2023-07-24
同朋友難得聚餐,依家都偏好揀食好啲~上星期食嘅這一間就好高質而且裝修非常新食得舒服、傾得開心🥳當然要推介呢~.牛品在尖沙咀樂道,地鐵站5分鐘就到!裝修非常新,卡座好寬敞舒適,安排坐在食物櫃旁😁超級方便!食物都好多款式,其中好吸引係好多台式小食😍,好似滷水豬肚、滷水蘿蔔、蒜泥拍青瓜、雞翼尖⋯可以一邊打邊爐,一邊食小食🤤 #好有逛夜市風味!.邊爐材料除咗用手機📱訂到多款和牛、豬、蔬菜,卡座出去就可親身攞到各款丸類、蔬菜、麵食👍👍食材都得整齊乾淨.邊爐點咗鴛鴦鍋,一邊「元氣養生鍋」、一邊「牛品秘製麻辣鍋」,可以試哂辣同唔辣湯底!味道唔會過鹹過辣,啱晒我BB辣人!入座每位仲可享新鮮活鮑魚 或 棒球牛丸!我哋揀左活鮑魚,上枱真係仲好生猛咁郁😮煮完非常鮮甜同好爽口!另外加$20仲可以叫埋台式飲品😍,點可以唔叫返杯珍奶🧋!!.和牛 好好食同入口即化🥰👍 very good餐後一定要食埋甜品,超級有誠意嘅台式甜品區,可以任食芋圓😍、涼粉、寒天、椰果⋯仲有Häagen-Dazs 雪糕🍦,超級滿足!.大家都可bookmark呢間!
上星期食嘅這一間就好高質而且裝修非常新
食得舒服、傾得開心🥳當然要推介呢~
牛品在尖沙咀樂道,地鐵站5分鐘就到!
裝修非常新,卡座好寬敞舒適,
安排坐在食物櫃旁😁超級方便!
入座每位仲可享新鮮活鮑魚 或 棒球牛丸!
我哋揀左活鮑魚,上枱真係仲好生猛咁郁😮
和牛 好好食同入口即化🥰👍 very good
大家都可bookmark呢間!