2024-03-30
牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖實在太耐冇同老公撐枱腳一於打個邊爐輕鬆吓上次食旺角牛駅都已經起碼半年前一於尖沙咀食吓雖然尖沙咀店冇旺角咁大但座位都寬敞配料飲品熟食區都萬應俱全講得出嘅都有重點係你唔會覺得有壓迫感同埋所有擺位都好整齊令人感覺好舒適小食方面都有任食小龍蝦乳鴿都好嫩滑我哋點咗SRF美國極黑和牛片套餐$308 (假期前夕)+10%同鴛鴦鍋(新出嘅花膠雞同椰子雞鍋)牛舌超級彈牙爽口和牛勁幼嫩同鬆化牛味十足豬梅片好嫩滑海鮮方面特別想推介新鮮海參同田雞腿田雞腿啖啖肉又滑出面唔常見配料區勁多選擇根本多到食唔切飲品除咗有一般嘅罐裝飲品同枝裝茶最特別有波霸珍珠奶茶意想不到咁好飲唔會死甜而且珍珠好煙韌除咗有凍飲仲有幾個暖櫃有暖飲好窩心甜品都有勁多榴槤麻糬、泡芙、Tiramisu 、乳酪、楊枝甘露、布甸雪糕有Häagen-Dazs、雪條同雪糕杯根本食唔切🥹🥹🥹🥹今次有好多嘢都未食得切我一定一定會再嚟食埋未食嘅嘢架仲有一點要提及嘅係呢間火鍋店仲提供埋圍裙比客人,隨便自取以防整污糟啲衫,好貼心保持到一貫水準十分推介#foodlover #油尖旺美
尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
重點係你唔會覺得有壓迫感同埋所有擺位都好整齊
令人感覺好舒適
小食方面都有任食小龍蝦
乳鴿都好嫩滑
同鴛鴦鍋(新出嘅花膠雞同椰子雞鍋)
牛舌超級彈牙爽口
除咗有凍飲
仲有幾個暖櫃有暖飲
好窩心
甜品都有勁多
榴槤麻糬、泡芙、Tiramisu 、乳酪、楊枝甘露、布甸
雪糕有Häagen-Dazs、雪條同雪糕杯
根本食唔切🥹🥹🥹🥹
今次有好多嘢都未食得切
我一定一定會再嚟食埋未食嘅嘢架
保持到一貫水準
十分推介
#foodlover #油尖旺美食 #邊爐推介 #選擇多 #新出花膠雞湯底 #牛駅 #田雞腿 #新鮮海參
#鮮味十足