餐廳主打日式丼飯,價錢非常親民由$36,就算係最貴嘅牛柳粒丼飯都只係$47,因此店舖於午市時段非常爆滿。🌟蒜片一口牛柳粒丼$47每款丼飯都會跟配一款自選涼菜,可以選擇蜆肉青瓜、泡菜、中華沙律同黑松茸鮮菌。一口牛柳粒每粒都係細細粒,油脂比較多,不過都有咀嚼感。🌟棒棒炸雞翼 原價$19 跟餐$4炸雞翼一共有三件,可選擇不同醬汁,今次揀左黑松露醬,雞翼炸得香口,同黑松露醬都夾。🌟黑蒜濃湯煮蜆蜆嘅數量頗為多,每一隻都開哂口,蜆好容易已經可以脱殼,連埋湯底一齊食味道鮮甜。✨唐揚炸魷魚炸魷魚煙煙靭靭,外層炸粉適中,香脆且有口感。📌滿滿丼 (旺角) @don_man_man 旺角通菜街1M-1T號華發大廈地下D號舖🚇港鐵旺角 F 出口, 步行約3分鐘📍#旺角

🌟蒜片一口牛柳粒丼$47

🌟棒棒炸雞翼 原價$19 跟餐$4

🌟黑蒜濃湯煮蜆

✨唐揚炸魷魚
炸魷魚煙煙靭靭,外層炸粉適中,香脆且有口感。

📌滿滿丼 (旺角) @don_man_man
旺角通菜街1M-1T號華發大廈地下D號舖
🚇港鐵旺角 F 出口, 步行約3分鐘
📍#旺角
預備去睇戲打算快食平食個飯,誤打誤撞見到呢間足料丼飯,快食黎黎講呢個價錢同質素真係符合水平👍🏻 - ✤ 和牛肩胛丼 $𝟕𝟔 便當盒唔算好大個,珍珠米上面鋪上薄薄幾片偏瘦無咩油脂嘅肩胛片,味道甜甜地!配料有紫菜絲、雞蛋絲、小食揀選蜆肉青瓜🥒 ✤ 咖喱雞肉丼 $𝟑𝟗 呢個價錢真係好抵食👍🏻不過記得留意返呢個雞肉其實係炸過嘅,同下面個炸雞翼味,而並非係嫩滑咖哩雞肉🍗配菜揀選咗不敗嘅中華沙律👍🏻 ✤ 炸雞翼 +$𝟐𝟎 酥炸過後嘅雞翼外皮脆卜卜入面好嫩滑,配合埋濃郁嘅黑松露醬簡直完美! -✤ 炸魷魚 +$𝟐𝟎 炸得尤其酥脆🦑份量都相當多👍🏻
✤ 和牛肩胛丼 $𝟕𝟔

✤ 咖喱雞肉丼 $𝟑𝟗

炸雞翼 +$𝟐𝟎
✤ 炸魷魚 +$𝟐𝟎
炸得尤其酥脆🦑份量都相當多👍🏻
2022-10-22 38 浏览
糧尾又想食得好嘅no. 1選擇一個丼飯只係$36起驚唔夠飽仲可以免費多飯想食得豐富啲仲可以加$16轉餐有嘢飲有小食每一個丼飯睇落個size唔大但其實則滿咗軟綿飽滿既白飯每一個丼飯都有少量嘅生薑、蛋絲和紫菜仲有一格係放自選涼拌菜所以即使係一個飯都有好多配搭鰻魚豬軟骨丼($62)鰻魚煙韌 豬軟骨夠稔 味道都好好涼菜黑松露鮮菌爽口又香黑松露味蒜片一口牛柳粒丼($42)牛柳粒個樣黑蚊蚊 但唔可以以貌取牛食落外層微脆 有少少入口即溶蒜片又多又香又脆配埋芝麻和蔥粒 好快K.O.成個丼飯兩款小食黑蒜濃湯煮蜆和炸魷魚都揀得冇錯蜆湯好香蒜味 蜆肉飽滿 雖然個湯有啲油 但係都忍唔住飲晒炸魷魚酥脆 香口惹味
糧尾又想食得好嘅no. 1選擇
一個丼飯只係$36起
驚唔夠飽仲可以免費多飯
想食得豐富啲仲可以加$16轉餐
有嘢飲有小食

每一個丼飯睇落個size唔大
但其實則滿咗軟綿飽滿既白飯
每一個丼飯都有少量嘅生薑、蛋絲和紫菜
仲有一格係放自選涼拌菜
所以即使係一個飯都有好多配搭

鰻魚豬軟骨丼($62)
鰻魚煙韌 豬軟骨夠稔 味道都好好
涼菜黑松露鮮菌爽口又香黑松露味

蒜片一口牛柳粒丼($42)
牛柳粒個樣黑蚊蚊 但唔可以以貌取牛

炸魷魚酥脆 香口惹味
  • 黑蒜濃湯煮蜆
  • 唐楊炸魷魚
2022-10-22 28 浏览
嚟到旺角,心思思唔知想食啲咩。就入咗去一間叫滿滿井嘅日本快餐。佢個餐牌有好多唔同嘅嘢食,有牛肉,雞肉,豚肉,鰻魚,仲有牛脷同埋鴛鴦飯。小食亦都有好多唔同嘅配搭。例如有煮蜆,青口,炸雞翼,炸魷魚,炸芝士年糕。仲有唔同嘅沙律,例如泡菜,中華沙律,當然仲有味噌湯啦!環境都幾寬闊,坐得幾舒服。時間亦都好快執行我哋嘅order! 我叫咗個鰻魚豬軟骨當配中華沙律,鰻魚好大條,好入味,豬軟骨亦都好好食,整得好林。細細份夠晒女仔一個食!我另外仲加咗$4 ,叫咗個棒棒炸雞翼,炸得好脆哦!只係加$16就可以轉套餐,套餐可以有飲品同埋杯小食一份,真係好抵!要讚一讚個黑蒜濃湯煮蜆,個蜆好入味,好新鮮,唔會有沙,套餐只要加$8就可以享受到,絕對抵食!另外叫咗個蒜片一口牛柳粒飯,點知絕對有驚喜!質素絕對媲美得嗰啲大型居酒屋,感覺我哋真係搵到旺角嘅寶藏哦!兩個人食完,每人都唔使$100 ,真係物超所值!
2022-10-21 23 浏览
這次去了一家位於女人街的小店,是主打平價日式便當。環境裝修簡約舒適,以木系裝修為主。這裡以掃碼方式下單,最便宜的丼飯只需HKD$36,跟餐價HKD$16有小吃和飲品,性價比挺好的🙈。-▪︎炙燒豚肉丼 HKD$48前菜選了中華沙律,味酸酸甜甜很開胃。豚肉肉質腍身,炙燒後令油份滲出,吃起來更香口惹味🤤。醬汁味道微甜,1拌飯吃挺好的。-▪︎牛肉丼 HKD$36前菜選擇蜆肉青瓜,味道爽口蜆肉鮮味。牛肉份量多味道很香,肉質腍身帶點油脂,洋蔥口感爽脆味道香甜。醬汁味道甜中帶微咸,跟連鎖集團的味道相似😚。-▪︎唐揚炸魷魚 HKD$4 | 棒棒炸雞翼 HKD$3升級套餐包指定小吃,但這兩款也是要另外加錢的。炸魷魚口感酥脆,肉質煙韌香口。炸雞翼外脆內嫰肉質嫰滑,配醬汁吃更香口。-

▪︎炙燒豚肉丼 HKD$48
前菜選了中華沙律,味酸酸甜甜很開胃。

▪︎牛肉丼 HKD$36
前菜選擇蜆肉青瓜,味道爽口蜆肉鮮味。

▪︎唐揚炸魷魚 HKD$4 | 棒棒炸雞翼 HKD$3
升級套餐包指定小吃,但這兩款也是要另外加錢的。

2022-10-19
2022-10-21 30 浏览
✨鰻魚雞肉丼 $62燒至雞肉乾身有陣微辣嘅味道好香口😯鰻魚燒到皮比較乾身香脆,肉質鎖住魚油嘅香味好滑溜😋加上鰻魚汁更加令到鰻魚香味,配上盒子便當底層有好香口珍珠飯,套餐另有前菜中華沙律🥗好爽口又好味😋細細盒嘅便當原來都好飽😋😮‍💨✨辣湯藍青口之後order青口湯,湯加咗辣味好香濃配上蒜蓉洋蔥提升湯嘅味道好鮮甜,而藍青口肉質鮮嫩,套餐加多$8好抵👍🏻最後飲品加埋個罐裝芒果汁🍹依個套餐份量啱啱好😍✨

✨鰻魚雞肉丼 $62
燒至雞肉乾身有陣微辣嘅味道好香口😯
細細盒嘅便當原來都好飽😋😮‍💨

✨辣湯藍青口
最後飲品加埋個罐裝芒果汁🍹依個套餐份量啱啱好😍✨

2022-10-10
  • 鰻魚雞肉丼
2022-10-20 19 浏览
呢間餐廳每次經過都排晒長龍,今日咁啱人少少就即刻同朋友衝左入去🤣 小店主打各款丼飯,最平$19就可以嘆到日式牛丼飯,除咗有雞肉、燒豚肉、鰻魚、豬軟骨等主食之外亦提供多款特色小食同飲品~ 整體價錢十分親民而且CP值極高,值得回訪💞每個丼飯會配一款涼拌菜,估唔到黑松茸鮮菌同中華沙律嘅份量一啲都唔hea,食完即刻胃口大開👉👈 另外仲有蛋絲、粉紅薑、昆布同蔥花,色彩繽紛,好睇又好食😛溫泉蛋牛肉丼肉質軟嫩,肥瘦適中,勝在牛肉汁夠多,竟然可以撈晒成碗飯,鹹鹹香香咁好邪惡~ 搭配溫泉蛋都幾match!鰻魚豬軟骨丼超有驚喜🙈 鰻魚厚肉肥美,甜甜地幾開胃,豬軟骨雖然得一塊但係相對大份同超級入味,口感軟腍一咬就開,絕對對得起呢個價錢😆小食方面都有好多選擇😳 唐揚炸魷魚香脆可口、棒棒炸雞翼外脆內嫩、黑蒜濃湯煮蜆粒粒飽滿又鮮甜、原隻海蝦新鮮彈牙、炸日式紫薯餅夠足料又唔會太膩,全部都好高質👍🏻 最後搭配樂天芒果汁同鮮蘆薈汁,解渴一流!

2022-10-20 54 浏览
想講啲泡菜好鹹,係鹹到阿媽都唔認得,相比起朗豪坊牛丼少好多份量,啲雞太多骨,仲要得嗰三舊雞,安心出行又等得耐,$16小食得幾舊細魷魚,仲要係好細粒嗰啲囉,坐又坐得唔舒服,啲嘢飲又少,話就話多飯,點知得個一碗飯都布,絕對冇下次食呢間嘢啲泡菜完全冇味囉,$16支嘢飲又細,咁就$59,相比出邊啲飯真係好少,冇咩事真係唔會嚟呢間食,經過今次之後以後都唔會嚟,等候時間又耐,差唔多等咗20分鐘,冇咩事真係唔會再嚟。
2022-10-19 30 浏览
比少左汽水,有無搞錯叫你走就快都無check 清楚係米齊好失望下次唔會再幫襯打電話想比意見又唔通25057655係米假㗎想對話都無機會啦 又點進步唔該你地小心出餐啦
比少左汽水,有無搞錯

叫你走就快

想對話都無機會啦 又點進步
唔該你地小心出餐啦

外卖自取
2022-10-18 25 浏览
行經油尖旺一帶,係門口見到呢間野d set好似幾抵食,盲中中入左去試下。睇個餐牌真係極痴線,最平個飯$40都有找。但我地見貴極有個譜,就試試個鰻魚飯啦!我地一人叫左一個鰻魚飯,分別係鰻魚牛肉飯同埋鰻魚豬軟骨飯。雖然個賣相唔算好靚,但的確係抵食同埋味道搭夠呀!個碟望落唔大,但個份量其實唔細。同埋加$16就可以升級做套餐,我地梗係加埋啦,有埋野飲同小食喎!我個鰻魚豬軟骨飯又估佢唔到d豬軟骨又整得幾林,鰻魚亦係水準以上,燒汁都岩岩好,唔會話落得太多會太甜太漏。我地仲Share食左d小食,有紫薯餅、黑蒜煮蜆同埋海蝦。特別想提下個紫薯餅,真係幾脆口,同埋紫薯味都幾濃郁。值得一試!海鮮就正正常常,幾有鮮味,十幾廿蚊真係冇得要求咁多~我地最後兩個人分別叫左一個餐同埋幾個小食先埋單二百蚊有找。超級抵!
我地一人叫左一個鰻魚飯,分別係鰻魚牛肉飯同埋鰻魚豬軟骨飯。
雖然個賣相唔算好靚,但的確係抵食同埋味道搭夠呀!
海鮮就正正常常,幾有鮮味,十幾廿蚊真係冇得要求咁多~
2022-10-18 37 浏览
滿滿丼 • 旺角旺角通菜街有間高性價比嘅日式丼飯店,平民價錢,但食到質素唔錯牛肉飯!牛肉飯只賣$36起,各款飯類可配搭一款涼菜,加$16更可轉套餐,另有多款小食,簡直抵食到爆👍🏼👍🏼..✅ 鰻魚牛肉丼 🍱 $62鰻魚好大嚿,應該有1/3條鰻魚咁大;肥牛嫩滑入味;飯又多汁。而且份量多,咁嘅價錢有咁大份量,質素拍得住旺角某間好多人排隊嘅牛肉飯,正!😋..✅ 炙燒帆立貝牛肉鴛鴦丼 🍱 $46帆立貝幾大粒,飽滿好味;肥牛肉都好嫩唔鞋,好入味;成個飯份量多,而且都有唔同嘅配菜配搭,成個飯好豐富,好好食~..✅ 黑蒜濃湯煮蜆 🥘 $23黑蒜油香味幾濃,蜆嘅份量都多,有成差唔多10隻!..✅ 唐揚炸魷魚 🦑 $19炸魷魚幾香脆,幾惹味!..✅ 原隻海蝦 🦐 $15海蝦不過不失,無咩特別。..✅ 炸日式紫薯餅 🍠 $12完全唔乾,好甜好香紫薯味,做飯後甜品一啲都不為過~
滿滿丼 • 旺角
✅ 鰻魚牛肉丼 🍱 $62
✅ 炙燒帆立貝牛肉鴛鴦丼 🍱 $46
✅ 黑蒜濃湯煮蜆 🥘 $23
黑蒜油香味幾濃,蜆嘅份量都多,有成差唔多10隻!
✅ 唐揚炸魷魚 🦑 $19
炸魷魚幾香脆,幾惹味!
✅ 原隻海蝦 🦐 $15
海蝦不過不失,無咩特別。
✅ 炸日式紫薯餅 🍠 $12
完全唔乾,好甜好香紫薯味,做飯後甜品一啲都不為過~
2022-10-18 19 浏览
朋友推介 #旺角丼 #滿滿丼 勁抵味道又唔錯就3個人嚟試,$200/3人夠食叫了大丼仲可以加$16配小食飲品,我哋就叫咗2個套餐再加散叫豬軟骨烤雞飯配泡菜,豬軟骨幾淋身入味,烤雞有點烤醬味微辣幾惹味,泡菜驚喜好味好快就食晒了溫泉蛋牛肉丼,牛肉份量激多,牛肉薄切幾入味,配菜就要了蜆肉青瓜棒棒炸雞翼炸得好脆口不油身散叫黑蒜濃湯煮蜆,蜆都新鮮份量不少2人食都夠食,湯幾濃味,令到蜆肉入晒味不錯,$23抵食不錯炸日式紫薯餅勁新鮮好熱不油,啖啖紫薯好味,而且轉套餐不用加錢都有2舊必食蒜片一口牛柳粒丼,蒜味十足配牛係最好,醬汁帶點甜,今次丼就配中華沙律加了$3轉咗冷萃綠茶,仲可以凍和不凍選擇幾窩心,如果不想加錢都有不同汽水選擇

棒棒炸雞翼炸得好脆口不油身

2022-10-17 15 浏览
味道唔錯,價錢好平,非常抵食既小店!! ❤️牛肉丼 牛肉份量多,牛肉汁又超多既丼飯,有汁送飯特別開胃!! 每個主食都會配前菜~ 蜆肉青瓜少少辣,好開胃!!🧡鰻魚雞肉丼 鰻魚厚肉又肥美,仲有一件件嫩滑雞件,配好香既黑松茸鮮菌前菜,又飽又好味又抵食💛黑蒜濃湯煮蜆 黑蒜味唔會搶過蜆肉鮮甜味,而且份量都唔少💚棒棒炸雞翼 單骨雞翼炸得好香脆,食完一隻又一隻💙唐楊炸魷魚 酥炸魷魚外層香脆,魷魚夠彈牙💜炸日式紫薯餅 非常驚喜既紫薯餅,除左外層好香脆,啖啖都好香紫薯味之外,紫薯蓉仲好滑,下次再食都必嗌呀!!
味道唔錯,價錢好平,非常抵食既小店!!

💛黑蒜濃湯煮蜆 黑蒜味唔會搶過蜆肉鮮甜味,而且份量都唔少
💚棒棒炸雞翼 單骨雞翼炸得好香脆,食完一隻又一隻
💙唐楊炸魷魚 酥炸魷魚外層香脆,魷魚夠彈牙
呢間好似係通菜街開咗冇耐 主要做外賣嘅所以即使堂食都係用即棄餐具同器皿 主打平價日式丼飯同小食 最平$19就有個飯 $35就有個餐🥹 每個飯可以揀一個涼伴菜 +$16就可以轉套餐 連小食同飲品各一鰻魚牛肉丼 $62 鰻魚就係普通急凍鰻魚 不過都夠熱 肉質軟腍 鰻魚汁甜甜地幾開胃 牛肉就普通牛肉丼嘅肥牛🤣 伴菜揀咗黑松茸鮮菌 就係蘑菇加少少黑松露味蒜片一口牛柳粒丼 $47佢唔係我認知嘅一口牛柳粒🤔 係類似漢堡扒咁嘅合成肉 唔係唔好食 不過就同一口牛有出入伴菜係蜆肉青瓜 雖然話係辣但係超微辣 整體味道比較淡 除咗套餐跟嘅小食我哋自己都嗌多咗幾款黑蒜濃湯煮蜆 棒棒炸雞翼 炸芝士年糕唐楊炸魷魚最好食就係炸魷魚 其次芝士年糕 其他可以唔使試都OK套餐跟嘅飲品總括而言真係平 質素都可接受 糧尾可以考慮吓

鰻魚牛肉丼 $62

唐楊炸魷魚
最好食就係炸魷魚 其次芝士年糕 其他可以唔使試都OK

套餐跟嘅飲品

總括而言真係平 質素都可接受 糧尾可以考慮吓
🍚原條鰻魚丼 $59 (+$16轉套餐)🥤飲品🍲黑蒜湯煮蜆 (+$8)🍚炙燒帆立貝牛肉鴛鴦丼 $46 (+$16轉套餐)🥤飲品🍲辣湯藍青口 (+$8)🦑唐揚炸魷魚 $19💜炸日式紫薯餅 $12🔸佢哋最基本嘅牛肉丼同雞肉丼$36有交易,大大個丼飯,餸嘅份量都唔少😍每個丼仲可以喺四款涼菜入面揀一款(中華沙律/黑松茸雜菌/泡菜/蜆肉青瓜),真心係打工仔恩物👍🏻👍🏻今次試嘅兩款丼質素都唔錯,鰻魚幾厚身,牛肉口感好,帆立貝都算大粒,對得住個價有大突😙🔸套餐可以跟小食,而部分小食要再加錢咁樣樣。今次跟餐加散叫試咗四款小食,比較鍾意係辣湯藍青口同炸日式紫薯餅😝藍青口用辣嘅方式去煮,吊出佢嘅鮮甜;炸日式紫薯餅新鮮炸起,香口之選👅🔸飲品方面有樂天系列嘅茶飲等等,都係選擇幾多🤓
🍚原條鰻魚丼 $59 (+$16轉套餐)
🥤飲品
🍲黑蒜湯煮蜆 (+$8)

🍚炙燒帆立貝牛肉鴛鴦丼 $46 (+$16轉套餐)
🥤飲品
🍲辣湯藍青口 (+$8)

🦑唐揚炸魷魚 $19
💜炸日式紫薯餅 $12

🔸飲品方面有樂天系列嘅茶飲等等,都係選擇幾多🤓