2021-11-12
牛大人台灣火鍋吃到飽 (加拿芬廣場) 呢排秋涼真係最岩打邊爐,暖笠笠☺️ 今次再訪牛大人,食「極上和牛吃到飽」套餐 $298,有1.5小時任食😋😋呢個餐包左每位免費澳州和牛牛丸(2粒),牛味果然濃郁,仲好juicy🥰上次食過牛蒡湯底,今次想試多2款,今是加多$50鴛鴦鍋:❣️🍅台灣濃香番茄鍋真係有原個新鮮蕃茄在湯底內,鮮甜,再放d 粟米🌽、蔬菜🥬,打邊爐都可以健康唔上火唔油膩☺️☺️❣️🍍台灣鳳梨雞鍋而呢個湯底好岩放和牛落去,吸收晒當中雞肉既精華,暖身一流😋😋今次主力食和牛🥰 澳洲和牛M5牛肩卷肥瘦分佈均勻,牛肉味突出,有入口即化嘅感覺,高質~ 另外仲有新鮮手切封門柳、安格斯牛小排等,都是只有叫「極上和牛吃到飽」套餐先可以無限量供應😆😆❣️18+冬瓜茶(含酒精)$38除了花茶、紙包飲品外,可以揀下酒精飲品~ 呢杯冬瓜茶加了酒精,清甜得黎又有酒味,幾特別~❣️最後當然唔少得甜品🥰 今次揀左期間限定口味綠茶Tiramisu 口味雪糕,茶味不太濃,但tiramisu 味比較明顯~*需加一服務費地址:尖沙咀加拿分道20號加拿芬廣場2樓
上次食過牛蒡湯底,今次想試多2款,今是加多$50鴛鴦鍋:
❣️🍅台灣濃香番茄鍋