝦球都好鮮甜,薯條係波浪型的,香脆有薯味。
至尊海鮮鐵板

芝士松露焗西蘭花
至尊海鮮鐵板
龍鳳可樂
2019-09-01 75 浏览
尖沙咀既金馬倫通附近位置一向都係兢爭激烈既地方,今日行過附近見到一間新開既冰室,不如支持一下本土餐廳入去試下.內裏已經睇得出老闆係一位marvel迷,牆身掛上左電影角色畫而且仲放出珍藏marvel figure做擺設.今次點左冰室我至愛既鐵板餐同中菜海鮮雜菜煲睇下廚房既工力.星級雜扒餐拼薯菜有西冷,雞扒,英式腸,煙三文魚,炸帶子.以$105又巨分量既鐵板真係幾抵.西貌相幾吸引,肉質又幾厚身食落無筋又唔會靭.本身怕鐵板扒類肉質會好鞋口反而呢到無.雞扒肉質幾嫩滑而且醃得好無咩雪藏味.炸帶子外層唔會油淋淋咬落都好脆身.欣賞底層既炸波浪薯新新鮮炸好又停乾油咬落仲好脆口.海鮮雜菜煲底湯用上清雞湯,大蝦肉質好爽彈又有蝦味,青口肉大而不腥,底層粉絲底吸晒煲精華幾鮮甜.土匪雞翼$40有足6隻炸起幾脆口又唔會太乾,淡淡孜然香味,如果孜然更濃就更惹味.

欣賞底層既炸波浪薯新新鮮炸好又停乾油咬落仲好脆口.