2019-05-07
一個唔起眼嘅北角商場, 位於勁方便嘅位置, 一出地鐵站行廿步就入咗個商場啦。一上到去,好驚喜呀!! 因為個裝橫好靚,好古宮咁!!我地2條友仔,叫左個四川麻辣鍋, 麻辣鍋野味,唔算太辣, 但真係無需再點醬料,因為好夠味。叫咗個安格斯肥牛, 新鮮又夠肥美, 但係又唔會太膩。呢個係招牌五味餃總數有十隻粒粒都好有份量, 分別有黑松露味啦 又有牛肉味,仲有三隻味唔記得咗叫咩名,但係每款都好好食好有質感。呢個真係不得了之作叫做黃金雙拼, 分別係炸魚皮同埋響鈴兩個都鋪滿浸滿鹹蛋黃 懷著滿滿的罪惡感去食佢,但係真係食到停唔到口!!叫咗個萵筍賴健康咁平衡下自己食嘅肥膩嘢!黑松露墨魚滑彈牙好食口感極佳最後都係補返張現場一坐低見到檯面嘅樣子 真係好有gimmick好有heart。講真價錢唔係平兩個人食咗920蚊 但係 食完你會懷著一個好滿足好滿足嘅感覺就真係咩都值返呀
一上到去,好驚喜呀!! 因為個裝橫好靚,好古宮咁!!
叫咗個安格斯肥牛, 新鮮又夠肥美, 但係又唔會太膩。
叫咗個萵筍賴健康咁平衡下自己食嘅肥膩嘢!
黑松露墨魚滑彈牙好食口感極佳