2019-12-04
平時好少評論,真喺忍無可忍! 仔仔生日諗住搵間質素好嘅放題慶祝,首先系OpenRice嘅評論見到系高質素嘅放題,所以就揀咗殿!點知即刻嗱嘢!我哋嚟嘅時候人唔多,點左啲刺身同評論D相差好遠,評論都系呃人嘅,根本兩個樣。1、三文魚刺身:來到系暗紅色,已經覺得怪怪地,而且仲有塊粉紅色嘅皮黐住,喺元氣食開嘅刺身都唔會有咁嘅粉紅色皮,而且塊皮又硬,根本咬唔入。2、甜蝦刺身:來到已經,覺得唔新鮮,D肉白曬曬咬落完全冇甜味。3、松葉蟹腳:攞到嚟又梅又咸,食咗一隻已經食唔到啦,實在太咸,我想問老闆咁咸,邊個會食呢? 從來冇食過咁難食嘅刺身,所有刺身都唔新鮮,仲要成300蚊,反正我已經系好肚餓嘅,但都食唔到野。 故事未完㗎,返到屋企瞓到半夜,仔仔嘔到成床都喺,差啲連我都想嘔埋一份,唔怪得仔仔成晚都訓唔好,真系非常難忘嘅生日!咁嘅價錢咁嘅質素邊個會再嚟呢?
咁嘅價錢咁嘅質素邊個會再嚟呢?