2024-06-05
~ Tom Yum Soup ($92)🍲香料味十足😝,二人份有兩隻大蝦🍤同大量蘑菇🍄🟫好足料。飲落較重口味,岩哂鐘意鮮辣咸香既朋友😎。~ Minced Pork with Lettuce ($95)🐖生菜包絕對食泰菜必點之選🙂↕️,今日呢款調味好咸香😙,辣味都好出🌶️。肉碎份量好多,感覺可以再包多幾塊生菜🤪。~ Fried Kale ($98 )🥬芥蘭加埋咸魚🐟,咸香味十足😙。而且芥蘭望落去翠綠十足,口感夠晒爽脆呀👍🏻。~ King Prawn Fried Noodle in Egg Net ($138 )🍝蛋網版本既Pad thai諗大家都食得多😌,不過再加埋兩隻大蝦🦐加十幾隻細蝦🍤既應該真係少有😎。pad thai偏辣夠鑊氣🔥,惹味十足😚。 ~ Golden Dream ($52)🍹呢杯特飲混合左新鮮既菠蘿汁🍍同芒果汁🥭。飲落去夠晒清爽🍀,夏日熱辣辣飲佢就啱晒啦😙。~ Lychee Cooler ($45) 🍹荔枝味香濃😌,鐘意清新甜味既朋友叫呢杯就岩哂啦🤓。
~ Fried Kale ($98 )🥬
~ Golden Dream ($52)🍹
~ Lychee Cooler ($45) 🍹
荔枝味香濃😌,鐘意清新甜味既朋友叫呢杯就岩哂啦🤓。