2023-11-08
經開尖沙咀又唔想食太貴嘅嘢,見到有間相對平價車仔麵,就啱啱好😆不過入面空間唔算大!蔥油撈粗 $64里個好特別喺其他車仔店舖頭冇見到有,梗係即刻試下😆好香!油香👍🏼我自己再加左三個餸!牛筋/墨魚蝦卷/肥牛😚雖然叫咗微辣,但都幾刺激㗎🙈我要撥開啲先食得到!不過佢個辣醬係signature黎,有得一枝枝買㗎!牛筋超正呀!份量好多又好淋!入哂味😆咖央多士 $18見到好多人推,又少食就試下!厚多士黎🤭2個人分享就唔會好有罪惡感😆份份都新鮮整起,所以食嘅時候完全keep到外脆內軟😍👍🏼咖央唔算好甜咼!啱哂香港人口味!紅豆冰 $15勁大杯!超多豆!奶味好重😍🤭樽仔奶茶 $17朋友點了奶茶!好香港風味呀😍😍好正!奶得黎又有啲茶葉味!仲要無冰唔會溝淡咗👍🏼😆
蔥油撈粗 $64
咖央多士 $18