2022-10-22 28 浏览
嚟到旺角,心思思唔知想食啲咩。就入咗去一間叫滿滿井嘅日本快餐。佢個餐牌有好多唔同嘅嘢食,有牛肉,雞肉,豚肉,鰻魚,仲有牛脷同埋鴛鴦飯。小食亦都有好多唔同嘅配搭。例如有煮蜆,青口,炸雞翼,炸魷魚,炸芝士年糕。仲有唔同嘅沙律,例如泡菜,中華沙律,當然仲有味噌湯啦!環境都幾寬闊,坐得幾舒服。時間亦都好快執行我哋嘅order! 我叫咗個鰻魚豬軟骨當配中華沙律,鰻魚好大條,好入味,豬軟骨亦都好好食,整得好林。細細份夠晒女仔一個食!我另外仲加咗$4 ,叫咗個棒棒炸雞翼,炸得好脆哦!只係加$16就可以轉套餐,套餐可以有飲品同埋杯小食一份,真係好抵!要讚一讚個黑蒜濃湯煮蜆,個蜆好入味,好新鮮,唔會有沙,套餐只要加$8就可以享受到,絕對抵食!另外叫咗個蒜片一口牛柳粒飯,點知絕對有驚喜!質素絕對媲美得嗰啲大型居酒屋,感覺我哋真係搵到旺角嘅寶藏哦!兩個人食完,每人都唔使$100 ,真係物超所值!