2024-07-28
🐄澳洲和牛吃到飽🐄😍終於有機會大名鼎鼎嘅牛大人🐄火鍋湯底種類選擇多,我地先揀咗個台灣鳳梨雞鍋🍍係鳳梨搭配苦瓜,酸甜開胃,實在係絕佳嘅配搭!煲煲下下隻雞已經腍晒,好似食人蔘雞鍋咁樣 啲肉好腍甜🐤跟住梗係起動開始食牛啦 呢個餐比起其他餐多咗唔同種類嘅肉類👋🏻👋🏻例如🥩澳洲和牛M5牛肩卷 脂肪分布好平均,食口好軟熟仲有🥩安格斯特選牛板腱 個薄嘅牛充滿牛味 烚一烚已經食得🥩美國PRIME極級肩里肌、安格斯牛小排🥩手切封門柳 雖然係一粒一粒,但係已經切到一刀一刀好容易就已經煮熟🥩安格斯一口牛肉粒🥩紐西蘭羊卷肉 充滿羊既臊味,正仲點左黑松露海鮮漿、蟹籽墨汁漿,好彈牙,而且係真材實料😙佢仲有好多唔同款式嘅蝦滑,想點多幾條㗎但係已經好飽🤪海鮮食左新鮮沙白、鮮甜海蝦、真台灣鯛魚片、脆肉鯇魚片☺️☺️另外都有熟食,爽脆炸魚皮、鬼馬老油條、梅甘酥脆薯、魚香皮蛋豆腐,成枱面都係豐富嘅食物😎😎😎☕️出邊有唔同嘅茶類,我都飲咗個桂花白桃冷泡茶、洛神花茶,仲係用隨行杯載住嘅,夠哂特別🍶另外都有特色嘢飲,鴨屎香檸檬茶、金桔椰果🍹而且如果喺指定時間仲有少爺啤酒有限時買一送一優惠🍺🍺最後就梗係要食甜品雪糕啦成大個dreyer’
係鳳梨搭配苦瓜,酸甜開胃,實在係絕佳嘅配搭!
煲煲下下隻雞已經腍晒,好似食人蔘雞鍋咁樣 啲肉好腍甜🐤
例如🥩澳洲和牛M5牛肩卷 脂肪分布好平均,食口好軟熟
仲有🥩安格斯特選牛板腱 個薄嘅牛充滿牛味 烚一烚已經食得
🥩美國PRIME極級肩里肌、安格斯牛小排
🥩安格斯一口牛肉粒
🥩紐西蘭羊卷肉 充滿羊既臊味,正
仲點左黑松露海鮮漿、蟹籽墨汁漿,好彈牙,而且係真材實料😙
佢仲有好多唔同款式嘅蝦滑,想點多幾條㗎但係已經好飽🤪
另外都有特色嘢飲,鴨屎香檸檬茶、金桔椰果🍹
而且如果喺指定時間仲有少爺啤酒有限時買一送一優惠🍺🍺
最後就梗係要食甜品雪糕啦
成大個dreyer’s 雪條雪糕櫃
Hazelnut, 開心果,士多啤梨雪糕雪條都有,夜晚就有得食🍦🥶🍧
同埋仲食埋芝麻麻吉燒、花生麻吉燒,即係好似湯圓咁樣⚪️⭕️