餐厅: 牛牛日式火鍋放題 (海之戀商場)
资讯:

一大班人去任食火鍋,我就提議去「牛牛日式牛鍋」,重點在於每位客人都有一個獨立的火鍋湯底,既可以滿足各自喜歡的口味,感覺又衛生一點,多人打邊爐的話絕對推薦。先跟店員講要選擇什麼套餐 ,之後再用QR Code點食物,大家可以一齊瀏覽餐牌,想食什麼就落單。一人一鍋之餘,坐得又非常舒適,除了食物之外,一個好的環境可以令個人更加開胃。♠ 1. 膠原豬骨鍋因為我不太食辣,那就選擇牛牛招牌湯底之一的膠原豬骨鍋。豬骨湯底濃郁鮮美,富有膠原蛋白,豬骨味給火鍋份外增添了豐富的味道。♠ 2. 火鍋配料:澳洲和牛、澳洲安格斯牛、丹麥皇冠豚肉、巴西牛舌我們選擇了「澳洲和牛放題」套餐,提供了多種高級的火鍋肉類選擇。澳洲和牛和澳洲安格斯牛都是頂級的牛肉品種,當然是重點下單的。澳洲和牛鮮嫩多汁,口感極佳,兩款的牛味都非常濃厚,而且肉質不會過肥,非常好入口。此外,巴西牛舌用來下鍋亦是一流,肉質鮮嫩,口感柔軟,是另一番風味。♠ 3. 火鍋配料:海扇貝、紐西蘭青口、越南鳳尾蝦牛牛除了牛肉之外,海鮮選擇也非常豐富。新鮮的海扇貝、紐西蘭青口和越南鳳尾蝦都是我們不斷下單的。海鮮都非常鮮美嫩口,在湯底中煮熟,海鮮的鮮味與湯底的風味
任食火鍋
♠ 1. 膠原豬骨鍋
膠原豬骨鍋
♠ 3. 火鍋配料:海扇貝、紐西蘭青口、越南鳳尾蝦
牛牛除了牛肉之外,海鮮選擇也非常豐富。新鮮的海扇貝、紐西蘭青口和越南鳳尾蝦都是我們不斷下單的。海鮮都非常鮮美嫩口,在湯底中煮熟,海鮮的鮮味與湯底的風味融合,更加入味。
海扇貝
紐西蘭青口
♠ 4. 火鍋配料:唐生菜、鴨血、淮山、豆腐、蕃茄、粟米
火鍋配料自助區,你可以找到各種新鮮的蔬菜和火鍋配料。菜類的話,唐生菜是火鍋的經典搭配,牛牛選用的唐生菜大大塊,很好感覺。鴨血和豆腐則能吸收湯底的精華。此外,還有淮山、蕃茄和粟米等多種配料,可以加落湯底更加鮮味和健康。
自助區
♠ 5. 任飲飲品:Asahi 啤酒、日本清酒、紅酒、汽水等等
牛牛還提供了多種任飲飲品供享用。選擇Level 3以上的套餐就可以選擇Asahi啤酒、日本清酒、紅酒等等任飲。非酒精類飲品亦提供了多種選擇,可以滿足不同人的喜好。
Asahi 啤酒
任飲飲品
♠ 6. 熟食:薯條、炸雞翼、炸餃子、炸燒賣
除了火鍋食材外,牛牛還提供了各種美味的炸物小食。薯條、炸雞翼、炸餃子和炸燒賣都可以作為火鍋前的小食,十分多選擇。
♠ 7. 甜品:任食雪條、Movenpick雲呢拿雪糕
甜品方面,任食雪條和Movenpick雲呢拿雪糕都是一個迷人的選擇,雪條種類眾多,絕對有一款喜歡的。
甜品
一大班人打邊爐,「牛牛日式牛鍋」絕對是一個好選擇。
2024-05-02
Asahi 啤酒
任飲飲品
甜品
2024-04-27 83 浏览
屯馬沿線🚈找美食~荃灣西🚏C4出口 步行大約3 - 4分鐘🚶‍♀️今晚約咗 Friend 去荃灣食飯🥢🐮🐮牛牛日式火鍋放題@gyugyu_shabushabu👆火鍋店正價時段第二位有半價優惠🔥就入去試吓😁✨️火鍋湯底八款 一人一鍋😚有齊日 泰 川式等口味👍✨️自助區有炸物 熱食 日式咖哩牛肉飯😍 鍋物 清酒 汽水 啤酒 雪糕雪條 任飲任食揀咗兩款紅湯 🍅濃郁熟成蕃茄鍋 🦐惹味香濃泰式酸辣蝦鍋Lv3 澳洲和牛放題 💰318🐮肉有6款 澳洲和牛 澳洲黑安格斯 丹麥封門柳 極上牛舌 丹麥小牛排😚對牛魔王我倆 一次食均軟嫰 肉味香濃 有嚼勁嘅牛牛 叫多幾round食飽 夠曬滿足😋另外有前菜 沙律 海鮮 揚物可供選擇👍即叫即整 吉列炸蝦同章魚燒都好正😋最後留返個肚食甜品~~香濃榴連王炸彈🤤
屯馬沿線🚈找美食~荃灣西🚏

另外有前菜 沙律 海鮮 揚物可供選擇👍
即叫即整 吉列炸蝦同章魚燒都好正😋

最後留返個肚食甜品~~香濃榴連王炸彈🤤

2024-04-25
臨近月尾 真係好想食返餐好嘅慰勞自己💆 呢晚同友人嚟咗呢間喺海之戀商場嘅火鍋店 我哋揀咗level 3嘅澳洲和牛放題🫶🏻鍋底呢間火鍋店嘅鍋底係一人一鍋 啱晒我同朋友可以各自選擇自己鍾意嘅鍋底🍲 朋友就揀咗意熟成番茄鍋 味道好香🥫 我就揀咗膠原豬骨鍋 食落唔會好鹹 我覺得配牛肉就啱晒肉類呢一個套餐包括埋Level 1 and 2嘅肉類 所以夾埋都有成10款可以揀㗎👍🏻 當中包括有澳洲和牛 澳洲黑安格斯 極上牛舌 丹麥王樣牛小排 丹麥封門柳 西班牙伊比利亞豚肉 澳洲綠草原羊肩肉等🐑 我就最鍾意澳洲和牛同埋羊肩肉 食落口真係好嫩滑 而且肉味香濃海鮮呢個套餐仲包括海鮮🦐 海扇貝 紐西蘭青口 明太子墨魚滑 越南鳳尾蝦 肉質彈牙 仲好大隻添呀自助區食物種類都幾多元化 蔬菜區同埋唔同嘅丸都可以喺外面搵到 呢度嘅蔬菜都幾新鮮🥬 仲有自家製韮菜餅 粒粒飽滿 點少得打邊爐必備嘅響鈴卷🥳 索晒啲湯底😻熟食區幾欣賞呢度嘅熟食區 有好多款滋味小食😄 當中我最鐵意滷水雞翼 滷得好入味 仲有香辣脆雞翼 黃金雞塊 入面仲keep到有肉汁🐥 仲有QR code落單嘅明太子吉列蝦同埋榴連皇炸彈 即叫即炸 上枱時好熱辣辣飲

鍋底

肉類

熟食區

飲品
呢度有兩大個雪櫃裝住唔同類型嘅飲品 我哋嗌呢一個餐仲有日本ASAHI啤酒任飲添🍻 真係啱晒暢所欲言一番 仲可以用橙色杯斟外面嘅sake🍶

好喜歡呢度嘅火鍋真係一人一鍋 牛肉嘅質素都好唔錯 仲有酒精飲品嘅任飲 算係幾抵食🥰
用餐时段
今日就同朋友去咗牛牛殿堂日式火鍋放題打邊爐, 揀左level 3 既澳洲和牛放題套餐, 總共食90分鐘每人一鍋, 有八款唔同嘅湯底選擇,奶油豆乳鍋, 帶豆乳香味, 質感濃醇泰酸辣蝦鍋, 有大量香料味, 酸辣味適中肉類方面有唔同部位既澳洲和牛, 同澳洲安格斯牛肉, 和牛霜降分布平均, 鮮嫩多汁, 肉味香濃, 澳洲綠草原羊肩肉肉質嫩滑, 豚肉口感幼軟海鮮方面包括紐西蘭青口, 越南鳳尾蝦, 肉質鮮甜爽口;海扇貝超大隻;自助區仲有大概40款美食火鍋配料, 熟食區食物種類幾多元化, Shake Shake薯條, 有唔同嘅調味粉; 滷水雞翼, 滷得幾入味炸物方面分別叫左榴槤炸彈, 同明太子吉列蝦都係即叫即炸, 上到枱時仍然好香脆飲品除咗免費追加自助sake同Asahi 啤酒仲可以加配$10升級自家特飲面頭放咗迷你乾冰茶壺, 賣相超可愛,黑糖珍珠鮮奶, 珍珠煙靭有嚼口純綠妍奶蓋, 茶底香濃, 奶蓋綿密細膩滋味葡撻, 酥皮爽脆焦香,雞蛋餡料口感細滑

每人一鍋, 有八款唔同嘅湯底選擇,
奶油豆乳鍋, 帶豆乳香味, 質感濃醇
泰酸辣蝦鍋, 有大量香料味, 酸辣味適中

肉類方面

海鮮方面
包括紐西蘭青口, 越南鳳尾蝦, 肉質鮮甜爽口;
海扇貝超大隻;

自助區仲有大概40款美食火鍋配料,

炸物方面分別叫左榴槤炸彈, 同明太子吉列蝦
都係即叫即炸, 上到枱時仍然好香脆

飲品除咗免費追加自助sake同Asahi 啤酒
仲可以加配$10升級自家特飲

面頭放咗迷你乾冰茶壺, 賣相超可愛,
黑糖珍珠鮮奶, 珍珠煙靭有嚼口
純綠妍奶蓋, 茶底香濃, 奶蓋綿密細膩
滋味葡撻, 酥皮爽脆焦香,雞蛋餡料口感細滑

2024-05-02 0 浏览
難得勞動節有假放所以要出去鬆下。去到海之戀商場突然好想打邊爐,之前食過牛牛殿堂不错所以决定再食。今次17:00就食晚餐,避開人多時間。老板娘(或者係負責人)見我地第一枱客,送左兩杯剛推出新飲品比我地~‘’纯綠妍奶蓋‘’ ,感覺唔會太甜。講返食物, 牛牛殿堂環境乾淨, 職員服務都好好,我哋叫中價價錢嘅 食物, 有牛小排,特選牛,仲可以叫羊片及海鮮。最後食埋甜品(雪糕),超級滿足。唯一就是用餐時間只有9O分鐘有啲趕。
2024-05-01
2024-05-01 0 浏览
因為之前海之戀商場🏬送$100牛牛🐮coupon,全家崇拜🤩後速食,兩個大人🧑🏻($168x2)加陳皮妹小朋友👧🏻($98)90分鐘放題,陳皮二妹免費🆓,丹麥🇩🇰豚肉🐽同嚴選特級牛胸腹🐮 要用QR code落單,其他出面counter攞,帶埋陳皮妹出去攞嘢飲🧃、嘢食同熟食🍲,陳皮妹揀咗薯條🍟,爸爸👨🏻混醬 。全家食咗20碟牛🐮,之後帶陳皮兩妹出去揀雪糕🍦,可惜Movenpick只有士多啤梨🍓味,我麻麻,揀咗牛奶🥛公司芒果🥭味雪糕🍦,陳皮妹鐘意食Rainbow🌈雪條
豬骨窩
雜丸同肉
醬油
雜菜
2024-05-01 22 浏览
小妹好耐冇帶過屋企人去食火鍋放題,記得上次食還念念不忘,今次帶埋屋企人嚟食。地點位於荃灣西海之戀商場,餐廳位置喺西鐵站上蓋,非常方便。餐廳比較特別,湯底係一人一鍋,大家可以就住唔同口味試唔同的湯底。我同屋企人都好鍾意食牛,所以選擇了性價比最高的澳洲和牛level 3放題,平時好多火鍋放題都係限時90分鐘,呢間平日星期一至四仲要無限時,十分有驚喜。餐廳旁邊有個打卡位,可以租借和服係個場景打卡,十分有趣。出面分別有不同的炸物,蔬菜,丸類同不同牌子嘅麵食,凍食同雪糕可以去拎。飲品方面都有好多唔同牌子,淨係啤酒都有三款可以選擇,還有清酒,白酒,紅酒。鍾意飲酒嘅你,一定唔可以錯過。肉類可以用QR code 落單,淨係肉類已經超多十幾款有不同既牛肉和豚肉都可以選擇,呢個餐主要食澳洲和牛,澳洲安格斯,極上牛舌。所有肉類肉質都非常好,好有肉香,口感不錯。還有其他海鮮,例如,蝦,扇貝,青口,蜆等等。還有一些特色炸物可以落單,特別是明太子沙律炸蝦,非常新鮮。總結,試過好多不同火鍋放題,呢間餐廳性價比最高,所有食物新鮮,一定唔會失望,屋企人都非常滿意。
關東煮壽喜燒鍋
餐廳旁邊有個打卡位,可以租借和服係個場景打卡,十分有趣。
炸蝦
火鍋配料
2024-04-29
關東煮壽喜燒鍋
炸蝦
火鍋配料
2024-04-25 0 浏览
食牛牛既專門火鍋店-牛牛-開左系海之戀都幾就腳,就去試下先成個感覺好colourful 好開心場內都幾大,坐到好多人窗邊位重可以望到外面海濱十分寫意,想坐就要早啲去拎位啦出面自助區都好多野食丸類應有盡有,蔬菜都好多款要一提系重有台灣腸,幾唔錯野食當然都系好多可以揀最欣賞佢地自家制茶品溝得好好飲鍋底就揀左麻辣鍋同壽喜燒一辣一甜,令味道好有對比而今次就選擇LV3既澳洲和牛一上台就見到牛質相當好食落更加可口,肥瘦配合,又香牛味另外都試左唔同牛而且海鮮之類配料都有唔少

食牛牛既專門火鍋
-牛牛-開左系海之戀
都幾就腳,就去試下先

成個感覺好colourful 好開心
場內都幾大,坐到好多人
窗邊位重可以望到外面海濱
十分寫意,想坐就要早啲去拎位啦

出面自助區都好多野食
丸類應有盡有,蔬菜都好多款
要一提系重有台灣腸,幾唔錯

野食當然都系好多可以揀
最欣賞佢地自家制茶品
溝得好好飲

鍋底就揀左麻辣鍋同壽喜燒
一辣一甜,令味道好有對比

而今次就選擇LV3既澳洲和牛
一上台就見到牛質相當好
食落更加可口,肥瘦配合,又香牛味

另外都試左唔同牛
而且海鮮之類配料都有唔少

• 澳洲和牛
2024-04-21 93 浏览
趁住天氣仲有啲啲風再去打邊爐先🤭今日就黎到荃灣海之戀覓食✨L3 澳洲和牛食之放題$318+11人1鍋黎既 我地分別叫左個關東壽喜燒另一個係豬骨湯底每張台都有個湯樽 實行加湯不求人🤭澳洲和牛係最正 肉既紋理一睇就知係靚野就連牛舌都係咁薄咁正😗😗😗有啲肉類可以用qr code落單除左牛之後 豬羊都有 最緊要仲有海鮮有蝦有帆立貝 蝦係超級無敵彈牙帆立貝都係大大粒好新鮮另有丸類同麵類 熟食飲品放晒自取吧任拎都唔會嬲🤗甜品雪條雪糕都有岩晒想有飯後甜品同有第二個胃既你
趁住天氣仲有啲啲風再去打邊爐先🤭

甜品雪條雪糕都有
岩晒想有飯後甜品同有第二個胃既你

1K
2024-04-19 71 浏览
想喺大型商場坐得舒服 食物又高質嘅餐廳 追求兩樣都要晒既呢間喺海之戀嘅牛牛放題火鍋一定滿足到你😎==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌❤️一共有八個湯底俾你選擇🍲最大嘅賣點係一人一鍋 😍兩個人食就梗係揀兩樣唔同嘅湯底啦 辣味味噌同埋鰹魚湯底🥣有辣有唔辣任君選擇👍🏻放題就梗係任食㗎啦 蔬菜 甜品 熱食 飲品自己拎😍一啲都唔馬虎㗎 擺放整齊 選擇又多❤️竟然仲有Movenpick嘅雪糕😍😍呢間最出名嘅當然係食牛啦🐮我就最鍾意澳洲和牛 & 丹麥王樣牛小排 牛味濃郁 無論邊一個湯底都夾到💯另外食方面仲有章魚小丸子炸雞呢啲特色食物 一定滿足到唔同年紀嘅朋友一家大細過嚟食就最適合啦👍🏻
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

荃灣海之戀牛牛 以前都曾造訪過,再次介紹係覺得佢地食物質素又再升級左!!而且餐廳有供應和服👘類浴衣俾食客打卡!放題分4個level, 個人覺得lv3澳洲和牛級別·85品最抵食Lv3或Lv4 啤酒、清酒、紅白酒 全部免費1人1鍋·8款鍋底選擇泰·酸辣蝦鍋 湯底微辣夠酸,好有泰式風味(自助區有mama麵/米粉提供)fit晒意熟成蕃茄鍋 不是一般蕃茄鍋,西式羅勒同有片芝士別有一番風味肉肉必食推介:澳洲和牛 軟嫩有牛味極上安格斯 牛肉味再濃郁d 極上牛舌 口感爽脆西班牙伊比利亞豬肉 肥瘦適中成塊地圖甘,口感極佳整體肉類由第一輪叫到最尾 紋理、大小、肉質依然保持水準,非常推介超多款菜類/丸類/麵食選擇~~熟食區:麻辣鴨血、滷水雞翼、咖哩牛各款炸物,仲可整shake shake薯條雪糕:各款支裝雪糕/雪條 仲有movenpick雪糕

而且餐廳有供應和服👘類浴衣俾食客打卡!

放題分4個level, 個人覺得

lv3澳洲和牛級別·85品最抵食
Lv3或Lv4 啤酒、清酒、紅白酒 全部免費
1人1鍋·8款鍋底選擇

泰·酸辣蝦鍋

意熟成蕃茄鍋
不是一般蕃茄鍋,西式羅勒同有片芝士
別有一番風味

肉肉必食推介:

澳洲和牛 軟嫩有牛味

極上安格斯 牛肉味再濃郁d

極上牛舌 口感爽脆

西班牙伊比利亞豬肉 肥瘦適中成塊地圖甘,
口感極佳

整體肉類由第一輪叫到最尾 紋理、大小、肉質
依然保持水準,非常推介

超多款菜類/丸類/麵食選擇~~

熟食區:麻辣鴨血、滷水雞翼、咖哩牛
各款炸物,仲可整shake shake薯條

雪糕:各款支裝雪糕/雪條 仲有movenpick雪糕
2024-04-11
  • 澳洲和牛
🤍 牛牛日式火鍋放題 (荃灣) 🤍.記得科勞 @cr.eating_hk ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و些些!..............................🍽️ 澳洲和牛牛肉放題 (Lv3) $318🥢 關東壽喜燒鍋 & 傳統山椒味噌鍋🍻 啤酒、日本清酒、紅酒、白酒 任飲.晚市90分鐘放題 仲有8款特色湯底可以選擇!肉類方面有超過10款豬牛羊 種類豐富✨自助區免費追加超過 40 款美食😍有熱食區 甜品區 仲有唔同種類嘅炸物另外仲有各款酒都係任飲 啱哂鍾意飲酒嘅朋友🤣肉類方面最推薦係澳洲和牛 極上牛舌 同埋伊比利亞豬肉和牛同豬肉都係肉味濃得嚟之餘油花仲好靚 而薄切牛舌食落口感好爽脆 好食到不停encore😋..............................🎈 牛牛日式火鍋放題 (海之戀商場) (荃灣)荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖🎈牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期) (北角)北角渣華道123號北角匯二期1樓110-111號舖..............................#CREATINGHK韓國菜 #CREATINGHK荃灣 #gyugyu #牛牛日式火鍋
🤍 牛牛日式火鍋放題 (荃灣) 🤍
🍽️ 澳洲和牛牛肉放題 (Lv3) $318
🥢 關東壽喜燒鍋 & 傳統山椒味噌鍋
🍻 啤酒、日本清酒、紅酒、白酒 任飲
晚市90分鐘放題 仲有8款特色湯底可以選擇!
肉類方面有超過10款豬牛羊 種類豐富✨
自助區免費追加超過 40 款美食😍
有熱食區 甜品區 仲有唔同種類嘅炸物
另外仲有各款酒都係任飲 啱哂鍾意飲酒嘅朋友🤣
肉類方面最推薦係澳洲和牛 極上牛舌 同埋伊比利亞豬肉
和牛同豬肉都係肉味濃得嚟之餘油花仲好靚
而薄切牛舌食落口感好爽脆 好食到不停encore😋
🎈 牛牛日式火鍋放題 (海之戀商場) (荃灣)
荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖
🎈牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期) (北角)
北角渣華道123號北角匯二期1樓110-111號舖
#CREATINGHK韓國菜 #CREATINGHK荃灣 #gyugyu #牛牛日式火鍋放題 #火鍋放題 #北角美食 #荃灣美食
2024-04-16 45 浏览
牛牛日式火鍋放題(海之戀商場)荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖今次選擇了LV3澳洲和牛放題套餐($318)。LV3比LV2只是貴了$30,但一共有85款食品選擇,還可以免費追加酒精類飲品,性價比很高。這裡的牛胸腹肉油膩味美,帶有鮮甜的風味,非常適合搭配火鍋食用!而豚腩肉則香氣十足,不帶膻味。除此之外,更有不同的熟食供選擇,例如:厚切極上蒲燒鰻魚、麻辣鴨血、汁煮豚肉生薑燒和日式咖哩和牛等等。整體而言,食物品質和服務水準令人滿意,值得推薦。
牛牛日式火鍋放題(海之戀商場)
荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖

整體而言,食物品質和服務水準令人滿意,值得推薦。
天氣突然轉涼,心心念念要打邊爐🍲,黎到位於荃灣西海之戀商場一樓座無虛席的「牛牛日式火鍋放題」,餐廳位於地鐵上蓋,位置便利。餐廳設有寛闊卡位雅座,枱面夠大可以放多點食物飲品🍸,坐得分外舒服,而且對着藍巴勒海峽一帶醉人景色,欣賞風景同時又可以食高質牛。有多款湯底,任君選擇有辣有唔辣,我哋揀咗泰式冬陰功酸辣蝦湯、夠曬酸辣味,好開胃,而且加上椰漿特別香濃。關東壽喜燒鍋整體偏甜,但非常有誠意提供生蛋一隻,用黎享用高質和牛時可蘸上壽喜燒的味淋和生蛋蛋液,加倍絲滑增加風味。我哋惠顧C餐:澳洲和牛套餐,多款牛肉部位任食、極上牛舌、丹麥王樣牛小排、澳洲綠草園羊肩肉、澳洲安格斯牛、肉質不錯,牛味夠曬濃,大推有咬口牛舌,和沒有多餘騷味的羊,論其新鮮程度,每一片都入口即化,多食幾碟都回曬本。海鮮方面仲有特大原隻扇貝,咁既價位都食到都偷笑了,仲有爽彈虎蝦都是必食的。熟食方面:麻辣鴨血唔會一夾就散,有一定韌度,仲有泰式香脆單骨雞翼、五香滷水雞翼,炸燒賣同埋自助shake 薯條🍟,提供多款shake shake 粉。還有提供各款丸類、即食面、蔬菜🥬、甜品有雀巢等牌子雪條。惠顧C餐仲可以免費任飲清酒🍶、白酒、紅酒🍷、

惠顧C餐仲可以免費任飲清酒🍶、白酒、紅酒🍷、酒鬼大愛🥰小酌一杯。

除咗打邊爐嘢,我呢度仲有日式和服試着打卡,仲有繪馬祝願牌,大滿足。

2024-04-04 106 浏览
今日真係好想打邊爐,特登走左去荃灣試下呢間牛牛日式火鍋🤣!餐廳位於荃灣西站,非常便利👍餐廳座位都十分寛落❤️兩個人坐卡位超級舒服! 湯底係一人一煲,我地叫左一個蕃茄煲同埋一個豆乳煲😋蕃茄煲好足料好濃味,推薦推薦!!熟食方面有驚喜,竟然有燒汁鰻魚🤩🤩🤩值回票價!!配料方面有和牛🤤牛肉味好重,肉質唔錯,同埋有牛舌!!!!食左照多🤣最特別係有羊肉,羊肉味濃😍丸類方面有一啲比較特色,例如泰式丸👍🏻👍🏻👍🏻 海鮮方便有原隻扇貝!呢個不得了!呢個價位食到扇貝真係抵!甜品方便有好多選擇,仲有大褔食😍個人認為呢道抵食之餘食物質素都好唔錯