2021-07-29 104 浏览
牛大人牛大人,朋友們經常提起,今天終於有機會試!提了這麼久,當然選擇了高級些的「極上和牛吃到飽」!湯底要了麻辣鍋&藥膳牛膀鍋雙併!我覺得兩者我湯底都不算太濃郁,而兩者相比,我更喜歡麻辣鍋。這個套餐,所有肉類都任點,其中澳洲M5和牛肩瘠以及美國SRF牛板腱最好吃,我們點了數回!這個套餐還送了和牛肉丸,肉味果然香濃,不錯吃。隨了肉類,蔬菜,丸類,飲品都可以任食,丸類的種類算多,味道也不錯,但我主打食牛,所以其他食物沒有吃太多。不過,一些台灣小食如鹽酥雞,香腸,蕃薯條等等味道不錯,可以一試~飲品的茶類絕對要試,我每款都有飲,茶味清香,清膩一流。最終每人還可以選一杯雪糕或是仙草凍,個人比較喜歡雪糕,但整體牛大人還是很抵食的。
牛大人牛大人,朋友們經常提起,今天終於有機會試!

提了這麼久,當然選擇了高級些的「極上和牛吃到飽」!

這個套餐還送了和牛肉丸,肉味果然香濃,不錯吃。

飲品的茶類絕對要試,我每款都有飲,茶味清香,清膩一流。

2021-07-26 122 浏览
食過好多次牛大人佢嘅分店越開越多容易book左一如以往食極上和牛吃到飽套餐 $298揀咗台灣鳳梨雞湯底除咗鳳梨丶大大隻雞,估唔到落埋苦瓜, 湯底酸酸甜甜,雞味較重加少量菠蘿酸甜味,吾錯。 食曬咁多款牛我覺得最好味係m5極上和牛, 肉質柔軟又夠濃味。食食下想飲杯啤酒啤啤去嗌左杯流水落花啖啖啤酒帶花香,不錯。糖醋甜不辣應該係近期新菜單,酸甜開胃自助餐區有吾少烏冬,食唒我最鍾意新竹米粉同王子麵。新竹米粉吸哂啲湯汁好好食。
食過好多次牛大人
佢嘅分店越開越多
容易book左

一如以往食極上和牛吃到飽套餐 $298
揀咗台灣鳳梨雞湯底

食曬咁多款牛
我覺得最好味係m5極上和牛, 肉質柔軟又夠濃味。

食食下想飲杯啤酒啤啤去
嗌左杯流水落花

啖啖啤酒帶花香,不錯。
糖醋甜不辣應該係近期新菜單,酸甜開胃

2021-07-26 126 浏览
充滿仙氣極上和牛打邊爐同朋友慶祝生日飯於是我哋就去咗打邊爐為咗多啲款式我哋選擇咗最貴嘅飲食原來like佢個社交平台仲可以送鳳梨愛玉! 真係好好味金鑽鳳梨非常香甜 加埋愛肉滑嘟嘟-台中蒜頭雞鍋湯底超香 蒜頭突出雞湯湯底用料非常充足 配上娃娃菜 鮮味獨特!-每人仲會送兩粒 和牛牛丸真係唔簡單! 超級多汁勁香牛湯味 又彈牙-打邊爐 牛牛不能缺M5和牛 安格斯一口牛 牛小排全部都好出色非常高質素肉味濃郁 牛味爆登-小食充滿台灣風味秘製滷水鴨舌 蒜香台灣腸呢兩個都係必食!-小麻辣鴨血呢個真係無限encore 已經做咗第五次了太好食 酥軟同埋好滑愛吃冷血嘅朋友一定要試吓-配料 飲品 配料種類非常之多而且充滿着仙氣! 好似有冰封嘅感覺環境衛生飲品選擇比其他更加出眾必須大讚 有冷泡茶非常解渴 而且清甜減少油膩感😬我特別鍾意桂花烏龍!-甜品方面 仲可以有movenpick 雪糕非常開心酸酸甜甜士多啤梨味特濃碎朱古力味😬仲有台式甜品仙草芋圓(太飽無叫 唔想浪費但真係好想再食🤤
充滿仙氣極上和牛打邊爐

全部都好出色非常高質素
肉味濃郁 牛味爆登

小食充滿台灣風味
秘製滷水鴨舌 蒜香台灣腸
呢兩個都係必食!
小麻辣鴨血
呢個真係無限encore
已經做咗第五次了
太好食 酥軟同埋好滑
愛吃冷血嘅朋友一定要試吓
配料 飲品
配料種類非常之多
而且充滿着仙氣!
好似有冰封嘅感覺環境衛生
飲品選擇比其他更加出眾
必須大讚 有冷泡茶
非常解渴 而且清甜減少油膩感
😬我特別鍾意桂花烏龍!

甜品方面
但真係好想再食🤤
2021-07-08
庆祝纪念
生日
今次黎到觀塘既牛大人,環境舒適,好闊落,而且店員服務態度都非常好,而我就揀左最貴個個餐,澳洲和牛極上套餐($298另加一),咁就所有既牛肉都可以試哂🤩🐽台灣濃香蕃茄鍋湯底好濃郁,好多新鮮嘅蕃茄,湯底食到最尾都仲好濃😋,酸酸甜甜,好開胃🤩🐽牛肉最推介當然係M5和牛牛肩卷,肉味好濃,口感都好軟淋,而安格斯牛小排就會較肥,大塊啲同油脂味重啲🤤🤤而手切封門柳同安格斯一口牛肉粒都係必叫,唔會韌,牛味好重🤣平一個價錢既牛肉都有試埋,SRF極黑牛板腱同安格斯特選牛板腱都好有質素,套餐仲送左每人2粒M9和牛牛丸,超多肉汁,好香既牛味🐽其他火鍋配料秘製滷牛筋、牛肚和大腸都好推薦,因為滷得好淋好入味,仲試埋好有特式的章魚珍珠漿同蟹籽墨汁漿,兩款都好彈牙,章魚同墨魚味都好濃🤗海鮮都有好多款,海蝦、花膠、沙白都好新鮮,而且全部都好大隻,一啲都唔孤寒🤣其他仲試左既特別配料有鴨血、即煎午餐肉、鬼馬老油條、福建燕餃、屏東水蓮菜等等,老油條真係好好味,炸得好脆,浸落湯底一陣就索哂啲湯😝水蓮菜都係第一次試,口感都幾爽🐽小食類等食物熟既同時,都有叫2款小食試下,包括梅甘酥脆薯同士林鹽酥雞,炸得好香口,脆薯味道甜甜地,而鹽

🐽台灣濃香蕃茄鍋

🐽牛肉

🐽其他火鍋配料

🐽小食類
等食物熟既同時,都有叫2款小食試下,包括梅甘酥脆薯同士林鹽酥雞,炸得好香口,脆薯味道甜甜地,而鹽酥雞嘅調味都鹹淡得宜

🐽自助吧
出面仲有大量既火鍋配料可以自己拎,包括不同丸類、豆製食品、蔬菜同麵類等等,唔驚食唔飽🤣飲品都有好多款,例如有冷泡茶、汽水,有幾款台式飲品可以自己係手機點,有烏梅汁、冬瓜茶、金桔椰果同酸梅汁,非常適合清下熱😼

🐽手工啤 (流水落花)$48/1
不過想飲啤酒就要另加叫,同友人就叫左兩杯流水落花手工啤,好易入口,帶有啲果香味,配打邊爐一流👍🏻

🐽甜品
每人可以揀一樣,有movenpick既雪糕同仙草凍,仙草凍有好多配料,啖啖都有豐富既口感,食完超滿足
2021-07-25
2021-07-23 106 浏览
大約一年前已經食過牛大人,覺得依間台式火鍋好好食,但礙於長期都book唔到位😅所以到今時今日先至食第二次觀塘依間分店寬敞光猛,感覺亦都非常之衛生,又坐得舒服,未食已經加分丸類、蔬菜類、飲品嗰啲全部以自助形式供應,臉醬料總類都非常之多👍🏼今次我哋就選擇咗極上和牛吃到飽套餐,每位$198,湯底就選擇左蒜頭雞湯湯底都有半隻雞仲有大量嘅蒜頭,幾香,不錯因為我地叫左最貴嘅套餐,所以不同款嘅牛同豬我哋都可以揀,有牛板楗、澳洲M5和牛、牛五花、豬梅肉片、豬五花片等等牛大人嘅肉一向都有保證,有牛味,唔會韌,好食佢有好多台式特別嘅配料,例如蛋餃同埋燕餸,真係好好味喎,我忍唔住encore左2、3 round😆,其他台式丸類都好好食,但太掛住食唔記得影相🤣仲有係依度嘅滷肉飯係任添任食,真係好有台灣嘅風味,醬汁夠濃,配飯一流雪糕亦都係可以任攞,淡淡的茶味唔算好甜,清清地幾好而家如果係有like到牛大人嘅社交平台,每位就可以送一杯愛玉冰,清清甜甜,入邊會有菠蘿味同埋檸檬味,夏天消暑一流

湯底都有半隻雞仲有大量嘅蒜頭,幾香,不錯

牛大人嘅肉一向都有保證,有牛味,唔會韌,好食

雪糕亦都係可以任攞,淡淡的茶味唔算好甜,清清地幾好
2021-07-23 127 浏览
牛大人向來都係人氣台式爐食店,勝,最近喺觀塘鱷魚恤廣場開咗新店,今日就去試吓觀塘牛大人喺鱷魚恤廣場嘅一層全層,好多座位,但係嚟食之前最好都先預約定牛大人裝修簡潔,收費清晰,所有都係放題形式,視乎你想食邊個套餐。牛大人採用QR code 落單方便,除咗套餐內嘅食物任點,仲有額外火鍋配料,可去自助區摞。我哋食咗 #極上和牛吃到飽 餐,湯底叫咗台灣鳳梨雞鍋,另加$50就可多點一款湯底。台灣鳳梨雞鍋用上台灣鳳梨,仲有大大件雞件去熬製湯底,認真用料十足!必食項目:#安格斯特選牛板鍵 ,肉質鮮嫩,牛味濃郁,超讚澳洲和牛M5牛肩卷,油脂分布平均,食落啖啖牛味,肉質軟綿,脂肪甘香又唔覺肥膩,真係食唔停海鮮甜蝦大大隻,一啲雪藏味都冇,啖啖肉。仲有我至愛嘅脆肉鯇 ,肉質爽口彈牙,好味道各式嘅槳肉 係一大賣點,我哋點咗 干貝鮮魚槳 、蟹籽墨汁槳 、真味牛肉槳 、澎湖花枝槳,每一款都非常鮮味,而且好有口感。好少火鍋店問會有齊咁多肉槳,真係食得好開心除咗火鍋,仲有一系列 台灣小吃 ,真豬小香腸 、士林鹽酥雞 、魚香皮蛋豆腐 ,其中 #甜不辣 好有台灣特色,雖然而家冇得去旅行,但食啲咁有台灣特色嘅小食,都覺得自

必食項目:
#安格斯特選牛板鍵 ,肉質鮮嫩,牛味濃郁,超讚

除咗火鍋,仲有一系列 台灣小吃 ,真豬小香腸 、士林鹽酥雞 、魚香皮蛋豆腐 ,其中 #甜不辣 好有台灣特色,雖然而家冇得去旅行,但食啲咁有台灣特色嘅小食,都覺得自己好似去咗台灣旅行

飲品方面都係好高質,有各式各樣嘅自家 #冷泡茶 ,大大樽飲好解渴,一邊食火鍋一邊飲冷泡茶,大愛

而家like 牛大人社交平台,仲送價值$25 金鑽愛玉冰,好抵

最後仲有movenpick 作終結,真係大滿足嘅一餐

溫馨提示:呢度啲冷氣都幾犀利,如果去食記住帶外套

揚揚整體評分:9/10
揚揚環境評分:8.5/10
揚揚味道評分:8.5/10
揚揚服務評分:8.5/10
揚揚抵食程度:9/10
揚揚返食機會:8.5/10
2021-07-22 229 浏览
牛大人自從嚟咗香港之後一直都好受歡迎,而家終於開到嚟觀塘。觀塘分店對我嚟講真係方便得多。環境夠大,一樣有整齊的自助區,醬料區。今次仲試到最新加入的台灣手工啤 : 流水落花。聽個名都知佢咩料啦,啤酒散發花香,女士們更易入口,打邊爐岩晒。各種台灣直送的火鍋配料、地道小食、滷肉飯等,非常豐富。火鍋前先試試地道小食,分量少少哋,唔會整飽個肚,過口癮飲杯手工啤啱晒。揀咗”極上和牛吃到飽”,澳洲和牛M5,封門柳,安格斯一口和牛粒等勁高質,仲要任食,每人送兩粒澳洲和牛牛丸爆汁又豐牛香。為咗享受咁高質既牛肉,我揀左比較清既藥膳牛蒡鍋,唔會好藥膳味,感覺仲冇咁熱氣。平時任食火鍋少見到的水連都有得食,點可以唔試。自家製冷泡茶,特飲一樣有,全部都有水準,或者想做番普通人飲可樂都有。最後埋單一人一盒 Movenpick,大愛!
牛大人自從嚟咗香港之後一直都好受歡迎,而家終於開到嚟觀塘。
觀塘分店對我嚟講真係方便得多。
環境夠大,一樣有整齊的自助區,醬料區。
今次仲試到最新加入的台灣手工啤 : 流水落花
各種台灣直送的火鍋配料、地道小食、滷肉飯等,非常豐富。
平時任食火鍋少見到的水連都有得食,點可以唔試。
最後埋單一人一盒 Movenpick,大愛!
2021-07-16
2021-07-21 144 浏览
晚飯時間在APM一帶覓食,發現牛大人在這裡開了新分店,所以就去吃吃吧。之前吃過覺得質素不錯,值得回訪再吃的🤩。我們吃的是平日晚市,有兩小時任吃任食,可以吃到飽飽的🙈。-💥澳洲極上和牛吃到飽 HKD$298/位,套餐包括有十多款肉肉可供選擇,另有數十款火鍋食材。在自助區有醬油區/多款蔬菜外,當然少不得店家自家製飲品🤩。以掃碼下單方式落單,挺方便又環保。-湯底方面選擇了阿嬤養生濃湯鍋,湯底滾起已經聞到很香濃的味道😍。裡面採用了多款藥膳材料,味道清甜滋潤,吃火鍋也可以健康一點🙈。-肉肉方面點了澳洲和牛M5牛肩卷/美國SRF極黑和牛下肩胛/安格斯牛小排/紐西蘭羊肉卷。每一份大約有2-3片。看到肉肉顏色新鮮,而且肥瘦均勻,不用加醬油也可吃到肉肉的鮮味😚。-火鍋配料選擇了私房鴨血/爽脆炸魚皮/水蓮,鴨血大大件,口感嫰滑不易夾散。炸魚皮口感脆脆的,不會感到太油膩挺好。小食點了梅甘酥脆薯,味道酸酸的很開胃😛。-店家另有數款本地手工啤供應,我們選擇了流水落花,價錢為HKD$48/杯。吃火鍋飲一口啤酒感覺不錯的,精濃度不高,還散發花香味,挺適合女生飲🥰。

2021-07-07
2021-07-20 163 浏览
香港人真係好鍾意食火鍋,見到牛大人開到來觀塘咁方便,當然唔可以錯過,又嚟到食好嘢!地方環境闊絡,位與位之間有一定距離,真係出出入入拎食材配料都咁方便。難得來到當然要豪一豪,食個90分鐘的極上和牛吃到飽套餐,價錢都只需要$198,就可以食到十數款點餐食材,都咪話唔抵食。而款湯底都有九款可供客人選擇,選你愛好嘅味道!來過牛大人嘅你一定知道牛大人出名嘅冷泡茶,可謂必飲之選。另外還有醬油位都安排得整齊企理,真係添點醬汁,一陣慢慢歎。每次都必定食番碗台灣之光 - 魯肉飯。那入口綿綿,入口即化,食起來相當滋味。冷泡茶(白桃烏龍、菊花普洱、桂花烏龍、洛神花茶) 一次過飲晒4款都唔會係難事!今次選了台中蒜頭雞鍋,一來到已聞到其蒜香味,而且落足配料,大大件雞件,真係貨真價實!選了靚牛食都唔可以忘記仲有超過40款食材可選,我都唔執輸,每嘢樣都想食呀!只要簡單用QR code 便可下單,上腹牛五花、安格斯牛板腱、澳洲和牛M5牛肩卷、西班牙文豬肉片、花雕醉雞件,當然要先嚟一轉啦。識食嘅你當然會瘋狂叫澳洲和牛M5牛肩、安格斯牛板腱,油脂均匀,油香而不膩,真係叫幾轉都走唔甩!花雕醉雞件肉質好嫩滑,雞味濃郁,還有陣

而款湯底都有九款可供客人選擇,選你愛好嘅味道!

來過牛大人嘅你一定知道牛大人出名嘅冷泡茶,可謂必飲之選。

另外還有醬油位都安排得整齊企理,真係添點醬汁,一陣慢慢歎。

每次都必定食番碗台灣之光 - 魯肉飯。
那入口綿綿,入口即化,食起來相當滋味。

花雕醉雞件肉質好嫩滑,雞味濃郁,還有陣陣花雕味。
2021-07-20 330 浏览
久仰大名,觀塘終於有分店,朋友媽媽試過話啲牛幾好味😋星期六放假約好朋友👭去試下90分鐘午市放題有3個選擇 $138 / $168 / $198為食嘅我地揀左 $198 極上和牛吃到飽set,可選擇嘅食物種類比$168多幾款,重點係有澳洲和牛🥩🥘湯底有9款咁多,我地揀左阿嬤養生濃湯鍋有超多桃膠同紅棗,感覺好養顏滋補,仲有大量蔬菜🥬夠晒健康🥩肉類必食:澳洲和牛M5牛肩卷每碟有2塊,每次限叫4碟,和牛薄切得黎好大塊,紅潤有光澤,油脂分布平均,最後食左16碟其他火鍋配料推介:🌟 私房鴨血(辣)- 普遍食開嘅鴨血都係一片細細地,呢度嘅鴨血好似豆腐咁大舊厚身,烚完一輪仲食到麻辣味,咬落好軟滑彈牙🌟蟹籽墨汁漿 - 爽口彈牙,墨汁味濃🌟干貝鮮魚漿 - 絕對唔會腥/有骨,真材實料🌟瓜仔雞水餃、台式蝦餃 - 有別於香港水餃,單一餡料更突顯到鮮味台式小食推介:🌟真豬小香腸🌟士林鹽酥雞(辣)🌟鬼馬老油條自助火鍋配料吧推介:🌟響鈴🌟皇帝菜🌟王子麵飲品:🌟流水落花(另加$48)- 係呢度嘅自家手工啤,啤酒花味濃郁,凍飲比較易入口🌟任飲支裝、罐裝飲品 - 推介支裝洛神花茶同罐裝蘋果梳打、仙草蜜👍🏻QR code自助

🥘湯底有9款咁多,我地揀左阿嬤養生濃湯鍋
有超多桃膠同紅棗,感覺好養顏滋補,仲有大量蔬菜🥬夠晒健康
阿嬤養生濃湯鍋

🥩肉類必食:澳洲和牛M5牛肩卷
澳洲和牛M5牛肩卷

其他火鍋配料推介:
私房鴨血(辣)

🌟蟹籽墨汁漿 - 爽口彈牙,墨汁味濃
蟹籽墨汁漿

🌟干貝鮮魚漿 - 絕對唔會腥/有骨,真材實料
干貝鮮魚漿

台式小食推介:
🌟真豬小香腸
🌟士林鹽酥雞(辣)
🌟鬼馬老油條
台式小食

自助火鍋配料吧推介:
🌟響鈴
🌟皇帝菜
🌟王子麵

飲品:

👍🏻QR code自助落單,方便快捷

2021-07-03
澳洲和牛M5牛肩卷
私房鴨血(辣)
蟹籽墨汁漿
干貝鮮魚漿
台式小食
2021-07-20 82 浏览
前兩日趁着禮拜六,我放假老竇又放假,我哋就近近地嚟到觀塘呢邊搵好嘢食~老竇想打邊爐,我哋就揀咗呢間出名嘅牛大人,夜晚嘅時段好多人,仲要排隊添!牛大人係任食牛,我哋揀咗最貴嘅任食澳洲極上和牛吃到飽,一個人連埋加一大概三百零蚊,有好多唔同款式嘅嘢食,佢有好多嘅自家製飲品,有洛神花茶,菊花茶☕️普洱茶等等~仲有紅棗茶添!而自助區有唔同丸類同蔬菜選擇~牛肉類有唔同種類嘅牛肉選擇,最高級嘅澳洲極上和牛食落好爽口仲有安格斯牛肉同埋雪花紋狀嘅肥牛,全部都好好味😋幾鍾意一口牛肉,調味好好丸類餃子有台灣直送嘅餃子🥟幾特別,幾鍾意台式蝦餃同瓜仔雞水餃食落啖啖肉,幾爽口~仲有啲花枝醬,牛肉醬,章魚醬,全部都係第一次食,感覺好新鮮,而且好好味😋魚類有鯇魚片,鯇魚腩,魚片薄片,好爽口,而且唔會覺得腥,台灣鯛魚片同台灣鱸魚片都幾正~肉質幾滑,入口即溶,食得好滋味!

牛肉類

丸類餃子

魚類
2021-07-17
2021-07-19 73 浏览
< 牛大人台灣火鍋吃到飽 > 📍觀塘見到觀塘最近開咗牛大人 前幾晚就同朋友去食🍲 觀塘仲有限定嘅藥膳牛蒡湯底 清清地都唔錯🤣 🥩澳洲和牛M5牛肩卷呢個係極上和牛吃到飽套餐先有🤣 和牛油脂分布平均 雪花好靚 而且牛味香濃 必叫😋😋🐷豬雪花肉片豬雪花肉片有驚喜 一碟有四片 雖然望落唔厚 但肉質好爽 有啲似豬頸肉嘅口感😆 呢個都encore咗好多次🤣🧆澳洲M9和牛牛丸和牛牛丸係跟餐送 每人兩粒😋 牛丸和牛味好濃郁 咬落有肉汁 口感彈牙 索晒湯底嘅精華好入味👍🏻🐮手切封門柳封門柳厚度適中 色澤均勻 食落唔會太韌😋我地仲叫咗台式小食 有鹽酥雞、鴨舌、皮蛋豆腐等等😛 鹽酥雞同出面食嘅差唔多 皮蛋豆腐凍食都幾好味😋🍻流水落花呢個係加咗錢嘅啤酒 入口唔苦 有好多泡 配鴨舌同小食啱晒😋
< 牛大人台灣火鍋吃到飽 > 📍觀塘

封門柳厚度適中 色澤均勻 食落唔會太韌😋

🍻流水落花
呢個係加咗錢嘅啤酒 入口唔苦 有好多泡 配鴨舌同小食啱晒😋
2021-07-19 132 浏览
牛大人幾時都咁多人排隊!今次中午好早同朋友黎, 90分鐘任飲任食,最緊要有靚牛😍咁多間分店最鍾意觀塘,地方夠大夠寬敞👍🏻佢嘅自家飲料唔再多講,今次同朋友揀左牛骨湯,味道非常濃郁,完全可以唔洗再拎醬油。黎得牛大人一定要揀最高級嘅M5牛,脂肪分布平均,入口即溶。除左M5牛,佢仲有牛筋同牛肚,兩種都係滷水,滷得好入味!台式火鍋唔少得麻辣鴨血,呢度既鴨血夠入味,口彈牙,爽!佢既台式餃都好有水準,我最鍾意韮菜餃!另佢有好幾款漿,牛肉漿同花支漿必試!

咁多間分店最鍾意觀塘,地方夠大夠寬敞👍🏻

黎得牛大人一定要揀最高級嘅M5牛,脂肪分布平均,入口即溶。
除左M5牛,佢仲有牛筋同牛肚,兩種都係滷水,滷得好入味!

台式火鍋唔少得麻辣鴨血,呢度既鴨血夠入味,口彈牙,爽!

佢既台式餃都好有水準,我最鍾意韮菜餃!
另佢有好幾款漿,牛肉漿同花支漿必試!

• 牛大人紅燒牛骨鍋
牛大人,我試過銅鑼灣4次,尖沙咀一次,官塘呢次派位經驗認真麻麻地,唔知係因為新手定因為人手不足,約13:30,係13:26分開始問幾時可以有位,兩位安排入座工作人員都仲係雞手鴨腳,在3-4次催促下,終於有位,而張飛係打13:43,但其實可以坐低系應該13:50分。雖然90分鐘係夠時間俾我哋食,但因為鍋底都要時間,所以左扣右扣之後,應該得返70分鐘到。海鮮滑係極度不新鮮,其他食物都係正常
海鮮滑係極度不新鮮,其他食物都係正常
觀塘新開左牛大人 牛粉表示已經急不及待要來朝聖 呢到樓底比其他店高 而且新裝修 洗手間🚾都比較企理 要挑剔嘅就係個冷氣凍左啲 🌀今次揀咗觀塘店限定嘅藥膳牛蒡鍋 睇相都冇留意到 只係見到孕婦慎用 個鍋黎到見到原來呢個鍋係芫茜湯底 🤭但怕怕芫茜嘅朋友嚇親🤢好在店員都幫我哋改個鴛鴦鍋😋黎呢到只有一個選擇 就係極上和牛吃到飽重點當然係食澳洲和牛M5牛肩卷🤤而一開波每人獲贈果兩粒和牛牛丸真係令人再三回味🤤琴晚英格蘭🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿贏波朋友仔話要啤啤佢慶祝叫左手工啤 落水流花🍻 好清新 打邊爐+啤酒一流甜品係Movenpick 雪糕/ 仙草凍 大滿足😌 ⚠️記得Storellet 儲分⚠️孕婦慎用湯底要留意⚠️芫茜出沒注意都留意

黎呢到只有一個選擇 就係
極上和牛吃到飽