2021-06-27
好鍾意食牛大人,每個月都會係咁嘗試訂位,今次就食到觀塘新店!實在太興奮!我哋就揀咗最Premium嘅套餐,除咗有得任食最高質嘅M5和牛同牛小排,仲送四粒和牛牛丸,掂。入到去環境好闊落,而且都係卡位設計好舒服,出面可以拎嘅嘢食一覽無遺,包括好多各式各樣嘅丸,菜,仲有唔同嘅飲品,當然唔少得係自家製嘅冷泡茶。台灣鳳梨雞鍋裏面有啲鳳梨,即係菠蘿,仲有好多雞肉,好鮮甜,味道夠香濃。未食嘢之前,留意到枱面寫住LIKE 社交平台 即送金鑽愛玉冰,估唔到都幾好飲,甜甜的,但是不會過甜,口感一流,仲有啲菠蘿喺裡面。M5和牛同牛小排不嬲都係重點,就視乎你鍾意食牛味但係定係鍾意食脂肪多啲,兩樣我都會食D,但我就比較鍾意肥少少嘅牛小排。仲送四粒和牛牛丸,鹹香十足,充滿彈性。水蓮菜也是很難得吃到的,相當爽口。招牌鴨血也非常值得推介,質感很有彈性。其他例如蛋餃,牛粒,及直接食嘅台灣小香腸,鹽酥雞,都好有台灣風味,好似去咗台灣咁!仲有每人一杯靚靚雪糕
仲有每人一杯靚靚雪糕