2023-07-02
朋友生日🎂選了哩間燒肉店🔥因為大家都鐘意飲sake,而餐廳有Sake機玩法🤩$198位⏳️90分鐘無限飲🍶可以選不同款嘅清酒餐廳各師傅會幫客人燒埋🔥食燒肉有人服侍🤭啱哂我地睇吓我地點咗乜❓️先來薯仔沙律🥗雞泡魚干餸酒一流、伊比利亞夾心肉、波板糖豚肉串、雞軟骨肉棒、炭火雞🐔雞同豚肉都燒得剛剛好,唔會過硬, 最特別波板糖豚肉串🐷🍭外型真係超似🍭 最喜歡炭火雞已經好惹味,再加wasabi 超好味🤤🦬牛肉盛盒(2人份量)哩個係廚師發板,師傅比乜就食乜😁有牛舌、美國封門柳、日本和牛背峰、美國牛小排、美國prima三角肥牛、日本和牛肉眼蓋、日本和牛三角胸小排🐮最喜歡日本和牛三角胸小排🐮肉眼蓋,和牛背峰,花紋非常靚,牛味濃肉質好軟嫩。🐮另外點了岩手縣A5黑毛和牛盛有和尚頭,後腰蓋柳,和牛背肉個人口味和尚頭,後腰蓋柳肉質最嫩,入口溶化🤤師傅真係燒得好好👍🦪至於海鮮南非鮑魚,活蟶子肉質好新鮮夠厚肉😋口感非常爽彈食完咁濃味食物,最後點多杯水果茶解吓油膩感🍑🍊
餐廳各師傅會幫客人燒埋🔥食燒肉有人服侍🤭啱哂我地
睇吓我地點咗乜❓️
🦬牛肉盛盒(2人份量)
哩個係廚師發板,師傅比乜就食乜😁
🐮另外點了岩手縣A5黑毛和牛盛
有和尚頭,後腰蓋柳,和牛背肉
🦪至於海鮮
南非鮑魚,活蟶子
肉質好新鮮夠厚肉😋口感非常爽彈
食完咁濃味食物,最後點多杯水果茶解吓油膩感🍑🍊