2022-07-13
我同老公第二次嚟呢間餐廳,上次都未試晒啲菜,性價比又高所以決定再黎試其他野,果然無令我失望!🐽慢煮西班牙有機黑毛豬薯蓉我老公都係食肉獸嚟㗎啦,先叫咗個黑毛豬俾佢食,餐廳好好切開兩舊,肥瘦適中,入口啲肉味出晒嚟,啲薯蓉份量都好多㗎,兩個人食都唔會覺得太少,食得出有少少奶味,但係可接受🐤蜂蜜黃金雞翼見到隔籬枱叫咗呢一個雞翼,又叫黎試吓,炸到金黃鬆脆,有少少甜因為撈左蜂蜜同埋蛋黃,香口到呢~🐟避風塘比目魚薯蓉因為老公比較大食,最後都叫咗一個魚。呢一個避風塘口味嘅魚,其實避風塘味唔算好重手,亦唔會好辣,我比較想係食一個重口味版,呢個薯蓉同個豬薯蓉一樣⭐️楊枝甘露沙冰我老公叫咗個沙冰,又係份量巨型,可以滿足佢又想飲嘢又想食糖水嘅心⭐️青瓜latte我自己叫咗呢個青瓜latte,飲落去一啲都唔會覺得奇怪,淡淡青瓜味好Fresh, 又估佢唔到咁夾
🐽慢煮西班牙有機黑毛豬薯蓉
🐤蜂蜜黃金雞翼