餐廳:牛品台式火鍋地點:尖沙咀樂道菜式:台式火鍋放題餐牌:晚市有120分鐘放題,包括4款餐做唔同價錢(上/極/御/殿),包唔同種類數量肉類,唔同時間做唔同價錢。湯底11選1,包括元氣養生鍋、酸菜白肉鍋、牛品麻辣鍋、蕃茄濃湯鍋等。鴛鴦鍋+$50。今日第一次黎,先試試入門牛御品餐,$319一位另加一。QR code落單食物包括:美國特級牛小排:又嫩又有牛味,值得不斷encore美國頂級肩胛肉:同牛小排一樣都好食呀美國封門柳:又淋又多汁,唔會太肥,感覺厚切d澳洲M9和牛肩胛肉:脂肪較多少少精選美國牛胸腹加拿大頂級牛板腱牛脷心托:有嚼勁又唔會太硬一口和牛:又淋又多汁,有筋部分都好食新西蘭羊卷肉:好嫩,羊酥味唔會太重西班牙粟飼豬梅肉:又嫩,豬味又濃西班牙粟飼豬五花:就更有口感,因為脂肪多。花雕醉雞件:好滑溜,酒味適中新西蘭青口海蝦蜆台灣墨魚仔深海魚柳每位送鮮活鮑魚一隻,連殼上,真係非常新鮮彈牙。其他QR code落單食物有:台式小食有好多款,有炸午餐肉、鹽酥雞、椒鹽蝦、炸花枝丸、台式甜不辣、炸地瓜丸等等。牛品牛三寶:牛筋入味又淋,牛肚有口感,牛腩超淋台灣直送食品有多款餃子,蝦滑,花枝漿等湯底我地
餐廳:牛品台式火鍋
地點:尖沙咀樂道
菜式:台式火鍋放題

今日第一次黎,先試試入門牛御品餐,$319一位另加一。
QR code落單食物包括:
美國特級牛小排

美國特級牛小排:又嫩又有牛味,值得不斷encore
美國頂級肩胛肉

美國頂級肩胛肉:同牛小排一樣都好食呀
美國封門柳

美國封門柳:又淋又多汁,唔會太肥,感覺厚切d
澳洲M9和牛肩胛肉

澳洲M9和牛肩胛肉:脂肪較多少少
精選美國牛胸腹
加拿大頂級牛板腱
牛脷心托

牛脷心托:有嚼勁又唔會太硬
一口和牛

一口和牛:又淋又多汁,有筋部分都好食
新西蘭羊卷肉

新西蘭羊卷肉:好嫩,羊酥味唔會太重
西班牙粟飼豬梅肉

西班牙粟飼豬梅肉:又嫩,豬味又濃
西班牙粟飼豬五花

西班牙粟飼豬五花:就更有口感,因為脂肪多。
花雕醉雞件

花雕醉雞件:好滑溜,酒味適中
新西蘭青口

海蝦

台灣墨魚仔
深海魚柳
鮮活鮑魚

每位送鮮活鮑魚一隻,連殼上,真係非常新鮮彈牙。
其他QR code落單食物有:
牛品牛三寶

牛品牛三寶:牛筋入味又淋,牛肚有口感,牛腩超淋
台灣直送食品有多款餃子,蝦滑,花枝漿等
沙茶海鮮鍋

湯底我地揀左沙茶海鮮鍋,沙茶味道一流,打邊爐令食物好夠味,食到尾都仲有味。入面海鮮有蝦,青口同蜆,質素都唔錯。
自助食品區

自助食品區有多款其他火鍋配料,包括多款丸類,櫻花蝦餅,蟹棒,魚肚,竹輪卷,多款蔬菜等。
響鈴,炸魚皮,老油條

仲有炸魚皮、老油條、響鈴。特別在有紫羽衣,又靚又好味,感覺都健康d,出面無見過有得食。
自助食品

自助食品區

自助熟食有滷水豬大腸、滷水雞翼尖、時日燉湯、肉燥飯、粉麵、炸薯角同蝦片等。老實講,我地只需要行去攞菜,其實落QR code食肉已經夠飽。
炸薯角, 蝦片

自助食品區仲有Häagen-Dazs雪糕任食,一共有四款,分別有士多啤梨,藍莓,朱古力同雲呢拿,出去食一杯雪糕都唔少錢。仲有窩夫餅可以自製雪糕cone。
自助甜品吧

自助甜品吧仲有台灣直送三色芋圓、西米、寒天、仙草凍、紅豆、綠茶愛玉、紫米、薏仁,鳳梨椰果,可以自己揀左想食配料再加埋黑糖、花奶同糖漿一齊食。綿綿冰係新野,一樣可以自己自製。
自助甜品吧

飲品櫃有三大個,包括多款罐裝汽水,茶,酒精飲品,仲有自家製既桂花烏龍、白桃烏龍,洛神花茶等。
飲品櫃
飲品櫃

每位仲送一杯春陽茶事飲品4選1,我地揀左珍珠鮮奶茶同古意冬瓜茶,超抵wor。
珍珠鮮奶茶, 古意冬瓜茶

醬料自助。

總括而言,呢度火鍋放題餐非常豐富,包勁多款肉類海鮮,仲有多種甜品同台式茶飲,真係大大滿足。落完單好快就上枱,食物質素唔錯,而且個爐好夠力。座位有私隱度,服務員收碟快。今餐好滿意。
2024-01-30
沙茶海鮮鍋
自助食品
珍珠鮮奶茶, 古意冬瓜茶
2024-01-30 37 浏览
天氣凍㗎要打邊爐,朋友話想試吓食牛品~我哋叫咗$308嘅牛御品套餐❣️入面嘅食材超豐富,肉類有澳洲M9和牛、加拿大頂級牛板腱、美國特級牛小扒、花雕醉雞件、美國頂級牛肩胛肉、豬梅肉、豬五花、牛胸腹、羊肉、一口和牛等~啱晒食肉獸🤩個人覺得澳洲M9和牛同牛肩胛肉最好食🥰肉味濃而且肉質細嫩😚套餐仲有海鮮,有沙白、青口、蝦、魚柳、墨魚仔🫶🏻最鍾意食沙白,好鮮甜!!湯底我哋要咗喇沙海鮮湯,味道濃郁,好適合打邊爐~外面自助區都有好多嘢食,不過好多都俾人夾晒🙈外面可以自製糖水添😆

位於尖沙咀A1出口步行幾分鐘就到的牛品火鍋,上次食完覺得不錯,今日凍冰冰,又過黎打邊爐。✨120分鐘晚市吃到飽套餐-牛御品$319 ✨🥢肉類🥩方面大推:🩵澳洲M9肩胛肉,鮮嫩肉質又有牛味。🩵美國封門柳,比較有口感同牛香。🩵一口和牛,入口軟嫩。今日d牛都係好新鮮,花紋都好靚🤩。🥢海鮮大推:蝦🦐同蜆,勁甜勁新鮮必點架啦,另外青口同墨魚仔都不錯👍。台灣小食方面:上次提到種類多到不得了🫣,有19款,今日戰鬥力高左,點多幾款試下。水準依然保持。點左麻辣鴨血、鹽酥雞、皮蛋豆腐、牛品牛三寶、炸地瓜球、台式甜不辣及豬耳。最愛❤️:炸地瓜球,勁煙韌。食完一份又一份😎(利申:以前不怎麼愛吃)🌟自助區的蔬菜🥬、丸類選擇都幾多。另外,每次都要點巨量水蓮🤭🤭✨自助甜品吧及飲品免費任飲✨🍧自助甜品吧我都混合左一碗三色芋圓、西米、寒天、愛玉、及仙草凍,加花奶再加球雪糕🍧,my favourite ❤️ 。🍦 Haagen-Dazs雪糕今次有4款同上次不同口味的Haagen-Dazs雪糕自取任食😋好滿足呀!🍹飲品方面,雪櫃有多款自家製無糖茶飲及多款品牌飲品免費任飲,今次鐘意飲桂花烏龍茶。食完走果時發覺人龍由門口排到樓梯口

✨120分鐘晚市吃到飽套餐-牛御品$319 ✨

🥢肉類🥩方面大推:
🩵澳洲M9肩胛肉,鮮嫩肉質又有牛味。
🩵美國封門柳,比較有口感同牛香。
🩵一口和牛,入口軟嫩。
今日d牛都係好新鮮,花紋都好靚🤩。

🌟自助區的蔬菜🥬、丸類選擇都幾多。

另外,每次都要點巨量水蓮🤭🤭

✨自助甜品吧及飲品免費任飲✨🍧自助甜品

🍦 Haagen-Dazs雪糕

食完走果時發覺人龍由門口排到樓梯口,果然天氣凍大家都想打邊爐🍲。
星期一晚天氣急速轉涼🤧 凍到要拎番件羽絨出嚟著,同好想去打邊爐🍲!我地去咗尖沙咀揾咗間台式火鍋任食店,食「牛御品」120分鐘吃到飽晚市套餐,夜晚7點入座價錢會係$359,小童同長者會有優惠價。每位會送一隻新鮮活鮑魚,點餐用app落單,食物選擇都幾多,有牛肉類🐮、豬肉類🐷、羊肉🐑、雞件🐤同海鮮🦐等等,仲有多款台式小食。出面有自助熟食區、自助醬油區、自助飲品區、自助甜品區,仲有任食haagen dazs雪糕🍨!食完真係飽到捧住個肚走🤭呢度有十款湯底選擇,加$50可以轉做鴛鴦鍋,我地揀咗元氣養生鍋,湯底入面有大量人蔘、藥材同紅棗,仲有雞件添,非常滋補。送嘅新鮮活鮑魚上枱仲識郁,非常新鮮。牛肉類有澳洲M9肩胛肉、加拿大頂級牛板腱、美國牛小排、美國封門柳、頂級美國肩胛肉、一口和牛等等,每款肉質都鮮嫩嫩腍,肉味濃郁。豬肉類點咗西班牙栗飼豬梅肉,豬梅肉滑嫩唔鞋口。海鮮點咗蝦同蜆,蝦新鮮爽口彈牙,蜆肉飽滿多汁,👦🏻👧🏻食咗好多蝦🤭。台灣小食有椒鹽蝦、鹽酥雞、炸花枝丸等等,椒鹽蝦殼鹹香香脆,肉質爽彈。鹽酥雞一口size,外脆內嫩。出面嘅丸類推介拎櫻花蝦片、海膽包同蟹籽包。飲品除咗罐裝飲品,仲有自家茶飲。

出面嘅丸類推介拎櫻花蝦片、海膽包同蟹籽包。

飲品除咗罐裝飲品,仲有自家茶飲。加$20可以嗌一杯春陽茶事嘅茶飲。

Haagen dazs雪糕有出面少見嘅栗子味同開心果味,仲有焦糖脆餅同雲尼拿味!👧🏻食咗差唔多4個球🤣!

📍牛品台式火鍋 (尖沙咀)
2024-01-23
【尖沙咀•牛品台式火鍋】@beefbang_hkππππππππππππππππππππππππππππππ尖沙咀台式火鍋牛品 高質牛肉放題 甜品好滿足 自助吧多選擇!!最近天氣轉涼,最適合來一碗熱騰騰的火鍋。我發現在尖沙咀樂道有一家台式火鍋店,他們提供任食任飲的午市吃到飽套餐,每位只需$308+10%服務費。我立刻約了朋友一起去品嚐。這家餐廳的環境相當寬敞舒適,座位間距也很大,讓人感到放鬆舒適。火鍋的關鍵在於湯底,我們選擇了人參養生鍋,湯底十分香濃,非常開胃。他們提供的肉類選擇也很豐富,有頂級美國肩胛肉、加拿大頂級牛板腱、牛蜊心等等,肉質鮮嫩,口感十分棒。除了牛肉,還有羊卷肉、西班牙草飼豬梅肉、醉雞件等,每樣都非常美味。此外,他們還提供台式小食,如鹽酥雞、椒鹽蝦、台式甜不辣、炸地瓜丸等等,讓人吃得非常滿足。自助區有各種火鍋配料和甜點,我們特別喜歡他們的芋圓自助吃到飽,還有Häagen-Dazs雪糕,可以自行調配各種口味。此外,他們的飲品區也提供多種飲品,包括自家製冷泡茶和各種汽水、涼茶和酒精飲品。整家餐廳的服務也相當好,服務人員快速又有禮貌。最後,我想強調一下,任食任飲的餐廳雖然吸引
【尖沙咀•牛品台式火鍋】@beefbang_hk

整家餐廳的服務也相當好,服務人員快速又有禮貌。

最後,我想強調一下,任食任飲的餐廳雖然吸引,但我們每個人都應該三思而後行,點餐時要根據自己的食量,不要浪費食物。讓我們一起珍惜食物,享受美食的同時也要惜食。

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 678(加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#尖沙咀美食 #牛品台式火鍋 #web3尖沙咀
牛品台式火鍋
尖沙咀樂道32-34號1樓
叫咗88蚊加一嘅午餐火鍋套餐,每個人可以選兩款肉,我哋要曬兩款牛肉同埋豬肉,食落去肉質唔錯,雖然切得好薄,但係冇乜筋,而且最抵食嘅部分就係出面嘅自助吧,有大量蔬菜,粉麵,仲有唔同嘅丸同埋熟食又有飯平時醬料吧仲要另外計錢,但係佢呢度有包埋,而且每人可以任揀一支嘢飲嘢飲,選擇非常多,除咗支裝汽水之外,仲有冷泡茶最估佢唔到就係有自己配唔同料嘅芋圓兩個人可以揀一款湯底,有昆布,麻辣,蕃茄,仲有一款唔記得咗88蚊加一真係抵到爛,淨係食配菜都覺得抵

最估佢唔到就係有自己配唔同料嘅芋圓

兩個人可以揀一款湯底,有昆布,麻辣,蕃茄,仲有一款唔記得咗

88蚊加一真係抵到爛,淨係食配菜都覺得抵
2023-12-31 133 浏览
用餐日期:2023/12/13可用餐時段:定量火鍋午餐,75分鐘用餐費用(每人):$88+1餐廳環境:環境整潔乾淨 坐得舒服 服務:服務員服務態度好 收碟及時 食物及時refill 火鍋配料湯底熱食甜品飲品都如以往一樣選擇多味道好但變化不大主菜:這次也是選了午餐定量火鍋75分鐘$88 有2款牛肉 雞 豬 4選2 因不好雞豬關係 選了美國牛胸腹+加拿大牛板腱牛板腱: 分量足 不肥味道好 推薦 牛胸腹:分量足但還是如以往一樣偏肥 不推薦 如店方可讓客人選2款一樣的肉類(如2款都可選牛板腱)更好 希望店方會考慮改善雪糕:這次有2款獨立雪糕杯裝選擇 選了朱古力味 雪糕易𢳂起不會過甜味道好 推薦總結:這家環境舒適 午市定量火鍋價錢合理味道也好 如定量火鍋可容許客人選2款一樣的肉類更好 是值得推薦的台式火鍋餐廳 缺點:這家火鍋是每桌只給一個細碗 客人要拿著這細碗來回去取出面自助區火鍋配料 這對客人造成很大不便 也是服務最扣分的地方 火鍋配料旁有可取食物的碟是對客人最基本的尊重 而不是叫客人拿著一個細碗來回去取火鍋配料 希望店方會改善
用餐日期:2023/12/13
火鍋配料湯底熱食甜品飲品都如以往一樣選擇多味道好但變化不大

牛板腱: 分量足 不肥味道好 推薦

牛胸腹:分量足但還是如以往一樣偏肥 不推薦

2023-12-13
冬天絕對係打邊爐嘅季節🍲~「牛品」主打台式火鍋放題🥩, 晚市120分鐘吃到飽, 提供多款地道特色湯底, 例如:元氣養生雞湯鍋、酸菜白肉鍋、牛品秘製麻辣鍋等等, 更有唔同部位嘅高質牛肉同台式小食無限追加, 絕對滿足到一眾「牛魔王」!✔設有自助食品區, 提供多款由台灣直送嘅火鍋配料、台式茶飲、台式甜品等等, 甜品區仲有任食Häagen-Dazs雪糕🍦, 款式多元化!個人推薦元氣養生鍋🍲, 用上鮮雞做高湯底, 加上人蔘、紅棗等食材, 養生又清甜, 係女性恩物❣如果鍾意壽喜燒, 就要試吓*期間限定*和牛壽喜燒套餐~ 湯底為特製嘅壽喜燒汁, 仲有日本宮崎縣A5和牛、牛小排、牛板腱、牛舌、羊肉、雞件、海鮮等等, 相當豐富!《壽喜燒套餐》 主角一定係日本宮崎縣A5和牛🥩!和牛會以支架奉上, 賣相精緻又特別。呈現吸引嘅大理石花紋, 雪花比例平均, 油花豐富, 肉味香濃, 細嫩多汁🥩澳洲M9和牛油花綿密, 油脂豐腴, 食落有香濃牛味, 肉質鮮嫩, 充滿油脂香氣同肉汁👍🏻另外推介:🔸紫羽衣 - 味道清甜, 食落爽脆🔸香芋包心上貢 - 芋頭貢丸爽口彈牙, 芋泥內餡好綿滑🔸糕渣 - 表皮炸至金黃酥脆, 內餡
冬天絕對係打邊爐嘅季節🍲~

《壽喜燒套餐》

🥩澳洲M9和牛
👍🏻另外推介:
🔸紫羽衣 - 味道清甜, 食落爽脆
🔸香芋包心上貢 - 芋頭貢丸爽口彈牙, 芋泥內餡好綿滑
🔸糕渣 - 表皮炸至金黃酥脆, 內餡滑嫩, 裏面嘅蝦米帶出鮮味🦐, 又有淡淡嘅鹹味

打完邊爐一次要食甜品!除咗有Häagen-Dazs雪糕之外🍦, 佢哋即將推出綿綿冰🍧, 配料選擇超多, 有紅豆🫘、芋圓、薏米、綠茶愛玉、仙草、紫米等等, 記住密切留意啦🤩!
2023-12-26
  • 元氣養生鍋
2023-12-18 138 浏览
朋友生日話想食台式火鍋,上OPENRICE 搜尋咗一陣,揀咗牛品呢間好多人Like 嘅餐廳試係OPENRICE APPS 訂咗位,所以去到見到門口排晒等位嘅人,我哋都好快有得入座Lu沿途已經睇到好多熟食同超大嘅飲品雪櫃已經好急不及待喇!入座前我哋已經揀定咗湯底,所以坐低無耐,火鍋好快送上,而且我哋叫咗有海鮮食個餐,所以送埋長腳蟹仲要份量都唔少哦!!一人至少3隻同埋一人一杯春陽茶事嘅飲品放低野就即刻出去拎熟食同配料,其他要落單嘅就交比留係位嘅朋友喇真係超多選擇,台灣小食、甜品、配料⋯⋯⋯真係剩係熟食都已夠人食得好滿足最最最推薦比中家嘅就係個M9澳洲和牛!!入口溶化嘅感覺好正仲有好多唔同部位嘅牛都好好食,物超所值食飽飽仲可以自製台式甜品,芋圓、寒天、涼粉、椰果全部自己配,唔使驚有野唔鍾意食埋單都係一人$400 左右,食足兩小時!!性價比好值

沿途已經睇到好多熟食同超大嘅飲品雪櫃
已經好急不及待喇!
仲要份量都唔少哦!!一人至少3隻同埋一人一杯春陽茶事嘅飲品

最最最推薦比中家嘅就係個M9澳洲和牛!!入口溶化嘅感覺好正
仲有好多唔同部位嘅牛都好好食,物超所值

埋單都係一人$400 左右,食足兩小時!!性價比好值
餐廳以木系風卡位設計,邊食邊同朋友傾偈, 都唔怕噪親隔離;電子落單唔怕漏超過10款火鍋湯底以供選擇;我今次就試咗藥膳鮮雞湯底,濃郁的紅棗藥材味,和鮮雞猪骨等熬至奶白色,咸香濃郁,很滋補呢~午市食到飽最多每人可以點3款肉類或海鮮拼盤,我同阿May兩個人加埋都有6款不同的肉類,無限添加,其實都好夠食🔸️特上牛小排🔸️美國頂級肩胛肉🔸️美國牛胸腹🔸️加拿大頂級牛板腱🔸️西班牙穀飼猪五花🔸️新西蘭羊肉卷牛肉牛味濃香,羊肉更有香酥油脂感,猪腩肉更肉脂均勻,入口軟腍,全部都好新鮮呀~更有多款不同的蔬菜,瓜類,菇菌等任夾;亦設熟食區,大推台式鹵水翼尖和猪肚,入味軟腍有嚼口更有一個6尺長的大雪櫃,氣水,果汁涼茶和自家泡製的冷泡茶,全部任飲,解渴下火打完邊爐仲可以係特設的台式糖水吧,有芋圓,仙草,珍珠,紅荳,西米等,自製一碗台式甜品;臨走前記得食埋個雪糕杯先走呀~

🔸️特上牛小排
🔸️美國頂級肩胛肉
🔸️美國牛胸腹
🔸️加拿大頂級牛板腱
🔸️西班牙穀飼猪五花
🔸️新西蘭羊肉卷

2023-12-14 148 浏览
我同老公都是牛肉控,天氣涼最好食火鍋放題😋,找到間在尖沙咀CP值好高的火鍋放題,120分鐘牛御品吃到飽套餐,7PM - 9PM每位$359+10%食火鍋最重要是湯底,我們點選了💢北投魷魚螺肉蒜鍋💢,湯底咸鮮味十足,帶有香濃蒜味最驚喜是點餐後,即送雪蟹🦀,大大份好鮮甜啊😍同老公慢慢拆蟹食✅️肉類🥩有澳洲M9和牛、特上牛小排、頂級美國肩胛肉、美國封門柳、加拿大頂級牛板腱、牛脷心、牛舌等等可以任食!🥩M9和牛&🥩牛小排真係好正,油脂分佈均勻,肉質鮮嫩軟滑,牛味濃郁,我們瘋狂點這兩款,除了牛肉,還有羊卷肉、西班牙草飼豬梅肉、醉雞件等✅️海鮮有大大份雪蟹🦀之餘,有蝦,有蜆,全部都好鮮甜✅️台式小食,有炸午餐肉、水蓮菜、鹽酥雞、椒鹽蝦、炸花枝丸、台式甜不辣、炸地瓜丸等等✅️自助區有多款丸類、菜類可以自助,另有炸魚皮、油炸鬼、滷豬大腸、肚滷雞翼尖、時日燉湯、肉燥飯、粉麵等等✅️甜品區有我最愛的紅豆和芋圓,還有愛玉、寒天、仙草、椰果、西米可以自行調配,另有Häagen-Dazs 雪糕,可以配cone食,好開心啊✅️飲品區有幾個大大的雪櫃,有汽水、茶、酒精飲品等等💸每人平均消費 $395最後亦是最重要, 除了#任食

✅️肉類

✅️海鮮

有大大份雪蟹🦀之餘,有蝦,有蜆,全部都好鮮甜

✅️自助區

✅️甜品

✅️飲品區

有幾個大大的雪櫃,有汽水、茶、酒精飲品等等

💸每人平均消費 $395

最後亦是最重要, 除了#任食 😋,也要💥 #惜食 💥

✔️點餐前先三思衡量

✔️能食多少才點多少食物

❌️千萬不要眼闊肚窄浪費食物啊🫶😉

#火鍋 #便當 #牛品 #正宗台式火鍋 #尖沙咀 #新餐廳 #奶茶鍋 #麻辣鍋 #暖笠笠 #打邊爐 #牛咁品 #台式料理 #和牛 #hkfoodie #香港餐廳推介 #吃到飽 #惜食

2023-12-14 105 浏览
食開其他任飲任食火鍋,估唔到係尖沙咀都有一間性價比高嘅火鍋店。星期五咁多人嘅情況下,好彩自己有訂位,所以即刻入得。入之前梗係要睇下食咩餐!估唔到都好多選擇!三個女士驚食唔晒,唯有選擇一個中等價位啦,牛極品!個人認為佢個牛嘅肉味都幾香,肉類都叫左三到四轉食到抱住個肚仔,因為要有辣有唔辣,所以加錢叫左兩個湯底,主打係肉類係辣湯,菜類係唔辣嘅湯底,咁樣啲菜就唔會太油,可以食得健康啲!而我最鍾意嘅係佢哋嘅茶,清香消滯!當然仲有好多唔同款嘅野飲,不過本女子太肚餓,掛住食,完全唔記得影相!佢另外有一個甜品區,鐘意食芋圓,仙草,台式甜品嘅你哋就要記得留肚食,如果唔係就好似我咁,飽到食唔落,淨係食到個雪糕🍦就放棄左!唯有下次再食嘅時候記住!

2023-12-08
  • 麻辣鴨血
  • 美國頂級肩胛肉
  • 飲品
2023-12-13 130 浏览
行街搵野食搵到間「牛品台式火鍋」正野😋呢間台式火鍋店裝修有格調唔錯唔錯👍🏻座位闊落舒適😚店只好有禮貌,用心講解每款套餐分別👍🏻聽完我地兩個女仔道選擇左「75分鐘午市定食套餐 $128」😌呢個好似半自助餐咁,一位可以揀三款唔同種類既肉或海鮮👍🏻我哋選擇咗美國特級牛小排同埋美國頂級牛肩胛肉,呢兩款肉都好薄好靚,食落好夠牛味唔錯唔錯👍🏻另外我哋叫西班牙栗飼豬五花同西西班牙栗飼豬梅肉,打邊爐最重要係有靚肉食🤭估唔到豬都咁好味😋我覺得餐廳呢個套餐唔錯👍🏻細食啲又想食多啲款式,叫呢個套餐就岩晒☺️任選三款肉類-美國特級牛小排-美國頂級牛肩胛肉-美國牛胸腹-加拿大頂級牛板腱-美國頂級封門柳-西班牙栗飼豬五花-西西班牙栗飼豬梅肉-花雕醉雞件-新西蘭羊卷肉-海鮮拼盤仲有$88叫兩款肉既套餐添喎👍🏻另外還有「120分鐘午市吃到飽套餐」分級別有$179、$248及$308🤩好似男人或大食啲既朋友仔,叫呢款食吃到飽就可以攬住個肚走🤪以上所有套餐都可以享用店內所有自助區👏🏻自助台灣夜市熟食區食物當然有台灣最出名嘅肉燥啦,仲有白飯可以配埋黎食㗎😚自助火鍋配料佢哋啲配料都好多㗎,仲有好特別香芋包心上貢,呢個超好食😋鍾

另外我哋叫西班牙栗飼豬五花

-海鮮拼盤

仲有$88叫兩款肉既套餐添喎👍🏻

以上所有套餐都可以享用店內所有自助區👏🏻
自助台灣夜市熟食區食物
當然有台灣最出名嘅肉燥啦,仲有白飯可以配埋黎食㗎😚

自助火鍋配料
佢哋啲配料都好多㗎,仲有好特別香芋包心上貢,呢個超好食😋鍾意食香芋嘅人一定鍾意😍

自助醬料
有多款唔同嘅醬料,我國最特別就係甜不辣醬👍🏻

自助飲品
有多款冷泡茶👍🏻同埋非常多款選擇😍仲有酒精飲品添喎🤭

自助芋圓甜品吧😍
呢個好吸引😍岩晒我呀😌我最鍾意食😋真係食到台灣味道👍🏻紅豆🫘同愛玉整得好好👍🏻唔覺唔覺食左兩三碗添🤭

最後仲有雪糕食🍦
2023-12-12 102 浏览
两个人吃好饱,肉肉分量很足,物超所值!有自助甜品可以选,菜品种类也非常多,底料好吃,服务态度也很好,干净卫生,还会再去,午市嗨翻了,赞赞赞赞赞赞赞赞赞赞赞赞赞赞!
2023-12-11 116 浏览
冬天就是要不停的吃火鍋🥹!火鍋放題真的是吃不厭呀,這次被朋友帶來這家台式火鍋放題光是配料區就有好多選擇,各種牛和台式小吃也很不錯,重點是還有老火湯和不少的自助熱食,這是其他餐廳比較少見的,這頓吃很飽好開心🥰🌕 120分鐘牛極品吃到飽套餐點了台灣直送的北投魷魚螺肉蒜鍋湯底,味道超好的!湯底好足料,就算煮久了,魷魚和螺肉還是很甜💕!我們把所有牛肉類都點了一遍,驚喜的是沒一樣是不好吃的,都切得很薄,涮幾秒就可以吃了,很嫩很好吃。個人最喜歡頂級美國肩胛肉,油花分部得很漂亮,吃下去也不會很油膩🤤👍🏻!其他精選美國牛胸腹、加拿大頂級牛板腱、紐西蘭羊卷肉、西班牙栗飼豬梅肉都不錯。最後吃很飽還是忍不住點了些台式小食,原味香腸是一定要吃的,椒鹽蝦也很香酥惹味。還有太多菜品選擇沒能全試一遍,下次要再來🥹😋📍 牛品台式火鍋|尖沙咀尖沙咀樂道32-34號1樓🧧人均消費$300

🌕 120分鐘牛極品吃到飽套餐

📍 牛品台式火鍋|尖沙咀