2022-10-01
今日放工同朋友去咗位於觀塘既為食火鍋公司 🤩今次已經係第三次同朋友去食!佢哋嘅火鍋分咗幾種級別,今次揀左$358 一位的放題。第一round可以自己揀小食,我哋揀咗鮑汁雞腳同唐楊炸雞🍗 雞腳超級入味,但係因為我想快啲食刺身,所以冇encore🥲🥲 之後就到我最鍾意嘅刺身啦! 佢哋嘅帶子好鮮甜係我嘅最愛 赤蝦都大大隻好好食,我好鍾意佢嘅肉質,佢嘅刺身都係厚切,正正子!之後我哋點咗小辣嘅酸菜魚 估唔到仲有紅薯粉,酸菜魚配紅薯粉真係超好食超入味,魚肉份量仲好多😝😝😝之後就要重點推介佢哋嘅海鮮拼盤😗😗 鮑魚大大隻好好食,魚類嘅都好新鮮!我最鍾意嘅就係佢哋嘅墨魚滑,真係好爽口!佢哋最後仲會有一盤牛肉拼盤 每種肉類都有兩至三塊俾你去試吓,好新鮮好嫩滑!我個人最鍾意嘅就係澳洲封門柳🥳🥳🥳人均$400 左右 慢慢食慢慢傾吓偈,每樣都有得試,好正🤘🏻🤘🏻😍
今次已經係第三次同朋友去食!
佢哋嘅火鍋分咗幾種級別,今次揀左$358 一位的放題。
之後就要重點推介佢哋嘅海鮮拼盤😗😗