餐廳距離荃灣廣場大約5分鐘,一進入你會被它獨特的裝潢風格所吸引。餐廳採用泰式工業風設計,牆上掛著鏽鐵裝飾品,和金屬元素完美融合。燈光柔和,營造出輕鬆舒適的用餐環境。10月生日之星於今個月更有機會轉幸運輪,享受限定優惠!最多更可得到$300優惠。🌟泰式臘腸炒飯零售價:$108這道菜色香味俱佳!金黃炒飯搭配脆口臘腸,口感豐富。米飯粒粒分明,臘腸鮮香,令人回味!🌟泰式燒腩肉串零售價:$65腩肉經過烤制後,外皮酥脆,內部肉質嫩滑。它搭配了泰國特有的香料和醬汁,每一口都能感受到肉的豐富口感和香氣。🌟泰式串燒零售價:$65一共3款串燒,豬牛雞各一,肉質鮮嫩多汁,外層烤得酥脆。加上甜蜜的泰式沙嗲醬,散發出迷人的香氣,給人留下深刻印象。🌟泰玖招牌肉碎生菜包零售價$98這道菜以新鮮的生菜包裹著香氣四溢的肉碎,口感清爽又有嚼勁。肉碎搭配了泰式調味料和醬汁,帶來豐富的口味層次,值得一試。🌟菠蘿活性乳酸菌屎樂冰零售價為$68這道飲料口感爽口,帶有濃郁的菠蘿風味。質地綿密滑順,味道酸甜適中,非常適合作為夏日消暑的選擇。_________________🔍餐廳:泰玖🏠地區:荃灣📍地址:荃灣曹公坊5號地舖
餐廳距離荃灣廣場大約5分鐘,
一進入你會被它獨特的裝潢風格所吸引。
餐廳採用泰式工業風設計,
牆上掛著鏽鐵裝飾品,
和金屬元素完美融合。
燈光柔和,營造出輕鬆舒適的用餐環境。

🌟泰式臘腸炒飯
零售價:$108

這道菜色香味俱佳!
金黃炒飯搭配脆口臘腸,
口感豐富。
米飯粒粒分明,
臘腸鮮香,令人回味!

🌟泰式燒腩肉串
零售價:$65

腩肉經過烤制後,
外皮酥脆,內部肉質嫩滑。
它搭配了泰國特有的香料和醬汁,
每一口都能感受到肉的豐富口感和香氣。

🌟泰式串燒
零售價:$65

一共3款串燒,豬牛雞各一,肉質鮮嫩多汁,外層烤得酥脆。
加上甜蜜的泰式沙嗲醬,
散發出迷人的香氣,
給人留下深刻印象。

🌟泰玖招牌肉碎生菜包
零售價$98

這道菜以新鮮的生菜包裹著香氣四溢的肉碎,
口感清爽又有嚼勁。
肉碎搭配了泰式調味料和醬汁,
帶來豐富的口味層次,
值得一試。

🌟菠蘿活性乳酸菌屎樂冰
零售價為$68

這道飲料口感爽口,
帶有濃郁的菠蘿風味。
質地綿密滑順,
味道酸甜適中,
非常適合作為夏日消暑的選擇。

_________________

🔍餐廳:泰玖
🏠地區:荃灣
📍地址:荃灣曹公坊5號地舖
2023-10-12 29 浏览
想讚佢個大頭蝦金邊粉,所以特登出第一個post😂都收藏咗好耐終於今日的起心肝過去試試佢就係鍾意佢樓下吧枱可以一個人食吓飯食物確實唔錯環境都舒適叫咗三樣嘢一支 Leo啤唔算周圍都有偏向淡身都幾好飲鮮蝦青木瓜沙律蝦都算新鮮同大隻味道正宗但係明顯喺辣度方面就左香港人口味但我自己食就啱啱好大頭蝦金邊粉呢個堅好食炒得好均勻有鑊氣每條金邊粉都有一層醬味道酸甜大頭蝦有兩大隻都非常新鮮 佢哋經理講咗係每日新鮮送到舖頭唔用急凍大頭蝦LIKE
想讚佢個大頭蝦金邊粉,所以特登出第一個post😂

都收藏咗好耐

LIKE
2023-10-12
  • 大頭蝦炒金邊粉
2023-10-12 1259 浏览
同屋企人行荃灣廣場,知道附近有兩條食街,於是去呢間之前食過嘅泰國菜餐廳,因為佢嘅環境比較寧靜,可以慢慢食飯。呢度嘅裝修以工業風格,啱晒同朋友或者屋企人嚟呢度食嘢,因為食物份量大大份抵食,仲有就係賣相都幾開心!泰式軟殼蟹金柚沙律 🥗$88柚子的份量好多,酸酸甜甜幾開胃,而且軟殼蟹好軟身好食😋。泰式蟹肉炒飯 $118 🦀🍚一開始無太多預期,但上菜發現有蟹籽、蟹柳,炒飯本身好有鑊氣之餘,食落仲要啖啖蟹肉。泰式青咖喱雞 $88 🥘有香草味,青咖喱微微辣好暖胃,咖喱雞份量都足料。泰式芒果糯米飯 $58 🥭🍚賣相好,糯米同紫米淋上椰汁,好滋味。芒果新鮮好好味😋。上次食嗰陣時未見到有呢一個特飲,於是我哋就試吓!芒果活性乳酸菌思樂冰 🥭🍧 $68(450ML)芒果味益力多,大大份。芒果肉甜甜地,益力多味道突出。菠蘿活性乳酸菌思樂冰 🍍🍧 $68(450ML)菠蘿味益力多,大大份。鍾意佢個菠蘿摺紙,夠晒得意,屋企人拎咗返屋企,呢個菠蘿🍍似罐頭菠蘿味道,所以比較甜。

泰式軟殼蟹金柚沙律 🥗$88
柚子的份量好多,酸酸甜甜幾開胃,而且軟殼蟹好軟身好食😋。

泰式蟹肉炒飯 $118 🦀🍚

泰式青咖喱雞 $88 🥘
有香草味,青咖喱微微辣好暖胃,咖喱雞份量都足料。

泰式芒果糯米飯 $58 🥭🍚
賣相好,糯米同紫米淋上椰汁,好滋味。芒果新鮮好好味😋。

上次食嗰陣時未見到有呢一個特飲,於是我哋就試吓!

芒果活性乳酸菌思樂冰 🥭🍧 $68
(450ML)
芒果味益力多,大大份。芒果肉甜甜地,益力多味道突出。

菠蘿活性乳酸菌思樂冰 🍍🍧 $68
(450ML)

• 芒果糯米飯
  • 泰式軟殼蟹金柚沙律
2023-10-11 13 浏览
🍴餐廳:泰玖(荃灣) 📍地址: 荃灣曹公坊5號地舖 荃灣A出口經過呢間餐廳好多次,一直以為係打卡cafe,原來係食泰國菜,裝修走工業風,入到去樓高兩層,有得揀坐吧檯好特別,而且播住泰國音樂,好有feel!菜式方面都幾多新派泰國菜,例如泰式黃金蝦、泰式炸魷魚鬚、蟹肉煎蛋卷,同埋好多唔同款式嘅軟殼係菜式,呢啲喺其他泰國餐廳都未食過,食物選擇都算好多,價錢唔貴,小食都係五六十蚊有交易,值得一試。🇹🇭惹味咖哩炒大頭蝦呢個一定要嗌!有五隻超大隻大頭蝦,一大盤咖哩汁同雜菜,叫多個白飯或者薄餅好正。🇹🇭泰式菠蘿炒飯 我鍾意佢肉鬆同埋腰果分開上🇹🇭泰式酥炸魷魚鬚五十幾蚊大大碟,送啤酒一流,即刻叫左兩枝豹啤🇹🇭芒果活性乳酸菌屎樂冰泰國菜配沙冰突然間好似返咗泰國夜市咁
🍴餐廳:泰玖(荃灣)
📍地址: 荃灣曹公坊5號地舖
荃灣A出口

🇹🇭惹味咖哩炒大頭蝦

🇹🇭泰式菠蘿炒飯
我鍾意佢肉鬆同埋腰果分開上

🇹🇭泰式酥炸魷魚鬚
五十幾蚊大大碟,送啤酒一流,即刻叫左兩枝豹啤

🇹🇭芒果活性乳酸菌屎樂冰
泰國菜配沙冰突然間好似返咗泰國夜市咁
2023-09-30 43 浏览
本來行黎想食張秀玲間泰菜館,點知行到黎又話Full哂,一心想黎食泰菜,行過幾間鋪,發現這間原來又係食泰菜,咁咪入去試下囉!點知好有驚喜,啲野食好好好味呀…, 個蟹肉蛋捲必食,真係好香蛋味,勁推介,一定要試,個牛肉炒河,都好味,串燒係bar枱入面望入去,見佢係用70度既爐慢燒, 啲肉好 嫩唔會柴皮,係個牛肉串就燒得太耐,變左牛肉乾,其餘豬雞串都好味。野飲就叫左杯 菠蘿同芒果特飲,好飲。 下次會約成班朋友黎再叫埋其他款試下,一定會再返。
2023-09-30
🌟港鐵荃灣西站A3出口 9分鐘路程🌟#荃灣 #荃灣曹公坊 #泰國菜 #工業風 #水泥牆岩岩去到 見到個門口 一幅大大ge水泥牆 再配綠色牆 好型ge工業風 好似一間cafe 入到去 兩個人坐吧枱 吧枱枱面用左磚砌成 好有復古味🤗側邊 有成幅格格牆 每一格入面有一枝梳打水樽 好型😃😃午後時間 趕及係last order前 叫左2個lunch set🌼#泰玖招牌海鮮金邊粉- 用料十足 有兩隻大蝦 兩件魷魚筒- 金邊粉入面有芽菜 蔥 豆乾 仲有其他配料- 最頂有青檸 自己調教酸度 - 側邊有乾辣椒碎 花生碎 可以自己調校辣度- 成個金邊粉 無論鹹味 甜味都適中🤗🤗🌼#泰式紅咖喱牛肉飯- 以前好少食泰式嘅咖喱- 今次紅咖喱幾好味 甜啲 唔辣- 加埋鮮牛肉 好夾- 入面仲有其他配菜 豆角 菠蘿 - 好惹味🤪🤪🌼#泰式蒜蓉炒通菜🌼#青檸梳打🌼#香橙冰茶- 好大杯呀!- 解渴又解辣👍🏻👍🏻加錢可以飲泰式奶茶/新鮮椰青🤗🤗

🌟港鐵荃灣西站A3出口 9分鐘路程

加錢可以飲泰式奶茶/新鮮椰青🤗🤗

2023-09-28
午餐
2023-09-27 49 浏览
今次去食荃灣食泰國野,餐廳樓高兩層,地果層有bar枱位置,樓上空間寬敞,裝修走工業風,非常型格!朋友平時起度食晏有set lunch,都幾抵食夾大件~睇餐牌見食物嘅定價貼地,所以叫咗幾多野,食到勁飽!泰式青咖喱雞$88咖喱唔係好辣,而且有少少甜,口感幾厚身,好啱配包或者飯食,雞肉份量好多,咖喱嘅茄子🍆好好食泰式濕炒豬肉河粉$108泰式嘅濕粉比較少食,佢依隻河粉口感有少少似薯粉,但無薯粉禁黏口,份量都幾大,菜同肉份量都唔少,感覺上同中式嘅有少少似😂不過整體味道豐富啲泰玖招牌肉碎生菜包$98份量都幾大,幾好食,味道有少少酸,應該係個汁一早落佐檸檬汁或者羅望子汁入去,可以走辣,鐘意食生菜包但怕辣嘅我食得好開心😁蒜蓉包$42上枱果陣係熱辣辣,好酥脆,蒜味好香,牛油份量好足,一定要趁熱食~配埋咖喱更加正!芒果活性乳酸菌屎樂冰$68 個名好搞笑😆其實係芒果益力多沙冰,大杯份量好足!叫一杯食曬成餐飯都夠飲~飲落唔會太甜,唔錯晚市大部份無酒精飲品買二送一,食物質素唔錯,CP值高!#hk #假日好去處 #餐廳推介 #荃灣必食 #荃灣餐廳 #荃灣好去處 #荃灣美食地圖

泰式青咖喱雞$88

泰式濕炒豬肉河粉$108

泰玖招牌肉碎生菜包$98

蒜蓉包$42

芒果活性乳酸菌屎樂冰$68

晚市大部份無酒精飲品買二送一,食物質素唔錯,CP值高!

• 泰玖金磚蒜蓉包
  • 泰式青咖喱雞
🚩荃灣曹公坊🚩🇹🇭行過香車街附近發現一間有特色的餐廳,原來係食泰國菜,門外裝修非常有特色, 主要走懷舊工業風,見到門外個Menu📖見到泰國野就入左去食😀餐廳有兩層,空間寬敞😙🐷泰式乾炒豬肉河 $108呢到既河粉係闊身既,仲要每塊既河粉都好薄身,但都有咬口煙韌的😚,味道都幾好味,會有種感覺食完一淡仲會想食第二淡🤣🐠泰式明爐桂花魚 $158普遍泰國餐廳既明爐魚多數都係爐魚或者烏頭,但係呢到係明爐桂花魚,可能係我見識少🤣🤣不過佢最大特色係會準備左一碗似冬陰公🥣既湯比你繼續倒落條魚到,咁就唔怕食到無哂汁☺️好貼心的,仲要個湯如果有剩,可以直接飲埋佢😝🧄泰玖金磚蒜蓉包 $42好有心機整到每條蒜蓉包都長條形🥖,貌似金條,每條既包都沉左好重既牛油蒜蓉,烘到金黃色,做到極香極脆😎🧋泰式奶茶 $38坐低已經傳來陣陣既泰奶既香味,籠罩住成間餐廳,所以我都急不及待點左杯黎飲,本來怕佢好甜, 但飲落真係有驚喜,甜度岩岩好, 唔會太甜,好適合香港人既口味✨而家做緊晚市優惠,無酒精飲品買2送1,啤酒買3送1 (椰青除外)💡非常推介呢間泰國菜,所有野食都夠哂惹味,食物價錢貼地,CP值極高,款款食物都好大份,仲要有飲品

🚩荃灣曹公坊🚩

🐷泰式乾炒豬肉河 $108

🐠泰式明爐桂花魚 $158

🧄泰玖金磚蒜蓉包 $42

🧋泰式奶茶 $38

💡非常推介呢間泰國菜,所有野食都夠哂惹味,食物價錢貼地,CP值極高,款款食物都好大份,仲要有飲品優惠,好岩約埋朋友仔係到gathering暢談一下💬另外設有午市套餐,夜晚食唔到,下晝都可以黎食🤩🤩

📍 泰玖 (Thai Nine)
🗺️ 荃灣曹公坊5號地舖

#荃灣必食 #荃灣餐廳 #荃灣好去處 #荃灣美食地圖 #餐廳推介#假日好去處
好耐冇見!之前因為小病而入院做咗手術,而家終於有時間同精神update返呢一個社交平台 🫠位於荃灣香車街街市附近嘅泰國餐廳—泰玖🇹🇭一入去會有一條好長嘅酒吧走廊,有高身Bar枱可以坐如果唔係就要book枱坐樓上2樓啦😃🐓青咖喱雞 4/5好正宗,咖哩味足夠,但如果已青咖喱嚟講,我覺得唔係好夠辣,佢可以加倍蒜蓉包或者薄餅,我地加咗薄餅都好酥脆又香👍🏻👍🏻🦀軟殼蟹西柚沙律 5/5呢一個好好味😍個軟殼蟹乍得有教蔬菜,有配上西柚,酸酸味味好開胃🤩最後我哋叫咗個冬陰功(可選辣度)我哋今次揀咗小辣,因為唔知佢會有幾辣,自問都食得辣嘅,我覺得都夠,因為辣同酸要平衡,冬陰功先會好飲🤓佢入邊有好多料,蝦仲好大隻😍 呢個係必試🤩.📍 泰玖 (荃灣)荃灣曹公坊5號地舖如果係Openrice訂枱 1930前離座仲有75折!

🐓青咖喱雞 4/5
🦀軟殼蟹西柚沙律 5/5
📍 泰玖 (荃灣)荃灣曹公坊5號地舖
如果係Openrice訂枱 1930前離座仲有75折!
  • 泰式軟殼蟹金柚沙律
見朋友話呢間幾好食,於是就去左試一試☺️呢間餐廳行走工業風,餐廳樓高兩層,空間寬敞!而地下嗰層係bar枱位,可以望住店員沖野飲😀飛天通菜 $78呢個通菜好惹味🤤又有鑊氣🔥唔會好辣,而且啲菜炒得夠諗,份量比起其他餐廳嚟講都算多,愈食愈開胃👍🏻紅咖喱雞 $88 從來未食過紅咖哩,以為會好辣,但原來比青咖喱嘅辣度更低,除左有椰香同埋香料味,仲有啲菠蘿帶起啲甜味😋!而啲雞好大舊又嫩滑,仲有啲茄子、蕃茄仔同埋豆角做配料😻。我地另外仲叫左薄餅($36),有6塊咁多仲係即煎好酥脆👍🏻👍🏻泰式明爐桂花魚$158泰式明爐魚通常會用烏頭,但呢間竟然用桂花魚,相對上肉更嫩滑同埋少啲細骨,好有誠意💕而嗰湯嗰味好balance,酸度同香茅味剛剛好,另外佢地仲有額外上一碗湯俾我地隨時加,幾細心!青檸梳打$38解渴抵飲,青檸味好夠!總括而言,呢間泰玖CP值高,啲野食抵食又大件份,食物價錢貼地,仲有做午市套餐添,推薦大家去試試!性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️建議:當晚去到都full,想食可以電話/openrice訂座!

飛天通菜 $78

紅咖喱雞 $88

泰式明爐桂花魚$158

青檸梳打$38
解渴抵飲,青檸味好夠!

性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2023-09-20 37 浏览
泰式蟹肉炒飯 $118熱辣辣有啲蟹籽喺面 連埋啲飯一齊食 口感好特別 亦都好香口 炒飯粒粒分明 惹味咖喱炒軟殼蟹 $168咖喱佢地係偏甜 配埋印度薄餅都幾開胃 軟殼蟹份量亦都好多 新鮮椰青 $48椰子味唔算好重 但係佢都好大個 椰肉都多佢地餐廳設計好特別 🤣坐bar 枱 🍴對住廚房 樓高兩層🏬,空間寬敞,裝修走工業風 👩‍🔧CP值高,都算幾抵食 🥩🍳🍚好大件 最後都係食唔曬 🤰🏽🫄🏽太飽 要打包🤣🤣食物嘅定價都可以接受,亦有做午市套餐🤣
泰式蟹肉炒飯 $118

惹味咖喱炒軟殼蟹 $168
咖喱佢地係偏甜 配埋印度薄餅都幾開胃
軟殼蟹份量亦都好多

新鮮椰青 $48
椰子味唔算好重 但係佢都好大個 椰肉都多

2023-09-18 24 浏览
Thai Nine是一家位於荃灣曹公坊的泰式餐廳,提供令人垂涎的晚餐選擇。他們的菜單多樣,以下是一些精彩的選擇:首先,「泰式青咖喱雞」,這道菜以泰國青咖喱的濃郁風味融入雞肉,帶有椰奶的滑順,加上泰國香料的獨特香氣,為您帶來一場味覺的冒險。其次,「泰式馬拉盞炒通菜」,這是一道充滿香料和辛辣風味的菜餚,通菜的爽脆與香料的融合使它成為一道絕佳的配菜。再者,「泰式蟹肉炒飯」,這道炒飯加入了蟹肉的豐富和鮮美,每一口都充滿了海鮮的風味,是一個令人難以忘懷的選擇。最後,「香茅蒜香雞翼」,這道小吃擁有香茅和蒜的獨特風味,搭配雞翼的多汁,是一個絕佳的開胃小吃。在飲品方面,「芒果活性乳酸菌屎樂冰」給您帶來清涼的口感,芒果的甜美和乳酸菌的健康益處相結合,是一個美味的選擇。環境方面,Thai Nine的Bar檯式設計和日式迷你屏風營造出獨特的氛圍,光線柔和,讓人感覺彷彿置身於一個高雅的酒吧。總而言之,Thai Nine是一家極具吸引力的泰式餐廳,提供了多種令人垂涎的美食選擇,並擁有富有格調的環境,是一個享受晚餐的理想場所。

2023-09-15 26 浏览
🇹🇭喜歡餐廳裝修工業風嘅風格🪵播住輕鬆音樂🎼感覺自然又舒服喔🥳🔥泰玖金磚蒜蓉包 🌈呢個泰玖金磚蒜蓉包係必叫item👍再食都係咁好食🤤即叫即做嘅蒜蓉包好夠惹味又香脆🔥咬入口嗰口感鬆化🥳好味道呀🥳🍡泰式串燒(雞/牛/豬)🌈黎呢度一定要食串🔥佢地🈶️三串同半打可以叫🤤人少少都可以叫三串嘆下👍好惹味💯🦀泰式蟹肉炒飯 🌈泰式蟹肉炒飯份量夠曬大份🌈炒飯入面仲有蔬菜蛋粒🔥口感豐富✅飯面仲鋪滿蟹肉添💯令人食落感覺好滿足呢🥳🐔海南雞 (半隻) 🌈啖啖肉嘅海南雞好滑👍無骨嘅海南雞真係好啱我哋呢啲懶人食喔🤤

🔥泰玖金磚蒜蓉包

🍡泰式串燒(雞/牛/豬)

🦀泰式蟹肉炒飯

🐔海南雞 (半隻)

2023-09-14 33 浏览
荃灣特式泰菜🌱環境長長吧檯。桌上燈光柔和,環境舒服,不經不覺就與朋友傾了一晚上。美食😍🍞泰玖金磚蒜蓉包表皮炸到金黃色,非常香濃嘅蒜蓉香味。外皮炸得異常鬆脆,但一咬下一層便是鬆軟嘅麵包,輕輕的油香透入味蕾,本店嘅必吃之選。🍝泰式乾炒牛肉河粉河粉煙韌好有口感,是一層一層大大塊的,炒得好乾身香口。入口有輕輕嘅鹹蛋黃味,非常惹味。🍛泰式紅咖哩雞用檸檬葉、香茅、南薑、紅蔥頭、洋蔥、大蒜和紅辣椒等整性嘅紅咖哩醬,唔算好辣,很親民。🍤🍘泰式拼盤蒜香炸雞翼,蝦餅,魚餅,雞卷,炸的鬆脆,又各有特色,一次過滿足想試多幾款嘅願望。

荃灣特式泰菜

🌱環境

美食😍
🍞泰玖金磚蒜蓉包

🍝泰式乾炒牛肉河粉

🍛泰式紅咖哩雞

🍤🍘泰式拼盤

2023-09-12 61 浏览
趁住假日,我哋一家人又嚟咗荃灣玩啦~夜晚想揀一間特別啲嘅餐廳食飯,於是我哋行咗去曹公坊嗰邊睇下有咩餐廳~搵到一間幾特別既泰國菜,懷舊工業風既style,門口有吧枱位置,裝修有懷舊嘅感覺,6:45黎到都開始滿座。🔸大頭蝦粉金邊粉 聞到望到都即刻令人食指大動😍兩隻大頭蝦好粗碌,非常大隻😍金邊粉炒得好香😍😍有種去左泰國既感覺😍金邊粉既質地柔軟,吸滿pad thai醬汁既香,而又不失乾爽,相當好味😋😋😋而軟而旁邊有花生碎同辣椒粉,辣椒碎都幾辣,非常正❤️🔸泰式青咖喱雞 入口有驚喜,好有層次既味道,係偏甜既咖哩,味道好香,雞肉嘅份量都幾足料,叫左一份泰式薄餅配咖喱食,真係勁好味😋😋😋泰式薄餅好啱小朋友食,差唔多俾阿女一個清晒😂忍唔住要叫多一碗白飯送咖喱食😍正❤️🔸泰式串燒(雞/牛/豬)超入味嘅串燒!三種肉類入口都唔會韌,沙嗲醬好惹味,配埋沙嗲醬一齊食非常好食😋🔸芒果糯米飯佢嘅造型好得意,好似一件壽司,中間有一碟甜椰奶醬😆芒果好清甜,糯米飯有紅白兩款,點醬食香甜好味😋(心急的小手🤣)佢哋呢度有BB凳提供,帶埋小朋友嚟食都冇問題,食物質素幾好,食物夠晒熱辣辣,最近仲有飲品優惠,係好好嘅用餐體驗😋

大頭蝦粉金邊粉
大頭蝦粉金邊粉

🔸大頭蝦粉金邊粉

泰式青咖喱雞

🔸泰式青咖喱雞

泰式串燒(雞/牛/豬)

🔸泰式串燒(雞/牛/豬)

芒果糯米飯

🔸芒果糯米飯

(心急的小手🤣)