2022-06-30
今日又約咗阿妹去食好嘢, 由於可以早放工,所以book咗枱去食五點半既放題,唔book枱應該冇位,目測爆滿,食最平既A餐都有74品揀,岩晒細食既我地,假期前夕每人278元。任飲既飲品有好多選擇,仲有清酒,可惜我哋唔飲酒。前菜甜品水果自己去任拎,仲有朱古力噴泉玩,最岩小朋友,雪糕每人限一杯,可以揀哈根大師最好味我最鍾意既haagen dazs 焦糖脆餅味,仲可以揀movenpick。其他食物就用qr code自己叫。 上菜速度好快,無漏單,快狠準,刺身盤擺放有心思,影相一流,刺身新鮮好味,熱食也有驚喜。其實太多種類食品,我地又唔係大食,一粒飯都唔敢食,無叫壽司,無叫軍鑑,更無叫手卷,連出面熟食都唔敢食太多,只係叫刺身,串燒,天婦羅,煮物,燒物,炸物,一品料理,真係唔可以每樣都試到,好可惜呀,但我地今次食到既都覺得好好味呀,下次要早餐都唔好食先黎食。推介:牛舌,帶子刺身,燒菠蘿
推介:牛舌,帶子刺身,燒菠蘿