2018-12-04 262 浏览
今天與朋友相約在尖沙咀,所以來到了這間餐廳試試。我們大約八點來到,幸好還有位。我們原本坐在室內,但看到室外有人,就決定坐室外。我們先點了一份煙三文魚雜菜卷。沙律菜十分爽口,而且三文魚很新鮮。三文魚包著沙律菜,十分特別。我們又點了一份黑松露野菌芝琛玉子燒。芝琛玉子燒的芝士十分流心,而且黑松露味很濃。店員還幫我們切開,十分好服務。我們又點了兩串鹽燒牛舌。鹽燒牛舌燒的很入味,而且很爽口。我們再點了一份石鍋西班牙海鮮炒飯。西班牙海鮮炒飯的海鮮十分足料,有青口、大蝦、八爪魚等等,啖啖都有海鮮。西班牙炒飯煮得剛剛好,十分彈牙,飯量也很大份。因為上菜時石鍋十分熱,所以吃了一陣也熱度十足。我們又點了一份廚師招牌薄餅。薄餅有鏝魚、蟹子、沙律醬,十分特別。而且薄餅烤得很香脆。其間有很多客人都搬出外面坐。大家摸著酒杯談天,十分relax。這裡很適合與朋友那一整晚。今天真的很滿足,下次再相約朋友來。
今天與朋友相約在尖沙咀,所以來到了這間餐廳試試。

我們大約八點來到,幸好還有位。

我們原本坐在室內,但看到室外有人,就決定坐室外。

我們又點了兩串鹽燒牛舌。鹽燒牛舌燒的很入味,而且很爽口。

今天真的很滿足,下次再相約朋友來。
2018-11-20 313 浏览
去尖沙咀厚福街食晚飯,朋友介紹呢間。上到去原來餐廳有室內室外兩區,室外好啱朋友飲嘢傾計。我朋友想涼冷氣,所以我地坐室內。小食方面,我地叫左煙三文魚雜菜卷,有4件,係清新開胃前菜。香脆蟹子蝦多士,有兩大件,炸得很酥脆,不會吸滿油,多士中間的蝦膠爽口,配上卜卜脆的蟹子沙律醬,是很香口的小食。墨西哥雞件,份量都不少,有兩大件。雞肉餡料嫰滑,配上咖喱醬汁,很惹味。餐廳有優惠活動,凡惠顧酒類飲品,食貝殼類可享半價。我地叫左兩隻磯燒鮑魚仔,因為有半價,所以只係$58,好抵食。鮑魚仔燒得好有炭香,嫰滑爽口。石鍋西班牙海鮮炒飯,賣相吸引,材料豐富,有青口、大蝦、蜆肉、魷魚粒等等。炒飯炒得均勻,粒粒都吸收了醬汁,用石鍋上,熱辣辣,更加香口。芝琛玉子燒有幾款口味,鰻魚、煙肉、黑松露野菌、蟹子,我哋選了蟹子。嫰滑的玉子燒包着滿滿的芝士加蟹子,熱辣辣,一𠝹開啲芝士就湧出嚟,咬下去軟綿綿,芝士味香濃,芝士迷必食。

小食方面,我地叫左煙三文魚雜菜卷,有4件,係清新開胃前菜。

芝琛玉子燒
2018-11-19 222 浏览
今日於尖沙咀和友人行街,晚上於厚福街食晚飯,去了這間叫琛夜食堂的餐廳。這家餐廳的食物選擇非常多,有日式,亦有西式的。我們二人點了多款食物,有煙三文魚雜菜卷($58),墨西哥雞卷($58),磯燒鮑魚兩隻($58),炸蝦多士($48),琛燒蛋卷($88)及石鍋西班牙海鮮炒飯($108)。首先上枱的是煙三文魚雜菜卷,煙三文魚有微微煙熏味,配上內裏包著的沙律,感覺十分清新的小吃。墨西哥雞卷熱辣辣上枱,外皮焗得金黃色,包着裏面的咖喱雞肉,十分惹味。磯燒鮑魚元$58/隻,餐廳正進行推廣,凡叫了任何酒類飲品,貝類食物就可以半價,所以我們兩隻鮑魚都只是$58 , 十分抵吃。鮑魚新鮮,很彈牙,有咬口,越咬越有鮮味,配上外層塗上的燒汁, 十分好吃。炸蝦多士大大件,炸得非常香脆。雖然是炸物,但不油膩。內裏的蝦膠彈牙。配上少許沙拉醬及蟹子,是很好吃的佐酒小吃。琛燒蛋卷,我們選了蟹子口味,鐵板上枱,熱騰騰,一切開裏面的芝士漿便流出來, 十分吸引,蛋卷不但蛋味濃郁,芝士亦十分香滑。最後石鍋西班牙海鮮炒飯,海鮮份量十足,有海蝦、青口、蜆、八爪魚粒、魷魚粒等等。炒飯以石窩上枱,保持熱度,飯粒吸滿了海鮮味,並混入洋蔥粒

最後石鍋西班牙海鮮炒飯,海鮮份量十足,有海蝦、青口、蜆、八爪魚粒、魷魚粒等等。炒飯以石窩上枱,保持熱度,飯粒吸滿了海鮮味,並混入洋蔥粒, 十分惹味。

今晚吃得非常滿足。
2018-11-14 159 浏览
出開尖沙咀,當然又係去厚福街覓食。最鍾意食芝士既我同朋友叫左荔枝煙肉串、原燒生蠔、芝士年糕、火炙芝士翠肉瓜、煙三文魚雜菜卷、芝士鰻魚玉子燒。荔枝煙肉串有原粒荔枝,好多汁,再用燒左既煙肉包住,好香好美味!燒生蠔好新鮮,唔會太乾,加上大量蒜蓉,好香好多汁!芝士年糕,店員好細心一開為二,外脆內軟,每一口都有好重芝士味,超正!火炙芝士翠玉瓜,一大片芝士放在翠玉瓜上燒,重芝士味之餘又唔會乾,好美味!煙三文魚雜菜卷擺盤好精美,用三文魚包住新鮮雜菜,食落外軟內脆,好有口感。芝士鰻魚玉子燒,熱辣辣,玉子好滑,夾著鰻魚粒,加上大量芝士,好香、好軟熟。

燒生蠔好新鮮,唔會太乾,加上大量蒜蓉,好香好多汁!

2018-11-08
2018-11-12 146 浏览
琛夜食堂雖然叫做琛夜其實晏就都開㗎!晏就超級抵食~有我最鐘意嘅自助沙律吧!仲有10款主菜任君選擇!已經食為我嘅食堂,店員都認得我👉🏻👈🏻呢度環境乾淨,室內有部大電視播緊新聞,露台地方雖然鬆動啲,但呢個時間都仲係熱熱地。☀️Lunch嘅餐自助沙律吧食物質素極高!食物仲會refill!🌈🌈今次嚟就有蘑菇忌廉湯、蘋果沙律、三色椒四季豆、豆腐、慕絲,熱檸水。仲有車厘茄,芝士粉,蕃茄醬,3款沙律醬比大家調製喜歡嘅味道。唔好以為份量細細咁,已經可以食到好滿足~☺️☺️☺️有湯,沙律,飲品,有時會有螺絲粉。食素嘅朋友不容錯過~晏就自助沙律吧仲係免加一添㗎~$50有找呢個價錢其他地方都搵唔到!希望大家食幾多拎幾多,咪做大哂鬼!

自助沙律吧

自助沙律吧
2018-11-09 129 浏览
今晚去左尖沙咀買野,唔知食乜,就走到美食聚集的厚福街,同友人都唔算太肚餓,所以揀左「琛夜食堂」,係食串燒的。在藍馬商業大廈5樓,我地被安排坐室外,今晚涼涼地又無蚊,都幾舒服。店員介紹惠顧酒類飲品的話,貝類飲品就有半價,雖然好吸引,但我地最後都係揀左一榨青蘋果梳打,清清地幾好。食物唔想多揀,所以揀左串燒拼盤同鎮店之寶玉子燒。串燒拼盤有煙肉荔枝卷、牛舌、雞翼同啡菇。啡菇非常好食,仲開細細粒易入口,好香好juicy。玉子燒係差唔多每枱都有叫,雖然個餐廳名有少少失手印得唔齊整,但有店員幫我地切埋,夠熱,濃郁芝士配香滑玉子,口感好好。整體唔錯。
食物唔想多揀,所以揀左串燒拼盤同鎮店之寶玉子燒。
整體唔錯。
2018-11-08
2018-11-06 138 浏览
第一次黎尖沙咀深夜食堂,坐左係露天位置有啲秋風唔太熱,環境舒服都合適多人聚會。有六款燒貝類海鮮只要點餐廳內任何一款酒精飲品,就可以半價下單,而且仲不限數量,貝類海產買包括鮑魚此等高價食材,算係幾扺食。以下2張圖係岩岩提到既六款貝殼海鮮,個人學得比一般係街食到既大隻燒生蠔,扇貝,青口,仲有鮑魚~當日淨係叫左一枝日本清酒,叫啤酒都己經有貝類海鮮優惠。呢個燒白鱔,多汁肉口,好好味,推介~芝士鰻魚口味~併盤
第一次黎尖沙咀深夜食堂,
坐左係露天位置有啲秋風唔太熱,環境舒服都合適多人聚會。

以下2張圖係岩岩提到既六款貝殼海鮮,
個人學得比一般係街食到既大隻

燒生蠔,扇貝,青口,仲有鮑魚~

當日淨係叫左一枝日本清酒,叫啤酒都己經有貝類海鮮優惠。

呢個燒白鱔,多汁肉口,好好味,推介~

芝士鰻魚口味~

併盤

2018-10-12
  • 芝士鰻魚玉子燒
  • 黑松露鵝肝芝士焗烤菇
  • 秘汁白鱔燒
2018-11-05 114 浏览
今晚相約舊同事食飯,揀咗厚福街哩間「琛夜食堂」試試。一入門口就見到個好靚嘅露台,加上台內裝修簡潔,感覺唔錯!餐牌上選擇都唔少,除咗有串燒外,更有薄餅、意粉、炒飯….因為要Keep Fit,所以主打海鮮為主😝我哋點咗生蠔、燒鮑魚、聖子、青口、牛舌、冬菇、魚干,同埋差不多每枱都有叫嘅玉子燒。生蠔:新鮮、有淡淡嘅海水味燒鮑魚:燒汁加埋鮑魚嘅爽口,真係好正👍🏻蒜蓉燒聖子:蒜蓉加上聖子嘅鮮味,好有大排檔嘅感覺,聖子都算大隻蒜蓉煙肉燒青口:雖然冇聖子咁大隻,但有煙肉的點綴,味道都唔錯燒牛舌、冬菇:牛舌爽口多汁,冬菇加上木魚絲都OK玉子燒:加上蟹子同芝士一齊燒,內軟外香,份量都幾多味淋魚干:簡直係我嘅至愛,魚干燒得剛剛好,好鬼香脆、送酒真係一流西班牙特式烤乳豬多士:乳豬通常係去飲先食,原來配多士一齊食,又幾特別喎!乳豬唔肥,仲有層肉汁,加上多士都幾好味以為食海鮮會冇咁飽,點知都係滿載而歸咁走😂下次要試下燒肉先得

生蠔:新鮮、有淡淡嘅海水味

燒鮑魚:燒汁加埋鮑魚嘅爽口,真係好正👍🏻

燒牛舌、冬菇:牛舌爽口多汁,冬菇加上木魚絲都OK

玉子燒:加上蟹子同芝士一齊燒,內軟外香,份量都幾多

2018-10-31
2018-10-31 173 浏览
又係旺區搵到小店,呢間餐廳真係不得了, Pizza又有,意粉又有,全消又有,海鮮又有,好似乜都有得食咁,都唔知佢算係咩式餐廳,哈哈。一入到去,已經比佢嘅outdoor位置吸引左,好靚,而且好似好舒服咁,但因為怕蚊同怕熱,我同朋友都係選擇坐咗喺裏面。其實我同朋友叫咗好多嘢食,但係想特別highlight佢一個優惠,就係客人只要點一杯酒精飲品:啤酒又得,紅酒又得,梅酒又得⋯然後就可以以半價優惠,任嗌佢嘅指定海鮮:包括鮑魚仔、青口、聖子、蠔同貴妃螃;整體來講佢啲海鮮都好新鮮。

2018-10-23 288 浏览
琛夜食堂聽過依間日本餐廳既名好耐聽講d串燒好正但一直未有機會試今日早放 趁唔多人終於黎試下原來佢食物選擇好多除左日本餐之外仲有其他海鮮貝類,西餐等好多元化今日試最推介既菜式鰻魚芝士玉子燒串燒拼盤蘇格蘭煙三文魚caeser salad鰻魚芝士玉子燒即叫即整熱辣辣出哂煙咁未食都流哂口水果然好好味日本既玉子又嫩又滑芝士係可以拉絲入面夾住啖啖鰻魚肉味道好夾必食item!!串燒拼盤好抵有4 樣款鹽燒大啡菇,牛脷,雞翼加荔枝煙肉卷牛脷好細心,會切開左一格格荔枝煙肉卷好美味荔枝好香甜 成碟串燒都好有水準 味道岩岩好 又唔油膩個沙律都唔普通個醬調較得好惹味唔會好似出面食過有d沙律乾爭爭菜同三文魚都好新鮮基本上今餐比滿分真係樣樣食物都超水準!
琛夜食堂

聽過依間日本餐廳既名好耐
聽講d串燒好正但一直未有機會試
今日早放 趁唔多人終於黎試下

原來佢食物選擇好多
除左日本餐之外
仲有其他海鮮貝類,西餐等
好多元化

日本既玉子又嫩又滑
芝士係可以拉絲
入面夾住啖啖鰻魚肉
味道好夾
必食item!!

串燒拼盤好抵
有4 樣款
鹽燒大啡菇,牛脷,雞翼加荔枝煙肉卷
牛脷好細心,會切開左一格格
荔枝煙肉卷好美味

個醬調較得好惹味
唔會好似出面食過有d沙律乾爭爭
菜同三文魚都好新鮮

基本上今餐比滿分
真係樣樣食物都超水準!
2018-10-18 343 浏览
今天放假逛完街肚子餓了,openrice搜到附近這家食堂,但是此食堂並非你想象的那種大食堂,是一家樓上店,環境也很溫馨,分內外兩個區,晚餐似乎來得太早了,食客並不多。海鮮燒,配料並不多,就算只有簡單的蒜頭泥,或辣椒,但更能吃得到海鮮本來的鮮甜,最喜歡這種調味料少的食物,少鹽少配料,非常健康,非常適合我的口味。秘汁燒鮑魚仔:鮑魚底部切花,就像一朵太陽花開得那麼燦爛,笑得那麼開心,油亮的表面,充滿了肌肉感,吃起來是那麼的彈牙,味道不太濃的秘汁更顯得鮑魚的清甜可口。煙三文魚雜菜卷:用三文魚把蔬菜卷起來,三文魚淡淡的煙熏味,碰上新鮮的沙拉菜,外軟內脆。露筍煙三文魚忌廉飯:飯面上綻放著一朵三文魚花,花下面是翠綠而幼小身材的的蘆筍,還有黃澄澄小粒的黃椒,還有綠油油的青椒小豆丁,另外還有每一顆都像嬰兒胖的小米粒,忌廉下得並不多,所以當這些配料相遇時,形成了一碗美味飽腹的食物。

海鮮燒

,油亮的表面,充滿了肌肉感,吃起來是那麼的彈牙
,味道不太濃的秘汁更顯得鮑魚的清甜可口。

露筍煙三文魚忌廉飯:飯面上綻放著一朵三文魚花

蘆筍煙三文魚忌廉飯

海鮮燒
蘆筍煙三文魚忌廉飯
  • 秘燒鮑魚仔
2018-10-16 223 浏览
經openrice app訂座7:30pm 6位,個app嘅icon寫 75折。。。最後原來係無嘅 ←_← cashier話要7:30pm離座先有折,想問。。。book 7:30pm 又點樣可以7:30pm前離座呢。。。算。。。未嚟齊人,到咗嘅朋友想攞杯水飲,問侍應。。。佢話要叫嘢一杯嘢飲,先可以俾一杯水佢。。。 ok, fine。。。到齊人,叫嘢食,等咗勁耐,成間舖好似得2個侍應。。。等咗好耐先有嘢食。。。仲要漏單,無咗 軟殼蟹沙律 & 鰻魚玉子燒。。。都算。。。唔想再等到2046。。。隔離櫃對情侶埋單時,又計多咗佢。。。佢地都等咗勁耐。。。我地食食吓嘅時候。。。有隻好大嘅"小強"飛咗落個friend度。。。於是一行6人 急急腳起身去cashier埋單。。。記住係叫佢埋單。。。個cashier好似覺得我地想走數咁。。。又話無75折,又話要搵番俾我睇點點點。。。但我地只係想快d俾錢走人。。。最後俾咗個9折。。。同埋一個難忘回憶thank you

隔離櫃對情侶埋單時,又計多咗佢。。。佢地都等咗勁耐。。。

2018-10-16
  • 完全無 (<_<)
2018-10-14 260 浏览
一直都想去琛夜食堂,因為有朋友之前吃過說好吃,今日終於來到啦!放工約了兩位吃貨好友來到尖沙咀的琛夜食堂。餐廳設有室內跟室外位置,我們選了室外來坐,好 feel 喔!Asahi  Super  Dry  &  1664  Blanc Happy hour 又跟好友一起,怎麼可能不點啤酒呢 加上點酒精飲品,燒海鮮類有半價優惠呢。看了看餐牌,都很多樣化喔,有日式,有西式,又有海鮮類等等。煙三文魚雜菜卷:將雜菜夾在三文魚內,特別爽口清新!西班牙特式烤乳豬多士:配搭特別,青瓜清新又脆,乳豬鹹鹹的,層次分明!意式香脆蟹餅:很脆口,很有蟹味。鹽燒雞翼:店員一送到,就聞到好香的香味。鹹鹹的,很惹味!日式串燒拼盤拼盤有鹽燒牛舌、荔枝煙肉串、鹽燒雞翼、鹽燒大啡菇。其中荔枝煙肉串是我最想試的,因為覺得這個配搭很新鮮。另外有大啡菇,我最愛!大啡菇燒完後還是 juicy 芝琛玉子燒 - 鰻魚:這個 signature,怎能不點?玉子內含鰻魚以及芝士,一切開,芝士爆流出 加上厚切鰻魚,吃下有軟綿綿的感覺,超讚!蒜茸燒聖子皇:好新鮮,蒜茸燒已經沒有得輸,加上少許辣椒,吃個不停!秘燒鮑魚仔:肉質新鮮,燒得剛剛好,一

放工約了兩位吃貨好友來到尖沙咀的琛夜食堂。

Happy hour 又跟好友一起,怎麼可能不點啤酒呢
加上點酒精飲品,燒海鮮類有半價優惠呢。

看了看餐牌,都很多樣化喔,有日式,有西式,又有海鮮類等等。

煙三文魚雜菜卷

煙三文魚雜菜卷:將雜菜夾在三文魚內,特別爽口清新!

西班牙特式烤乳豬多士

意式香脆蟹餅

意式香脆蟹餅:很脆口,很有蟹味。

鹽燒雞翼

鹽燒雞翼:店員一送到,就聞到好香的香味。鹹鹹的,很惹味!

日式串燒拼盤(鹽燒牛舌、荔枝煙肉串、鹽燒雞翼、鹽燒大啡菇)

日式串燒拼盤
拼盤有鹽燒牛舌、荔枝煙肉串、鹽燒雞翼、鹽燒大啡菇。
其中荔枝煙肉串是我最想試的,因為覺得這個配搭很新鮮。
另外有大啡菇,我最愛!大啡菇燒完後還是 juicy

芝琛玉子燒 - 鰻魚

芝琛玉子燒 - 鰻魚:這個 signature,怎能不點?
玉子內含鰻魚以及芝士,一切開,芝士爆流出
加上厚切鰻魚,吃下有軟綿綿的感覺,超讚!

秘燒鮑魚仔

秘燒鮑魚仔:肉質新鮮,燒得剛剛好,一點也不會老。特別喜歡它的秘汁,超惹味!
必點呀!

香煎蘇格蘭三文魚扒配芒果莎莎

香煎蘇格蘭三文魚扒配芒果莎莎:三文魚煎得恰到好處,外脆內嫩,完全不油膩,配上我至愛的雜菜薯蓉,味道很配

三個人吃了那麼多,超飽

西班牙特式烤乳豬多士
鹽燒雞翼
日式串燒拼盤(鹽燒牛舌、荔枝煙肉串、鹽燒雞翼、鹽燒大啡菇)
2018-10-13 197 浏览
由於一位識食朋友推介,所以今日慶祝生日就喇試下呢度。一入門待應就有禮地招乎我地。由於來嘅時候只有一枱客,待應主動讓我地揀選用餐嘅位置。近日秋意正濃,所以決定坐在室外。餐桌夠大,加餐桌間距離充足,所以坐得都好舒服。一坐底,待應就立即送上餐牌同介紹當日優惠及特色食品。叫咗幾個招牌菜:胡麻牛油果沙律🥗、鰻魚芝士玉子燒、燒茄子🍆、西班牙炒飯,全部冇讓我地失望。鰻魚、芝士同蛋嘅配撘,不論在味道還是口感上都一流。燒茄子大大份,蒜香味好濃,鍾意食蒜頭嘅人一定要試。另外,因為叫酒精飲品,貝殼類串燒有半價優惠嘅關係,仲叫咗蠔同貴妃蚌,兩者調味都做得不錯,但就唔抵食。整體食物質素唔錯,待應快手又有禮,價格雖然略為貴,但都值得一試。
由於一位識食朋友推介,所以今日慶祝生日就喇試下呢度。

餐桌夠大,加餐桌間距離充足,所以坐得都好舒服。
一坐底,待應就立即送上餐牌同介紹當日優惠及特色食品。

鰻魚、芝士同蛋嘅配撘,不論在味道還是口感上都一流
。燒茄子大大份,蒜香味好濃
,鍾意食蒜頭嘅人一定要試。

• 芝士鰻魚玉子燒
2018-10-11 1040 浏览
我特別鍾情樓上餐廳,喜歡它寧靜舒適,有遠離煩囂的感覺,這裡絕對符合我的心意!!餐廳位於大廈高層,內裡充滿日式居酒屋格調,環境寬敞,有室內和室外食區,我們選擇坐室外,因為室外較有情調!!餐牌上有太多選擇,店員介紹我們叫酒可以半價食貝類食物,真係好吸引啊!最後我們點了幾款燒物,炸物,前菜,主食和啤酒!!煙三文魚雜菜卷煙三文魚帶點煙熏的鹹味,加上中間夾著雜菜粒,口感特別爽脆清甜!意式香脆蟹餅又大又厚身的蟹餅炸到金黃色,外脆內軟,入口充滿蟹肉的鮮味,口感彈牙,香脆可口!香煎蘇格蘭三文魚扒配芒果莎莎三文魚肉鮮嫩,炸得金黃脆口,完全不覺油膩,配上酸甜美味的芒果莎莎醬一齊吃特別開胃!秘燒鮑魚仔鮑魚燒得剛剛好,肉質新鮮彈牙,淋上餐廳的自家秘汁,變得鮮甜惹味!蒜茸燒聖子皇聖子又長又厚身,口感彈牙,鮮味十足,用蒜茸燒特別香,辣椒和蔥粒承托出肉的鮮美,十分惹味!鹽燒雞翼雞翼醃得好入味,將雞翼煎皮拆骨咁燒,特別外脆內軟,鹽燒雞翼一定不能錯過!!芝琛玉子燒 – 鰻魚肥美的鰻魚釀在玉子燒裡面,中間有大量芝士,切開玉子燒芝士不斷流出,配上蕃茄醬可以中和一下芝士的飽濟感!西班牙特色烤乳豬多士乳豬皮脆肉嫩,咸味夠,配上

蒜蓉燒聖子皇

芝琛玉子燒 – 鰻魚

西班牙特色烤乳豬多士

乳豬皮脆肉嫩,咸味夠,配上多士,車厘茄和青瓜,增添清新口感!
西班牙特色烤乳豬多士

日式串燒拼盤(鹽燒牛舌,荔枝煙肉串,鹽燒雞翼,鹽燒咖啡菇)

荔枝及煙肉一咸一甜好似好矛盾,但味道絕對融合到, 咸咸地的煙肉包住多汁清甜的荔枝,特別開胃!

鹽燒牛舌厚度適中,燒得很入味!

鹽燒咖啡菇肥厚多汁,菇上放左很多木魚,令咖啡菇味道不會那麼單調!
日式串燒拼盤(鹽燒牛舌,荔枝煙肉串,鹽燒雞翼,鹽燒咖啡菇)

整體來說,餐廳環境和食物質素都很高,絕對令人一試難忘!!
  • 日式串燒拼盤(鹽燒牛舌
  • 荔枝煙肉串
  • 鹽燒雞翼
  • 鹽燒咖啡菇)
  • 西班牙特色烤乳豬多士
  • 芝琛玉子燒 - 鰻魚