2023-05-24
牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心) (旺角)旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫相信冇人未聽過牛大人😋次次都大排長龍!今次我同三個朋友去食澳洲極上和牛套餐($328)🥰試左蕃茄湯底~酸酸地幾開胃☺️另外都試左好多唔同款嘅牛同豬🤤每位入座都會送牛丸😍😍個牛丸真係好好食~超級爆汁🤤除此之外,一定要試晒六款唔同口味漿😋分別係真味牛肉漿、蟹籽蜜汁漿、澎湖花枝漿,海鮮醬同埋章魚珍珠漿✨仲有好多款唔同嘅海鮮、丸、菜同埋小食選擇😗✨我地仲試拎左2022AIBA 澳洲國際啤酒大賽金牌嘅強波酸啤🍺 Jumbo Sour~第一次試飲酸嘅啤酒~幾特別😂口味比較清新,同傳統啤酒好唔同,有興趣嘅朋友都可以試下🥰最後最期待嘅雪糕就係朱古力味MOVENPICK🍨幾時都係咁好食😗❤️💥評分:7/10👍🏻地點非常方便嘅打邊爐之選😍而且食物種類都幾多👍🏻
旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫
💥評分:7/10