2020-11-21
唔知有冇朋友仔同我一樣好鍾意食豬潤呢🤤豬潤有兩隻:一種係好粉好粉既,另一種係好爽口彈牙既😋而我自己就偏愛爽口呢隻👍🏼漢發正正就係呢一種口感拿拿拿~沙嗲牛一丁大家就食得多 豬潤牛一丁大家又有冇食過呢😏呢間茶記聽就聽得多喇 食就第一次☝️食,一於Try下佢先😍🔹豬潤炒牛丁 $52呢間豬潤出曬名出色,勁厚切 爽口 無腥味😛牛肉經炒過先擺落麵到 唔會齋淥就掉落去 誠意十足😎值得一讚👏湯底食落麵唔似係味精湯 因為食完好耐我都無好口渴 所以真係唔錯😌🔹炸鯪魚球 $39鯪魚球炸得乾脆,咬落彈牙有好強既口感,食得出用左好靚既鯪魚肉去打成,有少許果皮味去增添佢既味道 好鍾意呢種味道,再配上蜆蚧汁去點綴,畫龍點睛🤍媽呀~好好味🤩📍地址:漢發麵家 (深水埗)深水埗大南街192號
🔹豬潤炒牛丁 $52
🔹炸鯪魚球 $39
📍地址:漢發麵家 (深水埗)
深水埗大南街192號