2021-08-19 58 浏览
為食龍的舊銅鑼灣店係我同同事ot晚餐嘅常客,有一日如常諗住去買外賣,發現佢人去樓空😱之後佢係中環開左新店就緊係要去支持下😆新店空間大左好多,再落多左心思係裝修,亦添加左新菜式😍周圍都有恐龍🦖擺設仲有打卡位📷🔆腐皮壽司呢個係舊店已經係招牌,今次我食左柚子左口魚($𝟚𝟟), 炙蟹膏厚燒玉子($𝟚𝟞), 海膽三文魚子($𝟝𝟜)三款都好鍾意❤️但左口魚略嫌唔夠入口即融🤏🏼而海膽就真係好正🥰鮮味再加上三文魚子爆溢出甘香魚油,發揮得淋漓盡致🔆賭城二世祖(half)$𝟠𝟛 上面是油甘魚,然後入面仲包住另一舊油甘魚(應該🤣),食落更rich,而且都好有鮮味😎不過半份得四件呢個價錢又貴左d🔆炸串拼盤$𝟙𝟝𝟠 絕對不是一般的炸物🤩熟三文魚好厚肉,個心仲夾左芝士😱炸蘋果一上枱就聞到好香,但炸完會變得粉粉地,唔係爽脆🍎薯餅食得多但原來炸薯仔片都幾有口感🤣炸帶子不會太乾唔錯👍🏼咖哩飯糰同流心蛋就幾滯,好飽肚🤪🔆焦糖雞蛋布丁$𝟞𝟚其實都已經好飽但忍唔住都要叫埋🤤布丁質感比較實,連埋繞係旁邊嘅焦糖液同上面的芝士忌廉,滑溜而味道豐富🍮不過價錢真係幾貴🙈🔆焙茶楓糖拿鐵$𝟝𝟚 焙茶味雖香濃,但飲落都係比較普通,唔係話咁值個

🔆腐皮壽司
賭城二世祖(half)

🔆賭城二世祖(half)$𝟠𝟛
炸串拼盤

🔆炸串拼盤$𝟙𝟝𝟠
焦糖雞蛋布丁

🔆焦糖雞蛋布丁$𝟞𝟚
焙茶楓糖拿鐵

🔆焙茶楓糖拿鐵$𝟝𝟚
焙茶味雖香濃,但飲落都係比較普通,唔係話咁值個價🤣

食物同以前一樣高質,以家開係中環地段,價錢又更進取了🤣用餐時間個半鐘,其實諗完食咩影下相已經好快就夠鐘😂呢度係要sharp走交枱,如果唔係會狂催你走的,所以唔好掛住影相要食快d🤣
賭城二世祖(half)
炸串拼盤
1️⃣ 西雅圖鬼妹 $68 (6/10)估唔到全餐最好反而係火焰牛油果三文魚腩💕 火焰三文魚腩充滿油香,入口即溶好正🤤 仲有少少蛋黃醬同黑松露😍 唯一可惜係牛油果太薄,唔係好食得出🤣2️⃣ 腐皮壽司 $26-$28 (5/10)雖然有一兩舊係唔錯嘅,整體打卡係ok嘅🙈 但水準真係好普通,有啲甚至失望🥲 蟹膏甜蝦、黑松露帶子相對味道明顯啲😗 但叫咗兩款三文魚唔太食得出有分別🥺 最失望係吞拿魚,唔夠新鮮又有陣水味😧 利申唔係唔好食,但以哩個價位一件,真係expect會好少少🙈 3️⃣ 奶蓋白玉烏龍 $52 (5/10)又係一個打卡必備嘅飲品😗 但比個名呃咗🥲 以為奶蓋係平咁手搖嘅奶蓋啦,但飲落似就咁奶泡🥺 望落好濃郁,點知飲落去幾稀😢 烏龍茶味唔明顯,唯一係上面上粒白玉真係幾好食🤣

1️⃣ 西雅圖鬼妹 $68 (6/10)

2️⃣ 腐皮壽司 $26-$28 (5/10)

3️⃣ 奶蓋白玉烏龍 $52 (5/10)
2021-08-19 39 浏览
之前在銅鑼灣的人氣店舖登陸中環,以吃腐皮壽司為主的餐廳,所以就跟鼠妹去打卡吃點東西吧😎。位於些利街的店舖,樓高兩層環境涼快,以恐龍的森林做裝飾。餐牌上供應二十多款腐皮壽司,另有其他日料美食供應,也有數款特色飲品🙈。-💥腐皮壽司 HKD$28-HKD$64,這個是店舖招牌美食,有生/熟食選擇。這次點了辣味三文魚、明太子三文魚、柚子左口魚、灸燒北寄貝沙律、黑松露帶子、和風汁帶子、明太子玉子燒及芝士蟹籽厚燒玉子。腐皮味道甜甜的,而且帶點濕潤的口感🙈。醋飯粒粒分明不易夾散,壽司大少較平常的大。每一款壽司也有調味,所以直接吃也可以。較喜歡吃辣味壽司,因為較惹味突出😆。-💥奶蓋白玉烏龍 HKD$59,這杯只有凍飲,面頭鋪滿黃豆粉和消化餅碎,令到口感較豐富☺。另外放了幾粒白玉,口感煙韌軟糯。奶蓋味道不咸口感滑身,烏龍茶茶味很香,奶味不會蓋過茶香。-💥棉花糖朱古力 HKD$52,這杯只有熱飲,面頭鋪滿朱古力粉,另外放了很大粒棉花糖很吸睛🤩。看著棉花糖慢慢融化,令到朱古力口感更滑。朱古力味道甜甜的,奶味較重與朱古力很配合,飲完這杯很暖胃☺。

2021-08-18
知道呢個係人氣餐廳,就平日walk in 試吓有冇位見到成間餐廳都裝修好靚,好多綠色葉,包住扶手柄、天花板啲燈等,做打卡背景係一流!午餐Menu唔算特別多,要做一個凍烏冬同火炙壽司🍣火炙壽司- 啲飯係凍嘅,好明顯係擺咗入雪櫃。雖然佢嗰啲都係珍珠米,不過唔係新鮮熱辣,擺個入雪櫃嘅米,食得出係會比較硬,冇咗米飯嘅嗰種軟熟…… 刺身- 都係正常嗰啲沒有什麼大驚喜凍烏冬- 係爽口彈牙嘅,知道有浸過冷河,對比飯來講係出色小食有腐皮、金菇草菇仔…腐皮比較有驚喜因為腐皮唔係太林,有咬口,第一次食咁樣嘅腐皮,都幾喜歡總結: 性價比不算太高,想來打卡嘅,可以嚟試一試。不過為食日本菜的話,出邊有其他更加好的選擇……
知道呢個係人氣餐廳,就平日walk in 試吓有冇位

午餐Menu唔算特別多,要做一個凍烏冬同火炙壽司🍣

火炙壽司- 啲飯係凍嘅

刺身- 都係正常嗰啲沒有什麼大驚喜

凍烏冬- 係爽口彈牙嘅
,知道有浸過冷河,對比飯來講係出色

小食有腐皮、金菇草菇仔…
腐皮比較有驚喜
因為腐皮唔係太林,有咬口,第一次食咁樣嘅腐皮,都幾喜歡

總結: 性價比不算太高,想來打卡嘅,可以嚟試一試。
不過為食日本菜的話,出邊有其他更加好的選擇……

迷你火炙海鮮丼+凍烏冬定食
三色半刺身丼定食
2021-08-19 40 浏览
曾經覺得甜既腐皮壽司好奇怪, 直至朋友帶我黎為食龍!餐廳係中環SOHO區, 環境裝修好CHILL, 一路行上去都覺我好期待!!呢到既主打係腐皮壽司, 而重點係有好多唔同款既TOPPINGS, 選擇困難症既我就揀左最大路既三文魚/吞拿魚/蟹柳沙律~呢3件之中我最鐘意蟹柳沙律, 可能因為沙律醬同甜甜地既腐皮係最夾, 而刺身果2款相對會FRESH D因為少D醬汁~~另外仲叫左鰻魚蛋包飯, 因為見到好多人都有叫, 黎到真係O左咀咁大份! 而且蛋好滑, 每一淡飯都有勁多蛋同鰻魚, 好正!!炸三文魚鰭, 炸得好香脆同埋都幾多肉架~ 油脂好香但唔覺油膩!蜜糖牛油炸雞, 又係好香口既小食, 單骨雞翼所以食起來好方便, 甜甜既蜜糖同牛油好夾!!

曾經覺得甜既腐皮壽司好奇怪, 直至朋友帶我黎為食龍!

2021-08-19 34 浏览
店舖好大,環境舒適佈置得好靚,有森林及恐龍做主題好得意😍😍😍 好適合打卡! 食物很創新,腐皮壽司代替紫菜估唔到會咁好味,令到個飯嘅味道更加出,有甜味!🍙 芝士蟹子厚燒玉子豆腐皮壽司蟹子粒粒分明,玉子燒上面嘅半溶芝士🧀 不會太重味,同玉子非常夾 😋 芝士拼盤🧀一口芝士有三件非常濃沃嘅芝士味,芝士雞柳幾大件而且炸得好香脆非常吸引👍🏻👍🏻👍🏻溫泉蛋芝士薯條比較幼身,薯條點芝士及溫泉蛋實在太邪惡了😈黑糖玄米茶拿鐵 ☕冰唔會好快溶晒,黑糖味幾濃但係唔會過甜甜,玄米脆脆,好特別!🥰 焦糖雞蛋布丁🍮布丁賣相吸引,細細件好精緻,布丁嘅雞蛋味非常濃郁! 下面嘅焦糖醬汁較甜😍

芝士蟹子厚燒玉子豆腐皮壽司

芝士拼盤🧀

黑糖玄米茶拿鐵 ☕

焦糖雞蛋布丁🍮

2021-08-18 53 浏览
一直睇食評見到好多人讚,終於食到!上網早3個星期前book定晚餐時間,所以一直都好期待!入到餐廳環境裝修的確特別,好啱要打卡既朋友 ,上樓前拎住個dino鎖鑰扣,幾得意🦖坐既位比較迫,同隔離枱只有一塊板隔開,不過都ok 周圍餐廳都係咁👌🏼知道呢度出名腐皮壽司,所以都叫左幾件signature試下,如果好食就再加單。本身其實想試埋卷物,但係原來餐廳轉左新menu,無得叫卷物喇!😭想食卷物既朋友要注意喇!我地叫左:柚子左口魚、辣味三文魚、牛油果三文魚、黑松露帶子、呑拿魚拖羅蓉,再加一個芝士拼盤(有炸芝士、溫泉蛋芝士薯條、同芝士雞柳)。壽司都算快上枱,一上枱其實都好心急想試,因為壽司個樣望落好吸引,啲料好脹好滿!侍應可能太忙,所以唔記得比豉油同Wasabi。味道方面,只可以講好普通.... 腐皮同飯都偏甜,同啲魚生唔太夾,而且全舊壽司都好凍,啲魚生亦食得出唔太新鮮.. 食完覺得好失望,好好彩只係叫左5舊試下先...之後到芝士拼盤,亦都係一般般.. 雞柳食得出係急凍雞柳嚟,唔新鮮。而啲薯條...似係air fryer炸出嚟,完全無薯仔味只係一條脆條,快餐店啲薯條仲好食..總括嚟講,性價比好低,

總括嚟講,性價比好低,一舊壽司要>$30,其實完全唔值...如果想食壽司不如真係去食壽司 唔會有第二次喇😂😂
芝士拼盤
2021-08-18
2021-08-16 71 浏览
放假中環遊之為食龍💕向來不太好食腐皮壽司的我🤭這次決定去淺嘗一下為食龍的威力🤣🤣🤣"為食龍"的腐皮壽司顛覆了我對其死甜的味道~~是不錯的!!!!!沒有吃不消的感覺~!!!!!奈何當天的下午茶太豐富了~令我胃口減半!🤣🤣有機會會再試試其他美食🤣🤣壽司種類配搭很多~阿懵建議~待疫情過後最好三五成群的出發可以嘗到更多菜式呢!(但需要注意是"為食龍"是有限時的!還有最好請先行預約留枱*特別是週末,Walk in 是沒可能的)
题外话/补充资料: 服務態度及效率有待改善,否則多出色的美食也保不了!
2021-06-14
微辣TUNA
炙燒北寄貝沙律
堤拉米蘇
2021-08-15 45 浏览
呢日放工之後就同屋企人址黎左中環呢間餐廳到食dinner,我地比佢呢個咁靚既門面吸引左入黎,入面有兩層,樓底好高,好似去左外國啲好chill既餐廳咁。睇睇餐牌,見啲啲食物都幾特別。我地點左碗海膽甜蝦丼,壽司飯上鋪滿左甜蝦,好足料,甜蝦真係好鮮甜,仲有大大舊既海膽,好肥美,feel到係靚海膽黎既。另外仲點左一半份叫夏威夷肥仔既飯卷,佢入面係有芝士同鰻魚,好惹味。最後,點少得甜品,我地點左焦糖雞蛋布丁,香濃得黎又唔會太甜,正。
睇睇餐牌,見啲啲食物都幾特別。

2021-08-15 49 浏览
良心小店為食龍,主打係色彩繽紛嘅腐皮壽司!腐皮壽司帶微甜,令壽司飯嘅醋同鹽保持平衡,仲會輕輕炙過,令豆香更為突出!場内更設多個打卡位,難怪座無虛席!三文魚牛油果 $27蔥吞拿魚拖羅蓉 $27柚子左口魚 $27芝士蟹籽厚燒玉子 $26總共有廿幾款咁多嘅腐皮壽司,有多款嘅食材同埋醬汁嘅配搭,總有一款啱口胃!魚料都幾新鮮,而且都幾大舊,一口絕對咬唔晒!德州牛仔(half) $48除咗腐皮壽司之外,為食龍嘅卷物都唔錯㗎!燒牛肉配濃郁嘅燒牛汁,再加沙律醬,滋味無窮!仲可以嗌半份,等個肚可以有多啲位試唔同嘅菜式!炸串拼盤 $158有炸溏心蛋、炸帶子、三文魚芝士串、炸薯仔片、日式咖喱炸飯串、同埋脆炸蘋果,款式都幾特別,香口得嚟又唔覺油,味道仲要唔錯! 為食龍特調 - 日式蜜柑茶 $49入口有好香嘅穀物味,然後係蜜柑嘅清新!

三文魚牛油果 $27
蔥吞拿魚拖羅蓉 $27
柚子左口魚 $27
芝士蟹籽厚燒玉子 $26

德州牛仔(half) $48

炸串拼盤 $158

為食龍特調 - 日式蜜柑茶 $49

入口有好香嘅穀物味,然後係蜜柑嘅清新!
最近E間為食龍瘋狂係IG比人洗版於是今日小妹就約埋朋友一齊去試下E一間黃色小店💛!餐廳環境幾大分左兩層, 一入門口就見到好多恐龍仔裝飾🦕🦖, 上層仲有多個打卡位🤳🏻📸!!🌟為食龍特調-日式蜜柑茶🍊🍹蜜柑茶上層放有兩片炙燒過嘅蜜柑十分有心機, 入口係清新嘅蜜柑味, 酸酸甜甜幾開胃🌟和風汁帶子外層腐皮味道甜甜地包住汁燒帶子, 食落味道鮮甜幾好味🌟炙燒蟹沙律同樣用左腐皮包住, 沙律多到滿瀉, 炙燒過嘅蟹沙律更香更正!🌟炙燒左口魚蟹膏飯🐟🦀🍚丼飯足料足量, 炙燒左嘅左口魚口感滑溜, 入口即溶, 油脂甘香豐腴, 蟹膏大大pat鮮味十足!🌟西雅圖鬼妹E款係店中嘅其中一款特色卷物, 其實係火炙牛油果三文魚腩卷物嚟🥑🐟🍣, 小妹點左半份有四件, 入口食到牛油果果種軟滑質感, 三文魚腩火炙過好香而且食落好重魚油味, 整體味道不錯!🌟炸串拼盤🍢🍡炸串拼盤擺得好有心機, 每隻碟都擺住唔同炸串, 仲有3款醬汁比你沾, 炸溏心蛋🥚🍢咬落去爆哂蛋汁, 炸帶子厚肉鮮味, 炸三文魚芝士串🐟🧀🍢足料得嚟芝士味唔會蓋過左三文魚嘅味道, 兩者份量控制得幾好, 炸薯仔片🥔🍢口感香脆重薯仔味, 日式咖喱炸飯串味道正常, 不過

🌟為食龍特調-日式蜜柑茶🍊🍹

🌟和風汁帶子
外層腐皮味道甜甜地包住汁燒帶子, 食落味道鮮甜幾好味
🌟炙燒蟹沙律

🌟炙燒左口魚蟹膏飯🐟🦀🍚

🌟西雅圖鬼妹

🌟炸串拼盤🍢🍡
炸串拼盤擺得好有心機, 每隻碟都擺住唔同炸串, 仲有3款醬汁比你沾, 炸溏心蛋🥚🍢咬落去爆哂蛋汁, 炸帶子厚肉鮮味, 炸三文魚芝士串🐟🧀🍢足料得嚟芝士味唔會蓋過左三文魚嘅味道, 兩者份量控制得幾好, 炸薯仔片🥔🍢口感香脆重薯仔味, 日式咖喱炸飯串味道正常, 不過不失, 而最驚喜嘅係脆炸蘋果🍎🍢, 入口爽甜無酸味, 帶微微玉桂味, 好好食!!
2021-07-30
2021-08-14 268 浏览
Eat like a Dinosaur! 🦖為食龍呢排好Hit,王牌腐皮壽司好受歡迎,而且好難book位。主打fusion日本餐,餐廳用恐龍作為主題,牆身有好多可愛嘅恐龍裝飾同埋塗鴉,我哋張枱有一個恐龍公仔🦖做擺設, 好cute! 而且成個裝修係行小清新植物自然路線,好休閒好chill~好適合打卡!綜合所有伴碟裝飾都好靚,顏色好豐富,而食物整體都好高質!海膽三文魚子海膽少少苦,三文魚子好新鮮,腐皮就甜度適中。柚子胡椒油甘魚蓉柚子醬略鹹同油甘魚淡味唔太夾。油甘魚配腐皮好食!炙蟹膏厚燒玉子蟹膏啖啖肉,玉子甜甜地。但係‘厚燒’呢個形容我就覺得唔適合。因為佢唔係成個腐皮裏面係玉子,腐皮裏面係飯…好失望😮‍💨而玉子得一塊唔可以話好厚。但整體係好食嘅!夏威夷肥仔 (=芝士鰻魚)半份整體好漏…裏面有好大舊芝士,鰻魚份量唔多,而且太多汁。呢個唔推薦。西雅圖鬼妹 (=火炙牛油果三文魚腩) 半份牛油果同三文魚好夾!牛油果包在裏面,三文魚腩在出面做火炙。成個組合好好食唔會好油膩,推!紐約黑珍珠 (黑松露帶子)半份清新嘅組合,帶子好爽。日式炸雞炸雞分量十足,而且好香脆!裏面仲保留汁,唔會乾身,意想不到好食!喺
Eat like a Dinosaur! 🦖

綜合所有伴碟裝飾都好靚,顏色好豐富,而食物整體都好高質!

海膽三文魚子
海膽少少苦,三文魚子好新鮮,腐皮就甜度適中。

柚子胡椒油甘魚蓉
柚子醬略鹹同油甘魚淡味唔太夾。油甘魚配腐皮好食!

夏威夷肥仔 (=芝士鰻魚)半份
夏威夷肥仔

西雅圖鬼妹 (=火炙牛油果三文魚腩) 半份
西雅圖鬼妹

紐約黑珍珠 (黑松露帶子)半份
清新嘅組合,帶子好爽。
紐約黑珍珠

日式炸雞

喺呢度食嘢好開心,可能環境好chill 亦可能食物每樣都fusion 有驚喜😆
2021-07-31
午餐
西雅圖鬼妹
2021-08-14 90 浏览
早11天前訂枱留1:30pm, 客服WhatsApp 回覆只有1:45pm, 我覆左ok,當日提早五分鐘已經到左,見食評咁好,滿心期待,點知佢話無我訂枱紀錄,我show返WhatsApp 比佢睇,佢就開始搵借口,又話始終係人手訂枱,又話咩我無同佢最後confirm, 我即時焫著,佢好似將責任推返客人身上,我當然同佢理論,跟住佢又叫我等10分鐘,好啦,見你間鋪咁忙,我等一陣,其實心情已經好受影響,放假一心從屯門走出嚟諗住食好野架嘛⋯好啦等左10分鐘,佢話有位,當時 1:50pm, 佢話2點鐘截單, WHAT! 即係我一坐低要即刻落單!我第一次黎,都要少少時間睇下manual 啩,都算⋯入到去,枱與枱之間係窄到側身過都有啲難,全場坐滿,地方細,人多好嘈,音樂又大,防疫?唔覺有囉。Ok, 講返食物,賣相真係靚既,味道如果要求唔高既咪ok囉,基本上魚生係新鮮,但係無味既,只有雪味,豉油wasabi 要叫侍應攞先有既,兩個人食,比得一小碟,用哂又要再叫,我話服務零分,應該唔過份啩⋯⋯避風塘雞翼,只有炸粉面既咸味,雞翼本身無味,可以話係度食炸粉,菠蘿特飲就合格,因為菠蘿梳打水無得輸。成餐飯我同老公
成餐飯我同老公只想拿拿聲食完走人,因為真係坐得好迫,如果你攞到靚位係你好彩,整體成間餐廳只係比後生仔打咭,如果想食好野,中環仲有好多選擇。
2021-07-18
午餐
2021-08-12 39 浏览
終於去朝聖腐皮軍艦新食法嘅始祖為食龍,呢間中環嘅分店樓高兩層,喺正蘇豪區附近,設計裝飾有格調得來又帶點玩味氣氛。☺️黎到為食龍,當然要食佢哋最signature嘅腐皮軍艦壽司,淨係款式都有近20款,每款價錢大約20幾蚊,我就嗌咗辣三文魚、明太子三文魚、蟹膏甜蝦、炙燒左口魚邊同蔥吞拿魚茸腐皮軍艦壽司!喺呢區黎講亦係其中一間cp值唔錯嘅選擇🤤另外食埋呢度嘅roll,仲有得嗌半份!一個$68 火炙牛油果三文魚腩卷,另一個係$78 黑松露帶子卷。$58炸雞軟骨,份量亦比想像多,送酒一流😏

2021-08-12 50 浏览
為食龍 (中環) @hungrydino.hk 原來舊公司附近開了一間以恐龍🦖和森林為主題的日式餐廳😋 今次約小學同學係度食晚飯先~餐廳有2層,行上2樓的木樓梯,沿途已有不少打卡位,例如鏡子和塗鴉等~ 連Menu 也是用黑白恐龍做封面😝我們揀了3款腐皮壽司:🦖三文魚牛油果🥑 $33/件三文魚角切放在壽司上,三文魚底層有2片牛油果🥑,與腐皮甜甜的味道配合~🦖柚子左口魚 $32/件左口魚表面火炙了,好香口,而且加了少許蔥花,感覺清新😋🦖特濃芝士鰻魚 $43/件鰻魚上加了熱熔芝士😍,另外還有一些蟹籽😚 一啖咬落去,好滿足😋🦖蟹膏蟹籽燒飯團 $48這個飯團🍙好巨型🙈 蟹膏份量都幾多😍 幾鮮甜😚😚🦖蜜糖牛油單骨雞翼 $69嘩~ 雞翼上面既牛油🧈半溶狀態😍 證明雞翼是新鮮熱辣即炸😍😍 再加埋清甜的蜜糖,食唔停🙈🙈🦖奶蓋白玉烏龍 $59這杯打卡很美😚 另外不會太甜,甜味都在白玉上,白玉好chewy, 食一粒再飲一啖,味道岩岩好😋 🦖蘋果白桃梳打 $59味道好夏日清新,淡淡果香味,不會太甜🥰🦖又係格仔餅又係窩夫窩夫-香橙朱古力脆脆 $128甜品名稱好長喔🤣 新鮮即整,朱古力醬是香橙🍊味😍 再加埋新
為食龍 (中環) @hungrydino.hk

我們揀了3款腐皮壽司
🦖三文魚牛油果🥑 $33/件

🦖柚子左口魚 $32/件
左口魚表面火炙了,好香口,而且加了少許蔥花,感覺清新😋

🦖特濃芝士鰻魚 $43/件

🦖蟹膏蟹籽燒飯團 $48
這個飯團🍙好巨型🙈 蟹膏份量都幾多😍 幾鮮甜😚😚

🦖蜜糖牛油單骨雞翼 $69

🦖奶蓋白玉烏龍 $59

🦖蘋果白桃梳打 $59
味道好夏日清新,淡淡果香味,不會太甜🥰

🦖又係格仔餅又係窩夫窩夫-香橙朱古力脆脆 $128
甜品名稱好長喔🤣 新鮮即整,朱古力醬是香橙🍊味😍 再加埋新鮮香橙片,味道好真實唔會有香精味~ 而且waffle 好香雞蛋味😚

*需加一服務費
*last order: 🕣 20:30